Online arhiva
      

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 27./28.09.2014
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Nova sezona Reiki grupa, sezona 2014/2015 počinje 24.09.2014.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Traka (narukvica) za uzemljivanje
09.07.2014

Uzemljivanje je postupak balansiranja naše energije kroz povezivanje sa zemljinim električnim potencijalom.
U idealnom slučaju, ovo činimo putem direktnog polaganja bosih stopala ili dlanova na zemlju, prilikom boravka u prirodi ili dok radimo u vrtu.

No život u gradu nas je odvojio od prirode, a asfalt i gumeni potplati na obući nas drže u stalnoj izolaciji od blagotvorne energije majke Zemlje. Kako smo dodatno okruženi i štetnim tehničkim zračenjem, s vremenom u našem organizmu nastaje poremećaj koji se može ispoljiti u obliku nervoze, razdražljivosti, umora, stresa, nesanice, glavobolje i drugih simptoma.

Zapitajte sami sebe kad ste zadnji put bosi šetali po zemlji?
Uzemljivanje je sušta potreba našeg bića ukoliko želimo zadržati dobro psihičko i fizičko zdravlje!

Traka za uzemljivanje osmišljena je kao pomoć u svim onim trenucima kada nismo u prirodi. Možete je koristiti u uredu ili u svom domu.

Sama upotreba je vrlo jednostavna - metalnu štipaljku na kraju žice potrebno je zakvačiti na kontakt za uzemljenje u utičnici (ili na uzemljeni metal kao što je npr. željezna šipka zabodena u zemlju), a traka se postavlja na zglob ruke ili stopala tako da njen metalni dio direktno dodiruje kožu u što većoj površini.

Karakteristike:

- Težina: 25g
- Mekana provodljiva elastična traka za postavljanje oko zgloba je univerzalne veličine, izrađena u kombinaciji najlona i vlakana nehrđajućeg čelika /nikla
- Spiralna žica za uzemljenje je izrađena od provodljivog materijala, ima ugrađen otpornik 1M ohm ± 5%, a izvana je obložena poliuretanom
- Duljina kabla: 65-150 cm
- Narukvica eliminira elektrostatički naboj tijela te je pogodna prilikom rada s računalnim i elektronskim komponentama

CIJENA: 99 kn
CIJENA NA AKCIJI: 59,40 kn + dostava

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01 / 38 64 664
091 25 30 687

Direkt link za web shop narudžbu:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/traka-uzemljivanje-296/

Radionica "Buđenje Osvijetljenoga Srca"
24.04.2013

Dragi prijatelji!

Mnogi od vas već možda znaju za ili su pročitali Drunvalovu knjigu “ Drevna tajna Cvijeta Života “ - “The Ancient Secret of the Flower of Life”, u kojoj je objasnio svetu geometriju i polje MerKaBe, odnosno povezanost cjelokupnog ljudskog energetskog polja i njegovog odnosa prema svim ostalim živim bićima. Održao sam 134 radionice "Cvijet života" od 2006 u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Bugarskoj i Češkoj.

Da bi nastavio radionicu Cvijet života i knjigu, Drunvalo je dijelio svoje znanje osobno na radionici Zemlji-Nebo-Srce. Otkrio je kako spojiti polje MerKaBe sa srcem gdje detaljno možemo naći iskustva u njegovoj knjizi “Živjeti u srcu”- “Living in the heart”.

U 2010. Uzašli Majstori su ga zamolili da podijeli ove informacije sa čovječanstvom na svima jednostavan i razumljiv način.

Krajem 2011. Drunvalo certificira gotovo 100 novih predavača da bi predstavio nove informacije cjelokupnom Svijetu. Radionica se službeno naziva "Buđenje Osvjetljenoga Srca". U njoj su sadržane Božanske informacije o tome kako ući u naš sveti prostor našeg vlastitog srca gdje se nalaze suosjećajne Božanske ljubavi za sav život posvuda oko nas. Ovo je mjesto gdje naši snovi postaju stvarnost. Ovo je mjesto gdje je Ljubav Svjetlost. Ovo je mjesto gdje možemo živjeti u ujedinjenoj svijesti. To je zaista naš sljedeći korak u procesu uzašašća u koji ova planeta, a i cijeli njezin život kreće upravo u ovom trenutku! Držite se za svoja sjedala i samo uživajte! Zapamtite, radost je trenutno najviša frekvencija na planeti Zemlji.

Kao što Drunvalo kaže:

"Jarka i sveta svjetlost sjaji u našim srcima i nudi živu nadu za svijet i za vas osobno. Uzašašće u više duhovne svijetove nije proces koji samo sveci mogu postići, već je za sve nas koji izaberu put srca ovdje na Zemlji upravo sada. Uzašašće se može ostvariti bez napuštanja ovog svijeta i dok ste probuđeno svjesni svega što postoji u našoj stvarnosti. Vanjski svijet je samo odraz i stvaranje unutarnjeg svijeta u našim vlastitim srcima koji je odavno zaboravljen."

Da vam ukratko opišem 4 dana radionice:
• Spajanje srca s mozgom i balansiranje energije.
• Aktiviranje trećeg oka i da epifiza, koja omogućuje srcu gledanje kroz svoje svjesno oka, može započeti proces stvaranja iz srca.
• Ulazak i doživljaj svetog mjesto srca.
• Stvaranje iz srca je proces bez polariteta, prostor jedinstva.
• Stvaranje polja MerKaBe iz srca koje je više u skladu sa današnjim energijama.
• Ujedinjuje starog načina aktivacije polja MerKaBe sa novim načinom aktivacije polja MerKaBe iz srca.
• Predstavljanje metode koja nam omogućava na kraju procesa aktiviranje aureole oko naše glave, što je prije bila samo privilegija svetaca.
• Osnaživanje sebe sa odlukama baziranima iz srca.
• Primjena energija Vašeg božanskog bića.
• I ostale tehnike kako bi se sjetiti tko ste i da živite s radošću.

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja omjera brzina i kompleksnih instrukcija.
Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života.
Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe.
Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

LASZLO ZOLTAN NAGY

Kao jedini mađarski član "Škole Prisjećanja" http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=136 Želio bih Vas pozvati na radionicu "Buđenje Osvjetljenog Srca" na engleskom jeziku.

Kad je Drunvalo uveo ovu novu metodu, sve se promijenilo. Ovo je trenutak u kojem se možemo spojiti sa našim svjetlosnim tijelom na prirodan i cjelovit način koji otvara vrata za jedinstvo cjelokupnog života.

Više o radionici na http://theschoolofremembering.net/sor/workshops/atih/detail/3272

Radionica će biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski.

Informacije i prijave : Domagoj Milaković

E-MAIL : domi1803@yahoo.com
GSM : 091/6645-650

LOKACIJA :Svijet Pažnje, Vinkovićeva 6, Zagreb

CIJENA : 222 EUR, za studente, umirovljenike popust
Cijena uključuje meditacijsku masku (www.mindfold.com), neograničene količine voća, čaja, kave i vode.
Broj mjesta je ograničen, zato je potrebna prethodna prijava.

VRIJEME RADIONICE : 23. - 26. 10. 2014., od 9.30 h do 18.30 h (svaki dan)

Za sve ostale detalje kontaktirajte organizatora.

Pridružite se nam se u Srcu!

Opušteno rađanje - tečaj za trudnice - priprema za prirodan i nježan porođaj
04.12.2011

OPUŠTENO RAĐANJE - Tečajevi pripreme za porođaj
- početak 17. rujna 2014. u 17.30 sati - iskoristite 20% popusta do 2.9.
- početak 13. listopada 2014. u 17.30 sati - iskoristite 20% popusta do 29.9.

