Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Irie - 2 u 1 uređaj - Električni grijač za ruke i noćna svjetiljka

Irie - 2 u 1 uređaj - Električni grijač za ruke i noćna svjetiljka

19,99 € | 150,61 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Grijač za ruke koji može učiniti mnogo više od grijanja i udobnosti! Pobijedite hladnoću električnim grijačem za ruke koji je ujedno prekrasno dizajnirana LED lampa.

RUKE VAM SE VIŠE NIKADA NEĆE SMRZNUTI

Bez obzira na to jesu li vam ruke hladne na poslu, kod kuće ili se jednostavno ne možete ugrijati u prohladnim danima vani - ovaj grijač za ruke odmah će zagrijati vaše ruke.

2 U 1 UREĐAJ - UDOBAN GRIJAČ ZA RUKE I ELEGANTNA NOĆNA SVJETILJKA

Inovativni grijač za ruke uključuje svjetlo i može se koristiti kao stolna ili noćna svjetiljka. Jednostavno napunite putem USB-a i uživajte u umirujućoj svjetlosti i toplini

SIMPATIČAN MODEL S ROGOVIMA SOBOVA

Grijač za ruke dolazi sa simpatičnim dizajnom s rogovima sobova. Uz lijepe ružičaste i plave boje, odličan je blagdanski poklon i za dječake i djevojčice.

DUGOTRAJNA BATERIJA

Irie ima vrhunsku litij-ionsku bateriju koja se može brzo puniti putem USB kabela. To omogućuje da se grijač za ruke koristi kao lampa ili grijač cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

APSOLUTNO SIGURAN UREĐAJ

Izrađen prema najvišim sigurnosnim standardima, grijač za ruke ima impresivnu zaštitu od pregrijavanja. Sustav zaštite ima zaštitu od uključenja, kratkog spoja i preopterećenja.

PRIJENOSNI UREĐAJ KOJI UVIJEK MOŽETE NOSITI SA SOBOM

Grijač za ruke dolazi u maloj kompaktnoj veličini i ne zauzima previše prostora. Lako ga možete nositi u džepu, u jakni ili torbi.

SAVRŠENO ZA DJEČJE IGRE ILI VJEŽBE

Grijač za ruke odličan je ako zimi trebate ostati vani tijekom cijele nogometne utakmice. Za sve sportske treninge vaše djece i igre na otvorenom - ovaj će uređaj biti savršen suputnik.

UŽIVAJTE U PUTU NA POSAO

Ništa vas neće brže zagrijati u užurbanim jutrima od ovog slatkog grijača za ruke. Hodanje po hladnom vremenu, vožnja autobusom ili automobilom neće biti problem kada vam ruke budu ugodne.

DIZAJN PROTIV KLIZANJA

Uređaj je izrađen od pažljivo odabranih materijala koji osiguravaju dobro prianjanje u vašim rukama. Površina grijača za ruke je glatka, ali neće lako kliziti u džepu, kada ga držite u ruci, trčite itd.

Materijal: Plastika, aluminij, elektronički dijelovi

Napajanje: USB

Dimenzije: 8 cm X 9,5 cm X 3,5 cm

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA: KUPNJA/PREUZIMANJE OVOG PROIZVODA NIJE MOGUĆA U FIZIČKOJ POSLOVNICI.

19,99 € | 150,61 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn