Online arhiva
      

INTENZIV HARMONIZIRAJUĆE MASAŽE *Tijelo* Um*Emocije* Hormoni
21.03.2014

Već jednostavan „obični“ dodir drage osobe umiruje opušta i pruža ugodu. Intenziv harmonizirajuće masaže uči kvaliteti svjesnog dodira, te kako djelovati na napete mišiće, stresom preopterećen živčani sustava i biokemijske procese unutar tijela poznate kao „hormonalna indukcija“. Na osjećaje dobrobiti djeluju psihičke i tjelesni podražaji.
Svjesna masaža pozitivno utječe na sve međuljudske odnose i čini ih kvalitetnijima bilo da se radi o partnerskim, obiteljskom ili prijateljskim odnosima. Zdravo tijela ima veliku potrebu za dodirom. Poznato je da osobe koje u djetinjstvu nisu primale dovoljno dodira pokazuje znakove otuđenosti, emocionalne distanciranosti , manje životnog optimizma,te da privlače disfunkcionalne partnere (ili su i sami neodgovarajući partneri). Pozitivna vijest je da nikada nije kasno početi istraživati magičnu moć dodira! Redovita masaža unutar kruga bliskih osoba (intimni partneri, prijatelji, obitelj) ima brojna iscjeljujuća svojstva. Dobrobiti uzajamne masaže su opuštenost mišića, bolja komunikacija, povećanje otpornosti na stres, veća mogućnost koncentracije, zdrav libido i niz drugi blagodati za naše tijelo i psihu. Na seminaru ćemo učiti:
*Tehnike klasične masaže tijela
*Trigger točke za aktivaciju energetskog sustava i otpuštanje stresa
*Energetsko rejuvenacijsku masažu lica
*Masažu stopala

Seminar se održava u 8 termina odnosno 4 vikenda sa naglaskom na praktičnom radu. Lokacija: podsljemenska zona lako dostupno gradskim prijevozom. Za sudionike koji dolaze automobilom osiguran je parking. Osigurani su svi potrebni radni materijali.

Voditeljica Intenziva Harmonizirajuće masaže Kristina Kružić, dipi.ing, dugogodišnja shiatsu praktičakra i ayurvedska terapeutkinja . Prijave i informacije na E-mail: holistika@net.hr; (telefonske informacije broj 099/730 21 53). Seminar je moguće platiti u tri mjesečne rate.

Za sudionike izvan zagreba postoji mogućnost smještaja.

ThetaHealing® tečajevi u Zagrebu 05/2014. - instruktor Tomislav Gunjača / Napredni DNK2, Misli što misliš
14.01.2013

16.05. - 18.05.2014. - Napredni DNK2 tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

24.05. - 25.05.2014. - Misli što misliš tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

VJEŽBAONICA/DRUŽIONICA 23.05.2014./petak

Više o Theta iscjeljivanju®, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com
---
NAPREDNI DNK2 tečaj ThetaHealing®-a
Preduvjet za pohađanje Naprednog tečaja je završen Osnovni tečaj.
Cilj naprednog tečaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.
Na tečaju ćete učvrstiti stečena i proširiti znanja s Osnovnog tečaja. Saznat ćete više o nivoima postojanja i pravilima. Naučit ćete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se očistiti od svega što Vas ograničava i sprečava u životu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. kako iscjeliti dušu. Saznat ćete kako iscjeljivati životinje i biljke.
Saznat ćete kako očititi prostor u kojem živite i boravite, i kako programirati Vaše stvari.
Znat ćete kako sami stvoriti život kakav želite.
Za vrijeme i nakon tečaja u Vašem će se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje će omogućiti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas će direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano oko 1000 programa, znanja, osjećaja i razumjevanja.
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Napredno iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju certifikate.
Tečaj traje 3 dana. Petak, subota i nedjelja od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
---
MISLI ŠTO MISLIŠ, izborni tečaj ThetaHealing®-a
Znamo da mislima kreiramo svoju stvarnost.
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... ne možete prestati kreirati negativne misaone oblike. Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Nemate ništa od navedenih iskustava? Odlično za Vas. Ako ste se prepoznali u nečem od navedenog... dobrodošli.
Ovladajte svojim mislima.
Preduvjet je završen Napredni tečaj.
Na ovom tečaju otkrivamo što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo. Što uzrokuje negativne misli i kako promjeniti svjesno neželjene obrasce pojavljivanja misli.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.
---
FB - https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
FB Misli što misliš - https://www.facebook.com/ThinkWhatYouThink
FB Tomislav Gunjača - https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
---
o ThetaHealing tehnici - http://thetahr.com/thetahealing/
o tretmanima - http://thetahr.com/tretmani/
o tečajevima - http://thetahr.com/tecajevi/
o instruktoru - http://thetahr.com/tomislav-gunjaca/
svjedočenja - http://thetahr.com/svjedocenja/
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://www.thetahr.com/izvanZGBa2.html

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 24./25.05.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u svibnju su: 07.05. i 21.05.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Uzemljite se - Original proizvodi Clinta Obera
02.05.2014

Čemu uzemljivanje...

U posljednjih smo stotinjak godina izgubili jedan iznimno važan čimbenik vlastita zdravlja i dobrobiti. Izgubili smo svoju električnu povezanost sa Zemljom. Zbog obuće gumenih i plastičnih potplata te izolacijskih madraca i izoliranih kuća mi dane i noći provodimo potpuno odvojeni od Zemlje.

Kako bismo osjetili koristi ove povezanosti dovoljno je da je ponovo uspostavimo – jednostavno hodajući neko vrijeme bosi po travi ili plaži. A opet, u današnjem modernom svijetu to i nije uvijek baš tako jednostavno. Na pitanje zašto se hodajući bosi osjećamo bolje postoji jedan vrlo prizeman odgovor koji se može i znanstveno potvrditi.

Naša je Zemlja golem spremnik negativno nabijenih slobodnih elektrona. Bez povezanosti s tim spremnikom stanice našega tijela ne mogu uravnotežiti pozitivne naboje koji nastaju, primjerice, od elektronima siromašnih slobodnih radikala. Djelovanje prevelike količine pozitivnog naboja u krvi može se vrlo jasno vidjeti promatra li se način na koji se stanice krvi međusobno privlače i nakupljaju.
Kako bismo ovaj nedostatak elektrona uravnotežili, možemo poduzeti nekoliko stvari. Možemo uzimati namirnice bogate antioksidansima i piti živu vodu. No donedavno je u tome smislu bila zanemarena mogućnost da slobodne elektrone nadoknadimo iz Zemlje.

A to je toliko jednostavno i još k tome može imati vrlo duboko djelovanje. Živeći naše moderne živote, mi ne možemo uvijek hodati bosi po otvorenome. Zato su proizvodi koje nudimo na ovoj internetskoj stranici izvedeni tako da vam tu električnu povezanost sa Zemljom osiguraju na praktičan i prikladan način i dok ste u zatvorenome.

Saznaj više na linku:

http://indigo-svijet.hr/uzemljivanje/

EMDR - PRIRODAN NAČIN OSLOBAĐANJA OD STRAHOVA, TRAUMA I DRUGIH OGRANIČAVAJUĆIH STANJA, MISLI I OSJEĆAJA - Zagreb, 16.05. i 18.06.2014.
08.05.2014

- prezentacijsko predavanje, ulaz je slobodan

POKLON SVAKOM SUDIONIKU: inicijalni EMDR susret - individualna procjena prikladnosti primjene EMDR-a, uz iskustveno upoznavanje s načinom primjene.

Napetost, nervoza, uznemirenost, strahovi, fobije, panični napadi, tjeskoba, zabrinutost, potištenost, tuga, depresija, gubitak, traume, nesreće, bolesti, akutni i kronični bolovi, prisilna ponašanja, problemi u odnosima, ovisnosti… Duga je lista životnih okolnosti i događaja koji nas ispunjavaju negativnim, bolnim i uznemirujućim mislima i osjećajima, uzrokujući i održavajući navedena stanja.

Ponavljajući se, takve misli i osjećaji hrane, obnavljaju, pojačavaju i produžavaju neugodna i opterećujuća stanja koja s vremenom mogu postati svakodnevica, ograničavajući ili posve onemogućujući našu urođenu životnu radost, spontanost, lakoću i užitak življenja. Ograničavajuća stanja uzrokovana su našim neuspješnim pokušajima da određene životne okolnosti i događaje doživimo i protumačimo u skladu s temeljnim osjećajem sigurnosti u svijetu te neispunjenim prirodnim potrebama da svijet vidimo kao smisleno i predvidljivo mjesto, da sebe i druge doživljavamo u pozitivnom svjetlu, da sam život i svoje postojanje u njemu osjećamo dragocjenim i vrijednim življenja.

Negativna i ograničavajuća stanja, uvjerenja, misli i osjećaji također su i najveća prepreka ostvarenju osobne sreće. Sreća je prirodni, urođeni način našeg postojanja, stanje koje sami oblikujemo i održavamo planiranjem i usmjeravanjem našeg života u skladu s temeljnim ljudskim vrijednostima. Ograničavajuća stanja i uvjerenja o sebi, drugima, događajima, okolnostima i svijetu blokiraju ispunjenje univerzalnih ljudskih potreba za samoostvarenjem, povezanošću i slobodom – blokiraju našu sreću.

Svatko od nas posjeduje urođeni, prirodni samoiscjeljujući mehanizam koji je zadužen za uspješno nošenje s izazovnim životnim događanjima i okolnostima. No, u nekim okolnostima kapacitet našeg sustava da se prilagodi može biti nadvladan. To se događa kada su bolni i uznemirujući događaji i okolnosti vrlo intenzivni, ili se odvijaju u vrijeme kada smo osobito ranjivi, tjelesno i/ili emocionalno. Takva nepovoljna iskustva u prošlosti su temelj svih naših sadašnjih negativnih i ograničavajućih stanja, uvjerenja, misli i osjećaja.

Moguće je na potpuno prirodan, zdrav i siguran način potaknuti promjenu takvih ograničavajućih sjećanja – njihovo uspješno uklanjanje – koristeći urođenu integrativnu funkciju našeg živčanog sustava i sposobnost samoiscjeljenja. Na ovom ćemo predavanju prikazati i opisati tome namijenjenu EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) tehniku koja se u radu sa strahovima, fobijama, paničnim napadima, traumama, depresijom, ovisnostima i bolnim stanjima pokazala vrlo djelotvornom i uspješnom u usporedbi s drugim pristupima, ali i u usporedbi s uzimanjem psihoaktivnih ljekova i drugih pripravaka.

Prezentacijsko predavanje organiziraju Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje Zdravlje (www.centar-zdravlje.hr) i Hrvatsko-austrijski centar za NLPt (www.nlpt.hr), a održat će se u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Zagreb, Preradovićeva 5, u srijedu 18. lipnja u 18:00 sati. Ulaz je slobodan.

Za dodatne informacije i upite slobodno nas kontaktirajte, www.centar-zdravlje.hr/emdr.htm, tel. 091/164-0908 ili e-mailom info@centar-zdravlje.hr.

Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje 'Zdravlje', Zagreb
01/240- 9298, 091/164-0908
zdravlje@centar-zdravlje.hr
www.centar-zdravlje.hr

Hrvatsko-austrijski trening centar za NLP/NLPt u suradnji s Austrijskim EMDR Institutom organizira stručnu certificiranu EMDR edukaciju (Level 1, Level 2 i Level 3) te EMDR superviziju. Predstavljanje edukacije održat će se u petak 16. svibnja u 18:00 sati u HATC-NLPt centar, Zagreb, Rusanova 10. Organizator: HATC NLPt - Hrvatsko-austrijski trening centar za NLP/NLPt. Ulaz je besplatan. Molimo vas za pravovremenu prijavu e-mailom na renata@nlpt.hr, jer je broj sudionika prezentacijske grupe ograničen. Dodatne informacije: www.nlpt.hr/emdr.htm, +385/ 91/ 164 09 08, renata@nlpt.hr.

Održavanje slijedećeg EMDR seminara prvog stupnja – Level 1 – predviđeno je za 13. i 14. lipanj 2014. (petak i subota) u Zagrebu, HATC-NLPt centar, Rusanova 10. Molimo vas za pravovremenu prijavu, jer je broj sudionika edukacijske grupe ograničen. Preduvjet za uključivanje: završeni studij psihologije ili medicine, ili višegodišnja edukacija iz neke od psihoterapijskih metoda.

PREDAVANJE "KAKO SE NAPUNITI ENERGIJOM KROZ DIVINE HEALTH PROGRAM"
11.05.2014

Četvrtak 15.5.2014. u 18:30 sati
HUB Zagreb
Trg Nikole Šubića Zrinskog 6
Zagreb

Šest načina dobivanja energije
Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za svoj rad iz drugih organa i tako dodatno troši naše tijelo, koje je s vremenom podložno oblijevanju. Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost i bolji odnos prema sebi i drugima.
Postoji šest načina dobivanja energije, a to su san, prana (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, koje možemo ostvariti kroz „Program Božanskog Zdravlja“

Što je Divine Health Program?
Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Zašto su vježbe disanja i meditacija bitne?
- Jer disanjem snabdijevamo tijelo kisikom i eliminiramo preko 70% otpadnih tvari i toksine
- Zato jer ispravnim disanjem najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijom
- Redovitom meditacijom smanjuje se količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju mišići, povećava koherencija mozga, harmonizira se živčani sustav, smanjuje depresija i napetosti
- Znanstveno je dokazano da se meditacijom normalizira krvni tlak i otkucaji srca
Zato jer se disanjem i meditacijom povećava elan, sreća i mentalni potencijal.

Predavanje održava Swami Urgaya te će govoriti o drevnim tehnikama samorazvoja svijesti i naprednim tehnikama Kundalini, meditaciji i važnosti tehnika disanja u svakodnevnom životu. Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''.

OSNOVNI TEČAJ „Divine Health Program“
…se održava 16-18.5. (petak, subota i nedjelja) u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima i tradiciji staroj 2,000 godina. Više na: www.divineenergypark.org/hr/_tecajevi_bz.html

Tko je Park Božanske Energije?
Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja“ u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na promociji svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Više informacija u Parku Božanske Energije,
01/29 81 421, 091/16 17 540;
e-mail: info@divineenergypark.org;
www.facebook.com/DivineEnergyPark, @DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

TIRKIZ- nebeski kamen
09.05.2014

Tirkiz -Nebeski kamen
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Njegovo ime potiče od francuske riječi koja znači turski kamen, a tako je prozvan jer je u Europu došao preko turskih trgovaca. Diljem svijeta je cijenjen već tisućama godina zbog svoje prekrasne boje i snažnih pozitivnih kvaliteta te ga mnogi narodi smatraju svetim. Njegova nalazišta su u Sjevernoj i Južnoj Americi, Iranu, Sinaju, Kini i Tibetu te je sukladno tome posebno štovan u kulturama tih područja.

Sveti kamen drevnih naroda
Američki Indijanci ga nazivaju "Nebeskim kamenom" i smatraju simbolom života. Legenda kaže da su Indijanci plesali i radovali se kada je kiša počela padati. Njihove suze radosnice su se miješale s kišom i pale na Majku Zemlju te je tako nastao Nebeski Kamen Tirkiz. Vjerovali su da prima na sebe bolest, da ih štiti od ozljeda, daje uspjeh u lovu i hrabrost u borbi. Maje i Azteci su pak vjerovali da je tirkiz spoj nebeske i zemaljske vatre, simbol Boga vatre. Položaj osobe u društvu određivale su količine tirkiza kojeg su posjedovali.

Za budiste on je simbol neba, sveti kamen kojeg je Buda koristio u svom spiritualnom razvoju kao zaštitu od nepoznatih sila. Egipćani i Tibetanci ga također smatraju svetim kamenom. U drevnom Egiptu tirkiz je bio jedan od tri najviše korištena kristala, dok je na Tibetu i dan danas jako popularan i cijenjen.
Muslimani i stari Rimljani su ga koristili za iscjeljivanje i zaštitu od bolesti (rimski liječnici su nosili prsten s tirkizom na malom prstu), a Perzijanci su ga nosili kao nakit za zaštitu od bolesti i nesreća. Arapi tirkiz nazivaju "sretnim kamenom" i njime su ukrašavali konje vjerujući da time štite konje i jahače. U Europi plavi tirkiz do 17. stoljeća nose skoro isključivo muškarci kao modni detalj, a kraljevi su ga nosili na svojim krunama u svrhu zaštite.

Plavo zlato
Njegova boja varira od zelene, zeleno-plave do nebesko plave nijanse. To je jako mekan kamen čija boja bijedi s vremenom, no može se očuvati ako se kamen štiti od topline i vode. Njegova boja se mijenja s godišnjim dobima. Danas je vrlo rijedak (a time i skup) pa najčešće u rukama ne držite pravi tirkiz nego njegovu imitaciju, na primjer od bojane krizokole ili bojanog holovita.

Snažan iscjelitelj duše i tijela
Tirkiz jača imunitet i sposobnost regeneracije te pomaže kod liječenja mnogih bolesti (glavobolja, migrena, bolesti očiju, grla i probavnog trakta, upalni procesi...). Vjeruje se da na sebe apsorbira negativnu vanjsku energiju te nas tako štiti od vanjskih negativnih utjecaja, bilo da se radi o negativnoj energiji ili štetnim tvarima i otrovima.

Ovaj prekrasan plavi kamen nam daje mentalnu i spiritualnu jasnoću te balansira muški i ženski aspekt. Osnažuje duh te donosi unutarnji mir i radost življenja. Idealan je kamen za putnike i avanturiste jer štiti od svih nevolja i ozljeda te daje hrabrost.

Tirkiz donosi sreću, bogatstvo i ljubav. U odnose unosi sklad, spontanost, radost i razumijevanje te se često poklanjao kao vjenčani dar. Vjeruje se da mijenja boju ako nestaje ljubavi ili ako partner vara te također da promjenom boje svog nosioca upozorava na opasnost koja mu prijeti. Povezan je s petom čakrom te razvija komunikaciju, kreativnost i izražavanje, kao i psihičku senzibilnost te povezanost s onostranim. Pripadajući planeti su Venera i Neptun, element zemlja i zrak, a astrološki znakovi su Strijelac, Jarac, Vodenjak i Riba.

Unikatan nakit s pravim netretiranim tirkizom možete pronaći u Vilinskoj prašini na: www.vilinskaprasina.com/oznaka-proizvoda/tirkiz

© Copyright Vilinska prašina j.d.o.o., Zagreb
mobitel: 091/16 17 540; info@vilinskaprasina.com
www.vilinskaprasina.com

Inicijacija u 1.stupanj Usui Reiki-osnovni tečaj 17-18.05.2014
12.05.2014

Inicijacija u I.stupanj Usui Reiki

„Zdravlje je nešto više od odsustva bolesti.“
Na prvom stupnju se otvara kanal Reikija i uče se tehnike iscjeljivanja tijela te pročišćavanja i usklađivanja energije.

Nakon inicijacije u reiki, moći ćete trenutačno pozvati reiki te propustiti potrebnu energiju stavljajući ruke na željeno mjesto ili iznad njega.

Tijekom inicijacije u prvi stupanj stječete slijedeća znanja:
Sažetak Reikija (podrijetlo, povijest, vrijednosti, struktura),
Osnovna iscjeliteljska metoda (kako koristiti ruke,kako izbalansirati čakre, kako pročistiti i uskladiti auru, dugi i kratki tretman, itd.)
Iscjeljenje Reikijem (iscjeljivanje sebe i drugih)
Razumijevanje Reiki
tretmana
Uporaba Reikija nakon završetka prvog stupnja

Trajanje tečaja: Tečaj traje dva dana po 4 sata, ovisno o broju polaznika.
Broj polaznika je ograničen na 2 – 6 osoba.
Polaznici tečaja dobivaju priručnik na hrvatskom jeziku sa svim potrebnim informacijama.
Polaznici tečaja dobivaju potvrdu o pohađanju ovoga tečaja.
Učiteljica ovoga tečaja je Adela Franceković Sribebica.

Participacija za pohađanje ovoga tečaja iznosi 650 kn.

www.sribebica.com
091/17 08 085

Tečaj Intuicije 17-18.05.2014
12.05.2014

Ovaj vikend u subotu i nedjelju 17-18.05.2014 od 15 sati do 20 sati održavamo Tečaj intuicije.

Tečaj je kombiniran na način da se izvodi kroz teorijski i praktični dio.

Prijave putem web prijavnice na www.sribebica.com ili na 091/17 08 085.

Tečaj intuicije
„Jedina prava vrijedna stvar je intuicija.“
„Nema logičnih načina za otkriće ovih elementarnih zakona.Postoji samo način određen intuicijom,koja je pomogla svojim osjećajem za red koji se nalazi iza samoga izgleda.“
Albert Einstein

Tečaj se izvodi u prirodi i odličan je način za razvijanjem svojih intuitivnih sposobnosti i potencijala.

Nakon tečaja polaznici se mogu puno bolje snalaziti u raznim životnim situacijama, te odmah početi primjenjivati naučeno.

Tijekom ovoga tečaja obrađujemo slijedeće teme:
meditacije kroz koju se povezujemo sa nebom i zemljom, te sa samim sobom
osvještavanje energetskih centara u tijelu, čakru po čakru uz tumačenje svake
razne vježbi za buđenje i potenciranje intuicije, sa kojima možemo vidjeti koliko puta koristimo ili ne koristimo intuiciju u životu
povezivanja sa sobom kroz „osluškivanje“ naoko nebitnih detalja

Trajanje tečaja: Tečaj traje dva dana po 6 sati i izvodi se uglavnom u prirodi u periodu od travnja-rujna.
Broj polaznika je ograničen na 6-10 osoba.
Polaznici tečaja dobivaju potvrdu o pohađanju ovoga tečaja.
Učiteljica ovoga tečaja je Adela Franceković Sribebica.

Participacija za pohađanje ovoga tečaja iznosi 800 kn.

Orgonska piramida - Akcija
23.01.2014

ISCRPLJENI STE ZBOG STRESA, NAPORNOG POSLA ILI LOŠEG MJESTA SPAVANJA?

ORGONSKA PIRAMIDA UČINKOVITO POMAŽE U OBNAVLJANJU VAŠE ENERGIJE I ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA!

> IZUZETNA ANISTRESNA ZAŠTITA. Nema čišćenja, punjenja i održavanja. Nema roka trajanja.

> RADIJUS DJELOVANJA prema radiestezijskom testiranju iznosi cca 3-4 metra.

> UČINAK DJELOVANJA ORGONITA OD 2007. POTVRĐUJE PREKO 5000 NAŠIH KORISNIKA - alternativaca, terapeuta, zdravstvenih radnika, glumaca i doktora. Indigo svijet je prvi proizvođač orgonita u Hrvatskoj!

> POKLON SVAKOM KUPCU.

> 200 % GARANCIJA. U slučaju nezadovoljstva vraćamo puni iznos unutar 365 dana, a poklon možete besplatno zadržati!

> BRZA DOSTAVA u vaš dom ili na radno mjesto unutar 1-5 radnih dana.

Cijena 399 kn.
Cijena DANAS samo 239 kn.

Za više informacija i narudžbu posjetite:

www.orgonskiproizvodi.com/piramida.html

INDIGO SVIJET d.o.o.
T. 01 / 38 64 664
M. 091 25 30 687
(9-13h)

Jyotish i Himalaya Joga
14.05.2014

Kada: 20.6.-27.6. i 27.6.-4.7.
Gdje: otok Pašman, mjesto Kraj, kamp Torkul
Tko: dr. sc. Pandit Dinesh Chandra Sati, doktor vedske znanosti i vedske astrologije (Indija)

Harmony program je cjeloviti pristup radu na sebi uz pomoć vegetarijanske prehrane, čajeva koji se beru na otoku, seminara samorazvoja, jutarnjih vježbi, plesnih radionica, druženja, izmjene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi gdje je povezanost s elementima zraka, vode, vatre i zemlje veoma izražena.

20. 6. – 27.6. Seminar Jyotisha – dr. sc. Pandit Dinesh Chandra Sati (Indija)

Jyotish je svjetlo, to je znanje, koje nam pomaže da razumijemo prošlost, prihvatimo sadašnjost i da otkrijemo budućnost. Omogućuje nam da shvatimo i razumijemo sve domene našeg života i da postignemo sreću, ljubav, dom, posao, zdravlje, duhovni napredak i više od toga...Na seminaru mogu sudjelovati osobe s osnovnim i naprednim znanjem o Jyotishu. Već tijekom seminara možemo dobiti mnoge uvide o našem životu, u međuvremenu je dr. Sati također dostupan za osobne konzultacije Ovaj seminar je pogodan za polaznike Jyotisha sa osnovnim znanjem ili pak s dubljim znanjem. Nositelj svjetlosti , Pandit D. C. Sati je doktor vedske znanosti (dr. sc) u Jyotish (Vedska astrologija) i sanskrtu. On je direktor Himalajskog Jyotishi Yagya instituta, izuzetno poznat međunarodni stručnjak vedske kulture te je poznat i po mnogim privatnim klijentima. Dok boravite na Pašmanu, držat će seminare tijekom tjedna, te će također biti na raspolaganju za osobne konzultacije.

27.6.-4.7. Himalaja Joga & Meditacija - Pandit Dinesh Chandra Sati, dr. sc. med. (Indija)

Seminar se sastoji od dva dijela:

28. 6.- 1. 7. Himalaja Joga & Meditacija - Ljudi koji redovito vježbaju Himalaja meditaciju, energični su i mirno se nose s problemima, no pri tome nisu ravnodušni. Vaše samo-iscjeljenje i imunološki sustav biti će ojačani. Osjećati ćete se sve sretnijima i sretnijima. Himalajska meditacija stvara više radosti u životu i poboljšava zdravlje.

2.7.- 4. 7. Seminar o Ayurvedi & Vastu - To je više od tisuću godina staro znanje i umijeće načina kako urediti životni i radni prostor pojedinca. Ayurveda učenju je usredotočeno na snage samoiscjeljenja, koristeći sredstva za masažu, prirodno bilje, jogu i zdravu prehranu. Vastu- znanost o vedskojarhitekturi je također dan od strane Dr. Pundit Sati kako bi se zadobila maksimala podrška prirode za sretan život i miran dom u nečijem životu. Kuća sagrađena prema vedskoj Vastu neutralizira negativnosti života i donosi mir, prosperitet, harmoniju u obitelj. Vedsko pjevanje: - Pandit Dr. D. C. Sati će se predstaviti i izvesti rituale o tome kako dobiti obilje energije (zdravlje, skladan odnos, sreću, materijalno bogatstvo) u naš život pomoću metoda pjevanja Lakšmi. www.astro-yagya.com

Informacije:
00385(0)98615020, 00385(0)919181628 harmony@harmony.hr
www.harmony.hr

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]