Online arhiva
      

*|FACEBOOK:LIKE:http://facebook.com/IndigoSvijet|*  |  proslijedi na mail prijatelja  |  pregled u web browseru / arhiva  | objavi oglas
ThetaHealing tečajevi - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača - Osnovni, Napredni, Manifestiranje i izobilje, Obiteljske veze, Djeca duge
12.10.2012

Svi mogu naučiti kako razriješiti probleme koje nosimo iz prošlih života, nasljeđe predaka koje nas opterećuje, uzroke bolesti i poremećaja... mjenjati svoj svakodnevni život u skladu sa svjesno željenim. Kako pomoći drugima. To su neke teme o kojima učimo na tečajevima Theta iscjeljivanja.

Osnovni tečaj, Zagreb - 07.02.–09.02.2014.
Tečaj će Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako otklanjati blokade koje Vas koče i ograničavaju u životu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremećaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjećaje, kako mišićno testirati svoju podsvjest, povezati se s energijom svega što postoji (za 30-ak sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinačna, grupna, na daljinu), intuitivno očitavati unutrašnjost tijela, aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati oštećenja...
Iskusiti ćete prisjećanje budućnosti, kontaktirati anđele čuvare, čistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duše koje ste izgubili, manifestirati što želite u svom životu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati čakre, pobuditi životnu energiju...
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju i certifikate.
Tečaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 / Drugi i treći dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00

Napredni tečaj, Zagreb - 14.02.–16.02.2014.
Preduvjet za pohađanje Naprednog tečaja je završen Osnovni tečaj.
Cilj naprednog tečaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.
Na tečaju ćete učvrstiti stečena i proširiti znanja s Osnovnog tečaja. Saznat ćete više o nivoima postojanja i pravilima. Naučit ćete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se očistiti od svega što Vas ograničava i sprečava u životu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. kako iscjeliti dušu. Saznat ćete kako iscjeljivati životinje i biljke.
Saznat ćete kako očititi prostor u kojem živite i boravite, i kako programirati Vaše stvari.
Znat ćete kako sami stvoriti život kakav želite.
Za vrijeme i nakon tečaja u Vašem će se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje će omogućiti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas će direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano oko 1000 programa, znanja, osjećaja i razumjevanja.
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Napredno iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju certifikate.
Tečaj traje 3 dana. Petak, subota i nedjelja od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Manifestiranje i izobilje, Zagreb - 17.02.–18.02.2014.
Sami kreiramo svoj život. Da bi znali kako kreirati svoj život, potrebno je znati što točno želimo. Mnoge stvari nas blokiraju u tom nastojanju. Na tečaju ćete otkriti mnoge blokade i ograničenja koja Vas sprečavaju da u životu imate sve ono što želite i pomoći će Vam da ih otklonite. Vježbat ćete postupak kopanja, saznati što je to božansko tempiranje i kako razraditi plan da ostvarite sve što želite u svom životu. Cilj tečaja nije trenutno bogaćenje, cilj je da naučite rukovati alatom koji Vam omogućuje da uklonite blokade i ograničenja i otkrijete vlastite mogućnosti i puteve za dotok izobilja u život.
Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj, Viannin CD Manifestiranje sa sedmog nivoa na hrvatskom i na kraju certifikate.
Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Po prvi puta u Hrvatskoj!
28.02.–02.03.2014. – Obiteljske veze, izborni ThetaHealing tečaj, instruktori Reiko i Daniel Samos

Djeca duge, Zagreb - 12.03.–16.03.2014.
Povezivanje s Izvorom. Osnove Theta tehnike, korištenje intuicije bez straha, individualna i grupna iscjeljenja, meditacije, indijanski obred (totemske životinje...), kristalna kugla, vile, primanje i slanje misli (telepatija), gledanje i čišćenje aure, iscjeljivanje slomljenog srca i fetalnih sjećanja, rad s kristalima, komunikacija s biljkama i životinjama, pomicanje predmeta snagom uma (telekineza), upoznavanje s anđelima čuvarima, crystal layout (duhovni vodiči, vijeće dvanaestorice, uvid u prošle živote), prisjećanje budućnosti, kontaktiranje zakona....
Sve lako i kroz igru, na zabavan način....
Tečaj traje punih 5 dana, od 9 do 18h
---
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/
---
https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1

Potrebno je prijaviti se za tečajeve, što prije zbog ograničenog broja mjesta.
Prijave online http://thetahr.com/tecajevi/prijavnica-za-tecaj/
Više o tehnici, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com

Orgonska piramida - Akcija
23.01.2014

ISCRPLJENI STE ZBOG STRESA, NAPORNOG POSLA ILI LOŠEG MJESTA SPAVANJA?

ORGONSKA PIRAMIDA UČINKOVITO POMAŽE U OBNAVLJANJU VAŠE ENERGIJE I ZAŠTITI OD ŠTETNIH ZRAČENJA!

> IZUZETNA ANISTRESNA ZAŠTITA. Nema čišćenja, punjenja i održavanja. Nema roka trajanja.

> RADIJUS DJELOVANJA prema radiestezijskom testiranju iznosi cca 3-4 metra.

> UČINAK DJELOVANJA ORGONITA OD 2007. POTVRĐUJE PREKO 5000 NAŠIH KORISNIKA - alternativaca, terapeuta, zdravstvenih radnika, glumaca i doktora. Indigo svijet je prvi proizvođač orgonita u Hrvatskoj!

> POKLON SVAKOM KUPCU.

> 200 % GARANCIJA. U slučaju nezadovoljstva vraćamo puni iznos unutar 365 dana, a poklon možete besplatno zadržati!

> BRZA DOSTAVA u vaš dom ili na radno mjesto unutar 1-5 radnih dana.

Cijena 399 kn.
Cijena DANAS samo 239 kn.

Za više informacija i narudžbu posjetite:

www.orgonskiproizvodi.com/piramida.html

INDIGO SVIJET d.o.o.
T. 01 / 38 64 664
M. 091 25 30 687
(9-13h)

Energoterapeutski tretmani, regresije-progresije, karmičko čišćenje i reprogramiranje, tečajevi i inicijacije
24.01.2014

Energoterapeutski tretmani, naprednim tehnikama i metodama
radom na daljinu ili osobnim pristupom donose bitne promjene.
Znatno mijenjaju vašu zdravstvenu sliku, stare i ukorijenjene tegobe bivaju uklonjene, neizlječive bolesti postaju izliječive, razne traume kojih možete biti , ali i moguće niste svjesni , kroz razriješenje, kroz terapeutski rad ostavljaju mogućnost osobnog ozdravljenja na svim životnim područjima, ne samo fizičke bolesti zbog koje dolazite. Svaka osoba koja dolazi tražeći pomoć već jeste na putu iscijeljenja, svaka je situacija ili bolest specifična i moj je angažman pomoći vam i učiniti sve što je u mojim granicama mogućnosti da to i postignete na adekvatan i učinkovit način.

Regresije – progresije.
Put u prošle živote, ili kroz iskustva trenutnog, tragom uzroka i uzoraka problema koji vas trenutno iscrpljuju na fizičkoj, zdravstvenoj ili psihološkoj razini.
Mnoge traume, kojih niste ili ne želite biti svjesni, uzrokuju mnoge poteškoće koje imate danas. Fobije, strahove, opsesivnosti, ovisnosti, razne bolove, bolesti, povrede itd. Kao i pitanje: „Zašto mi se to dešava?“ „Zbog čega mi se stalno u životu dešavaju iste situacije i nikako ne mogu naći način da ih se riješim?“ I slično.
Hipnotičkom ili nehipnotičkom regresivnom terapijom dolazite do vrijednih informacija koje postaju alat za riješenje kriza koje vam opterećuju trenutnu egzistenciju.
Ulazak u Knjigu Zapisa, iščitavanje osobnih zapisa, regresije, progresije, odgovori na pitanja.

Iscijeljivanje karme, čišćenje karmičkih obrazaca , otpuštanje negativne karme, reprogramiranje
O samom terminu karma , kao i tome što jest karma i što nije ima obilje obavijesti. I vrlo često kažemo „takva mi je sudbina“ i ne činimo ništa da bismo promijenili stanje u kojem jesmo. Negativnu karmu je moguće iscijeljivati, otpuštati , čistiti ili reprogramirati. To je terapeutski rad i ne postiže se samo sa jednim tretmanom. Ukoliko ste suočeni sa životnom barijerom uvijek je dobro vidjeti i znati koji su uzroci. Kada ste ih svjesni, razloga za vaše brige, tada možete poduzeti korake u svom osobnom interesu i učiniti da svijet u kome živite dobiju novu dimenziju uspješnosti i zadovoljstva na svim poljima.

Tečajevi i inicijacije, aktivacije, radionice, ezoterijsko savjetovanje, podrška u svim životnim okolnostima gdje je ona potrebna, uz dodatnu edukaciju, literaturu, izmjenu iskustava ili ono što se ukaže kao potrebno u datim okolnostima i situacijama, na individualnoj razini.
Nazovite, pitajte, rezervirajte termin i učinite korak koji će unijeti pozitivne promjene u vaš život.
Svi su dobrodošli!
Vera Budak
098 130 75 03
vera.budak@yahoo.com
www.song-of-silence.com

Tečajevi ThetaHealing®-a u Zagrebu i Rijeci, Udruga Althaea
18.10.2013

Provjerite koji je najbrže rastući model iscjeljivanja i rada na sebi u svijetu!

Theta iscjeljivanje je tehnika kojom možemo postići theta stanje uma i raditi promjene u svom životu na brži i lakši način nego što je uobičajeno. Theta je oznaka kojom su znanstvenici označili moždane valove frekvencije između 4 i 7 Hz. Oni se inače javljaju u REM fazi sna, a ovom tehnikom se postižu u svjesnom stanju.

Tečajevi su otvoreni za svih, na njih dolaze poslovni ljudi, kućanice, studenti, direktori, znanstvenici, profesori, vozači utrka, poljoprivrednici, frizerke...svi koji žele naučiti poboljšati svoj život i pristupiti višoj svijesti, te iz nje kreirati svoj život.

Pomoću thete se pristupa u podsvijest i mijenjamo naša duboko usađena ograničavajuća uvjerenja od predaka na genetskom nivou, iz djetinjstva na osnovnom nivou, iz kolektivne svijesti i prošlih života na povijesnom nivou i sa samog nivoa duše.

OSNOVNI TEČAJ ZAGREB: 07.02. - 09.02.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/osnovni-dnk2-thetahealing-tecaj/
CIJENA: 287€

OSNOVNI TEČAJ RIJEKA: 21.02. - 23.02.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/osnovni-dnk2-thetahealing-tecaj/
CIJENA: 287€

NAPREDNI TEČAJ ZAGREB: 10.02. - 12.02.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/napredni-dnk2-thetahealing-tecaj/
CIJENA: 332€

NAPREDNI TEČAJ RIJEKA: 09.05. - 11.05.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/napredni-dnk2-thetahealing-tecaj/
CIJENA: 332€

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE RIJEKA: 15.02. - 16.02.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/manifestiranje-i-izobilje-thetahealing-tecaj/
Cijena: 260€

IGRA ŽIVOTA RIJEKA: 15.02. - 16.02.2014.
Učitelji Nada Šegvić i Siniša Bošković
http://www.thetacentar.com/tecajevi/igra-zivota/
Cijena: 350€

Osnovni tečaj ThetaHealing®-a uči vas kako ući u thetu prvo polako, a zatim da to možete raditi svaki dan i da ste za 30 sekundi u theti i radite duboke promjene na sebi. Napredak koji se ostvaruje ovom tehnikom je zapanjujući. Istrenirat ćete svoj mozak da prepoznajete dubinske razloge koji leže ispod površinskih problema naše svakodnevnice i mijenjajući njih mijenjat ćete stvarnost oko sebe. Tehnika je jednostavna i svatko je može naučiti. Otkrit ćete kako je lako raditi thetu.

Na osnovnom tečaju se uči:

Kako se povezati s najvišom svijesti u theta stanju za 30 sekundi
Pronaći i zamijeniti ograničavajuće programe i osjećaje u svojoj podsvjesti i podsvijesti druge osobe
Intuitivno vidjeti unutrašnjost tijela, skenirati tijelo
Iscjeljivanje na daljinu
Grupno iscjeljivanje
Očitavanje budućnosti
Kontakt s anđelima čuvarima
Vraćanje fragmenata duše koje ste kroz život dali drugim ljudima i mjestima
Kako očistiti auru od negativnih energija, implantata, palih i zalutalih duhova i entiteta
Otvaranje i balansiranje čakri i intuitivnih centara
Aktivacija kromosoma mladosti i vitalnosti i same DNK
Regulirati hormone: serotonin, noradrenalin i dopamin
Očistiti tijelo i auru od radijacije (štetnih zračenja) i toksina

Jedna od najmoćnijih stvari ove tehnike je upravo Rad na vjerovanjima i Rad na osjećajima. Osnivačica ThetaHealing®-a Vianna Stibal osmislila je kako učinkovito raditi na genetskom kodu, na programima sadržanima u našoj duši, na karmi iz prošlih i budućih života te na naučenim obrascima iz djetinjstva. Reprogramiranjem tih podsvjesnih vjerovanja mijenja se naša stvarnost, bolesti se iscjeljuju i postižemo napredak na svim poljima u našem životu. Tehnika je jednostavna i učinkovita i svi mogu naučiti kako iscjeljivati sebe i druge. Ovom tehnikom naučite kao postići i ubrzati proces duhovnog, emocionalnog, mentalnog i fizičkog razvoja.

Možete reprogramirati svoju podsvijest da vam dolazi obilje u obliku novca, poslovnih prilika, iskustava
Možete zamijeniti bolest za zdravlje u svojem tijelu
Možete reprogramirati svoju podsvijest da budete uspješni i sretni umjesto tužni i nesretni
Naučit ćete kako privući svoju srodnu dušu u svoj život.

Nada i Siniša rade i individualne tretmane u kojima se traže duboki podsvjesni negativni obrasci koji služe u životu za nešto pozitivno te se oni mijenjaju tako da učimo kroz pozitivna iskustva. Povlače se negativne emocije, veze i vezanosti, blokade i ograničenja te se uz vaš pristanak mijenjaju u pozitivne stvari koje služe za vašu dobrobit.

Za prijave i više informacija:
Web stranica:
http://www.thetacentar.com/

E-mail:
thetacentar.com@gmail.com

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 15./16.02.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u veljači su: 12.02. i 26.02.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Zagreb, OSNOVNI TEČAJ MEDITACIJE – Sandra Slovenc-Vojvodić i Sandra Baksa
05.02.2014

Zagreb – Sandra Baksa i Sandra Slovenc-Vojvodić – OSNOVNI TEČAJ MEDITACIJE

Mjesto: Zagreb, Medovićeva 10 (kraj Petrove ulice)

Vrijeme: početak tečaja – četvrtak, 13. veljače 2014. od 18.30 do 20.30 sati.

Tečaj će se nastaviti održavati svakog ponedjeljka i četvrtka, dvaput tjedno, u razdoblju od mjesec i pol dana dana (11 susreta).

Cijena: Besplatni tečaj

Organizator: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris

Informacije i prijave: 091-1770-550, e-mail: zagreb@hr.brahmakumaris.org

Web adresa: www.meditacijabk.hoola.hr

Tečaj počiva na dubokim duhovnim istinama koje su zaokupljale čovječanstvo stotinama pa i tisućama godina i na koja se do danas nije dobio kompletan odgovor. Ovaj tečaj približit će vas tim istinama dajući vam oslobađajuće uvide na teme:

1. Prepoznavanje svog istinskog identiteta - tko sam zapravo ja?

2. Anatomija duše: misli/osjećaji, intelekt i podsvijest

3. Vrhovni izvor snage i energije

4. Koje su dobrobiti meditacije i kako provoditi lagane vježbe meditacije?

5. Duboki zakon karme - kako razumjeti uzrok i posljedicu svojih postupaka

6. Drvo čovječanstva i ciklus vremena - novo razumijevanje vremena i doba u kojem živimo

7. Preobrazba starog i stvaranje novog - ponovni uspon

8. Duhovne snage i metode za uspjeh u svakodnevnom životu

Teme su raspodijeljene u 8 lekcija, koje će se održavati svakog ponedjeljka i četvrtka od 18.30 do 20.30 sati.
Nakon 8. lekcije, u 3 dodatne lekcije moći ćete slušati uvod u daljnji studij, te pogledati film s naslovom „Otkrivanje duhovnosti u sebi“ koji vizualno prati lekcije iz tečaja.

Lekcije su međusobno povezane i kreću se od temeljnih spoznaja do detaljnijeg znanja, stoga je poželjno da prisustvujete svim lekcijama, počevši od prve.
Nakon svake lekcije slijedi praktična vježba meditacije u kojoj se promišlja i doživljava sadržaj lekcije.

Meditacija je prirodno stanje uma u kojem se povezujemo s dubokim istinskim dijelom sebe te Vrhovnim izvorom energije, stoga su to lagane, ali uzvišene vježbe uma (misli) koje može provoditi svatko, bez obzira na dob, spol, vjersku pripadnost, kulturu ili bilo kakvu drugu izvanjsku razliku.
Ostale informacije možete pogledati na linku: http://www.meditacijabk.hoola.hr/step.jsp?page=338490

Tečaj se ne naplaćuje.

Nije potrebna nikakva oprema, osim papuča, olovke i papira.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi koja je obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

Veselimo se susretu!

POPUSTI U WEB SHOPU INDIGO SVIJETA!
02.12.2013

NE PROPUSTITE POPUSTE U WEB SHOPU INDIGO SVIJETA!
AKCIJA TRAJE DO 28.02.

Posjetite nas na:

www.indigo-svijet.hr/proizvodi

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]