Online arhiva
      

Uzemljivanje
TRETMANI ISCJELJENJA NAJNAPREDNIJOM SVJETLOSNOM TEHNOLOGIJOM - na daljinu (23. 04. na 24. 04. 2014.)
08.09.2010

23. 04. na 24. 04. 2014. (u toku noći, na daljinu) pružam uslugu tretmana iscjeljenja najnaprednijom svjetlosnom tehnologijom.

TERMIN:

Srijeda na četvrtak, 23. 04. na 24. 04. 2014.
Od 22:55 h (srijeda) do 07:00 h (četvrtak)

PRIJAVA JE OBAVEZNA I TREBA SADRŽAVATI:

- puno ime i prezime
- noviju fotografiju lica
- e-mail adresu

PONEŠTO O TRETMANIMA:

Mi kreiramo bolesti, kao i sve ostalo u životu, svojim namjerama, mislima, osjećajima, riječima, akcijama, odnosno izborima. Bolest se prvo kreira u našim suptilnim tijelima i s vremenom se manifestira u obliku fizičkog i/ili psihičkog poremećaja.
Određenim intervencijama može se povratiti idealan sklad uklanjanjem uzroka poremećaja, bez obzira da li je poremećaj nemanifestiran ili manifestiran u obliku bolesti, što dovodi do povlačenja i ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno ako osoba paralelno mijenja način mišljenja, emocionalnog doživljavanja i djelovanja.
Posebno mi je zadovoljstvo ponuditi tretmane iscjeljenja koji zaista mogu dovesti sva tijela, energetska polja svih tijela, sve meridijane, energetske kanale, sve čakre i mreže čakri u idealan sklad, i pokrenuti promjenu iz stanja bolesti (poremećaja, nesklada) u stanje zdravlja (ravnoteže, sklada). U ovoj vrsti iscjeljujućeg rada tretiraju se sva tijela koja sačinjavaju fizičko vozilo (i šire), odnosno energetska polja svih tijela, meridijani, energetski kanali, te sve čakre.
Uz ove tretmane svima zainteresiranima pružam, kroz obrazovni program I AM Universitya - Akademije cjelovitog Uzašašća, mogućnost usavršavanja Majstorstva nad namjerama, mislima, emocijama, riječima i akcijama, odnosno Majstorstva na duhovnoj, svjesnoj i psihološkoj razini, te fizičkoj/zemaljskoj razini, i to na cjelovit način.

Iscjeljujući rad se odvija kroz pet tretmana, koji zajedno čine tri kruga iscjeljenja:

Prvi krug ima za cilj ukloniti određene ograničavajuće i štetne programe iz meridijana, energetskih kanala, svih glavnih i sporednih čakri, te sustava četiriju, odnosno pet tijela. Ovi programi se uklanjaju i iz podsvjesnog uma i Akaša Zapisa.

Drugi krug ima funkciju čišćenja i uklanjanja:
Obećanja, ugovora i zavjeta; energija rituala i obreda; uroka, crnomagijskih programa, crnomagijskih utjecaja; negativnih i neg. vanzemaljskih implanata; energetskih i eteričnih parazita; zemaljskih kristala, odnosno pseudo kristala; astralnih entiteta, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova; negativnih elementala; bazičnih strahova i njihovih jezgri; negativnih imprinta (utisaka); vrlo toksičnih energija ljutnje drugih ljudi; eterične sluzi; mentalnih, astralnih, eteričnih i fizičkih bolesti; sivih polja; napuknuća u auri sustava četiri, odnosno pet tijela i napuknuća u čakrama, meridijanima i energetskim kanalima; iritacija i rupa, eteričnih oštećenja; negativnih misli; negativnih emocija; programiranja negativnog ega; dijelova duše koji ne pripadaju osobi i vračanja pripadajućih dijelova duše; nižih aspekata sedam glavnih zraka; nižih aspekata 12 glavnih arhetipova i svih manjih arhetipova; nižih aspekata svih Sefirota Drveta Života; nižih aspekata dvanaest znakova zodijaka; karme...

Treći krug posvećen je:
Kidanju raznih vrsta energetskih spona; popravku, odnosno zamjeni eteričnog kalupa za Monadički kalup; krpanju i iscjeljenju, uz pomoć tehnologije tekućih kristala, svih eteričnih rana na svim nivoima, te ponovnom pletenju eteričnog tkanja; popravljanju, obnavljanju i usklađivanju svih tijela; popravljanju, obnavljanju, aktiviranju i usklađivanju svih čakri; dubljem čišćenju fizičkog tijela i specifičnim individualnim potrebama osobe, tako da je rad usmjeren na čišćenje i bistrenje: jetre, žućnog mjehura, gušterače, slezene, želuca, tankog i debelog crijeva, bubrega, genitalnog sustava, srca, pluća, mozga, mišićnog sustava, kostiju, krvotoka, žljezdanog sustava, limfnog sustava, živčanog sustava, svih toksina, svih začepljenja, te se radi na jačanju imunološkog sustava; usidrenju i aktiviranju određenih arkturijanskih tehnologija koje imaju svrhu pomoći krisniku/ci ovih tretmana u energetskoj transformaciji i iscjeljenju, te ubrzanju duhovne, psihološke i fizičke evolucije.

Neka od Visokorazvijenih Cjelovitih Svjetlosnih Bića koja združeno rade na korisniku/ci tretmana:

Arhanđel Metatron, Melkizedek, Mahatma, Moćna Ja Jesam Prisutnost korisnika/ce tretmana, Karmički Odbor, Lord od Arkturusa i Arkturijanci, Vywamus, Dr. Lorphan i Galaktički Iscjelitelji, Osobni MAP – Healing Team svake osobe, Majstori Iscjelitelji Ašrama Sinteze, Svjetlosni Arhanđeli i Svjetlosni Anđeli raznih vokacija, i mnogi drugi koje ovom prilikom propuštam navesti.

Moćna Ja Jesam Prisutnost ili Monada je Božanski (istinski) identitet svake osobe.

Arkturijanci su najrazvijenija rasa vanzemaljaca Kristovske Svijesti u našoj galaksiji. Oni su kompletno transcendirali dualnost i žive u svijesti Jedinstva. Njihova civilizacija služi kao prototip za budućnost Zemlje, te igraju jednu od ključnih uloga u planu za Uzašašće čovječanstva i Zemlje. Arkturijanci posjeduju najrazvijeniju Svjetlosnu tehnologiju dostupnu ljudima za pomoć u iscjeljenju, izgradnji Svjetlosnog kvocijenta i postignuću fizičkog Uzašašća.

Dr. Lorphan je Galaktički Uzašli Majstor koji živi u Velikoj Bijeloj Loži na Siriusu i vodi Akademiju Iscjeljenja u kojoj obučava iscjelitelje iz cijele galaksije. Dostupan je čovječanstvu zajedno s timom Galaktičkih Iscjelitelja.

CIJENA:

500 kuna

Preporuka: obavili čišćenje negativnih implanata prije ovih tretmana.
http://www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf

Krešo Lušičić
psihički, karmički, energetski i duhovni iscjelitelj

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna – tecajevi u Zagrebu
01.04.2014

OSNOVNI DNK 25. - 27.04. 2014.
NAPREDNI DNK 23. - 25.05. 2014.
RAD S BILJKAMA 26.05. 2014.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

OSNOVNI DNK
Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:

• se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
• raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
• intuitivno skenirati unutrasnjost tijela i vidjeti unutrasnje organe
• aktivirati “uspavane” djelove DNK te kromosome mladosti i vitalnosti
• raditi na genetskim ostecenjima
• ocitavati buducnost
• kontaktirati andele cuvare
• ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
• povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
• manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
• regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
• ocistiti tijelo od stetnih zracenja i toksina
• otvoriti i regulirati cakre.
Veoma bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na nivou duse (najdublji programi, pecati koje su u nasoj dusi ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono sto smo naslijedili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog zivota, od zaceca pa do danasnjeg dana (primjerice, osjecaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i vjerovanja na nivou proslih zivota i grupne svijesti (npr. Novac je zlo, Dijabetes je neizljeciv, itd.). Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, na to kako dozivljavamo sebe i druge te privlace dogadaje i ljude u nas zivot. Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti. Ova podsvjesna vjerovanja cesto su potpuno suprotna od nasih svjesnih vjerovanja. Metoda koju koristimo za otkrivanje tih vjerovanja jest misicno testiranje, a sama zamjena vjerovanja dogada se u trenutku.
Tecaj traje tri dana: prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treci dan od 9:00 do 18:00h.

Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik kao i knjiga Theta iscjeljivanje od Vianne Stibal na hrvatskom jeziku.

NAPREDNI DNK
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj

Cilj ovog tecaja je ukloniti prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na Naprednom DNK tecaju cete detaljnije uciti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obvezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega sto jest. Uciti cete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dusu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajucih sjecanja koja smo zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreca i slicno) i zlostavljanja. Takodjer cete uciti kako kontaktirati svoje pretke, slati ljubav fetusu i iscijeliti fetalna sjecanja, kako raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, ocistiti svoj dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i zivotinjski svijet kao i nezivu materiju. Goran ce uciti vasu podsvjest (instalirati) vise od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega sto jest. Primjer takvog programa je: "Ja znam i razumijem sto to znaci zivjeti u sadasnjem trenutku " ili "Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji". Ta znanja, razumjevanja i osjecaji kreirat ce nove mozdane puteve (neuronske veze) u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.

Tecaj traje tri dana od 09.00 do 17.30h.
Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama. Polaznicima ce se takodjer uruciti Viannina knjiga "Napredno Theta iscjeljivanje" na hrvatskom jeziku.

RAD S BILJKAMA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj

Ovaj jednodnevni tecaj uvest ce vas u cudesan biljni svijet, svijet vila i vilenjaka. Otkrijte kako biljke medjusobno komuniciraju, kako vode brigu jedna o drugoj, kako se stite, prenose znanja, kako prepoznaju vase osjecaje, zasto ih napadaju kukci, zato biljkama treba cistiti auru, zasto se takmice za vasu paznju, kako ih ocitavati i iscjeljivati, cistiti od radijacije te kako im povecati ljekovitost i potenciju…
Naucite majcinsko stablo, ocinsko stablo, stablo portal.
Saznajte kako iscijeliti tlo u vasem vrtu i pripremiti ga za uzgoj prirodnim sredstvima.
Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik na hrvatskom jeziku.

www.thetaway.com

sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

UČENJE GRIGORIA GRABOVOIA – PREDAVAČ - Dr. MARINA VALERJEVNA MOROZKINA
07.04.2014

Konzultant autoriziranog izdavača pismenih, audio i video djela Akademika Grigoria Grabovoia EHL Development Kft. (www.ggrig.com)

- po zanimanju liječnica, specijalist “General Medicine ” od 1988 . Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja.
Profesionalni razvoj :doktor medicine obnavljanja od 2009 .

“Od 1992 , primjenjujem tehnologije spasenja Grigoria Grabovoia za obnavljanje vlastitog zdravlja i zdravlja moje obitelji i najmilijih , kao i optimiziranje događaja u životu .
Imam veliki broj rezultata , uređenih u obliku svjedočanstava međunarodnog standarda .
Moja svjedočanstva o rezultatima primjene tehnologija spasenja Gregoria Grabovoia objavljena su u knjizi sa više tomova ” Praksa upravljanja . Put spasenja ” G.P. Grabovoia .
U suradnji s Morozkin NR objavljeno je 10 knjiga , koje opisuju naše praktično iskustvo u razvoju i primjeni tehnologija Grigoria Grabovoia . Većina tih radova može se naći na www.ggrig.com ”“Производные произведения” .

Apsolutno sam uvjerena da je usvajanje znanja Grigoria Grabovoia dostupno svima, bez obzira na dob , obrazovanje , vjeru, nacionalnost , jezik .
Moja vjera se temelji na dugogodišnjoj praksi prenošenja znanja Grigoria Grabovoia drugim ljudima .
Da bi primjena tehnologija Grigoria Grabovoia donijela rezultate, potrebno je usvajanju znanja pristupiti kao običnom procesu učenja.
Iz riječi Grigoria Grabovoia slijedi: da bi se postigao željeni rezultat dovoljno je imati: ” Znanje, volju i želju. “
Ja bih također dodala: strpljenje i marljivost .

Tijekom provodjenja zadataka vezanih uz Učenje Grigoria Grabovoia, pomažem studentima naučiti i razumjeti temeljne postulate , aksiome, zakone, koncepte, znanja na kojima je sagradjeno Učenje spasenja Grigoria Grabovoia .

Osnovna ideja znanja jest - sve buduće događaje moguće je promijeniti u sadašnjosti, putem specifičnih mentalnih djelovanja čovjeka .
Ovu transformaciju Grigori Grabovoi naziva ” procesom upravljanja realnošću. “

Moje zadaci su usmjereni u pravcu pomoći učenicima, kako bi oni samostalno ovladali obnavljanjem svoga zdravlja, naučili se izmijeniti dogadjaje u pozitivnom smjeru i samostalno proučavati djela Grigoria Grabovoia.”

Svaki dan seminara će biti drugačije informacije .
Pored samih tehnologija predstavljenih u knjigama, bit će artikulirani temeljni zakoni ljudskog razvoja, navedeni u nauci Grigoria Grabovoia .
Ozbiljno pristupanje Učenju Grigoria Grabovoia zahtijeva prisustvovanje svim seminarima.
Svaka knjiga daje uvid u svoj ​​dio života .
Psihologija - pravi stav prema životu .
Obnavljanje materije - kako stvoriti vaše tijelo neuništivim, vječnim .
Poslovanje - kako je neophodno misliti, da bi uvijek postojalo materijalno blagostanje .
"Manifestacija vječnosti " - kako uspostaviti kontakt s informacijom vječnosti i izgraditi put u vječni život .

Detaljan opis tema seminara preuzmite na www.grabovoi.vastuveda.eu

SEMINARI:

- LJUBLJANA, 26. i 27. 04. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Austria Trend Ljubljana, Dunajska 154, kotizacija 108€ po danu, ruski - slovenski

-ZAGREB, 1., 2., 3. i 4. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, kotizacija u formiranju, ruski - hrvatski

Prijava na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de ili
ayurveda.vastu@gmx.de

RADIONICA SUHOG POSTA - ANNA JAKUBA U HRVATSKOJ. CRES 09. – 11. 05. 2014
09.04.2014

Ljekovitom postu pripada jedno od najvažnih mjesta u svim sustavima prirodnog izlječenja. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, tu radikalnu metodu primjenjuju mnogi narodi od najdavnijih vremena. Metoda Anne Jakuba je znanstvena, moderna, radikalna i učinkovita
– Victoria Boutenko, autorica svjetskog bestselera „Zeleno za zdravlje“, nakon što je prošla Annin seminar

PROGRAM RADINICE PO DANIMA

1. dan – sirova prehrana (sa zelenim koktelima, voćem, povrćem, zelenjem);
2. dan – suhi post;
3. dan – sirova prehrana (sa zelenim koktelima, voćem, povrćem, zelenjem).

Seminar sadrži i predavanja, vježbe disanja i meditacije, te radionicu o pripremanju sirove hrane.

Anna Jakuba vodi Školu suhog posta i sirove prehrane “Mrija“ (“Mašta“) u Ukrajini; stručnjakinja je, praktičarka i certificirani specijalist za suhi post. Autorica je knjiga “Škola ljekovitog posta i sirove prehrane“ i “Dnevnik zdravog načina života: tjelovježba, prehrana, post, čišćenje“.

Za dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na
Tel: 01/66 83 630 (redakcija Svjetlosti) i na mob: 098/46 76 26 (Tales of Croatia)

UVODNO PREDAVANJE „Kako se napuniti energijom kroz Program Božanskog Zdravlja“
13.04.2014

Četvrtak 17.4.2014. u 18:30 sati
Profil Mozaik Megastore
Bogovićeva 7/1

ŠEST NAČINA DOBIVANJA ENERGIJE
Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za svoj rad iz drugih organa i tako dodatno troši naše tijelo, koje je s vremenom podložno oblijevanju. Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost i bolji odnos prema sebi i drugima.

Postoji šest načina dobivanja energije, a to su san, prana (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, koje možemo ostvariti kroz „Program Božanskog Zdravlja“

ŠTO JE "PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA"?
Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Zašto su vježbe disanja i meditacija bitne?
- Jer disanjem snabdijevamo tijelo kisikom i eliminiramo preko 70% otpadnih tvari i toksine
- Zato jer ispravnim disanjem najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijom
- Redovitom meditacijom smanjuje se količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju mišići,
povećava koherencija mozga, harmonizira se živčani sustav, smanjuje depresija i napetosti
- Znanstveno je dokazano da se meditacijom normalizira krvni tlak i otkucaji srca
- Zato jer se disanjem i meditacijom povećava elan, sreća i mentalni potencijal

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''.

Tko je Park Božanske Energije?
Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja“ u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na promociji svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Više informacija u Parku Božanske Energije,
01/29 81 421, 091/16 17 540;
e-mail: info@divineenergypark.org;
www.facebook.com/DivineEnergyPark, @DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

Zagreb, OSNOVNI TEČAJ MEDITACIJE
14.04.2014

Zagreb, OSNOVNI TEČAJ MEDITACIJE

Voditeljice: Sandra Slovenc-Vojvodić i Sandra Baksa

Mjesto: Zagreb, Medovićeva 10 (okomito na Petrovu ulicu)

Vrijeme: početak tečaja - četvrtak, 24. travnja 2014. od 18.30 do 20.30 sati.

Tečaj se održava svakog ponedjeljka i četvrtka, dvaput tjedno, u razdoblju od mjesec i pol dana dana (11 susreta).

Cijena: Besplatni tečaj

Organizator: Brahma Kumaris Centar za duhovni razvoj

Informacije i obavezne prijave: 091-1770-550 ili e-mail: zagreb@hr.brahmakumaris.org

Web adresa: www.meditacijabk.hoola.hr

Tečaj počiva na dubokim duhovnim istinama koje su zaokupljale čovječanstvo stotinama pa i tisućama godina i na koja se do danas nije dobio kompletan odgovor. Ovaj tečaj približit će vas tim istinama dajući vam oslobađajuće uvide na teme:

1. Prepoznavanje svog istinskog identiteta - tko sam zapravo ja?
2. Anatomija duše: misli, osjećaji, intelekt i podsvijest
3. Vrhovni izvor snage i energije
4. Koje su dobrobiti meditacije i kako provoditi lagane vježbe meditacije?
5. Duboki zakon karme - kako podmiriti svoj račun
6. Drvo čovječanstva i ciklus vremena - novo razumijevanje vremena i doba u kojem živimo
7. Preobrazba starog i stvaranje novog - ponovni uspon
8. Duhovne snage i metode za uspjeh u svakodnevnom životu

Teme su raspodijeljene u 8 lekcija, koje će se održavati svakog ponedjeljka i četvrtka od 18.30 do 20.30 sati.
Nakon 8. lekcije, u 3 dodatne lekcije moći ćete slušati uvod u daljnji studij, te pogledati film s naslovom "Otkrivanje duhovnosti u sebi" koji vizualno prati lekcije iz tečaja.
Lekcije su međusobno povezane i kreću se od temeljnih spoznaja do detaljnijeg znanja, stoga je poželjno da prisustvujete svim lekcijama, počevši od prve.
Nakon svake lekcije slijedi praktična vježba meditacije u kojoj se promišlja i doživljava sadržaj lekcije.

Meditacija je prirodno stanje uma u kojem se povezujemo s dubokim istinskim dijelom sebe te Vrhovnim izvorom energije, stoga su to lagane, ali uzvišene vježbe uma (misli) koje može provoditi svatko, bez obzira na dob, spol, vjersku pripadnost, kulturu ili bilo kakvu drugu izvanjsku razliku.

Ostale informacije možete pogledati na linku: http://www.meditacijabk.hoola.hr/step.jsp?page=338490
Tečaj se ne naplaćuje. Dobrovoljni prilozi su dobrodošli.
Nije potrebna nikakva oprema, osim eventualno papuča, olovke i papira.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi koja je obvezna zbog ograničenog broja mjesta. Ako se prijavljujete elektronskim putem, molimo da navedete i broj mobitela.
Veselimo se susretu!

Zagreb, TEČAJ POZITIVNOG MIŠLJENJA
14.04.2014

Srdacno Vas pozivamo na dvodnevni Tecaj pozitivnog misljenja

Vrijeme: u petak, 25. travnja od 17.30 do 20 sati i u subotu, 26. travnja od 10 do 12.30 sati

Mjesto: Medoviceva 10, Zagreb (kraj Petrove ulice).

