Online arhiva
      

Anemona akcija scrabble
ThetaHealing tečajevi - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača - SRODNE DUŠE, RHYTHM - THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE
12.10.2012

Svi mogu naučiti kako razriješiti probleme koje nosimo iz prošlih života, nasljeđe predaka koje nas opterećuje, uzroke bolesti i poremećaja... mjenjati svoj svakodnevni život u skladu sa svjesno željenim. Kako pomoći drugima. To su neke teme o kojima učimo na tečajevima Theta iscjeljivanja.

12.04. - 13.04.2014. - Srodne duše, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

19.04. - RHYTHM, Theta ritmom do savršene težine, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

26.04. - 27.04.2014. - Misli što misliš, Celje, Slovenia
---
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/
---
https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1

Potrebno je prijaviti se za tečajeve, što prije zbog ograničenog broja mjesta.
Prijave online http://thetahr.com/tecajevi/prijavnica-za-tecaj/
Više o tehnici, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com

TRETMANI ISCJELJENJA NAJNAPREDNIJOM SVJETLOSNOM TEHNOLOGIJOM - na daljinu (23. 04. na 24. 04. 2014.)
08.09.2010

23. 04. na 24. 04. 2014. (u toku noći, na daljinu) pružam uslugu tretmana iscjeljenja najnaprednijom svjetlosnom tehnologijom.

TERMIN:

Srijeda na četvrtak, 23. 04. na 24. 04. 2014.
Od 22:55 h (srijeda) do 07:00 h (četvrtak)

PRIJAVA JE OBAVEZNA I TREBA SADRŽAVATI:

- puno ime i prezime
- noviju fotografiju lica
- e-mail adresu

PONEŠTO O TRETMANIMA:

Mi kreiramo bolesti, kao i sve ostalo u životu, svojim namjerama, mislima, osjećajima, riječima, akcijama, odnosno izborima. Bolest se prvo kreira u našim suptilnim tijelima i s vremenom se manifestira u obliku fizičkog i/ili psihičkog poremećaja.
Određenim intervencijama može se povratiti idealan sklad uklanjanjem uzroka poremećaja, bez obzira da li je poremećaj nemanifestiran ili manifestiran u obliku bolesti, što dovodi do povlačenja i ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno ako osoba paralelno mijenja način mišljenja, emocionalnog doživljavanja i djelovanja.
Posebno mi je zadovoljstvo ponuditi tretmane iscjeljenja koji zaista mogu dovesti sva tijela, energetska polja svih tijela, sve meridijane, energetske kanale, sve čakre i mreže čakri u idealan sklad, i pokrenuti promjenu iz stanja bolesti (poremećaja, nesklada) u stanje zdravlja (ravnoteže, sklada). U ovoj vrsti iscjeljujućeg rada tretiraju se sva tijela koja sačinjavaju fizičko vozilo (i šire), odnosno energetska polja svih tijela, meridijani, energetski kanali, te sve čakre.
Uz ove tretmane svima zainteresiranima pružam, kroz obrazovni program I AM Universitya - Akademije cjelovitog Uzašašća, mogućnost usavršavanja Majstorstva nad namjerama, mislima, emocijama, riječima i akcijama, odnosno Majstorstva na duhovnoj, svjesnoj i psihološkoj razini, te fizičkoj/zemaljskoj razini, i to na cjelovit način.

Iscjeljujući rad se odvija kroz pet tretmana, koji zajedno čine tri kruga iscjeljenja:

Prvi krug ima za cilj ukloniti određene ograničavajuće i štetne programe iz meridijana, energetskih kanala, svih glavnih i sporednih čakri, te sustava četiriju, odnosno pet tijela. Ovi programi se uklanjaju i iz podsvjesnog uma i Akaša Zapisa.

Drugi krug ima funkciju čišćenja i uklanjanja:
Obećanja, ugovora i zavjeta; energija rituala i obreda; uroka, crnomagijskih programa, crnomagijskih utjecaja; negativnih i neg. vanzemaljskih implanata; energetskih i eteričnih parazita; zemaljskih kristala, odnosno pseudo kristala; astralnih entiteta, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova; negativnih elementala; bazičnih strahova i njihovih jezgri; negativnih imprinta (utisaka); vrlo toksičnih energija ljutnje drugih ljudi; eterične sluzi; mentalnih, astralnih, eteričnih i fizičkih bolesti; sivih polja; napuknuća u auri sustava četiri, odnosno pet tijela i napuknuća u čakrama, meridijanima i energetskim kanalima; iritacija i rupa, eteričnih oštećenja; negativnih misli; negativnih emocija; programiranja negativnog ega; dijelova duše koji ne pripadaju osobi i vračanja pripadajućih dijelova duše; nižih aspekata sedam glavnih zraka; nižih aspekata 12 glavnih arhetipova i svih manjih arhetipova; nižih aspekata svih Sefirota Drveta Života; nižih aspekata dvanaest znakova zodijaka; karme...

