Online arhiva
      

Novi izborni THETA HEALING tecajevi 11. – 17.12.2014
08.09.2014

RAZRJESAVANJE KARME - Sumant i Sumeet Kaul
11. – 14. 12. 2014.
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

SVIJEST O IZOBILJU - Mark Anthony
15. – 17. 12. 2014.
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

Mjesto: Zagreb, Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Organizator: Goran Karna i ThetaHealing Institute of Croatia
Informacije i prijave na : www.thetaway.com
Tel. 0996952241

RAZRJESAVANJE KARME
Instruktori: Sumant i Sumeet Kaul

Vianna Stibal kaze da ljudi koriste mrznju, ljutnju i strah kao pomagala da bi se ponovno inkarnirali, a da bi to prevladali trebaju usvojiti odredjene vrline u svojim vjerovanjima i ponasanju. Razrjesavanje karme je vazan korak k tome.

Na ovom tecaju ucit cemo:
• Tajne Zakona karme, njegove principe, ucinke i kako ga primijeniti duhovno, sto ce dovesti do aktiviranja prane kundalini, a kada je ona aktivirana to dovodi do prikupljanja bozanskog blagostanja, optimalnog zdravlja i ljubavi te skladnijeg obiteljskog zivota
• Daljnje prakticiranje tehnike na naprednim nivoima vodi do vrlo visokog stupnja evolucije duse i visih razina aktiviranja kundalini energije
• Svaka misao je uzrok, a svaki uzrok ima svoju posljedicu.

Jesmo li ikad razmisljali o tome zasto ne ostvarujemo sretan i radostan zivot usprkos svim svojim nastojanjima?
Razlog tomu je nasa karma koja nam ne dopusta da to kreiramo jer jos radimo na ciscenju svog prvobitnog duga i dok cistimo taj stari dug, ako to ne cinimo na najvisi i najbolji nacin, mi prikupljamo novi negativni karmicki dug. Nasa karma prenosi se iz jednog zivota u drugi, stoga mozda necemo iskusiti posljedice nasih djela sve do sljedeceg zivota. Zbog toga katkad nema vidljive poveznice izmedju nasih djela i njihovih posljedica. No sto je veca nasa duhovna vibracija, to nam se karma brze vraca. Mnogi na zemaljskom planu u ovo vrijeme podlozni su instant karmi, sto god osoba daje, to joj se trenutacno vraca.

Stogod kreiramo u svom zivotu, bilo pozitivno ili negativno, nakon sto naucimo ovu tehniku jasno cemo spoznati da imamo izbor te da sami biramo i da smo odgovorni za taj izbor. Neznanje se zamjenjuje Istinom, a duhovno znanje vodi k ljubavi, radosti i istinskom obilju.

Sumant Kaul, MHT (Master Hypno Therapy), PLRT (Past Life Regression Therapy), LBLRT (Life Between Lives Regression Therapy), Master ThetaHealer & Certificate of Science in ThetaHealing je administrator i sluzbeni zastupnik ThetaHealing Institute of Knowledge, USA za Indiju i Ujedinjene Arapske Emirate.
Sumant Kaul je strojarski inzenjer kao i predsjednik Medjunarodne iscjeliteljske zaklade, bivsi indijski sampion u judu, koji trenutno uspjesno vodi osam razlicitih kompanija u New Delhiju, Indija.
On je uspjesni biznismen kao i medjunarodno poznati intuitivac, vidovnjak, hiromant i Face Reader (dijagnostika na osnovu promatranja oblika i boje lica). Sumant Kaul opsezno istrazuje Zakon uzroka i posljedice i kako to kodiranje u stanicama fizickog tijela utjece na zivotne obrasce i putovanje duse svakog pojedinca.