Priprema za prirodan i nježan porođaj

Pripremite se za opušteni porođaj bez stresa i pun zadovoljstva. Pažljivo osmišljen program pomaže vama i vašem partneru da doživite radost ugodnog rađanja. Naučit ćete kako da opustite svoje tijelo i oslonite se na urođenu mudrost tijela koje rađa te tako potaknete prirodne relaksanse u svom tijelu i smanjite, ili u potpunosti izbjegnete neugodu i potrebu za lijekovima.

Kad je žena primjereno pripremljena za porođaj i kad su um i tijelo usklađeni, proces rađanja, koji je Priroda tako savršeno osmislila, odvija se slobodno i nježno, a žena je opuštena, svjesna i često nasmijana dok prolazi kroz jedno od najčudesnijih iskustava - rađanje novog života. Oslobađanjem od straha koji uzrokuje bol i napetost i vaš porod može biti „iskustvo života“.

Program Opušteno rađanje obuhvaća
• posebne tehnike disanja koje vam pomažu opustiti tijelo i povezati se s urođenom mudrošću tijela koje rađa i koje ženi omogućju da nježno „izdiše“ svoje dijete na svijet, bez žestine napornog fizičkog tiskanja
• tehnike samohipnoze kojima učite kako ući u stanje duboke opuštenosti, kako prirodno smanjiti neugodu i bol
• promjenu negativnih uvjerenja i emocija vezanih uz porod i usvajanje novih, pozitivnih uvjerenja i emocija kroz informacije i afirmacije - otklanjanje straha koji uzrokuje napetost i bol
• vizualizacije za pozitivan, smiren i siguran dolazak vaše bebe na svijet
• uloga oca (partnera) - konkretne smjernice za partnere kako mogu pomoći i koja je njihova jedinstvena uloga tijekom poroda
• psihičku i emocionoalnu pripremu za porođaj i roditeljstvo

Prednosti Opuštenog rađanja
• uklanja strah koji uzrokuje napetost i bol
• uvelike smanjuje ili potpuno uklanja potrebu za lijekovima protiv bolova ili anestezijom
• skraćuje prvo porođajno doba
• smanjuje ili potpuno uklanja zamor tijekom trudova i majci omogućuje da bude svježa, budna, svjesna i puna energije
• omogućuje optimalnu opskrbu bebe kisikom tijekom trudova
• smanjuje potrebu za epiziotomijom
• partneru daje ravnopravnu ulogu u rađanju
• uključuje koncept prijeporođajnog roditeljstva - osnažuje roditelje pripremajući ih za nježno i smireno rađanje njihova djeteta

Tečaj Opušteno rađanje traje 12 sati (4 radionice po tri sata). Prisustvo partnera nije obvezno, ali ga toplo preporučujemo (umjesto partnera može doći neka druga osoba koja će vam biti podrška pri porođaju).

Cijena: 1.500 kn za trudnicu. Partneri prisustvuju besplatno. Mogućnost obročnog plaćanja.
U cijenu je uključen CD za opuštanje i pisani materijal.

Popusti i ostali uvjeti:
- 20% - ako ukupni iznos uplatite najkasnije 15 dana prije početka tečaja
- 10% - ako ukupni iznos uplatite najkasnije 3 dana prije početka tečaja

Vrijeme održavanja:
Početak u srijedu 17. rujna 2014. u 17.30 sati - prijave u tijeku
Raspored radionica za ovu grupu: 17.9., 18.9., 24.9. i 25.9. od 17.30 do 20.30 sati.

Početak u ponedjeljak 13. listopada 2014. u 17.30 sati - prijave u tijeku
Raspored radionica za ovu grupu: 13.10., 15.10., 20.10. i 22.10. od 17.30 do 20.30 sati.

Za sve informacije i prijave posjetite http://kastrapeli.hr/opusteno-radanje ili posjetite FB stranicu Opušteno rađanje (https://www.facebook.com/hipnoza.za.porod?ref=hl)

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna –tecajevi u Zagrebu
06.09.2014

KOPAJ DUBLJE 01.- 02.10. 2014.
NIVOI POSTOJANJA 03.- 05.10. 2014.
RITAM 07.10. 2014.
OBITELJSKE VEZE 08.- 09.10. 2014.
OSNOVNI DNK 10.- 12.10. 2014.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

KOPAJ DUBLJE
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj

Ovaj dvodnevni tecaj daje potpuni uvid u tehniku kopanja po podsvjesti i odgovara na sva pitanja sto se smije a sto ne smije u ovoj tehnici instalirati,raditi, zasto se ljudi ne mogu testirati misicno i kako ih testirati, koji su svi moguci vidovi kopanja po podsvjesti ovisno o vrsti problema koje klijent ima i kako adresirati te probleme. Tecaj nosi dobrobiti i za prakticare i ucitelje i pogodan je za sve koji zele jasnu viziju ove tehnike. Isto tako vam omogucava da rijesite neke stvari koje jos niste uspjeli rijesiti kroz druge tecajeve.

NIVOI POSTOJANJA
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK te Intuitivna anatomija

Nivoi postojanja su izvor filozofije koja je u pozadini svih ThetaHealing tecajeva i knjiga. Kroz ucenje o strukturi Nivoa postojanja Vianni je pokazano da je moguce kreirati novu stvarnost u ovom zivotu i zasto je u svom zivotu kreirala teske situacije.
Tecaj Nivoi postojanja je kvantna mehanika metafizike.
Na ovom trodnevnom poducavamo kako ići u dimenzije izvan fizickog svemira, u ono za sto Vianna vjeruje da su sami poceci zivota.
Shvatiti cete da je s theta stanjem uma moguce nadici brzinu svjetlosti koristeci moc misli povezati se s bozanskom energijom prije nego se ona pretvori u bilo sto drugo u ovom svemiru.

RITAM - Theta ritmom do savrsene tezine
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

- Promijenite svoja vjerovanja, naucite kako se na jednostavan, zabavan i ucinkovit nacin osloboditi suvisnih kilograma
- Otkrijte kako se motivirati za tjelovjezbu i brigu o svom zdravlju
- Pronadjite pravi ritam za vas um, tijelo i duh
- Osjecajte se ugodno u vlastitom tijelu
- Pomozite i svojim klijentima u postizanju optimalne tezine i zdravijeg zivota

Polaznicima ce se uruciti knjiga i prirucnik na hrvatskom jeziku

OBITELJSKE VEZE
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

Na ovom dvodnevnom tecaju usmjeravamo paznju unutar sebe i otkrivamo vjerovanja koja smo prihvatili upravo zbog obitelji u kojoj smo rodjeni. Ovo je tecaj na kojem cemo, time sto otpustamo vjerovanja koja nam vise ne sluze, bolje upoznati, prepoznati i prihvatiti sebe i voditi slobodniji zivot. Ukratko, postajemo sposobni potpunije voljeti i prihvatiti sebe i na taj nacin spoznajemo sebe kao svjetlosna bica.
Ovaj tecaj istrazuje kako se - kroz bolje razumijevanje vjerovanja i programa o obitelji i precima - mozemo osloboditi raznih obveza i duznosti koje nikad nisu ni bile nase te oblikovati novi osjecaj identiteta i zivotnog smjera utemeljen na nasim vlastitim istinskim ciljevima i teznjama.
Tecaj primjenjuje osnovne alate Theta iscjeljivanja na cijeli niz programa vezanih za obitelj. U taj proces ukljucene su brojne inovativne vjezbe.

OSNOVNI DNK
Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:

• se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
• raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
• intuitivno skenirati unutrasnjost tijela i vidjeti unutrasnje organe
• aktivirati “uspavane” djelove DNK kao i kromosome mladosti i vitalnosti
• raditi na genetickim ostecenjima
• ocitavati buducnost
• kontaktirati andele cuvare
• ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
• povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
• manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
• regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
• ocistiti tijelo od radijacije, stetnih zracenja i razlicitih toksina
• otvoriti i regulirati cakre.
Veoma bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na nivou duse (najdublji programi, pecati koje su u nasoj dusi ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono sto smo naslijedili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog zivota, od zaceca pa do danasnjeg dana (primjerice, osjecaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i vjerovanja na nivou proslih zivota i grupne svijesti. Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, na to kako dozivljavamo sebe i druge te privlace dogadaje i ljude u nas zivot. Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti. Ova podsvjesna vjerovanja cesto su potpuno suprotna od nasih svjesnih vjerovanja. Metoda koju koristimo za otkrivanje tih vjerovanja jest misicno testiranje, a sama zamjena vjerovanja dogada se u trenutku.
Polaznicima ce se uruciti knjiga i prirucnik na hrvatskom jeziku

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

Zagreb, SVJETSKA INICIJATIVA "Budimo s Jednim" od 15. do 21. rujna
06.09.2014

SVJETSKA INICIJATIVA BRAHMA KUMARIS "BUDIMO S JEDNIM"

Iscijelimo svijet Svjetlošću i Snagom Izvora

vrijeme: od 15. do 21. rujna 2014.

mjesto: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10, Zagreb
i Dvorana Češke besede samo posljednji dan - 21. rujna

prijava i informacije:

zagreb@hr.brahmakumaris.org

Tel. 01/2339-248 ili 095/5282-608.

cijena: svi programi su besplatni.

Nekoliko riječi o inicijativi "Budimo s Jednim"

Tri su načina na koje možete pomoći ISCIJELITI SVIJET I OSNAŽITI SEBE

S obzirom na brzinu sadašnjeg vremena, nestabilnost mnogih područja svijeta i patnje milijuna ljudi, možda postoji još jedan način na koji možemo pomoći.
Kao duhovna bića svi mi dijelimo isti Izvor duhovne svjetlosti i snage. Mnogi sada prepoznaju da možemo lagano podići svoju svjesnost, povezati se s Izvorom, služiti kao instrumenti JEDNOG kako bismo donijeli tu iscjeljujuću svjetost, ljubav i snagu svijetu. To je suptilna vježba u kojoj možemo potaknuti i osnažiti druge. U ovom procesu također osnažujemo i vlastitu sposobnost da se nosimo sa svakodnevnim izazovima.

Kako god da zovete JEDNOG koga svi dijelimo i s kojim smo svi povezani, pozivamo vas da nam se pridružite u programu BUDIMO S JEDNIM koji će trajati tjedan dana u rujnu 2014.

Tri su načina na koje možete sudjelovati i biti dio ove svjetske inicijative.

1. Pridružite nam se u najbližem Brahma Kumaris centru ujutro i / ili navečer i mi ćemo vas voditi u povezivanju s Jednim.

2. Tijekom dana možete eksperimentirati u održavanju ove veze kod kuće ili na poslu – pokazat ćemo vam kako.

3. Velika završnica: Pridružite se tisućama ljudi širom svijeta na zajedničkom finalu programa u gradu koji vam je najbliži 21. rujna.

PRIDRUŽITE NAM SE

Kad: Svakog jutra u 7.30 sati i/ili
svake večeri u 18.30 sati od 15. do 21. rujna.

Što: Razvijte svoj “osobni kontakt” i provedite neko vrijeme s JEDNIM. U to je uključena meditacija, kratko predavanje i razgovor o svim aspektima povezivanja i ostajanja povezanim.

Gdje: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris

Medovićeva 10

Zagreb

zagreb@hr.brahmakumaris.org

Tel. 01/2339-248 ili 095/5282-608.

Više o rasporedu svakog jutra i večeri u CENTRU ZA DUHOVNI RAZVOJ Brahma Kumaris,
Medovićeva 10, Zagreb:

Svaki dan dva programa - ujutro od 7.30 do 8.30 sati i uvečer od 18.30 do 19.30 sati.

Uz temu kratkog predavanja, program će se svakodnevno sastojati od opuštajuće vježbe pozitivnih misli, razgovora i dijeljenja iskustava, vođene meditacije i poruke dobrih želja i blagoslova.

TEME:

ponedjeljak, 15. rujna

7.30h - Pravi mir

18.30h - Opuštanje tijela i uma

utorak, 16. rujna

7.30h - Vječna ljubav

18.30h - Istinsko opraštanje i prihvaćanje

srijeda, 17. rujna

7.30h - Unutarnja čistoća

18.30h - Povezivanje s Izvorom svjetlosti i snage

četvrtak, 18. rujna

7.30h - Moć istine

18.30h - Razumijevanje utjecaja naših djela

petak, 19. rujna

7.30h - Dubina milosrđa

18.30h - Ispravno pomaganje sebi i drugima

subota, 20. rujna

7.30h - Duhovna snaga

18.30h - Osam duhovnih snaga

nedjelja, 21. rujna

7.30h - Osobna iskustva povezanosti s Izvorom

18h - Ljubav JEDNOG - javni program u Dvorani Češke besede, Šubićeva 20, Zagreb

Za vaš dolazak nije potrebno prethodno iskustvo, već samo žeđ za dubljim razumijevanjem i dobra volja.

Molimo vas da se za svaki program najavite na broj mobitela: 095/5282 608 ili na zagreb@hr.brahmakumaris.org. Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta. Svojim prijavama olakšat ćete nam organizaciju ovog programa.

NA KRAJU TJEDNA OVE INICIJATIVE BUDITE DIO VELIKE ZAVRŠNICE

Pridružite se tisućama ljudi u 135 zemalja svijeta

na programu "LJUBAV JEDNOG"

u nedjelju, 21. rujna 2014.

od 18 do 19.30 sati

u Dvorani Češke besede

Šubićeva 20

Zagreb

Kratko o velikoj završnici:

Srdačno vas pozivamo da doživite duboku tišinu u kojoj ćemo se snažno povezati s Izvorom Svjetlosti i Snage. Bit ćemo među svima onima čija će se srca u istom trenutku povezati i slaviti Ljubav JEDNOG.

ŠTO VAM JE ČINITI KAKO BISTE SUDJELOVALI U OVOJ INICIJATIVI

Ako prije niste meditirali ili se pokušavali povezati s Izvorom, u vašoj blizini se nalazi centar Brahma Kumaris.

Svi tečajevi i programi tog centra su besplatni, a često je moguće i pojedinačno vodstvo.

Molimo vas da se prijavite na telefon ili email naveden na početku ovog oglasa.

Ako centar nije u vašem gradu, provjerite na našoj web stranici www.brahmakumaris.org sve lokacije naših centara širom svijeta.

U ovoj inicijativi sudjeluju svi centri svijeta i svi programi ponuđeni su bez naplate.

Dobrodošli! S veseljem vas očekujemo!

GRAVIOLA- BORBA PROTIV RAKA I TUMORA
07.09.2014

Veliki broj poznatih znanstvenika i doktora zagovara biljku Graviolu kao moguću alternativnu opciju prevencije i samog izlječenja tumora i raka.

Graviola list u prahu ili sok od zrelih plodova Graviole je sve popularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Ovo čudesno stablo koje raste duboko u Amazonskoj prašumi, učinkovito i na prirodni način uništava stanice raka snagom čak 10.000 puta jačom od kemoterapije, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama. Stoga, prirodna terapija Graviolom ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak kose.

Latinski naziv Graviole je Annona muricata. Radi se o zimzelenoj biljci, porijeklom iz Srednje i Južne Amerike. Plod Graviole ima ugodan, slatkast okus kojeg uspoređuju s kombinacijom ananasa i jagoda s kremastom notom koja podsjeća na kokos ili bananu. Na engleskom jeziku, graviola ima nadahnuti naziv “soursop” što znači izvorni sok. Zreli plodovi Graviole su bogat izvor vitamina C, skupine vitamina B, folne kiseline, esencijalnih minerala i dijetalnih vlakana. List Graviole je bogat željezom, fosforom i kalcijem te vitaminima A, B1 i B2.

O ljekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je njen plod i list podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da Graviola ubija maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Mnoge studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta „Purdue“, potvrdile su da Graviola selektivno cilja i precizno ubija stanice raka između ljudskih stanica čak 10.000 puta učinkovitije od Adriamycina (lijeka koji se koristi u kemoterapiji), ostavljajući zdrave stanice netaknutim, što je razlikuje od kemoterapije koja neselektivno uništava sve reprodukcijske stanice (kao što su želudac i stanice kose). Istraživanja su objavljena u časopisu „Journal of Natural Products“. Danas je poznato da biljka Graviola osim toga što ubija rak, povoljno djeluje na rad unutarnjih organa.

Graviola ima razne blagodati:
• Antikancerogeno svojstvo, prevencija tumora
• Antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje
• Jača imunološki sustav i štiti od smrtonosne infekcije
• Jača tijelo i pojačava životnu energiju
• Pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja
• Ima umirujući efekt
• Snižava visoki krvni tlak
• Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji
• Pomaže u liječenju bolesti srca, astme, artritisa, dijabetesa te problema s jetrom

Graviola djeluje na više razina u prevenciji i liječenju karcinoma i tumora: uništava stanice raka bez štetnih nuspojava, štiti imunološki sustav, pomaže u izbjegavanju smrtonosnih infekcija, uspostavlja normalan rad organa, vraća životnu energiju te pozitivan životni stav.

• U peruanskoj Amazoniji Graviola se upotrebljava kao sredstvo za smirenje i protiv dijabetesa
• U brazilskoj Amazoniji Graviola je poznata kao lijek za jetru
• U Indiji se preporuča za bolji san, protiv bolesti žuči, prehlade kao i za brze otrežnjenje pijanaca
• U Africi je koriste kao analgetik i često nalazi primjenu u liječenju dječje groznice
• Razni dijelovi Graviola stabla, uključujući koru, lišće, korijenje, plod i sjemenke ploda se stoljećima koriste u medicini južnoameričkih Indijanaca za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritis
• Plodovi i sok od Graviole se tradicionalno upotrebljavaju za liječenje groznice, dijareje te za stimulaciju izlučivanja mlijeka kod dojilja

Graviola se naziva i Božjom hranom jer se smatra da o njoj govori i najstarija knjiga na svijetu- Biblija. Određeni citati iz Biblije upućuju na to da je upravo Graviola drvo života koje daje plod svakog mjeseca, raste na obalama rijeke te ima iscjeljujuću moć.
Sok od zrelih plodova Graviole je zaista Božja hrana po okusu i vrijednim sastojcima te se s pravom može reći da je i hrana i lijek za naše tijelo. Mogu ga koristiti i djeca te ljudi svih dobnih skupina kao hranu ili u zdravstvene svrhe.

Kontraindikacije: Trudnice i oboljeli od Parkinsonove bolesti ne smiju koristiti Graviolu. Osobe koje imaju niski krvni tlak ili piju lijekove za snižavanje krvnog tlaka, trebaju ga kontrolirati dok uzimaju Graviolu. Osobe koje uzimaju antidepresive ne bi trebalo da koriste Graviolu jer Graviola sama djeluje kao antidepresiv.

Kaže se da je Majka Priroda savršeni doktor i da njeni lijekovi nemaju nuspojava kada se koriste umjereno. Voće i prirodni voćni sok od Graviole, kao i list u prahu su vrlo cijenjeni u alternativnim krugovima prirodne medicine kao i kod svih ljudi koji vode računa o svom zdravlju.

Za više informacija, možete nas kontaktirati na mob. 091 580 5 580 ili na mejl zdravlje.prirode@gmail.com

Inicijacija u 1.stupanj Usui Reiki-osnovni tečaj 13.09.2014
07.09.2014

U subotu 13.09.2014 od 10 sati do 18 sati smo pripremili tečaj inicijacije u 1.stupanj Usui Reiki tehnike.

participacija iznosi samo 650 kn

gdje: Alternativni centar Sribebica,Zagreb,Siječanjska 17

internet: www.sribebica.com

nazvati: 091/17 08 085

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]