Početna O nama

O nama

 

Osnovne informacije Brand Indigo svijet Koja je posebnost Indigo svijeta? O nama Naši projekti Prisutnost u medijima Sponzorirali smo...

OSNOVNE INFORMACIJE:

Navedena adresa je adresa sjedišta i na njoj ne možete kupiti niti pogledati proizvode.

Puni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET d.o.o. 
Sjedište: Zagreb, Lepavinski put 7
OIB: 98179708078
MB: 2296039
NKD: 4799
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, reg.uložak br. Tt-07/12404-4  MBS: 080630025
Račun: 2484008-1104421768 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, Petrinjska 59)
IBAN: HR7124840081104421768
SWIFT: RZBHHR2X
PDV ID BROJ: HR 98179708078
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Daniel Postružin - direktor

BRAND «INDIGO SVIJET»

NAZIV "INDIGO SVIJET", referira se uz fenomen djece nove generacije s posebnim sposobnostima, tzv. INDIGO DJECE, te simbolično predstavlja sve ljude NOVOG DOBA koji kreiraju duhovniji, zdraviji i sretniji život na Zemlji.

SLOGAN »think indigo...feel indigo...» (misli indigo...osjećaj indigo...) IZRAŽAVA ŽIVOTNI STIL, s kojim se danas poistovjećuje sve više osoba. On poziva na sudjelovanje, pripadanje, razvoj, igru...

PIKTOGRAM u LOGOTIPU SIMBOLIZIRA ČOVJEKA i ono što ga obilježava:

KOJA JE POSEBNOST INDIGO SVIJETA?

Indigovci su vizionari, čarobnjaci novog doba. Povest će te preko granica mašte i pomoći ti da se spojiš sa svojom dušom, istinom koja tinja duboko u tebi.
Ovo nije neki novi pokret, religija ili tehnika. Ovo je tek novi pristup - shvaćanje da svi odgovori leže u tebi samome. No ponekad je sebe teško vidjeti, a tu nastupamo mi!
Otkrit ćemo tvoje posebnosti, optimalnu liniju kretanja, mogućnosti, izazove i blokade koje te priječe da postaneš potpuno biće. Kod nas također možeš nabaviti neke vrhunske proizvode.
Zamisli kako bi izgledao tvoj život kada bi uz našu pomoć krenuo dalje i posegnuo za svojim punim potencijalom?

 

O NAMA 

 


Daniel Postružin

Uslijed operacije karcinoma i dugotrajnog liječenja kemoterapijom i zračenjem, počinje Danielovo duhovno istraživanje. 1994. godine, njegovoj je obitelji rečeno da se previše ne nada. Kao posljedicu operacije i kemoterapije zadobio je i oštećenje jetre te mu je na temelju jetrenih nalaza rečeno da će kroz nekoliko godina vrlo vjerojatno oboliti od ciroze. U godinama koje slijede prolazi velik broj duhovnih učenja i metoda samopomoći. Postizanje stabilnog zdravstvenog stanja dokazuju djelotvornost alternativnih/prirodnih tehnika koje je koristio.

1998. god. počinje i njegov praktičan rad jer je osjećao jaku potrebu za širenjem svog iskustva. Veliku važnost u njegovom razvoju bili su susreti i školovanje kod dr. Đure Despota, duhovnog učitelja i vrsnog stručnjaka za kristale.

IZDANJA:

Bogato iskustvo iz svog života Daniel je zabilježio u knjizi "Šapat s Atlantide - priručnik kristaloterapije".
2002. godine izdaje svoj prvi Anemona Brainwave CD.
2009. izdaje kartice "Indigo anđeli - poruke tebi , drago indigo dijete".
2010. izdaje kartice "Ljubavne kartice - doživi ljubav svog života".

 

NAŠI PROJEKTI

1. WEB PRODAJA, INTERNET ČLANCI I OGLAŠAVANJE

WEB SHOP INDIGO-SVIJET.HR  ​
U potrazi za poboljšanjem kvalitete življenja osobno smo isprobali brojne tehnike samopomoći, preparate i proizvode. Prošli smo i nadvladali razna zdravstvena opterećenja, uključujući karcinom. Svaki artikl stoga je pomno odabran, a dio ponude je naša vlastita proizvodnja. U našem web shopu pronaći ćeš vrhunsku ponudu brainwave CD-ova, orgonita, kristala, energetskog nakita, rupičastih naočala, Power titanium narukvica, Moqui kuglica, ION narukvica, ionizatora, tibetanskih zdjela, dodataka prehrani i ostalih wellness proizvoda.

WEB SHOP ZEBRA.HR  ​
Nekoliko godina aktivno smo sudjelovali i na svim većim hrvatskim sajmovima i pomno osluškivali potrebe ljudi. 2016. god.na temelju svih vrijednih skupljenih iskustava oblikovana je naša Zebra, kao online shopping centar koji objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini lakšim i bržim.
Naziv Zebra otkriva našu ljubav prema životinjama i prirodi. Tako s nama “radi” i jedna mačkica koja, osim što ima tri imena, obožava grebati i nadgledavati svaki naš korak. Čak i privatnici imaju šefa iznad sebe 

WEB MAGAZIN INDIGO SVIJETA 
U svrhu promicanja zdravijeg i kvalitetnijeg načina života 2003. godine smo pokrenuli ovaj jedinstveni web portal, čija je svrha pružanje kvalitetnih informacija s područja zdravlja, razvoja svijesti i wellnessa. www.indigo-svijet..hr među vodećim je hrvatskim portalima ove vrste. Potreba za kolektivnom promjenom je evidentna, a širenje svjesnosti ubrzano se dešava. Sretni smo što sudjelujemo u tom procesu.

OGLAŠAVANJE NA STRANICAMA INDIGO SVIJETA

Proslijedi svoj oglas velikom broju ciljanih primatelja na našim web stranicama i newsletteru specijaliziranom za sadržaje i usluge koje se bave zdravljem, wellnessom, nekonvencionalnim i alternativnim metodama i osobnim razvojem. Ukoliko održavaš duhovne radionice, baviš se terapeutskim radom ili prodaješ zdrave proizvode ovo je pravo mjesto za tebe!

2. IZRAĐUJEMO ORGONITE I KRISTALNI NAKIT

Prva smo hrvatska tvrtka koja je još 2007. počela s izradom i prodajom orgonita. 

3. IZDAJEMO VLASTITE KNJIGE I GLAZBU


 

PRISUTNOST U MEDIJIMA

TV: HRT, RTL, Z1

TISAK: Večernji list, Vjesnik, Nacional, Slobodna dalmacija, Novi list, Zvijezde, Astro magazin, Duhovni obzori, Alter, Svjetlost, Ezoterikus, Vizionar.

RADIO: Obiteljski radio, radio Osijek.

 

INDIGO SVIJET KAO MEDIJSKI POKROVITELJ