Online arhiva
      

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 27./28.09.2014
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Nova sezona Reiki grupa, sezona 2014/2015 počinje 24.09.2014.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna –tecajevi u Zagrebu
06.09.2014

KOPAJ DUBLJE 01.- 02.10. 2014.
NIVOI POSTOJANJA 03.- 05.10. 2014.
RITAM 07.10. 2014.
OBITELJSKE VEZE 08.- 09.10. 2014.
OSNOVNI DNK 10.- 12.10. 2014.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

KOPAJ DUBLJE
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj

Ovaj dvodnevni tecaj daje potpuni uvid u tehniku kopanja po podsvjesti i odgovara na sva pitanja sto se smije a sto ne smije u ovoj tehnici instalirati,raditi, zasto se ljudi ne mogu testirati misicno i kako ih testirati, koji su svi moguci vidovi kopanja po podsvjesti ovisno o vrsti problema koje klijent ima i kako adresirati te probleme. Tecaj nosi dobrobiti i za prakticare i ucitelje i pogodan je za sve koji zele jasnu viziju ove tehnike. Isto tako vam omogucava da rijesite neke stvari koje jos niste uspjeli rijesiti kroz druge tecajeve.

NIVOI POSTOJANJA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK te Intuitivna anatomija

Nivoi postojanja su izvor filozofije koja je u pozadini svih ThetaHealing tecajeva i knjiga. Kroz ucenje o strukturi Nivoa postojanja Vianni je pokazano da je moguce kreirati novu stvarnost u ovom zivotu i zasto je u svom zivotu kreirala teske situacije.
Tecaj Nivoi postojanja je kvantna mehanika metafizike.
Na ovom trodnevnom poducavamo kako ići u dimenzije izvan fizickog svemira, u ono za sto Vianna vjeruje da su sami poceci zivota.
Shvatiti cete da je s theta stanjem uma moguce nadici brzinu svjetlosti koristeci moc misli povezati se s bozanskom energijom prije nego se ona pretvori u bilo sto drugo u ovom svemiru.

RITAM - Theta ritmom do savrsene tezine
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

- Promijenite svoja vjerovanja, naucite kako se na jednostavan, zabavan i ucinkovit nacin osloboditi suvisnih kilograma
- Otkrijte kako se motivirati za tjelovjezbu i brigu o svom zdravlju
- Pronadjite pravi ritam za vas um, tijelo i duh
- Osjecajte se ugodno u vlastitom tijelu
- Pomozite i svojim klijentima u postizanju optimalne tezine i zdravijeg zivota

Polaznicima ce se uruciti knjiga i prirucnik na hrvatskom jeziku

OBITELJSKE VEZE
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

Na ovom dvodnevnom tecaju usmjeravamo paznju unutar sebe i otkrivamo vjerovanja koja smo prihvatili upravo zbog obitelji u kojoj smo rodjeni. Ovo je tecaj na kojem cemo, time sto otpustamo vjerovanja koja nam vise ne sluze, bolje upoznati, prepoznati i prihvatiti sebe i voditi slobodniji zivot. Ukratko, postajemo sposobni potpunije voljeti i prihvatiti sebe i na taj nacin spoznajemo sebe kao svjetlosna bica.
Ovaj tecaj istrazuje kako se - kroz bolje razumijevanje vjerovanja i programa o obitelji i precima - mozemo osloboditi raznih obveza i duznosti koje nikad nisu ni bile nase te oblikovati novi osjecaj identiteta i zivotnog smjera utemeljen na nasim vlastitim istinskim ciljevima i teznjama.
Tecaj primjenjuje osnovne alate Theta iscjeljivanja na cijeli niz programa vezanih za obitelj. U taj proces ukljucene su brojne inovativne vjezbe.

OSNOVNI DNK
Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:

• se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
• raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
• intuitivno skenirati unutrasnjost tijela i vidjeti unutrasnje organe
• aktivirati “uspavane” djelove DNK kao i kromosome mladosti i vitalnosti
• raditi na genetickim ostecenjima
• ocitavati buducnost
• kontaktirati andele cuvare
• ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
• povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
• manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
• regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
• ocistiti tijelo od radijacije, stetnih zracenja i razlicitih toksina
• otvoriti i regulirati cakre.
Veoma bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na nivou duse (najdublji programi, pecati koje su u nasoj dusi ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono sto smo naslijedili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog zivota, od zaceca pa do danasnjeg dana (primjerice, osjecaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i vjerovanja na nivou proslih zivota i grupne svijesti. Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, na to kako dozivljavamo sebe i druge te privlace dogadaje i ljude u nas zivot. Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti. Ova podsvjesna vjerovanja cesto su potpuno suprotna od nasih svjesnih vjerovanja. Metoda koju koristimo za otkrivanje tih vjerovanja jest misicno testiranje, a sama zamjena vjerovanja dogada se u trenutku.
Polaznicima ce se uruciti knjiga i prirucnik na hrvatskom jeziku

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

EMDR - PRIRODAN NAČIN OSLOBAĐANJA OD STRAHOVA, TRAUMA I DRUGIH OGRANIČAVAJUĆIH STANJA, MISLI I OSJEĆAJA - Zagreb, 19.09.2014.
08.05.2014

- prezentacijsko predavanje, ulaz je slobodan

POKLON SVAKOM SUDIONIKU: inicijalni EMDR susret - individualna procjena prikladnosti primjene EMDR-a, uz iskustveno upoznavanje s načinom primjene.

Napetost, nervoza, uznemirenost, strahovi, fobije, panični napadi, tjeskoba, zabrinutost, potištenost, tuga, depresija, gubitak, traume, nesreće, bolesti, akutni i kronični bolovi, prisilna ponašanja, problemi u odnosima, ovisnosti… Duga je lista životnih okolnosti i događaja koji nas ispunjavaju negativnim, bolnim i uznemirujućim mislima i osjećajima, uzrokujući i održavajući navedena stanja.

Ponavljajući se, takve misli i osjećaji hrane, obnavljaju, pojačavaju i produžavaju neugodna i opterećujuća stanja koja s vremenom mogu postati svakodnevica, ograničavajući ili posve onemogućujući našu urođenu životnu radost, spontanost, lakoću i užitak življenja. Ograničavajuća stanja uzrokovana su našim neuspješnim pokušajima da određene životne okolnosti i događaje doživimo i protumačimo u skladu s temeljnim osjećajem sigurnosti u svijetu te neispunjenim prirodnim potrebama da svijet vidimo kao smisleno i predvidljivo mjesto, da sebe i druge doživljavamo u pozitivnom svjetlu, da sam život i svoje postojanje u njemu osjećamo dragocjenim i vrijednim življenja.

Negativna i ograničavajuća stanja, uvjerenja, misli i osjećaji također su i najveća prepreka ostvarenju osobne sreće. Sreća je prirodni, urođeni način našeg postojanja, stanje koje sami oblikujemo i održavamo planiranjem i usmjeravanjem našeg života u skladu s temeljnim ljudskim vrijednostima. Ograničavajuća stanja i uvjerenja o sebi, drugima, događajima, okolnostima i svijetu blokiraju ispunjenje univerzalnih ljudskih potreba za samoostvarenjem, povezanošću i slobodom – blokiraju našu sreću.

Svatko od nas posjeduje urođeni, prirodni samoiscjeljujući mehanizam koji je zadužen za uspješno nošenje s izazovnim životnim događanjima i okolnostima. No, u nekim okolnostima kapacitet našeg sustava da se prilagodi može biti nadvladan. To se događa kada su bolni i uznemirujući događaji i okolnosti vrlo intenzivni, ili se odvijaju u vrijeme kada smo osobito ranjivi, tjelesno i/ili emocionalno. Takva nepovoljna iskustva u prošlosti su temelj svih naših sadašnjih negativnih i ograničavajućih stanja, uvjerenja, misli i osjećaja.

Moguće je na potpuno prirodan, zdrav i siguran način potaknuti promjenu takvih ograničavajućih sjećanja – njihovo uspješno uklanjanje – koristeći urođenu integrativnu funkciju našeg živčanog sustava i sposobnost samoiscjeljenja. Na ovom ćemo predavanju prikazati i opisati tome namijenjenu EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) tehniku koja se u radu sa strahovima, fobijama, paničnim napadima, traumama, depresijom, ovisnostima i bolnim stanjima pokazala vrlo djelotvornom i uspješnom u usporedbi s drugim pristupima, ali i u usporedbi s uzimanjem psihoaktivnih ljekova i drugih pripravaka.

Prezentacijsko predavanje organiziraju Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje Zdravlje (www.centar-zdravlje.hr) i Hrvatsko-austrijski centar za NLPt (www.nlpt.hr), a održat će se u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Zagreb, Preradovićeva 5, u petak 19. rujna u 18:00 sati. Ulaz je slobodan.

Za dodatne informacije i upite slobodno nas kontaktirajte, www.centar-zdravlje.hr/emdr.htm, tel. 091/164-0908 ili e-mailom info@centar-zdravlje.hr.

Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje 'Zdravlje', Zagreb
01/240- 9298, 091/164-0908
zdravlje@centar-zdravlje.hr
www.centar-zdravlje.hr

Magic back support - višerazinska sprava za istezanje leđa
23.07.2013

NOVI PROIZVOD U INDIGO SVIJETU:

"Magična sprava za istezanje leđa" je oblikovana kako bi vaš život učinila ugodnijim uz bolje zdravlje leđa.

Koristite spravu kako biste rastezali mišiće i oslobodili bol u leđima zbog napetosti mišića, prekomjernog savijanja te lošeg spinalnog poravnavanja.

Više informacija i web shop narudžba:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/magic-back-support-265/

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091/ 25 30 687

Acupressure mat - Akupresurna prostirka
24.10.2012

Dr. Oz je u svojim emisijama akupresurnu prostirku već tri puta predstavio kao "Najbolji proizvod za prirodno ublažavanje boli".

Što je Acupressure mat ?
Acupressure mat je sličan spužvastoj prostirci za jogu, s 6210 plastičnih šiljaka u obliku lotosovih cvjetova ugrađenih na svojoj površini. Na principu akupresure, šiljci preko kože stimuliraju akupunkturne točke na vašem tijelu, potiču prirodno oslobađanje endorfina, oksitocina i kolecistokinina.

- Endorfin je tjelesni hormon odgovoran za stvaranje osjećaja ugode. Pomaže nam da se osjećamo sretnije, opuštenije i energiziranije. Neki ga nazivaju "prirodna tableta protiv bolova".
- Oksitocin je hormon koji se luči u toku orgazma kod muškaraca i žena, za vrijeme meditacije ili plesa. Pretpostavlja se da može izazvati osjećaje zadovoljstva, nježnosti i privrženosti. Neki ga nazivaju "pilula sreće".
- Kolecistokinin je hormon u probavnom sustavu koji sudjeluje u probavi masnoće i proteina, te djeluje kao neuropeptid. Povećanjem razine ovog hormona smanjuje se osjećaj gladi, što rezultira mogućim gubitkom težine.

Prostirka također potiče cirkulaciju krvi, povećava unos kisika te jača vašu energiju. Njeno redovno korištenje može povećati osjećaj ugode i nenaporne fizičke i mentalne obnove.

Povijest prostirke
Prostirka slična ovoj prvi je put proizvedena i testirana u Rusiji 1970.-tih. Polučila je velike uspjehe u tretiranju mnogih poremećaja i prerasla u današnji proizvod.
U Švedskoj je od 2008. godine prodano preko 500.000 prostirki ove vrste.

Koje se sve prednosti mogu očekivati korištenjem prostirke?

1.Smanjenje mišićne napetosti i bolova u leđima, vratu i ramenima
2. Poboljšana cirkulacija u cijelom tijelu
2. Povećanje razine energije u tijelu
3. Duboko opuštanje
4. Bolja kvaliteta sna
5. Otpuštanje stresa
6. Smanjenje glavobolje
7. Snižavanje krvnog tlaka
8. Pomoć kod reumatizma

Način korištenja:

Postoje različiti načini korištenja. Većina ljudi leži na prostirci, bilo na leđima, ili na strani (na boku). Također možete zamotati prostirku i koristiti je kao jastuk ispod vrata.
Nadalje, možete sjediti na stolici s prostirkom ispod bosih nogu, nježno masirajući i stimulirajući akupunkturne točke stopala.
Ako vam se u početku šiljci čine oštri i neugodni, između vas i prostirke možete postaviti tanku tkaninu, no krajnji cilj je da se odmorite izravno na prostirci.
Prilikom korištenja možete osjetiti peckanje, pulsiranje krvi, valove energije i zagrijavanje tijela.
Prvih 10-15 minuta korištenja možete osjećati da ste više budniji i napetiji umjesto opušteniji. To je u redu, pošto se vaše tijelo prilagođava šiljcima. Pokušajte maksimalno opustiti tijelo i napetost će uskoro popustiti. Svakako prilagodite vrijeme korištenja prema vlastitom osjećaju.
Neki ljudi čak i zaspu na prostirci, a to je raj za one koji pate od nesanice.

Često postavljena pitanja

Koliko dugo i koliko često mogu koristiti prostirku?
Preporučamo da počnete sa 15 minuta korištenja. Nakon privikavanja, 20-40 minuta dnevno je uobičajeno. Vremensko prekoračenje u svakom slučaju nije opasno. Preporučamo redovitu upotrebu na dnevnoj bazi.

Smiju li djeca koristiti prostirku?
Djeca starija od 3 godine smiju koristiti prostirku, uz preporučenu pratnju roditelja. Djeca inače vole ležati na prostirci, to ih zabavlja i opušta. Pokušajte je koristiti prije odlaska na spavanje.
Smiju li srčani bolesnici i trudnice koristiti prostirku?
Ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda navedenoj skupini. Ukoliko ste trudni ili patite od bilo kojeg srčanog poremećaja ili bolesti, prije upotrebe obavezno konzultirajte svog liječnika.

Smijem li koristiti prostirku ukoliko imam kožne probleme (bolesti)?
Šiljci mogu iritirati osjetljivu i upaljenu kožu. Pritisak možete ublažiti postavljanjem tanke tkanine između kože i prostirke, no u slučaju pogoršavanja prekinite upotrebu.

Osobine proizvoda:
- dimenzije 42 x 67 cm
- presvlaka je izrađena od 100% meke pamučne tkanine u zelenoj boji
- 6210 akupresurnih šiljaka ugrađenih na površini / 230 lotosa
- debljina spužve unutar prostirke 2 cm
- uključuje crnu torbu za transport

Upute za čišćenje i održavanje:
Ako je potrebno, prostirka se može ručno oprati u mlakoj vodi i nakon toga objesiti da se osuši. Izbjegavajte mašinu za pranje rublja kako se plastični šiljci ne bi oštetili.

Napomena uvoznika:
Proizvod nije namijenjen za iscjeljivanje i kao takav nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Navedene osobine su preuzete sa web stranice proizvođača i osobnih iskustava korisnika te, koliko nam je poznato, nije provedeno nijedno službeno znanstveno istraživanje o njegovim učincima. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

WEB SHOP NARUDŽBA:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/acupressure-mat/acupressure-mat-242

INDIGO SVIJET d.o.o.
TEL. 01 / 3864 664
MOB. 091 25 30 687

EFT u ZAGREBU 26.09.-02.10.2014
13.09.2014

Internacionalni EFT ekspert i certificrani AAMET trener Jasmina Kovačev,energetski terapeut sa preko 29 modaliteta u svojoj kolekciji alata samopomoći i osobnoga razvoja,vizionar i certificirani trener u ovoj regiji te osobno trenirana od osnivača tehnike Gary Craiga.

EFT pruža velike iscjeliteljske mogućnosti-Dr.Deepak Chopra

EFT predvodi iscjeliteljski pokret-Dr.Candice Pert

EFT je jednostavna i učinkovita tehnika koja proizvodi izvanredne rezultate.Mislim da bi trebalo učiti djecu još u osnovnoj školi kako da je koriste.-Donna Eden

EFT je za mene najefikasnije tehnika koju sam koristio u mojih 45 godina psihijatrijske prakse.Koristim ga vrlo uspješno za slučajeve anksioznosti,paničnih stanja i mnoge druge-Curtis Steele,MD

Polaznici svjedoče:

Radi usporedbe,bio sam kod jednog jako poznatog iscjelitelja i bio zadovoljan sa dobivenim znanjem.Kod Jasmine sam dao 5 puta manje novaca,a dobio 80% više znanja.Vrhunski!

Mislim da nema boljega nego postignuti emocionalnu slobodu.Obožavam EFT.

Teško je riječima opisati seminar.U svakom slučaju jedno veliko i novo životno iskustvo koje mi je promijenilo život na bolje.EFT koristim svakodnevno u rješavanju raznoraznih prepreka i životnih opterećenja.Djelotvornost je odmah i sad.

U Zagrebu ove jeseni tapkamo od 26.09.-02.10.2014

26.09.2014 Grupni EFT tretman

27-28.09.2014 Osnovni EFT tečaj

29,30.09-01.10.2014 Prošireni EFT tečaj

02.10.2014 Grupni EFT tretman

Gdje: Alternativni centar Sribebica,Zagreb,Siječanjska 17

web: www.tehnikaemocionaleslobode.com i www.sribebica.com

nazvati: 091/17 08 085

VIDIMO SE!

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]