Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Anemona "Astral projection & lucid dream" CD

Datum objave: 21.07.2022

Oglašivač: Administrator

DOŽIVITE SVJESNU ASTRALNU PROJEKCIJU UPOTREBOM BRAINWAVE TEHNOLOGIJE!

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjač svjestan da sanja. Kada je sanjač lucidan, može svjesno manipulirati iskustvom u okružju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo živopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjača. Lucidan san je ujedno predkorak, odskočna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) označava napuštanje fizičkog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u više, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni doživjeti ih, lucidan san i astralna projekcija događaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvećene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olakšava i pospješuje ovaj proces. Djelovanjem specifičnih zvučnih vibracija na mozak slušatelja postižu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slušanje ovog CD-a pospješuje:

- opuštanje tijela
- širenje svijesti izvan granice tijela
- živopisnost snova
- pamćenje snova
- postizanje lucidnog sanjanja
- postizanje svjesne vantjelesne projekcije.


Napomena:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leći na leđa, zatvoriti oči i pustiti CD. Glasnoću glazbe treba podesiti prema vlastitom osjećaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju često prate zvukovi zujanja i šištanja, ukočenost fizičkog tijela, različite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je isključivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim područjem.

Prije upotrebe molimo pročitati upozorenje o korištenju brainwave glazbe na unutarnjem ovitku CD-a.

Cijena: 96 kn + dostava 35 kn


NARUDŽBA U WEB SHOPU INDIGO-SVIJET.HR:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/brainwave-glazba/anemona-brainwave-cd-ovi/tehnika-lucidnog-sanjanja-157/?search_q=astral

NAŠE PROIZVODE MOŽETE KUPITI I NA ADRESI:
MM servis d.o.o., Ul. Zlatka Šulentića 9, 10090 Zagreb (kvart Malešnica). Radno vrijeme: pon-pet 8-18 h