Naočale za noćnu vožnju

21,90 €

Vožnja noću može biti pravi problem, posebno u lošim vremenskim uvjetima kao što su magla, snijeg i kiša.
Osim što su odlične za korištenje u navedenim uvjetima, ove izrazito lagane naočale plijene pažnju i svojim modernim dizajnom. 

 

 

► uklanjaju blještanje
► bolji vid i u najgorim vremenskim uvjetima
► poboljšavaju vaš vid noću
► idealno za vozače, bicikliste i skijaše 
► upotrebom ovih naočala sve postaje oštrije, svjetlije i jasnije
► tijekom dana leće filtriraju odsjaj sunca, a noću smanjuju napetost uzrokovanu škiljenjem

 

Materijal: plastika
Boja stakla: žuta
Svrha korištenja: vožnja auta, vožnja bicikla, skijanje, zaštita očiju, ostale vanjske aktivnosti 

Dimenzije: 14.6 x 15.5 x 3.8 cm 
Težina:    0.026 kg


Noćna vožnja


Vožnja noću može biti pravi problem, posebno u lošim vremenskim uvjetima kao što su magla, snijeg i kiša. Neće vas iznenaditi da se više nesreća na cestama dogodi noću, zapravo 52 % je veća vjerojatnost da ćete doživjeti sudar u mraku nego u bilo koje drugo vrijeme. Odsjaj i blještavilo iz brojnih nadolazećih vozila, ulične rasvjete i prometne signalizacije, čine vašu vožnju opasnijom i težom.

Dnevna vožnja

Vožnja vas može izložiti opasnijem blještanju nego sunčani ljetni dan na plaži. Sunce izlazi i zalazi u ranim jutarnjim i popodnevnim satima kada je gradski promet najgušći. Mnogi vozači doživljavaju privremeno sljepilo kao posljedicu vožnje izravno u odsjaj sunca. Smrtonosne nesreće redovito su uzrokovane takvim zasljepljujućim odsjajem. Mraz, rosa i snježni uvjeti ovu situaciju mogu dodatno pogoršati.

Poboljšani vid i povećanje kontrasta

Naočale za noćnu vožnju pomažu u uklanjanju opasnih odraza i omogućavaju vam da jasnije vidite cestu. Idealne su za sve uvjete vožnje, a posebice za loše uvjete kao što su kiša i magla ili zimi kada sniježi, a dani su znatno kraći. Ugrađene leće za jasan spektar imaju nevjerojatnu sposobost filtriranja svih tragova zasljepljujućeg blještanja uzrokovanog od prednjih svjetala nadolazećih automobila, cestovne rasvjete, odsjaja pločnika prekrivenih snijegom i kišom itd.

Skijaši i vozači kamiona godinama koriste ove naočale kako bi povećali kontrast i vidljivost za vrijeme loše osvijetljenosti i atmosferskih neprilika.
Nosite svoje nove naočale danju ili noću, u suncu, hladu, sumaglici, kiši ili snijegu i doživjet ćete primjetno smanjenje blještanja i odsjaja.