Voditeljica: Sandra Slovenc-Vojvodić

Organizator: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris

Cijena: Tečaj je besplatan.

Info i prijave: 099-2182-080 ili zagreb@hr.brahmakumaris.org

Web stranica: www.meditacijabk.hoola.hr

O tečaju:
"Vi ste ono što mislite!"
Ova jednostavna, ali istinita tvrdnja ukazuje da sve što mislimo, osjecamo, govorimo i činimo započinje u umu. Energija ljudskog uma je najveći, ali i najmanje shvaćen izvor energije univerzuma. Kada shvatimo i koristimo ovu energiju ispravno, tada posjedujemo ključ kako za trajnu radost i zadovoljstvo, tako i za poboljšanje svojih odnosa i okolnosti.

Ovaj tečaj provodimo pod sloganom "Učinite svoj um svojim najboljim prijateljem".

Ono što mislimo o sebi i kako koristimo svoj um istovremeno se odražava u našim odnosima – i sa samima sobom i s drugima. Istina, ljubav, poštovanje, razumijevanje i dobra komunikacija osnova su svakog dobrog odnosa. Vraćajući se takvim mislima učestalo, postajemo sami sebi dobar prijatelj, a s drugima stvaramo skladne i lagane odnose.

Misli su poput sjemena. Pune ljubavi i vedre misli donose nam osjećaj ispunjenosti i radosti, dok nam ljutite i depresivne misli zadaju bol i obeshrabruju nas. Svojim životom možemo zagospodariti kreirajući plodove koji su dragocjeni, osnažuju nas i donose nam najveću radost i zadovoljstvo.
Cilj ovog tečaja je pružiti razumijevanje prirode misli. Naučit ćemo metode ostajanja pozitivnima kod kuće, na poslu i u odnosima s drugima.

Posebno ističemo neke od tema:
• Razumijevanje energije misli
• Upoznavanje uma
• Preuzimanje kontrole nad životnim iskustvima
• Razvijanje samopouzdanja
• Kreiranje vlastite stvarnosti
• Kako učiniti svakodnevni život pozitivnim iskustvom?

Tečaj se ne naplaćuje.

Prijave za tečaj su obvezne.

Voditeljica: Sandra Slovenc-Vojvodić vodi tečajeve osobnog samorazvoja uključujući tečaj meditacije i pozitivnog mišljenja u okviru Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris te program Vrijednosti u zdravstvu britanske zaklade za Globalno zdravlje.

Srdačno Vas očekujemo!

RUDRAKŠA -ČUDESNO ZRNO MIRA I POZITIVNOSTI
16.04.2014

Rudrakša je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina. Zrno rudrakše je ustvari sjemenka koja raste u plodu prekrasne plave boje slično borovnici. Njeno veliko lisnato drvo raste diljem Azije - u podnožju Himalaja, središnjem Nepalu, na Javi, Baliju i u Iranu. Brojanice (māle) od zrna rudrakše tradicionalno koriste budisti i hindusi za meditaciju, no njeno djelovanje nije samo duhovno i njena namjena nije isključivo religiozna. Nakit od rudrakše mogu nositi baš svi, bez obzira na dob, spol, zanimanje, nacionalnu i religijsku pripadnost jer njeno djelovanje je univerzalno.
Legenda o nastanku rudrakše
Rudrakša na sanskrtu znači Šivine suze (Rudra je jedno od imena boga Šive, vrhovnog bića stvaranja i uništavanja i zaštitnika svih živih bića, a aksha znači suza). Legenda kaže da je Šiva sjedio u meditaciji nekoliko tisuća godina, u dubokom blaženstvu i potpunom miru. Kad je napokon otvorio oči, ugledao je ljudski rod kako živi u patnji, a iz suosjećanja su mu potekle suze koje su se otkotrljale na zemlju i pretvorile u sjeme iz kojih je izraslo drvo rudrakše.
Zrno rudrakše je dar prirode svim ljudima. Ono nas podsjeća na samu esenciju prirode, silu koja je pozitivna, stvaralačka, neustrašiva i neograničena… A mi smo dio prirode i ta sila je dio nas… A čudesno zrno rudrakše nam u pomaže da se toga podsjetimo. Ono donosi pozitivnost, povećava mir i balans te nam pomaže da živimo u sadašnjem trenutku, bistrog i pozitivnog uma.
Pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh
Zrno rudrakše emitira elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Ono balansira energiju, smiruje um i budi osjećaj sreće i zadovoljstva. Znanstveno je dokazano da umanjuje stres, uklanja napetost, depresiju i anksioznost te poboljšava cirkulaciju. Kad se nosi blizu srca, regulira rad srca i krvni tlak te liječi bolesti srca. Također se pokazalo da pozitivno djeluje na mentalne funkcije-poboljšava koncentraciju i pamćenje te daje bistar intelekt.
Mnoga lica rudrakše
Zrna dolaze u raznim veličinama- od 3 do 40 milimetara, a ona najmanja su najrjeđa. Još jedna važna karakteristika rudrakše je broj lica, to jest mukhi. Svako zrno je brazdama podijeljeno na polja ili lica, a može ih biti od 1 do 21. Svaki mukhi ima specifično djelovanje (za sreću, ljubav, uspjeh, zaštitu...) te je povezan s određenim planetom i božanstvom. Upravo zato se zrna rudrakše koriste i u astrologiji. Nakit od određene rudrakše (često u kombinaciji s dragim ili poludragim kamenom) nosi se da bi se ublažio nepovoljan utjecaj planeta.
Danas se najčešće koriste zrna s 5 mukhi, a povezane su s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Ova rudrakša daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.
Brojanice i nakit od rudrakše
Rudrakša se može nositi kao ogrlica, narukvica (oko ručnog zgloba ili nadlaktice), naušnice ili kao klasična brojanica -mala. Mala se tradicionalno radi od 108 ili 54 zrna, plus jedno, te se niže na koncu (najbolje svilenom) ili plemenitom metalu. Postoje razna tumačenja zašto broj 108, to jest 54, 27 ili 18 (broj zrna koji se koristi na manjim ogrlicama i narukvicama). Jedno od tumačenja je da izdvojeno zrno prestavlja princip Gurua (početak i kraj svega) oko kojeg se okreću ostala zrna, kao što se oko Sunca okreću planeti (po astrologiji u galaksiji postoji 27 konstalacije, a svaka od njih ima 4 smjera; kada se pomnože, dobije se brojka 108).
Nakit od rudrakše i kristala budi pozitivne kvalitete i uravnotežuje
Dolaskom joge na Zapad je došla i rudrakša. Danas je nakit od rudrakše sve popularniji i među ljudima koji se ne bave jogom i duhovnošću. Bez obzira čime se bavimo, svi imamo potrebu za staloženošću i pozitivnim stanjem duha i tijela, a upravo to nam pruža ovo čudesno zrno. Zbog velike potražnje danas je oko 95 % rudrakši na tržištu lažno pa pri kupnji pazite da kupujete od provjerenih dobavljača.
Svjesni dobrobiti rudrakše, Vilinska prašina ima želju približiti ju svakome tako da svi mogu uživati u njenom pozitivnom djelovanju. Kreirali smo cijelu kolekciju nakita pod nazivom Spirit u kojoj ćete sigurno pronaći idealan komad za sebe, bilo da se radi o narukvici, ogrlici ili naušnicama.
Zrna rudrakše nakitu daju natural look sa svojom zanimljivom drvenastom strukturom i narančasto-smeđom bojom, a predivni svjetlucavi kristali daju dašak glamura i posebnosti. To je spoj ljepote i namjere, u skladu sa svjetskim trendovima, koji paše uz sve stilove i povezuje vas s prirodom. Možete pronaći razne kombinacije: za sreću, mir, kreativnost, energiju, ljubav… Posebno pazimo da koristimo netretirana prirodna zrna rudrakše i netretirane kristale, što znači da je njihovo djelovanje u potpunosti očuvano.
Pogledaj više na: http://www.vilinskaprasina.com/shop/spirit-kolekcija/

© Copyright Vilinska prašina j.d.o.o., Zagreb
mobitel: 091/16 17 540; info@vilinskaprasina.com
www.vilinskaprasina.com

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]