Sumeet Kaul,
Mht (Master Hypno Therapy), PLRT (Past Life Regression Therapy), LBLRT (Life Between Lives Regression Therapy), Master ThetaHealer & Certificate of Science, PLrt, LBLrt, Medicinski intuitivac, Theta Healing Master, vidovnjak. Po profesiji je inzenjer elektronike i komunikacije te Master trener hipnoze, regresoterapije i neurolingvistickog programiranja. Zagovornik je ljubavi, suradnje i mira, sto je i moto Theta Healing instituta

SVIJEST O IZOBILJU
Instruktor: Mark Anthony

Ovaj tecaj osmislio je Mark Anthony koristeci ThetaHealing tehniku kako bi pomogao Theta iscjeliteljima usvojiti mentalitet koji privlaci obilje. Mentalni sklop osobe ili privlaci ili odbija bogatstvo. Za mnoge, bogatstvo je nesto sto se cini da je izvan nas, ali ono je zapravo stanje uma koje mozete svjesno usvojiti kad god to zelite.

Prvi korak u postizanju bogatstva je premjestanje vaseg glavnog fokusa iz razmisljanja da ste u oskudici i zakinuti te prekidanje ogranicavajucih mentalnih obrazaca, pravila i navika koji nas osiromasuju i vuku nas uvijek iznova u krug siromastva.

Svrha ovog tecaja je uzdici nasu svijest koristeci se ThetaHealing alatima tako da mozemo prirodno uskladiti svoju vibraciju (zbroj svih nasih misli, vjerovanja, stavova i osjecaja) s univerzalnim zakonima, sto ce kreirati i odrzati bogatstvo koje ce sluziti na dobrobit svima.

Da bismo postigli mentalitet koji privlaci obilje, na ovom tecaju bavit cemo se s tri temeljna pitanja:
• Tko sam ja?
• Sto je Najvisa istina o nasem postojanju?
• Koja je moja svrha ovdje?

Mark Anthony je zastupnik Theta iscjeljivanja u Australiji. On je vizionar, mentor, ucitelj i poduzetnik koji je predan sirenju i poducavanju ove nevjerojatne tehnike diljem svijeta. Mark zivi u Crows Nestu, Sydney, Australija, a kao iskusan Theta Healing instruktor poducio je vise od tisucu klijenata Theta Healing tehnici, ukljucujuci domace i medjunarodne klijente. Svesrdno potice ljude da prihvate svoj istinski potencijal i kreiraju sebi predivan zivot.

Naruči programirani orgonit
15.09.2014

Želiš ciljano i pojačano djelovanje orgonita?
Indigo svijet od sada ti nudi i uslugu programiranja orgonita.

Iz razloga jer su prirodni kristali njihov sastavni dio, orgoniti se mogu programirati za određenu svrhu.
Programiranje orgonita prepusti našim iskusnim kristaloterapeutima i Reiki praktičarima/iscjeliteljima.
Programiranje orgonita traje tri dana, posebno za tebe, po tvojoj želji i namjeri.

Priželjkuješ ozdravljenje, zaštitu ili duhovno vodstvo? Želiš u svoj život privući više ljubavi i obilja? Energetski poboljšati svoj ​​dom ili radno okruženje?

Orgoniti se mogu programirati za oslobađanje tvoje snage i mogu ti pomoći da ostvariš želje svog srca. Mogu ti olakšati da otpustiš strahove i napetosti ili se uspješnije suočavaš sa stresom.

Ovo su samo neke od tema koje se mogu programirati u orgonit:

- Privlačenje ljubavi (partnera) u svoj život,
- Intuicija i spokoj,
- Novac, prosperitet i obilje,
- Srodna duša,
- Emocionalno iscjeljivanje,
- Balans pojedinih čakri
- Psihička zaštita,
- Mirno spavanje,
- Životna volja, radost i elan – antidepresiv,
- Mršavljenje,
- Oslobađanje od stresa,
- Meditacija,
- Pojačavanje fokusa,
- Cjelovito prihvaćanje – smanjenje ljutnje i netrpeljivosti,
- Plodnost.

------------------------------
" Djeluju li programirani orgoniti? Kao prvi proizvođač orgonita u Hrvatskoj i autor knjige o kristalima (Šapat s Atlantide) osobno potvrđujem učinak!
Svoje sam prve orgonite stavio na test. Za temu njihovog programiranja sam uzeo dvije teme s kojima sam do tada imao velikih problema – posao i ljubav.
Po izvršenom programiranju, kroz 3-4 mjeseca počela su mi se događati mala čuda. U godinama financijske krize uspio sam postići preseljenje u novi dom, pokrenuti vlastiti posao i ostvariti stabilnu vezu.
Programirani orgoniti su mi, tijekom meditacija koje sam s njima revno provodio, pružili prijeko potrebnu energetsku podršku u uklanjanju emocionalnih blokada koje su se ispriječile u postizanju željenih ciljeva. "

Daniel Postružin
------------------------------

CIJENA PROGRAMIRANJA: 250,00 kn - programiranje traje 3 dana

--- PROGRAMIRANJE TVOJEG ORGONITA---

Pošalji nam svoj orgonit za koji želiš programiranje na adresu: INDIGO SVIJET d.o.o., Lepavinski put 7, 10090 Zagreb.
Svakako navedi svoju adresu i svrhu programiranja. Paket ćemo ti nakon programiranja vratiti na tvoju adresu, a plaćanje se vrši prilikom preuzimanja.

--- KUPNJA NOVOG ORGONITA + PROGRAMIRANJE ---

1) Naruči programiranje klikom na donji link. U košaricu ubaci i željeni model orgonita iz naše ponude.
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/paketi-bodova-za-oglasavanje/programiranje-orgonita/programiranje-orgonita-324/

2) Kontaktiraj nas na telefone:
Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

3) Piši nam:
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

www.indigo-svijet.hr

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 11./12.10. i 25./26.10.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Reiki grupe u listopadu održavaju se: 22.10


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Radionica "Buđenje Osvijetljenoga Srca"
24.04.2013

Dragi prijatelji!

Mnogi od vas već možda znaju za ili su pročitali Drunvalovu knjigu “ Drevna tajna Cvijeta Života “ - “The Ancient Secret of the Flower of Life”, u kojoj je objasnio svetu geometriju i polje MerKaBe, odnosno povezanost cjelokupnog ljudskog energetskog polja i njegovog odnosa prema svim ostalim živim bićima. Održao sam 134 radionice "Cvijet života" od 2006 u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Bugarskoj i Češkoj.

Da bi nastavio radionicu Cvijet života i knjigu, Drunvalo je dijelio svoje znanje osobno na radionici Zemlji-Nebo-Srce. Otkrio je kako spojiti polje MerKaBe sa srcem gdje detaljno možemo naći iskustva u njegovoj knjizi “Živjeti u srcu”- “Living in the heart”.

U 2010. Uzašli Majstori su ga zamolili da podijeli ove informacije sa čovječanstvom na svima jednostavan i razumljiv način.

Krajem 2011. Drunvalo certificira gotovo 100 novih predavača da bi predstavio nove informacije cjelokupnom Svijetu. Radionica se službeno naziva "Buđenje Osvjetljenoga Srca". U njoj su sadržane Božanske informacije o tome kako ući u naš sveti prostor našeg vlastitog srca gdje se nalaze suosjećajne Božanske ljubavi za sav život posvuda oko nas. Ovo je mjesto gdje naši snovi postaju stvarnost. Ovo je mjesto gdje je Ljubav Svjetlost. Ovo je mjesto gdje možemo živjeti u ujedinjenoj svijesti. To je zaista naš sljedeći korak u procesu uzašašća u koji ova planeta, a i cijeli njezin život kreće upravo u ovom trenutku! Držite se za svoja sjedala i samo uživajte! Zapamtite, radost je trenutno najviša frekvencija na planeti Zemlji.

Kao što Drunvalo kaže:

"Jarka i sveta svjetlost sjaji u našim srcima i nudi živu nadu za svijet i za vas osobno. Uzašašće u više duhovne svijetove nije proces koji samo sveci mogu postići, već je za sve nas koji izaberu put srca ovdje na Zemlji upravo sada. Uzašašće se može ostvariti bez napuštanja ovog svijeta i dok ste probuđeno svjesni svega što postoji u našoj stvarnosti. Vanjski svijet je samo odraz i stvaranje unutarnjeg svijeta u našim vlastitim srcima koji je odavno zaboravljen."

Da vam ukratko opišem 4 dana radionice:
• Spajanje srca s mozgom i balansiranje energije.
• Aktiviranje trećeg oka i da epifiza, koja omogućuje srcu gledanje kroz svoje svjesno oka, može započeti proces stvaranja iz srca.
• Ulazak i doživljaj svetog mjesto srca.
• Stvaranje iz srca je proces bez polariteta, prostor jedinstva.
• Stvaranje polja MerKaBe iz srca koje je više u skladu sa današnjim energijama.
• Ujedinjuje starog načina aktivacije polja MerKaBe sa novim načinom aktivacije polja MerKaBe iz srca.
• Predstavljanje metode koja nam omogućava na kraju procesa aktiviranje aureole oko naše glave, što je prije bila samo privilegija svetaca.
• Osnaživanje sebe sa odlukama baziranima iz srca.
• Primjena energija Vašeg božanskog bića.
• I ostale tehnike kako bi se sjetiti tko ste i da živite s radošću.

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja omjera brzina i kompleksnih instrukcija.
Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života.
Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe.
Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

LASZLO ZOLTAN NAGY

Kao jedini mađarski član "Škole Prisjećanja" http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=136 Želio bih Vas pozvati na radionicu "Buđenje Osvjetljenog Srca" na engleskom jeziku.

Kad je Drunvalo uveo ovu novu metodu, sve se promijenilo. Ovo je trenutak u kojem se možemo spojiti sa našim svjetlosnim tijelom na prirodan i cjelovit način koji otvara vrata za jedinstvo cjelokupnog života.

Više o radionici na http://theschoolofremembering.net/sor/workshops/atih/detail/3272

Radionica će biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski.

Informacije i prijave : Domagoj Milaković

E-MAIL : domi1803@yahoo.com
GSM : 091/6645-650

LOKACIJA :Svijet Pažnje, Vinkovićeva 6, Zagreb

CIJENA : 222 EUR, za studente, umirovljenike popust
Cijena uključuje meditacijsku masku (www.mindfold.com), neograničene količine voća, čaja, kave i vode.
Broj mjesta je ograničen, zato je potrebna prethodna prijava.

VRIJEME RADIONICE : 23. - 26. 10. 2014., od 9.30 h do 18.30 h (svaki dan)

Za sve ostale detalje kontaktirajte organizatora.

Pridružite se nam se u Srcu!

radionica MAGNIFIED HEALING - Zagreb i Split
13.03.2011

Magnified Healing nije još jedna tehnika energetskog iscjeljivanja! Ova nam sveta tehnika pruža mistično iskustvo komunikacije s višim razinama našeg Bića sve natrag do Izvora. Iscjeljujemo i aktiviramo naše deaktivirane Božanske potencijale kako bismo u potpunosti probudili vlastitu Božansku Bit i postigli uzašašće.

Uzašašće je uzdizanje fizičke forme u viša kraljevstva Svjetlosti kroz proces povisivanja vibracija Svjetlosti u našem čitavom Biću. Magnified Healing naziva se inicijacijom u uzašašće, to je dar kojeg je božica Kwan Yin kao članica karmičkog odbora prenijela čovječanstvu radi ubrzanja čišćenja i iscjeljenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Svakodnevnim vježbama koje učimo na tečaju (za koje nam svakodnevno treba 10 minuta našeg vremena!) dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe stvaramo stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana; brišemo svu negativnu karmu koju tijekom dana možemo stvoriti; aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale) i iscjeljujemo se na svim razinama (fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj...)
Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali naročito dubokoj osobnoj transformaciji ljudi koji ustrajno prakticiraju Magnified Healing.
Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja vlastite božanskosti!

S Ljubavlju,
Ana Kubla

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healing-a, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice.

Radionicu vodi Ana Kubla, majstor/učitelj Magnified Healing-a, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana Kubla svoju je učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

više potražite na: http://trueself.hr/magnified-healing

Cijena: 1.000 Kn

Cijena radionice uključuje:
- originalni udžbenik na hrvatskom jeziku,
- bočicu posebne energizirane cvjetne esencije,
- službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healing-a.

ZAGREB
subota i nedjelja 18. i 19.10.2014., svaki dan od 9-17h
TrueSelf centar
Ožegovićeva 17

SPLIT
subota i nedjelja 15.11. i 16.11.2014
Trg Hrvatske bratske zajednica 3a

informacije i prijave:
ana@trueself.hr
091/1515521

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]