Online arhiva
      

ThetaHealing tečajevi - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača - SRODNE DUŠE, RHYTHM - THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE
12.10.2012

Svi mogu naučiti kako razriješiti probleme koje nosimo iz prošlih života, nasljeđe predaka koje nas opterećuje, uzroke bolesti i poremećaja... mjenjati svoj svakodnevni život u skladu sa svjesno željenim. Kako pomoći drugima. To su neke teme o kojima učimo na tečajevima Theta iscjeljivanja.

12.04. - 13.04.2014. - Srodne duše, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

19.04. - RHYTHM, Theta ritmom do savršene težine, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

26.04. - 27.04.2014. - Misli što misliš, Celje, Slovenia
---
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/
---
https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1

Potrebno je prijaviti se za tečajeve, što prije zbog ograničenog broja mjesta.
Prijave online http://thetahr.com/tecajevi/prijavnica-za-tecaj/
Više o tehnici, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com

TRETMANI ISCJELJENJA NAJNAPREDNIJOM SVJETLOSNOM TEHNOLOGIJOM - na daljinu (23. 04. na 24. 04. 2014.)
08.09.2010

23. 04. na 24. 04. 2014. (u toku noći, na daljinu) pružam uslugu tretmana iscjeljenja najnaprednijom svjetlosnom tehnologijom.

TERMIN:

Srijeda na četvrtak, 23. 04. na 24. 04. 2014.
Od 22:55 h (srijeda) do 07:00 h (četvrtak)

PRIJAVA JE OBAVEZNA I TREBA SADRŽAVATI:

- puno ime i prezime
- noviju fotografiju lica
- e-mail adresu

PONEŠTO O TRETMANIMA:

Mi kreiramo bolesti, kao i sve ostalo u životu, svojim namjerama, mislima, osjećajima, riječima, akcijama, odnosno izborima. Bolest se prvo kreira u našim suptilnim tijelima i s vremenom se manifestira u obliku fizičkog i/ili psihičkog poremećaja.
Određenim intervencijama može se povratiti idealan sklad uklanjanjem uzroka poremećaja, bez obzira da li je poremećaj nemanifestiran ili manifestiran u obliku bolesti, što dovodi do povlačenja i ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno ako osoba paralelno mijenja način mišljenja, emocionalnog doživljavanja i djelovanja.
Posebno mi je zadovoljstvo ponuditi tretmane iscjeljenja koji zaista mogu dovesti sva tijela, energetska polja svih tijela, sve meridijane, energetske kanale, sve čakre i mreže čakri u idealan sklad, i pokrenuti promjenu iz stanja bolesti (poremećaja, nesklada) u stanje zdravlja (ravnoteže, sklada). U ovoj vrsti iscjeljujućeg rada tretiraju se sva tijela koja sačinjavaju fizičko vozilo (i šire), odnosno energetska polja svih tijela, meridijani, energetski kanali, te sve čakre.
Uz ove tretmane svima zainteresiranima pružam, kroz obrazovni program I AM Universitya - Akademije cjelovitog Uzašašća, mogućnost usavršavanja Majstorstva nad namjerama, mislima, emocijama, riječima i akcijama, odnosno Majstorstva na duhovnoj, svjesnoj i psihološkoj razini, te fizičkoj/zemaljskoj razini, i to na cjelovit način.

Iscjeljujući rad se odvija kroz pet tretmana, koji zajedno čine tri kruga iscjeljenja:

Prvi krug ima za cilj ukloniti određene ograničavajuće i štetne programe iz meridijana, energetskih kanala, svih glavnih i sporednih čakri, te sustava četiriju, odnosno pet tijela. Ovi programi se uklanjaju i iz podsvjesnog uma i Akaša Zapisa.

Drugi krug ima funkciju čišćenja i uklanjanja:
Obećanja, ugovora i zavjeta; energija rituala i obreda; uroka, crnomagijskih programa, crnomagijskih utjecaja; negativnih i neg. vanzemaljskih implanata; energetskih i eteričnih parazita; zemaljskih kristala, odnosno pseudo kristala; astralnih entiteta, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova; negativnih elementala; bazičnih strahova i njihovih jezgri; negativnih imprinta (utisaka); vrlo toksičnih energija ljutnje drugih ljudi; eterične sluzi; mentalnih, astralnih, eteričnih i fizičkih bolesti; sivih polja; napuknuća u auri sustava četiri, odnosno pet tijela i napuknuća u čakrama, meridijanima i energetskim kanalima; iritacija i rupa, eteričnih oštećenja; negativnih misli; negativnih emocija; programiranja negativnog ega; dijelova duše koji ne pripadaju osobi i vračanja pripadajućih dijelova duše; nižih aspekata sedam glavnih zraka; nižih aspekata 12 glavnih arhetipova i svih manjih arhetipova; nižih aspekata svih Sefirota Drveta Života; nižih aspekata dvanaest znakova zodijaka; karme...

Treći krug posvećen je:
Kidanju raznih vrsta energetskih spona; popravku, odnosno zamjeni eteričnog kalupa za Monadički kalup; krpanju i iscjeljenju, uz pomoć tehnologije tekućih kristala, svih eteričnih rana na svim nivoima, te ponovnom pletenju eteričnog tkanja; popravljanju, obnavljanju i usklađivanju svih tijela; popravljanju, obnavljanju, aktiviranju i usklađivanju svih čakri; dubljem čišćenju fizičkog tijela i specifičnim individualnim potrebama osobe, tako da je rad usmjeren na čišćenje i bistrenje: jetre, žućnog mjehura, gušterače, slezene, želuca, tankog i debelog crijeva, bubrega, genitalnog sustava, srca, pluća, mozga, mišićnog sustava, kostiju, krvotoka, žljezdanog sustava, limfnog sustava, živčanog sustava, svih toksina, svih začepljenja, te se radi na jačanju imunološkog sustava; usidrenju i aktiviranju određenih arkturijanskih tehnologija koje imaju svrhu pomoći krisniku/ci ovih tretmana u energetskoj transformaciji i iscjeljenju, te ubrzanju duhovne, psihološke i fizičke evolucije.

Neka od Visokorazvijenih Cjelovitih Svjetlosnih Bića koja združeno rade na korisniku/ci tretmana:

Arhanđel Metatron, Melkizedek, Mahatma, Moćna Ja Jesam Prisutnost korisnika/ce tretmana, Karmički Odbor, Lord od Arkturusa i Arkturijanci, Vywamus, Dr. Lorphan i Galaktički Iscjelitelji, Osobni MAP – Healing Team svake osobe, Majstori Iscjelitelji Ašrama Sinteze, Svjetlosni Arhanđeli i Svjetlosni Anđeli raznih vokacija, i mnogi drugi koje ovom prilikom propuštam navesti.

Moćna Ja Jesam Prisutnost ili Monada je Božanski (istinski) identitet svake osobe.

Arkturijanci su najrazvijenija rasa vanzemaljaca Kristovske Svijesti u našoj galaksiji. Oni su kompletno transcendirali dualnost i žive u svijesti Jedinstva. Njihova civilizacija služi kao prototip za budućnost Zemlje, te igraju jednu od ključnih uloga u planu za Uzašašće čovječanstva i Zemlje. Arkturijanci posjeduju najrazvijeniju Svjetlosnu tehnologiju dostupnu ljudima za pomoć u iscjeljenju, izgradnji Svjetlosnog kvocijenta i postignuću fizičkog Uzašašća.

Dr. Lorphan je Galaktički Uzašli Majstor koji živi u Velikoj Bijeloj Loži na Siriusu i vodi Akademiju Iscjeljenja u kojoj obučava iscjelitelje iz cijele galaksije. Dostupan je čovječanstvu zajedno s timom Galaktičkih Iscjelitelja.

CIJENA:

500 kuna

Preporuka: obavili čišćenje negativnih implanata prije ovih tretmana.
http://www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf

Krešo Lušičić
psihički, karmički, energetski i duhovni iscjelitelj

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

SHIVINO OKO - novi proizvod u Indigo svijetu
24.02.2014

Treba li vam psihička zaštita? Ako je tako, ovo je pravi kamen za vas!
Kamen ahata mnoge su kulture koristile kao moćnu zaštitnu amajliju od negativnih utjecaja.

Hinduističko božanstvo Shiva najčešće se prikazuje s tri oka. Dok lijevo i desno oko simboliziraju sunce i mjesec, treće oko simbolizira duhovno znanje i moć.

Vjeruje se da Shivino (treće) oko od ahata ima magična svojstva:
- eliminira negativnosti,
- štiti od napada psihičkih vampira,
- čisti auru i
- šalje negativnu magiju natrag na njen izvor!

Ahat također pomaže u otvaranju i stimuliranju trećeg oka / šeste čakre. To je izvrstan kamen za nošenje ako radite s energijom ili razvijate svoju intuiciju. Ahat služi balansiranju, tako da ćete za vrijeme meditacije osjetiti kako njegova smirujuća energiju raspršuje anksioznost.

Držanjem ahata u ruci kao posrednika prilikom meditacije pospješuje se koncentracija i vizualizacija. Stavljanje ahata noću pod jastuk često će izazvati ​​živopisne i ponekad proročanske snove.

Promjer: 2.5 cm + ogrlica

CIJENA: 99 kn + dostava

NARUDŽBE:
INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 38 64 664
091 25 30 687

WEB SHOP LINK:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/kristali/ogrlice-i-narukvice/shivino-oko-287/

Novo u Indigo svijetu - SCRABBLE OGRLICE by mojobabe
24.03.2014

Ne, oči vas ne varaju.
Upravo gledate u nakit slađi od bakine marmelade!

Kad se kombiniraju unutarnja pozitiva i umješnost u izradi rukotvorina, rezultat je ni više ni manje nego nakit linije 'mojobabe'.
Ovi šareni, topli i šaljivi posebno dizajnirani motivi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Vaše frendice bi mogle biti ljubomorne. A i muški će bacati oko (više nego inače :)).

Nošenjem ručno izrađenog 'mojobabe' nakita promovirate mir, ljepotu, radost i duhovnost.
Tako je zabavno nositi ga!

P.S. Znamo da je slatko i znamo da ste u napasti, ali ne preporučamo stavljanje u usta. Za sve mjere i indikacije konzultirajte zdrav razum.
P.P.S. Dragi muškarci, znamo da ste u čestim nedoumicama oko toga što pokloniti voljenoj. Evo, skratili smo vam muke. Možete nastaviti s frendovima piti pivicu, sigurni da je ovo pravi poklon za vašu damu.

MATERIJALI:
Ogrlica je napravljena od svijetlih drvenih pločica koje su sastavni dio društvene igre Scrabble® i metalnog lančića srebrne boje.
Dimenzije privjeska su 2 x 2 cm, a dužina lančića je 45 cm.

PREGLED SVIH MOTIVA I NARUDŽBA:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/nakit/scrabble-ogrlica-288/

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

LJEKOVITI SOK OD PLODA GRAVIOLE- od sada EKSKLUZIVNO na web shopu ALTERNATIVA.HR po AKCIJSKIM CIJENAMA, DO ISTEKA ZALIHA!
24.03.2014

Mnoga svjetska istraživanja provedena in vitro ili na životinjama govore o brojnim blagodatima voća graviole. Iako se svi dijelovi ovog drveta (list, plod, sjemenke ploda, korijen i kora) stoljećima koriste u tradicionalnoj medicini domorodaca za liječenje raznih tegoba, plod je naročito zanimljiv zbog izvanrednog okusa te zbog široke primjene. Mogu ga koristiti i djeca te ljudi svih dobnih skupina kao hranu ili u zdravstvene svrhe.

Sok od graviole je čarobni dodatak čija je aroma izuzetno cijenjena od strane najboljih kuhara i nalazi široku primjenu za pripremanje ukusnih napitaka, šerbeta, domaćeg sladoleda, kolača i deserta ili kao dodatak jelima i salatama.

Pulpa ploda ima izvanredan okus i upravo se od pulpe najfinijih zrelih plodova radi vrlo ukusni, gusti, kremasti sok od graviole. Okus voća graviole i njegovog soka mnogi opisuju kao osvježavajuću kombinaciju citrusno-slatkih nijansi nalik na ananas, jagodu i marakuju, sa dodatkom nježne kremaste note kao kod banane ili kokosa.

Ovo voće je osvojilo široke mase svojim egzotičnim okusom, a mnogi ga zbog brojnih dobrobiti koje ima na zdravlje, koriste i u terapeutske svrhe. Od skoro se može nabaviti i kod nas, ekskluzivno na web shopu našeg portala www.alternativa.hr!

Plod graviole ima mekane bodlje po kori koja je žuto-zelene boje kada je voće zrelo. Ispod kore se nalazi bijela, mekana pulpa sa tamnim sjemenkama. Pulpa ploda ima izvanredan okus i upravo se od pulpe najfinijih zrelih plodova radi vrlo ukusni, gusti, kremasti sok od graviole.

Nutritivne blagodati ploda graviole su brojne:

- Bogat je vitaminom C kojeg ima dvostruko više nego trešnja, jabuka, ananas i grožđe pa se koristi kao podrška imunom sustavu te za smanjenje rizika bakterijskih i gljivičnih infekcija.

- Dobar je izvor vitamina B skupine (B1, B2, B3, B6, B9) i folne kiseline te zbog sadržaja niacina (vitamina B3) povećava razinu dobrog kolesterola HDL.

- Sadrži proteine te esencijalne minerale koji su potrebni našem tijelu, poput kalija, magnezija, kalcija, željeza, bakra, fosfora i natrija. Visoka količina dijetalnih vlakana poboljšava probavu i rad crijeva te sprječava i otklanja opstipaciju i konstipaciju.

Ono što je izuzetno zanimljivo kod ploda graviole je to što ona može razlikovati kancerogene stanice od zdravih i selektivno usporiti rast samo kancerogenih stanica. Druga izvanredna stvar je to što se prema skorijoj studiji rađenoj u Južnoj Koreji navodi da je citotoksičnost ploda graviole na kancerogene stanice čak 10.000 puta snažnije od kemoterapije. Tako je pokazano da plod graviole može uništiti stanice karcinoma koje su pokazale multi-rezistantnost na lijekove kemoterapije, a da pri tome nema negativnog utjecaja na zdrave stanice.

Plod graviole posjeduje i brojna ljekovita svojstva:

- Antikancerogeno: annona acetogenini ploda graviole zaustavljaju rast multi-rezistentnih stanica karcinoma. Prema istraživanjima, plod graviole je pokazao antikancerogena svojstva kod više vrsta raka primjerice, kod raka gušterače, dojki, prostate, pluća i grla jetre, debelog crijeva i želuca, kod limfoma te raka jajnika i grlića maternice.

- Prevencija karcinoma: acetogenini graviole sprječavaju nastanak karcinoma tako što onemogućavaju proizvodnju energije u njegovim stanicama.

- Podiže imunitet zbog obilja annona acetogenina i visokog sadržaja vitamina C (100ml kvalitetnog soka od zrelih plodova graviole sadrži čak pola preporučenog dnevnog unosa prirodnog vitamina C)!

- Pomaže kod pojave krvi u mokraći, upale uretre, leproze i problema s jetrom.

- Antivirusno, antiparazitno, antimikrobno, protuupalno, antibakterijsko, antireumatsko svojstvo.

- Snižava šećer u krvi i izaziva povraćanje u slučaju trovanja te ima svojstva analgetika.

- Doprinosi zdravlju srca tako što snižava krvni tlak i proširuje krvne sudove što povećava protok krvi i kisika do srca.

- Učinkovita je u liječenju prehlada i herpesa, ali i kao sredstvo za prevenciju.

Ono što još čini graviolu posebnom je to što ona stimulira receptore serotonina, tkz. „hormona sreće“ koji nam donosi dobro raspoloženje, osjećaj zadovoljstva i unutarnje smirenosti. Tako graviola djeluje poput mnogih antidepresiva koji ciljaju upravo na serotonin da bi otklonili simptome depresije.

Annona acetogenini u lišću i voću graviole su efikasni u uništavanju stanica raka koje su pokazale otpornost na kemoterapiju. Ovi bioaktivni spojevi ploda i lista graviole mogu zaustaviti rast tumora i zaštiti tijelo od stvaranja novih kancerogenih stanica. Iznimno je važan visoki sadržaj prirodnog C vitamina u zrelim plodovima graviole jer pomaže u podizanju imunološkog sustava te u apsorpciji annona acetogenina iz lista i ploda.

Za više informacija o plodu od graviole možete nas kontaktirati putem telefona na 091 580 5 580 ili na mail: zdravlje.prirode@gmail.com.

Za jednostavnu i brzu narudžbu te kupovinu Vašeg soka od graviole posjetite našu Internet Trgovinu za zdravlje i sreću klikom na: www.shop.alternativa.hr i slijedite upute!

PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA - besplatno predavanje
06.04.2014

Prezentacija Programa Božanskog Zdravlja
Disanje, Meditacija i Kozmičko punjenje

Četvrtak 10.4.2014. u 18:30 sati
HUB ZAGREB
Trg N.Š.Zrinskog 6

Što je Program Božanskog Zdravlja?
Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, puni se izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''. Saznajte više o znanosti Božanskog disanja - o svim važnim aspektima disanja, energije, zdravlja i fizičkih vježbi.

Zašto je disanje bitno?
- disanjem tijelo i organe snabdijevamo kisikom i eliminiramo otpadne tvari i toksine disanjem se eliminira preko 70% otpadnih tvari iz tijela, dok se ostalih 30% izbacuje stolicom, znojenjem i mokrenjem
- svi vitalni organi posredno ili neposredno ovise o kvaliteti zraka koji
- nedostatak kisika izaziva umor, napetost i slab imunitet te razne bolesti tijela i duha
- kisik je od ključne važnosti za vitalnost i mladolikost, zato što pomoću njega najbrže i najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijom
- disanje je važan most između uma i tijela, te se pomoću daha može utjecati na oboje

Zašto je meditacija bitna?
Znanstveno je dokazano kako se redovitom meditacijom smanjuje količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju se mišići, povećava se koherencija mozga, normalizira krvni tlak i otkucaji srca, harmonizira se živčani sustav, ubrzava se oporavak od bolesti itd. Pomoću meditacije dolazi i do smanjenja depresije, straha, napetosti, anksioznosti i trauma te se povećava elan, sreća i mentalni potencijal. Redovitom meditacijom jačamo autonomni živčani sustav pa time postajemo otporniji na stres i lakše se prilagođavamo na nove situacije. Meditacija je univerzalna praksa koja se već tisućama godina prakticira diljem svijeta.

Tko je Park Božanske Energije?
Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja“ u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...
Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na promociji svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Više informacija u Parku Božanske Energije,
01/29 81 421, 091/16 17 540;
e-mail: info@divineenergypark.org;
www.facebook.com/DivineEnergyPark, @DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

UČENJE GRIGORIA GRABOVOIA – PREDAVAČ - Dr. MARINA VALERJEVNA MOROZKINA
07.04.2014

Konzultant autoriziranog izdavača pismenih, audio i video djela Akademika Grigoria Grabovoia EHL Development Kft. (www.ggrig.com)

- po zanimanju liječnica, specijalist “General Medicine ” od 1988 . Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja.
Profesionalni razvoj :doktor medicine obnavljanja od 2009 .

“Od 1992 , primjenjujem tehnologije spasenja Grigoria Grabovoia za obnavljanje vlastitog zdravlja i zdravlja moje obitelji i najmilijih , kao i optimiziranje događaja u životu .
Imam veliki broj rezultata , uređenih u obliku svjedočanstava međunarodnog standarda .
Moja svjedočanstva o rezultatima primjene tehnologija spasenja Gregoria Grabovoia objavljena su u knjizi sa više tomova ” Praksa upravljanja . Put spasenja ” G.P. Grabovoia .
U suradnji s Morozkin NR objavljeno je 10 knjiga , koje opisuju naše praktično iskustvo u razvoju i primjeni tehnologija Grigoria Grabovoia . Većina tih radova može se naći na www.ggrig.com ”“Производные произведения” .

Apsolutno sam uvjerena da je usvajanje znanja Grigoria Grabovoia dostupno svima, bez obzira na dob , obrazovanje , vjeru, nacionalnost , jezik .
Moja vjera se temelji na dugogodišnjoj praksi prenošenja znanja Grigoria Grabovoia drugim ljudima .
Da bi primjena tehnologija Grigoria Grabovoia donijela rezultate, potrebno je usvajanju znanja pristupiti kao običnom procesu učenja.
Iz riječi Grigoria Grabovoia slijedi: da bi se postigao željeni rezultat dovoljno je imati: ” Znanje, volju i želju. “
Ja bih također dodala: strpljenje i marljivost .

Tijekom provodjenja zadataka vezanih uz Učenje Grigoria Grabovoia, pomažem studentima naučiti i razumjeti temeljne postulate , aksiome, zakone, koncepte, znanja na kojima je sagradjeno Učenje spasenja Grigoria Grabovoia .

Osnovna ideja znanja jest - sve buduće događaje moguće je promijeniti u sadašnjosti, putem specifičnih mentalnih djelovanja čovjeka .
Ovu transformaciju Grigori Grabovoi naziva ” procesom upravljanja realnošću. “

Moje zadaci su usmjereni u pravcu pomoći učenicima, kako bi oni samostalno ovladali obnavljanjem svoga zdravlja, naučili se izmijeniti dogadjaje u pozitivnom smjeru i samostalno proučavati djela Grigoria Grabovoia.”

Svaki dan seminara će biti drugačije informacije .
Pored samih tehnologija predstavljenih u knjigama, bit će artikulirani temeljni zakoni ljudskog razvoja, navedeni u nauci Grigoria Grabovoia .
Ozbiljno pristupanje Učenju Grigoria Grabovoia zahtijeva prisustvovanje svim seminarima.
Svaka knjiga daje uvid u svoj ​​dio života .
Psihologija - pravi stav prema životu .
Obnavljanje materije - kako stvoriti vaše tijelo neuništivim, vječnim .
Poslovanje - kako je neophodno misliti, da bi uvijek postojalo materijalno blagostanje .
"Manifestacija vječnosti " - kako uspostaviti kontakt s informacijom vječnosti i izgraditi put u vječni život .

Detaljan opis tema seminara preuzmite na www.grabovoi.vastuveda.eu

SEMINARI:

- LJUBLJANA, 26. i 27. 04. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Austria Trend Ljubljana, Dunajska 154, kotizacija 108€ po danu, ruski - slovenski

-ZAGREB, 1., 2., 3. i 4. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, kotizacija u formiranju, ruski - hrvatski

Prijava na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de ili
ayurveda.vastu@gmx.de

Kurkuma 95 % ekstrakt & Bioperine 60x400 mg
08.04.2014

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

U proizvod Kurkuma 95% ekstrakt Bioperine dodan je i sastojak piperin odnosno njegov patentirani i zaštićeni oblik Bioperine® – ekstrakt crnog papra, koji pojačava djelovanje i apsorpciju kurkumina u stanice tijela.

Sastojci: Suhi ekstrakt korijena kurkume, hidroksipropil metil celuloza (kapsule), tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalinična celuloza, suhi ekstrakt ploda crnog papra, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat.

Način upotrebe: Popijte 3 puta dnevno po 1 kapsulu, najbolje za vrijeme obroka.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.

Upozorenja: Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25⁰C

NARUDŽBE:
INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

WEB SHOP NARUDŽBE:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/kurkuma-95-ekstrakt-bioperine-60x400-mg-289/

RADIONICA SUHOG POSTA - ANNA JAKUBA U HRVATSKOJ. CRES 09. – 11. 05. 2014
09.04.2014

Ljekovitom postu pripada jedno od najvažnih mjesta u svim sustavima prirodnog izlječenja. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, tu radikalnu metodu primjenjuju mnogi narodi od najdavnijih vremena. Metoda Anne Jakuba je znanstvena, moderna, radikalna i učinkovita
– Victoria Boutenko, autorica svjetskog bestselera „Zeleno za zdravlje“, nakon što je prošla Annin seminar

PROGRAM RADINICE PO DANIMA

1. dan – sirova prehrana (sa zelenim koktelima, voćem, povrćem, zelenjem);
2. dan – suhi post;
3. dan – sirova prehrana (sa zelenim koktelima, voćem, povrćem, zelenjem).

Seminar sadrži i predavanja, vježbe disanja i meditacije, te radionicu o pripremanju sirove hrane.

Anna Jakuba vodi Školu suhog posta i sirove prehrane “Mrija“ (“Mašta“) u Ukrajini; stručnjakinja je, praktičarka i certificirani specijalist za suhi post. Autorica je knjiga “Škola ljekovitog posta i sirove prehrane“ i “Dnevnik zdravog načina života: tjelovježba, prehrana, post, čišćenje“.

Za dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na
Tel: 01/66 83 630 (redakcija Svjetlosti) i na mob: 098/46 76 26 (Tales of Croatia)

THETA ISCJELJIVANJE – vjezbaonica i besplatni theta tretmani
09.04.2014

VJEZBAONICA: 14. 04. 2014.
DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI TRETMANI: 15. 04. 2014

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

VJEZBAONICA
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj
18.00. – 21.00h

Ovaj susret (vjezbaonica) pruzit ce priliku svim prakticarima Theta iscjeljivanja da uvjezbavaju theta tehniku radeci u parovima te da podijele s drugima svoja iskustva i postave pitanja Goranu.

DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI THETA TRETMANI

Theta Healing Institute of Croatia organizira humanitarnu akciju "Nas doprinos zajednici" koja se sastoji od besplatnog Theta tretmana. Ova je akcija namijenjena onima kojima je potrebna pomoc, a nemaju financijskih mogucnosti za tretman.
Zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije 2 dana prije same akcije kako bismo mogli napraviti raspored tretmana.

Usluge tretmana pruzit ce iskusni Theta prakticari.
Vrijeme: 18.00 – 21.00h

Za prijave i detaljnije informacije javite se Vesni na: vesna@thetahealinginstitutecroatia.com ili na 091/231 1221.
www.thetaway.com

sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]