Boca za vodu Jurco

26,99 € | 203,36 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Ostanite hidratizirani i osvježeni tijekom svih sportskih aktivnosti bez da svaki put kupujete flaširanu vodu! Uživajte u ovom ergonomskom modelu u trendovskoj boji.

Jurco bočica za vodu s eko-materijalima zadržava svježinu vode i pruža okus izvorske svježine. Njena praktična zapremina od 800 ml omogućuje da uvijek imate svježu vodu nadohvat ruke, bez potrebe za kupovinom flaširane vode.

Isto tako, Jurco bočica nudi 10 puta veću kvalitetu od ostalih boca za vodu. Napravljena od visokokvalitetnog eko-materijala, osigurava da sastav vode ostane netaknut i da ne utječe negativno na vaše zdravlje.

Simpatičan dizajn bočice je otporan na ogrebotine, zahvaljujući neškodljivom materijalu koji jamči dugoročnu upotrebu. Više nećete morati zamijenjivati istrošene i izgrebane bočice, već će vam Jurco bočica pružiti dugotrajnu kvalitetu.

Ova bočica nije samo za hladne napitke tijekom vrućih dana, već je i pogodna za tople napitke tijekom hladnijih dana. Materijal je prikladan za temperature od -10 do 90 stupnjeva, pružajući vam fleksibilnost u odabiru pića.

Jurco bočica misli na prirodu i vaše zdravlje. Izrađena od posebnih materijala koji ne štete okolišu i vašem zdravlju, možete uživati u svakom gutljaju znajući da ste odabrali održivu opciju.

Sigurnosni čep na bočici sprječava prolijevanje te vam pruža sigurnost čak i tijekom intenzivnih pokreta. Također, njeno prikladno pakiranje se lako uklapa u sve prilike i aktivnosti, bez obzira jeste li sportaš, rekreativac ili ljubitelj prirode.

Zaboravite na osjećaj žeđi s Jurco bočicom za vodu. Nosite je sa sobom u torbi bilo koje veličine i osigurajte si hidrataciju bilo kada i bilo gdje. Nećete se morati brinuti o situacijama u kojima osjećate žeđ, a nemate pristup vodi.

Nabavite svoju Jurco bočicu za vodu danas i iskusite sve prednosti hidratacije na praktičan i održiv način.

  • Boja: Ružičasta
  • Materijal: Plastika bez BPA
  • Zapremina: 800 ml

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA: Ovaj proizvod dostavlja se na vašu adresu direktno sa skladišta dobavljača, stoga nije moguća kupovina/preuzimanje u fizičkoj poslovnici.


 

26,99 € | 203,36 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn