Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Velika svečanost iscjeljivanja - Varaždin 17.05.2015.

Datum objave: 30.10.2011

Oglašivač: ana.kubla

Pozivamo Vas na veliku svečanost iscjeljivanja, Magnified Healing Celebration, na kojoj ćete imati priliku aktivno se uključiti u svoje iscjeljenje i rast!

Magnified Healing Celebration je sveta ceremonija iscjeljivanja koju je božica Kwan Yin donijela na Zemlju kako bi se ubrzalo iscjeljenje čovječanstva i Zemlje.

To je čudesni događaj u slavu iscjeljenja i radosti života!

Ceremoniju vodi veći broj praktičara iscjeljujuće tehnike Magnified Healing. Oni se na određeni način postavljaju u prostoriji stvarajući prostor kroz kojeg prolazi gost kako bi primio iscjeljenje. Ceremoniju energetski podržavaju božica Kwan Yin te arkanđeli Mihael, Gabriel, Rafael, Uriel, Zadkiel i Melkisedek.

Svečanost Celebration otvorena je za sve. Ako imate bilo kakav problem (zdravstvenu poteškoću, emotivnu napetost, pod stresom ste) ili jednostavno želite produbiti svoju duhovnost – pridružite nam se na ovoj svečanosti.

Od srca Vas pozivamo da prisustvujete ovom radosnom slavlju, a također i da pozovete svoju obitelj i prijatelje da nam se pridruže kako bi primili snažno iscjeljenje i čudo kojeg je Kwan Yin obećala svakom sudioniku ove svečanosti!


nedjelja, 17.05.2015.
od 15 – 17:30h

VARAŽDIN
NAMASTE centar za zdravlje i dobrobit čovjeka
Ivana Milčetića 2

vaš prilog: 100 Kn

Možete donijeti svoje kristale, osobne predmete, bocu vode, slike dragih osoba kojima je potrebno iscjeljenje ili slične predmete koji će biti postavljeni na sveto mjesto radi blagoslova i osnaživanja.


Radi što bolje organizacije molimo Vašu predbilježbu.
Kontakt za informacije i predbilježbu:
091 1515 521, Ana Kubla
ana@trueself.hr


Više informacija:
www.trueself.hr/celebration

Namaste centar:
www.centar-namaste.com