Početna Prodajno mjesto

Prodajno mjesto

U fizičkoj trgovini našeg logističkog partnera, MM servis d.o.o., dostupan je jedan dio naših proizvoda. Prije nego što posjetite trgovinu, preporučujemo da provjerite detalje o proizvodima. Ako se neki proizvod ne može kupiti ili preuzeti osobno u trgovini, napomena o tome bit će navedena na dnu opisa proizvoda.

MM servis d.o.o., Ul. Zlatka Šulentića 9, 10090 Zagreb (kvart Malešnica).

Radno vrijeme: pon-pet 8-18 h

Načini plaćanja (cijena je jednaka za sve vrste plaćanja):  

Osiguran besplatan parking!

Upute ukoliko dolazite autobusom ili vlakom: 

Autobusom s Črnomerca – autobusna linija 119, sedma stanica (Gimnazija Lucijana Vranjanina, tzv. “Lucijanka”), prva ulica lijevo prema zapadu je ulica Zlatka Šulentića, mi smo u drugoj zgradi sa lijeve strane (lokal u prizemlju, plava tenda).
Sve autobusne linije koje s Črnomerca idu prema zapadu (120,121,123,124,131,137,172,176,177 i staju na stanici “Vrapčanska aleja” (prođite pothodnikom ispod Aleje Bologne i izađite na Ulicu Vrapčanska putina, idite prema zapadu i kada prođete Gimnaziju Lucijana Vranjanina skrenite u prvu ulicu lijevo, mi smo u drugoj zgradi sa lijeve strane, lokal u prizemlju, plava tenda, ukupno oko 700m)  ili “Gospodska” (prođite pothodnikom ispod Aleje Bologne i izađite na Samoborsku cestu, idite prema istoku do druge ulice  i skrenite desno, mi smo u drugoj zgradi sa lijeve strane, lokal u prizemlju, plava tenda, ukupno oko 600m).

Vlakom – stanica “Vrapče” (idite prema zapadu i kada prođete Gimnaziju Lucijana Vranjanina skrenite u prvu ulicu lijevo, mi smo u drugoj zgradi sa lijeve strane, lokal u prizemlju, plava tenda, ukupno oko 700m).