Početna Web shop Raznovrsni proizvodi Naočale Blick – Sportske naočale - 5 izmjenjivih polariziranih leća + torbica

Blick – Sportske naočale - 5 izmjenjivih polariziranih leća + torbica

25,08 € | 188,97 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Sportske sunčane naočale dolaze sa različitim lećima, koje će vam pružiti zaštitu u svim svjetlosnim uvjetima.

Zajedno sa zaštitnom kutijom, torbicom i vezicama omogućuju jednostavno pohranjivanje i nošenje kamo god idete.

POLARIZIRANA LEĆA

Zaštitne leće blokiraju 100% štetnih UVA i UVB zraka te također eliminiraju reflektirajuću i raspršenu svjetlost. Poseban premaz čini leće otpornim na zamagljivanje i masne mrlje, što olakšava održavanje leće čistom.

DOBRO IZGLEDA NA BILO KOJEM OBLIKU LICA

Dizajn leća lako se prilagođava bilo kojem obliku lica. Ne tražite dalje par sunčanih naočala koje pružaju odličnu zaštitu, a čineći da izgledate elegantno.

IDEALNO ZA ENTUZIJASTE NA OTVORENOM

Biciklistima, planinarima i ljubiteljima prirode bit će izuzetno korisni. Osim 5 leća koje su prikladne za različite vremenske uvjete, dolaze u praktičnoj čvrstoj kutiji koja ih štiti od oštećenja.

NAPRAVLJENO ZA TEŠKO VRIJEME

Čvrsti materijali i promišljen dizajn čine ove sunčane naočale savršenima za kišu, snijeg ili druge vremenske uvjete. Lako se čiste, vremenske prilike ih ne oštećuju.

SIGURNIJE I UGODNIJE AKTIVNOSTI

Zaštitna leća neutralizirat će sunčeve zrake, refleksije i neugodnu bjelinu. Tako ćete jasno vidjeti svoj put i više uživati u planinarenju, vožnji bicikla ili ribolovu.

VIŠESTRUKE LEĆE ZA RAZLIČITE UVJETE OKOLINE

Polarizirane sportske sunčane naočale sadrže mnogo dodataka. Možete promijeniti leću naočala, dolaze u različitim bojama koje će se prilagoditi i zaštititi vaše oči od raznih zraka.

NEMA OSJEĆAJA TEŽINE TIJEKOM NOŠENJA

Lagani dizajn sunčanih naočala idealan je za ribolov, utrke, skijanje, penjanje ili druge aktivnosti na otvorenom. Svojim specifičnim dizajnom spriječit će i curenje znoja s čela u oči.

PODESIVI JASTUČIĆI ZA NOS S PROTUKLIZNIM OKVIRIMA

Bilo da se znojite ili pada kiša, ne morate brinuti da će vam naočale skliznuti. Jastučići za nos su izrađeni od silikona i lako se mogu namjestiti pod željenim kutom kako bi pružili ugodan osjećaj dok će ih protuklizni okvir držati čvrstima.

NOSITE IH KAKO GOD ŽELITE

S praktičnim vezicama ili bez njih, odaberite leću i okvir koji vam se sviđa! Izbor je vaš, prilagodite ga svom stilu i potrebama.

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA: KUPNJA/PREUZIMANJE OVOG PROIZVODA NIJE MOGUĆA U FIZIČKOJ POSLOVNICI.

25,08 € | 188,97 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn