*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna - tečajevi u Rijeci

IGRA ŽIVOTA, Rijeka, 13. - 15. 01. 2017.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/theta-iscjeljivanje-goran-karna-tecajevi-u-rijeci/1448/

Tibetanske zdjele - TOP KVALITETA - Akcija 30 %

Osim njihove tradicionalne uporabe za meditaciju, tibetanske pjevajuće zdjele koriste se za duboko opuštanje, smanjenje stresa, holističko iscjeljivanje, reiki, balansiranje čakri i stvaranje komercijalne glazbe (world music).

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/tibetaske-pjevajuce-zdjele-top-kvaliteta-rucni-rad-iz-nepala-7-metala-ukljucujuci-srebro-i-zlato/1393/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 28./29.01.2017.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

Ljubav ovog znaka je čista, stvarna i 100 posto originalna!

“Tisuću polovičnih ljubavi mora biti zanemareno da bi jedno cijelo srce bilo na mjestu.” ~ Rumi

Ako ćete voljeti osobu rođenu u ovom znaku – istinski, ludo, duboko, potrebna vam je ranjivost kako bi mogli otkriti što to znači biti voljen svim srcem.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/razno/ljubav-ovog-znaka-je-cista-stvarna-i-100-posto-originalna-691/

Nemojte svoj život pretrpavati ljudima, dovoljno je da je u njemu par onih koji ‘imaju dušu’!

Žalosna je činjenica da često onakvi kakvi smo sa stvarima znamo ponekad biti i sa ljudima.

Želimo postići neke stvari na brzinu, upotrijebimo sve svoje sposobnosti, napravimo par poteza, manje ili više vještih, i uspjeli smo. Ponekad želimo da su nam i takvi odnosi, kupimo dar, poklonimo osmijeh, par lijepih riječi, jedan poljubac i mislimo da smo stvorili odnos. No sa ljudima nije kao sa stvarima. Tu važi obrnuta logika, u odnosima ćemo uspjeti samo ako budemo polaganiji, umjereniji, dosljedniji.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/razno/nemojte-svoj-zivot-pretrpavati-ljudima-dovoljno-je-da-je-u-njemu-par-onih-koji-imaju-dusu-692/

“Kada se ljutimo više od 30 sekundi, ostaci te emocije ostaju u tijelu još 5 sati!” – Savjeti Tony Robbinsa

Anthony “Tony” Robbins je američki psihoterapeut, self-help pisac, motivacijski govornik, autoritet psihologije vodstva, pregovora i organizacijskih promjena. On je čovjek koji je prevladao sve svoje granice – od siromaštva u kojem je odrastao, i do tumora na mozgu, povezanog s nekontroliranim hormonom rasta, zbog kojega Tony ima akromegaliju (gigantizam).

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/kada-se-ljutimo-vise-od-30-sekundi-ostaci-te-emocije-ostaju-u-tijelu-jos-5-sati-savjeti-tony-robbinsa-693/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska