*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
MEDIUS-INFO MAILING LISTA

Učenje dr. Grigori Grabovi : Seminar: Tehnologije svijesti OSNOVNI - Zagreb, 21.- 22.02.2015.

Osnovni seminar

Na seminaru ćete upoznati učenje dr. Grigori Grabovoi-a. Jednostavno i brzo uz pomoć geometrijskih oblika i brojčanih nizova naučit ćete upravljati događajima, regenerirati organe, osvjestiti svoje potencijale za očuvanje i uravnoteženje svog zdravlja. Za usvajanje alata nije potrebno nikakvo predznanje.

Kome je namijenjen ?

Osobama koje su spremne:
• preuzeti odgovornost za svoj život i svoje zdravlje
• naučiti upravljati situacijama i događajima
• pomoći drugome

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/ucenje-dr-grigori-grabovi-seminar-tehnologije-svijesti-osnovni-zagreb-21-22022015/1265/

NOVO! Anemona - Music of Vitamins

Dugoočekivano izdanje iz sjajne Anemona serije brainwave glazbe. Slušanjem posebno programirane glazbe stimulirajte apsorpciju vitamina i minerala u tijelo!

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/novo-anemona-music-of-vitamins/1252/

Grijači za ruke "HotHands"

HotHands® , lider u zrakom aktivirajućim grijačima, pruža ugodnu toplinu našima rukama, nogama i tijelu već više od 20 godina. To je svjetski brend kojem su svoje povjerenje pružili profesionalni sportaši, ljubitelji aktivnosti na otvorenom, skijaši, planinari, radnici i svi oni koji žele sigurnu, prikladnu, koncentriranu toplinu u hladnim vremenskim uvjetima.

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/grijaci-za-ruke-hothands/1250/

Medical cube - medicinska ionizirajuća kocka

​Ova specijalna ledena ionizirajuća kocka ima jedinstveno medicinsko djelovanje. Redovitim stavljanjem kocke na točku između tetiva na potiljku, u rupicu u kojoj se sjedinjuju glava i vrat ne samo da će pomladiti Vaše tijelo, nego će potaknuti jačanje imuniteta te pomoći u izlječenju mnogih bolesti zbog izuzetne količine energije koja se oslobađa u tijelu odmah nakon svake uporabe.

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/medical-cube-medicinska-ionizirajuca-kocka/1248/

TOPLA GUZA - Savršeno mekana i topla podloga za vašu WC dasku

• Nema više hladnog šoka ujutro!
• Mekana i podatna, podloga vas ugodno grije.

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/topla-guza-savrseno-mekana-i-topla-podloga-za-wc-dasku/824/

Tečajevi sa Swamijem Urgayom & Divine Energy Parkom - Naučite DIVINE HEALTH PROGRAM & KOBRIN DAH (kraljevsku tehniku disanja)

Poboljšajte kvalitetu života, probudite vlastiti potencijal, ostvarite sreću i zdravlje, te u potpunosti napunite „baterije“

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/tecajevi-sa-swamijem-urgayom-divine-energy-parkom-naucite-divine-health-program-kobrin-dah-kraljevsku-tehniku-disanja/1282/

Krug aktivnog disanja

Disanje je gorivo za naše tijelo. To je najučinkovitije sredstvo za uravnoteženje čovjekove energije. Svi imamo blokade u tijelu. One mogu biti fizičke, emocionalne, mentalne, pa čak i duhovne. Blokade je najbolje opisati kao negativnu emociju – strah, ljutnju, tugu i depresiju.

Opširnije na linku:
>http://indigo-svijet.hr/obavijesti/krug-akt-ivnog-disanja/1283/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste     Promijeni postavke

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska