Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Anemona "Chakra music" 7 CD SET

Datum objave: 02.01.2019

Oglašivač: Administrator

ČAKRE I ZVUK

Muzikoterapija se definira kao medicinsko-psihološki način liječenja bolesti pomoću glazbe. I dalje se sustavno istražuje, svakim danom daje nove rezultate koji govore o njenoj uspješnosti.

Vibracije zvuka djeluju na sve procese u mozgu i time direktno utječu na kognitivne (saznajne), emocionalne i tjelesne funkcije, što glazbu svrstava u djelotvorno terapijsko sredstvo. Naučna istraživanja su dokazala da zvuk utječe na stanice i organe, a samim tim djeluje na stanje svijesti, harmonizaciju lijeve i desne strane mozga, krvni tlak, cirkulaciju, disanje i druge procese koji se odvijaju u tijelu.

Bit liječenja zvukom je ponovno ugađanje instrumenata ljudskog bića, odnosno njegovih frekvencija koje su oslabljele ili postale neugođene. Izvorne frekvencije našeg bića budimo na fizičkom nivou (od stanica do muskulature i organa), na suptilnim nivoima (transformacija negativne psihe) i na nivoima uzroka (utvrđivanje trajnih pozitivnih promjena u čovječjoj naravi).

Znanstvenik Hans Cousto je izračunao vibracijsku frekvenciju kretanja svakog planeta te dodao oktavni princip, čime je omogućio slušnu vibraciju svakog planeta kao ton. Pošto je svaki čovjek odraz makrokozmosa, ovi planetarni tonovi (frekvencije) usko su povezani sa tonovima (frekvencijama) samih čakri.

Anemona "Chakra music" CD-ovi ugođeni su upravo na tonove planeta našeg sunčanog sistema. Prema načelu rezonancije prilikom slušanja CD-ova dešava se proces usklađivanja frekvencija čakri s frekvencijom zvuka, uslijed čega čakre poprimaju svoje izvorno i optimalno vibracijsko stanje. Svaki CD je posebno programiran za jednu od sedam glavnih čakri te sustavno i vrlo djelotvorno radi na njihovom probuđenju, otvaranju i balansiranju.

Osim što pojačava kvalitete određene čakre, zvuk CD-ova transformira psihofizičke blokade prilikom čega se dešava razbijanje blokova energije/svijesti t.j. čišćenje na razini čakre koju smo izložili djelovanju zvuka. Ovaj proces potiče se već unutar 30 minuta slušanja, a može se u svakodnevnici manifestirati na razne načine (napetost, strahovi, česte promjene raspoloženja), ali i cijeli niz ugodnih senzacija (pojačanje osobne snage, radost, osjećaj olakšanja itd.).


CIJENA: 319,20 kn + dostava 30 kn

WEB SHOP NARUDŽBA NA LINKU:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/brainwave-glazba/anemona-brainwave-cd-ovi/otvaranje-cakri-zvukom-49/