Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Netozo – mreža za sušenje voća i povrća

Netozo – mreža za sušenje voća i povrća

22,99 € | 173,22 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Netozo je vaš pouzdani partner u sušenju voća, povrća i čajeva na siguran i ekonomičan način, bez potrebe za skupim aparatima.

Zaboravite na tradicionalno sušenje na prozorima koje privlači prašinu i insekte. S našom sklopivom mrežom, sušenje postaje jednostavno, učinkovito i higijensko.

Prednosti proizvoda:

Višenamjenska upotreba: Netozo omogućuje sušenje različitih namirnica poput voća, povrća, čajeva, rajčica, papričica, cvijeća, gljiva, pa čak i ribe i mesa. Mogućnosti su beskrajne!

Štedi novac: S našom mrežom, sve što vam treba je suhi zrak i malo sunca da biste osušili vlastite namirnice. Zaboravite na kupovinu industrijskih proizvoda sa sumnjivim aditivima.

Zaštita od insekata: Netozo pouzdano štiti vaše sušene proizvode od muha, insekata i štetočina. Ne morate se brinuti o konstantnom provjeravanju i tjeranju neželjenih gostiju.

Sklopiva i jednostavna za upotrebu: Naša mreža se lako sklapa i rasklapa u jednom potezu, zauzimajući minimalno prostora kada nije u upotrebi. Možete je postaviti bilo gdje u vašem domu ili vrtu.

Jednostavno održavanje: Netozo je izrađen od visokokvalitetne poliesterske mreže koja se lako čisti i održava, osiguravajući dugotrajnost i učinkovitost.

Dostupnost svima: Za razliku od drugih uređaja za sušenje, Netozo može koristiti bilo tko, bilo gdje u svom domu ili stanu. Svi mogu uživati u pripremi vlastitih ukusnih delicija, čajeva i začina.

Zaboravite na komplicirane aparate i uživajte u prirodnom sušenju namirnica uz Netozo – vašeg partnera u zdravijoj i ukusnijoj prehrani!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA.
NAPOMENA: Ovaj proizvod dostavlja se na vašu adresu direktno sa skladišta dobavljača, stoga nije moguća kupovina/preuzimanje u fizičkoj poslovnici.

 

22,99 € | 173,22 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn