Početna O nama

O nama

Indigo svijet: Vaše mjesto za osobni rast i razvoj

BRAND «INDIGO SVIJET»

NAZIV "INDIGO SVIJET", referira se uz fenomen djece nove generacije s posebnim sposobnostima, tzv. INDIGO DJECE, te simbolično predstavlja sve ljude NOVOG DOBA koji kreiraju duhovniji, zdraviji i sretniji život na Zemlji.

SLOGAN »think indigo...feel indigo...» (misli indigo...osjećaj indigo...) IZRAŽAVA ŽIVOTNI STIL, s kojim se danas poistovjećuje sve više osoba. On poziva na sudjelovanje, pripadanje, razvoj, igru...

PIKTOGRAM u LOGOTIPU SIMBOLIZIRA ČOVJEKA i ono što ga obilježava:

KOJA JE POSEBNOST INDIGO SVIJETA?

Indigovci su vizionari, čarobnjaci novog doba. Povest će te preko granica mašte i pomoći ti da se spojiš sa svojom dušom, istinom koja tinja duboko u tebi.
Ovo nije neki novi pokret, religija ili tehnika. Ovo je tek novi pristup - shvaćanje da svi odgovori leže u tebi samome. No ponekad je sebe teško vidjeti, a tu nastupamo mi!
Otkrit ćemo tvoje posebnosti, optimalnu liniju kretanja, mogućnosti, izazove i blokade koje te priječe da postaneš potpuno biće. Zamisli kako bi izgledao tvoj život kada bi uz našu pomoć krenuo dalje i posegnuo za svojim punim potencijalom?
Kod nas također možeš nabaviti neke vrhunske proizvode.

PODRŠKA KUPCIMA

KORISNIČKA PODRŠKA  bez automatiziranih odgovora - na hrvatskom i engleskom. Ključno nam je s kupcima njegovati ‘ljudski’ kontakt, biti iskren i od pomoći, stoga smo dostupni u slučaju bilo kakvog problema (reklamacije, dostava…).
TVOJE ZADOVOLJSTVO nam je prioritet.

JEDNOSTAVNA KUPNJA

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA - ne moraš razmišljati tijekom odlučivanja o kupnji.
Kupnja BEZ REGISTRACIJE - prioritet nam je da ti kupnja bude jednostavna i laka.  

HUMANITARNO DJELOVANJE

Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

NAŠI PROJEKTI

WEB SHOP INDIGO SVIJET
U potrazi za poboljšanjem kvalitete življenja osobno smo isprobali brojne tehnike samopomoći, preparate i proizvode. Prošli smo i nadvladali razna zdravstvena opterećenja, uključujući karcinom. Svaki artikl stoga je pomno odabran, a dio ponude je naša vlastita proizvodnja. U našem web shopu pronaći ćeš vrhunsku ponudu brainwave CD-ova, knjiga, orgonita, kristala, energetskog nakita, rupičastih naočala, Power titanium narukvica, Moqui kuglica, tibetanskih zdjela i ostalih wellness proizvoda. Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

ČLANCI
U svrhu promicanja zdravijeg i kvalitetnijeg načina života 2003. godine smo pokrenuli ovaj jedinstveni web portal, čija je svrha pružanje kvalitetnih informacija s područja zdravlja, razvoja svijesti i wellnessa. www.indigo-svijet..hr među vodećim je hrvatskim portalima ove vrste. Potreba za kolektivnom promjenom je evidentna, a širenje svjesnosti ubrzano se dešava. Sretni smo što sudjelujemo u tom procesu.

OGLAŠAVANJE
Proslijedi svoj oglas velikom broju ciljanih primatelja na našim web stranicama i newsletteru specijaliziranom za sadržaje i usluge koje se bave zdravljem, wellnessom, nekonvencionalnim i alternativnim metodama i osobnim razvojem. Ukoliko održavaš radionice za duhovni razvoj, baviš se terapeutskim radom ili prodaješ zdrave proizvode ovo je pravo mjesto za tebe!

ORGONITI
Prva smo hrvatska tvrtka koja je još 2007. počela s izradom i prodajom orgonita

IZDAVAŠTVO
Pisanje i izdavanje knjiga i ostalih publikacija s područja razvoja svjesnosti. 
Kreiranje i izdavanje posebno programirane brainwave glazbe pod nazivom Anemona. Prvi smo službeni izdavač brainwave glazbe u Hrvatskoj.

ZEBRA SHOP
Zebra shop je online shopping centar koji objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini lakšim i bržim. Naziv Zebra otkriva našu ljubav prema životinjama i prirodi. Dio prihoda od svake narudžbe izvršene na Zebra.hr doniramo za zaštitu životinja. Cilj nam je kupcima omogućiti jednostavnu kupnju u svega par koraka, fer odnos i dobar osjećaj.

OSNIVAČ INDIGO SVIJETA 

 


Daniel Postružin

Uslijed operacije karcinoma i dugotrajnog liječenja kemoterapijom i zračenjem, počinje Danielovo duhovno istraživanje. 1994. godine, njegovoj je obitelji rečeno da se previše ne nada. Kao posljedicu operacije i kemoterapije zadobio je i oštećenje jetre te mu je na temelju jetrenih nalaza rečeno da će kroz nekoliko godina vrlo vjerojatno oboliti od ciroze. U godinama koje slijede prolazi velik broj duhovnih učenja i metoda samopomoći. Postizanje stabilnog zdravstvenog stanja dokazuju djelotvornost alternativnih/prirodnih tehnika koje je koristio.

1998. god. počinje i njegov praktičan rad jer je osjećao jaku potrebu za širenjem svog iskustva. Veliku važnost u njegovom razvoju bili su susreti i školovanje kod dr. Đure Despota, duhovnog učitelja i vrsnog stručnjaka za kristale. 

IZDANJA:

Bogato iskustvo iz svog života Daniel je zabilježio u knjizi "Šapat s Atlantide - priručnik kristaloterapije". 
2002. godine izdaje svoj prvi Anemona Brainwave CD. Nakon toga uslijedilo je preko 20 albuma, a zbog svoje specifičnosti, glazba je prepoznata u Hrvatskoj i inozemstvu te je dostupna na svim vodećim glazbenim platformama.
2009. izdaje kartice "Indigo anđeli - poruke tebi , drago indigo dijete".
2010. izdaje kartice "Ljubavne kartice - doživi ljubav svog života".

PRISUTNOST U MEDIJIMA

TV: HRT, RTL, Z1

TISAK: Večernji list, Vjesnik, Nacional, Slobodna dalmacija, Novi list, Zvijezde, Astro magazin, Duhovni obzori, Alter, Svjetlost, Ezoterikus, Vizionar.

RADIO: Obiteljski radio, radio Osijek.

 

INDIGO SVIJET KAO MEDIJSKI POKROVITELJ

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE O TVRTKI

Navedena adresa je adresa sjedišta i na njoj ne možete kupiti niti pogledati proizvode. 

Puni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: INDIGO SVIJET d.o.o. 
Sjedište: Zagreb, Lepavinski put 7
OIB: 98179708078
MB: 2296039
NKD: 4799
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, reg.uložak br. Tt-07/12404-4  MBS: 080630025
Račun: 2484008-1104421768 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb, Petrinjska 59)
IBAN: HR7124840081104421768
SWIFT: RZBHHR2X
PDV ID BROJ: HR 98179708078
Temeljni kapital: 2.654,46 eur, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Daniel Postružin - direktor