Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

ThetHealing tečajevi u "START PAKET-u" - vode 2 instruktora: Sanja i Tomislav Gunjača (Osnovni DNK, Napredni DNK2, Manifestiranje i izobilje, Srodne duše)

Datum objave: 05.07.2012

Oglašivač: tomislav.gunjaca

Theta "PAKET" tečajeva sadrži:
OSNOVNI DNK, NAPREDNI DNK2, MANIFESTIRANJE I IZOBILJE i tečaj OBITELJSKE VEZE ili SRODNE DUŠE.
Tečajeve vode Sanja i Tomislav Gunjača, koji imaju dugogodišnje iskustvo podučavanja i tretmana Theta tehnike iscjeljivanja širom svijeta.
Prijavom za sva 4 tečaja automatski ste prijavljeni u sustav školarine.
Trajanje 10 dana. Od petka navečer do (za 10 dana) nedjelje navečer.
Osnovni i Napredni tečaj preduvjet su za sve ostale tečajeve.
Manifestiranje i Srodne duše su mnogima važni tečajevi. Tako u ovom paketu bez odgode možete sebi pokloniti razvijanje alata za ostvarenje života kakvog želite.
Moguće je prijaviti/pohađati i pojedinačne tečajeve iz paketa, no tada ne ulazite u sistem donacije školarine već plaćate punu cijenu.
Prijaviti se za "paket" možete online na (http://thetahr.com/tecajevi-theta-iscjeljivanja/prijavnica-za-tecaj-theta-iscjeljivanje/)
/
Više o tečajevima:
- Osnovni DNK tečaj ThetaHealing®-a - 29.09.-01.10.
Tečaj će Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako otklanjati blokade koje Vas koče i ograničavaju u životu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremećaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjećaje, kako mišićno testirati svoju podsvjest, povezati se s energijom svega što postoji (za 30-ak sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinačna, grupna, na daljinu), intuitivno očitavati unutrašnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati oštećenja...
Iskusiti ćete prisjećanje budućnosti, kontaktirati anđele čuvare, čistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duše koje ste izgubili, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati čakre, pobuditi životnu energiju...
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju i certifikate.
Nakon Osnovnog tečaja stječete pravo prisustvovanja na vježbaonicama, pohađanje tematskih radionica, izbornih tečajeva itd.
Tečaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sati. Drugi i treći dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
/
- Napredni DNK2 tečaj ThetaHealing®-a - 02.-04.10.2017.
Preduvjet za pohađanje Naprednog tečaja je završen Osnovni DNK tečaj.
Cilj naprednog tečaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.
Na tečaju ćete učvrstiti stečena i proširiti znanja s Osnovnog tečaja. Saznat ćete više o nivoima postojanja i pravilima. Naučit ćete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu toka vremena. Kako se očistiti od svega što Vas ograničava, sprečava i uvjetuje u životu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Kako iscjeliti dušu. Saznat ćete kako iscjeljivati životinje i biljke.
Saznat ćete kako očititi prostor u kojem živite i boravite, i kako programirati Vaše stvari.
Za vrijeme i nakon tečaja u Vašem će se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje će omogućiti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas će direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano oko 1000 programa, znanja, osjećaja i razumjevanja.
/
- Manifestiranje i izobilje, ThetaHealing® tečaj - 05.-06.10.2017.
Sami kreiramo svoj život. Da bi znali kako kreirati svoj život, potrebno je znati što točno želimo. Mnoge stvari nas blokiraju u tom nastojanju. Na tečaju ćete otkriti mnoge blokade i ograničenja koja Vas sprečavaju da u životu imate sve ono što želite i pomoći će Vam da ih otklonite. Vježbat ćete postupak kopanja, saznati što je to božansko tempiranje i kako razraditi plan da ostvarite sve što želite u svom životu. Cilj tečaja nije trenutno bogaćenje, cilj je da naučite rukovati alatom koji Vam omogućuje da uklonite blokade i ograničenja i otkrijete vlastite mogućnosti i puteve za dotok izobilja u život.
/
- SRODNE DUŠE, ThetaHealing® tečaj - 07.-08.10.2017.
Što je to srodna duša?
Kako prizvati, pronaći i prepoznati svoju srodnu dušu? Koliko ih imamo? Što Vas sprečava u pronalaženju srodne duše? Radimo na otpuštanju vjerovanja koja Vas blokiraju... Dublji uvid u žensko muške odnose.
/
Neovisno od "PAKET-a"
– 14.-15.10.2017. – Kopaj dublje, instruktor Sanja Gunjača
– 31.10.-16.11.2017. – Intuitivna anatomija, instruktor Tomislav Gunjača
– 18.-19.11.2017. – GROWING YOUR RELATIONSHIP (you and your significant other) / Kako razvijati vašu vezu (vi i vaša druga polovica), instruktor Sanja Gunjača (asistent Tomislav Gunjača)