Početna Web shop Raznovrsni proizvodi Dual Earth Frequency Generator - Dvostruki generator Zemljine frekvencije

Dual Earth Frequency Generator - Dvostruki generator Zemljine frekvencije

317,21 € | 2.390,02 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Ovaj inovativni izum tvrtke Meditech Europe generira Schumannovu rezonancu od 7.83 Hz i odašilje tu frekvenciju u vaše životno okruženje.

Generator emitira polje vibracije od 7.83 Hz, što je ista frekvencija koju ima Zemlja. S ovim uređajem moguće je uskladiti životnu ili radnu okolinu. Nadalje, generator može pomoći poboljšati san, ublažiti napetosti i bolove te stabilizirati smetnje u piću i hrani.
Koristite Schumannovu rezonancu od 7.83 Hz kako bi svoje životno okruženje uravnotežili iscjeljujućom i obnavljajućom frekvencijom majke Zemlje!
Ova frekvencija neophodna je za dobrobit cijeloga života na Zemlji, a samim tim i za vas! Kad te frekvencije nema ili je zamijenjena drugim zračenjem (wi-fi, bluetooth, mikrovalna pećnica, mobilni telefon...), može doći do nelagode u obliku tjeskobe, nemira ili stresa. S našim generatorom Zemljine frekvencije možete učiniti nešto po tom pitanju - vratiti vibraciju majke Zemlje u svoj život.

Na kojem principu funkcionira generator?

Generator Zemljine frekvencije emitira vibracijsko polje, alfa val od 7.83 Hz. Ovo je polje koje emitira također naša Zemlja, kao što je fizički znanstvenik Winfried Otto Schumann predvidio 1952. godine, a što je potom i otkriveno oko 1960. godine.

Povezivanjem ove frekvencije s takozvanom Mobiusovom zavojnicom, frekvencija se prenosi vrlo učinkovito i snažno kao skalarno polje. Tehnologija koja stoji iza ovog generatora čini ga kompaktnim i praktičnim te isti zadovoljava sve europske "CE" standarde.

Koje su mogućnosti primjene generatora?

Zemljina frekvencija koju emitira generator ima učinak na sve neuravnotežene fizičke i energetske sustave. Budući da svi tehnički uređaji prisutni u našem okruženju djeluju razorno na našu fizičku i energetsku ravnotežu, primjene ovog generatora su praktično beskonačne.

Usklađivanje vašeg životnog i radnog okruženja

Sve električne instalacije i uređaji poput televizije, računala, radija, bežičnog telefona, tableta, mikrovalne pećnice, hladnjaka, bežičnog zvona na vratima, električne budilice na noćnom ormariću, noćne svjetiljke itd. odašilju niske i visokofrekventne valove koji remete vašu fizičku i energetsku ravnotežu.
Veliku uslugu učinit ćete sebi i svima koje volite odašiljajući frekvenciju zemlje u prostor koji sadrži tehničke uređaje. Postavite generator u sredinu sobe u kojoj se nalazite i pružit će vam blagotvornu Schumannovu rezonanciju.

Poboljšajte san uz pomoć 3.91 Hz

Kad je generator postavljen u način mirovanja (sleep mode), on emitira frekvenciju od 3.91 Hz. Ova frekvencija pomaže opustiti vaše moždane valove i ući u stanje dubljeg sna. Postavite generator u njegov način mirovanja, na noćni ormarić ili pored kreveta na podu i pustite ga da vas uspava.

Oslobodite se napetosti i boli

Budući da su napetost i bol pokazatelji poremećenih polja, sasvim je logično da harmonizirajuće djelovanje generatora ima vrlo pozitivne učinke. Postavite generator na ili blizu zahvaćenog ili bolnog dijela tijela i iskusite harmonizirajući i umirujući učinak Zemljine frekvencije.

Stabilizacija poremećaja u pićima i hrani

Generator ima sposobnost neutralizirati smetnje u vašim pićima i hrani i tako ublažiti ili čak ispraviti negativne učinke intolerancije na hranu. Postavite ga blizu zaliha hrane i/ili u blizini mjesta za pripremu hrane i bit ćete zadivljeni rezultatima.


UPOZORENJE
Dvostruki generator Zemljine frekvencije nije medicinski uređaj. Gore navedena iskustva i mogući učinci preuzeti su sa stranice proizvođača, no u slučaju fizičke i/ili energetske nelagode uvijek se prvo posavjetujte s liječnikom.

Očekivani rok isporuke: 3-7 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici i
- dostava izvan Hrvatske.

317,21 € | 2.390,02 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn