Online arhiva
      

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 22./23.03.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u ožujku su: 12.03. i 26.03.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

2014. - Theta iscjeljivanje - instruktor Tomislav Gunjača CoS / naučite kako pomoći sebi i drugima, svi to mogu naučiti.
12.10.2012

Svi mogu naučiti kako razriješiti probleme koje nosimo iz prošlih života, nasljeđe predaka koje nas opterećuje, uzroke bolesti i poremećaja... mjenjati svoj svakodnevni život u skladu sa svjesno željenim. Kako pomoći drugima. To su neke teme o kojima učimo na tečajevima Theta iscjeljivanja.

29.03. - 30.03.2014. - Misli što misliš, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)
Preduvjet: završen Osnovni ThetaHealing tečaj
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... ne možete prestati kreirati negativne misaone oblike. Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Znamo da mislima kreiramo svoju stvarnost. Ovladajte svojim mislima. - Na ovom tečaju otkrivamo što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.

05.04. - 06.04.2014. - Manifestiranje i izobilje, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)
Preduvjet je Napredni tečaj ThetaHealing-a.
Sami kreiramo svoj život. Da bi znali kako kreirati svoj život, potrebno je znati što točno želimo. Mnoge stvari nas blokiraju u tom nastojanju. Na tečaju ćete otkriti mnoge blokade i ograničenja koja Vas sprečavaju da u životu imate sve ono što želite i pomoći će Vam da ih otklonite. Saznati ćete što je to božansko tempiranje i kako razraditi plan da ostvarite sve što želite u svom životu. Cilj tečaja je da naučite rukovati alatom koji Vam omogućuje da uklonite blokade i ograničenja i otkrijete vlastite mogućnosti i puteve za dotok izobilja u život.

12.04. - 13.04.2014. - Srodne duše, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)
Preduvjet za pohađanje je završen Osnovni tečaj.
Kako prizvati, pronaći i prepoznati svoju srodnu dušu? Koliko ih imamo?Što Vas sprečava u pronalaženju srodne duše? Radimo na otpuštanju vjerovanja koja Vas blokiraju... Dublji uvid u žensko muške odnose.
Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj i na kraju certifikate.
Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

19.04. - RHYTHM, Theta ritmom do savršene težine, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)
Preduvjet za pohađanje su Osnovni i Napredni tečaj.
Kako postići željenu težinu? Imati osjećaj i rezultate kao da svakodnevno vježbate, čak i kada ne stižete vježbati?

26.04. - 27.04.2014. - Misli što misliš, Celje, Slovenia

---
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/
https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
www.thetahr.com

Move it radionica u Koprivnici 23.ožujka 2014.
13.03.2014

Udruga Mistična bića organizira radionice u Koprivnici pod nazivom
MOVE IT . Voditelji radionice su Davor Rogić i Jelena Novković.

MOVE IT nije još jedna u nizu alternativnih tehnika koja nam pomaže u svakodnevnom životu, već je zapravo kao u glazbi, kompilacija naših omiljenih tehnika složena kao neka playlista, koja nama pomažu.
Vjerujemo da ćete moći izabrati ponešto iz naše kolekcije i time si olakšati ili unaprijediti rad na sebi.
Kroz godine isprobavanja raznih tehnika, neke su nam postale omiljene, bilo da se radi o energetskom radu bilo alternativnoj psihoterapiji. Nekima smo vjerni, neke nadograđujemo, koristimo prema nahođenju ili inspiraciji.
To je vječni proces učenja koji nas ispunjava i čini sretnijima, cjelovitijima, kao i zdravijima, što i jest smisao većine ovih tehnika.

Okosnica programa su nekoliko tehnika:

Shamballa, energetske tehnike
Transformacije karmičkih obrazaca, alternativna psihoterapija
Tehnika praštanja
Weglow metoda s 5 tibetanaca

Transformacija karmičkih obrazaca: (www.tomislavbudak.com )

Ovom metodologijom brzo i efikasno rastvaramo uzroke vlastitih problema, te reintegriramo brojne izgubljene aspekte vlastite osobnosti.
U ovakvom individualnom tretmanu, koji traje okvirno do 2 sata, može se riješiti jedna ograničavajuća povezanost s bliskom osobom, postaviti osobu ispravno u obiteljskoj mapi, rastvoriti identifikaciju i još bezbroj drugih stvari. Tretman se radi zatvorenih očiju, a terapeut vodi osobu pomoću pitanja dok ona radi određene vizualizacije te prolazi kroz razna emotivna stanja.
Takvim radom osoba dolazi direktno do rješenja svog problema jer se povezuje s nesvjesnim umom u kojem leže njegovi uzroci.

Shamballa:

Shamballa Sustav Multidimezionalnog iscijeljivanja je način življenja utemeljen na konceptu međupovezanosti koja predstavlja ŽIVOT.
Kao i ostali sustavi, prakticira se kao samopomoć, pomoć drugima i pomoć na daljinu.Tijekom tog procesa dolazi do iscjeljivanja tijela, uma i osjećaja.

Energiju vodi viša inteligencija i ona zna gdje treba ići i što tamo treba učiniti kad stigne. Energija regulira svoj protok na osobu koja prima iscjeljivanje. Kroz iscjelitelja prolazi upravo ona količina koja je osobi koja prima iscjeljivanje potrebna.
U svakom iscijeljivanju cilj je pronaći ograničenje, prepoznati obrazac, pronaći njegov izvor i otpustiti ga.

To je izuzetno koristan način kojim možete prekinuti navike i ovisnosti ili iscijeliti sebe na mentalnoj i emocionanoj razini.
Da bismo bili savršeno zdravi i uravnoteženi naš energetski sustav mora raditi besprijekorno, bez ikakvih zapreka provoditi energiju iz Izvora kroz čitavo naše tijelo.

Na radionici svaka će osoba dobiti individualni tretman Transformacije karmičkih obrazaca, energetski tretman Shamballe, te naučiti Tehniku praštanja.

Cijena: 500 kn u novcima ili nam dajte 100 kn i ostalo nešto od srca ( primamo finu hranu, Davor bi oldtimer, a Jelenu iznenadite ).

Vrijeme održavanja: 23.ožujka.2014. od 9 - 18 h
Mjesto održavanja: Krešimirova 38, Starigrad, Koprivnica

Molimo rezervacije na:
Jelena: 091-726-8260, novkovicj@yahoo.com
Davor: 098-221-282, diat@diat.hr

MOĆNI PROCES ČIŠĆENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERIČNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA, ASTRALNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA ŠTO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE - Zagreb, 05. 04. 2014.
05.05.2010

U Zagrebu, 05. 04. 2014., održavam moćni proces čišćenja negativnih implanata, uroka, eteričnih parazita, negativnih entiteta, astralnih entiteta i neinkarniranih duhova, odnosno svih negativnih, neskladnih i neuravnoteženih utjecaja, energija, sila, tehnologija i bića.

VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 05. 04. 2014.
Od 09:00 do 15:00 sati
Dvorana u dječjem vrtiću 'Potočnica'.
Ulica grada Vukovara 18., Zagreb

Vrtić se nalazi između trešnjevačkog placa i Savske, iza zgrade 'Crosco'.

PRIJAVA JE OBAVEZNA!

Što su to negativni implanti?

Negativni implanti su eterični uređaji ili entiteti koji su ugrađeni čovjeku u jedno od njegovih tijela od strane tamnih ili mračnih sila u svrhu izvlačenja energije, te kontrole mentalnih i emocionalnih reakcija implantirane osobe.

Svi na ovoj planeti koji nisu u potpunosti očistili svoje negativne implante ih imaju, a većina osoba bila je implantirana u svojim prošlim životima.

Negativnih implanata ljudi uglavnom nisu svjesni, jer sami negativni implanti priječe osobu da ih vidi i da vidi negativne implante u drugim ljudima; rijetko se osjete fizički, osim u slučajevima kada uzrokuju kroničnu bol. Unatoč tomu što su ˝nevidljivi˝ ostavljaju upečatljiv trag u životu implantirane osobe: uzimaju energiju; unose nemir u život; daju osjećaj osobi da je kontrolirana; na razne načine, zbog toga što mogu zatvoriti dijelove života, blokiraju napredak u ostvarenju materijalnih i/ili duhovnih ciljeva – npr., često ometaju afirmaciju osobe na seksualnom, romantičnom, poslovnom, samospoznajnom ili na nekom drugom području života.

Postoji na tisuće vrsta negativnih implanata a ovaj proces omogućava njihovo potpuno uklanjanje.

Za više informacija pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> Čišćenje negativnih implanata... ili pomoću linka:http://www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf

Neke od mogućih pozitivnih promjena koje se mogu zamijetiti nakon ovog procesa:

- Život se mijenja nabolje u svim aspektima.
- Kronični bolovi nestaju ako im je uzrok bio negativni implant.
- Osoba osjeća da ima više energije.
- Osjećaj unutarnjeg mira i jasnoće.
- Osoba se osjeća sigurnije u svijetu.
- Manje mentalnog ˝razgovora˝.
- Dobiva se i/ili jača mogućnost kanaliziranja, te se povećava čistoća kanaliziranog.
- Novi osjećaj svrhe i smjera u životu.
- Osjećaj ljubavi, mira, sreće, veselja.
- Širi se Duhovna Svijest i Svijest Jedinstva.
- Rastvaranje neproduktivnih veza.
- Postizanje veće harmonije unutar produktivnih veza.
- Unutarnje čišćenje.

Trajanje cjelokupnog rada iznosi tri do šest sati.

Cijena procesa:
300 kuna

Voditelj i pomagač u procesu:

Krešo Lušičić
ekspert na području psihičkog čišćenja i zaštite

LIFE COACH:

∙ EDUKATOR I TRENER NA PODRUČJU RAZVOJA OSOBNE MOĆI I LEADERSKIH KOMPETENCIJA, ODNOSNO CJELOVITOG OSOBNOG RAZVOJA KOJI POŠTUJE, RAZVIJA I INTEGRIRA FIZIČKI, PSIHOLOŠKI I DUHOVNI ASPEKT ČOVJEKA.
∙ INSTRUKTOR CJELOVITOG UZAŠAŠĆA
∙ PSIHOLOŠKO-SPIRITUALNI SAVJETNIK

ISCJELITELJ:

∙ PSIHIČKI ISCJELITELJ: ČIŠĆENJE I ZAŠTITA LJUDI I PROSTORA OD NEGATIVNIH UTJECAJA, ENERGIJA, SILA, TEHNOLOGIJA (NEG. IMPLANTI I SL.) I ENTITETA.
∙ KARMIČKI ISCJELITELJ
∙ ENERGETSKI ISCJELITELJ
∙ DUHOVNI ISCJELITELJ

VODITELJ ŠKOLE UZAŠAŠĆA

099 36 919 63

kreso.lusicic@zg.t-com.hr

Za detaljnije informacije vezane uz većinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

Sant Mat – Meditacija na unutarnje Svjetlo i unutarnji Zvuk
14.03.2014

Predavanja

Sant Mat – Meditacija na unutarnje Svjetlo i unutarnji Zvuk

30.3. "Tko sam? Odakle dolazim? Kamo idem?"
Buđenje duše

6.4. "Karma i reinkarnacija"
Je li sudbina u mojim rukama?

Kneza Višeslava 7 (pozvoniti na "Pčela")

Početak u 19 sati

Ulaz besplatan

Sant Mat je drevni duhovni put koji je tragaocima na Zapadu predstavljen početkom 20. stoljeća a koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Što je čovjek? Što je život? Koliki je čovjekov duhovni potencijal? Zašto smo ovdje? Što je svrha našeg boravka na Zemlji? Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama tvrde da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti jedino izravno, u nama samima, a ne posredstvom intelekta. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, unutarnje ili transcendentalno Svjetlo i Zvuk od ključnog su značaja.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku ili o Čujnom Toku Života nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Tao, Sarosha, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Sant Kirpal Singh, jedan od prošlih Sant Mat učitelja, u svojoj knjizi The Crown of Life o unutarnjem Svjetlu i Zvuku kaže: »Učitelji kažu da ove navode o Svjetlu i Zvuku ne treba shvatiti slikovito, već doslovno, te da se oni ne odnose na svjetlo i zvukove ovog svijeta, nego na unutarnje, transcendentalno Svjetlo i Zvuk. Oni nas uče da su transcendentalno Svjetlo i Zvuk prva Božja manifestacija kad se on emanira (emanacija: istjecanje svih stvari iz božanske supstancije). Bog u svom bezimenom stanju nije ni svjetlo ni tama, ni zvuk ni tišina, no kad poprima oblik, Svjetlo i Zvuk Njegova su prva svojstva. … Kad bi čovjek mogao u sebi pronaći ovaj Čujni Tok Života, kad bi mogao otkriti njegov najniži kraj, njime bi se mogao poslužiti kao vodičem koji će ga neminovno odvesti do svog izvora.«

Učitelj Sant Mata praktikantima nudi kako teoretsku tako i praktičnu podršku. Ovu duhovnu tradiciju danas prenosi Sant Baljit (Baldžit) Singh.

Predavanja će održati autorizirani predavač Međunarodnog holozofskog društva (Holosophic Society International).

Info: 098 900 1747

www.hr.santmat.info

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]