Treći krug posvećen je:
Kidanju raznih vrsta energetskih spona; popravku, odnosno zamjeni eteričnog kalupa za Monadički kalup; krpanju i iscjeljenju, uz pomoć tehnologije tekućih kristala, svih eteričnih rana na svim nivoima, te ponovnom pletenju eteričnog tkanja; popravljanju, obnavljanju i usklađivanju svih tijela; popravljanju, obnavljanju, aktiviranju i usklađivanju svih čakri; dubljem čišćenju fizičkog tijela i specifičnim individualnim potrebama osobe, tako da je rad usmjeren na čišćenje i bistrenje: jetre, žućnog mjehura, gušterače, slezene, želuca, tankog i debelog crijeva, bubrega, genitalnog sustava, srca, pluća, mozga, mišićnog sustava, kostiju, krvotoka, žljezdanog sustava, limfnog sustava, živčanog sustava, svih toksina, svih začepljenja, te se radi na jačanju imunološkog sustava; usidrenju i aktiviranju određenih arkturijanskih tehnologija koje imaju svrhu pomoći krisniku/ci ovih tretmana u energetskoj transformaciji i iscjeljenju, te ubrzanju duhovne, psihološke i fizičke evolucije.

Neka od Visokorazvijenih Cjelovitih Svjetlosnih Bića koja združeno rade na korisniku/ci tretmana:

Arhanđel Metatron, Melkizedek, Mahatma, Moćna Ja Jesam Prisutnost korisnika/ce tretmana, Karmički Odbor, Lord od Arkturusa i Arkturijanci, Vywamus, Dr. Lorphan i Galaktički Iscjelitelji, Osobni MAP – Healing Team svake osobe, Majstori Iscjelitelji Ašrama Sinteze, Svjetlosni Arhanđeli i Svjetlosni Anđeli raznih vokacija, i mnogi drugi koje ovom prilikom propuštam navesti.

Moćna Ja Jesam Prisutnost ili Monada je Božanski (istinski) identitet svake osobe.

Arkturijanci su najrazvijenija rasa vanzemaljaca Kristovske Svijesti u našoj galaksiji. Oni su kompletno transcendirali dualnost i žive u svijesti Jedinstva. Njihova civilizacija služi kao prototip za budućnost Zemlje, te igraju jednu od ključnih uloga u planu za Uzašašće čovječanstva i Zemlje. Arkturijanci posjeduju najrazvijeniju Svjetlosnu tehnologiju dostupnu ljudima za pomoć u iscjeljenju, izgradnji Svjetlosnog kvocijenta i postignuću fizičkog Uzašašća.

Dr. Lorphan je Galaktički Uzašli Majstor koji živi u Velikoj Bijeloj Loži na Siriusu i vodi Akademiju Iscjeljenja u kojoj obučava iscjelitelje iz cijele galaksije. Dostupan je čovječanstvu zajedno s timom Galaktičkih Iscjelitelja.

CIJENA:

500 kuna

Preporuka: obavili čišćenje negativnih implanata prije ovih tretmana.
http://www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf

Krešo Lušičić
psihički, karmički, energetski i duhovni iscjelitelj

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 12./13.04.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u travnju su: 09.04. i 23.04.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

SHIVINO OKO - novi proizvod u Indigo svijetu
24.02.2014

Treba li vam psihička zaštita? Ako je tako, ovo je pravi kamen za vas!
Kamen ahata mnoge su kulture koristile kao moćnu zaštitnu amajliju od negativnih utjecaja.

Hinduističko božanstvo Shiva najčešće se prikazuje s tri oka. Dok lijevo i desno oko simboliziraju sunce i mjesec, treće oko simbolizira duhovno znanje i moć.

Vjeruje se da Shivino (treće) oko od ahata ima magična svojstva:
- eliminira negativnosti,
- štiti od napada psihičkih vampira,
- čisti auru i
- šalje negativnu magiju natrag na njen izvor!

Ahat također pomaže u otvaranju i stimuliranju trećeg oka / šeste čakre. To je izvrstan kamen za nošenje ako radite s energijom ili razvijate svoju intuiciju. Ahat služi balansiranju, tako da ćete za vrijeme meditacije osjetiti kako njegova smirujuća energiju raspršuje anksioznost.

Držanjem ahata u ruci kao posrednika prilikom meditacije pospješuje se koncentracija i vizualizacija. Stavljanje ahata noću pod jastuk često će izazvati ​​živopisne i ponekad proročanske snove.

Promjer: 2.5 cm + ogrlica

CIJENA: 99 kn + dostava

NARUDŽBE:
INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 38 64 664
091 25 30 687

WEB SHOP LINK:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/kristali/ogrlice-i-narukvice/shivino-oko-287/

Novo u Indigo svijetu - SCRABBLE OGRLICE by mojobabe
24.03.2014

Ne, oči vas ne varaju.
Upravo gledate u nakit slađi od bakine marmelade!

Kad se kombiniraju unutarnja pozitiva i umješnost u izradi rukotvorina, rezultat je ni više ni manje nego nakit linije 'mojobabe'.
Ovi šareni, topli i šaljivi posebno dizajnirani motivi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Vaše frendice bi mogle biti ljubomorne. A i muški će bacati oko (više nego inače :)).

Nošenjem ručno izrađenog 'mojobabe' nakita promovirate mir, ljepotu, radost i duhovnost.
Tako je zabavno nositi ga!

P.S. Znamo da je slatko i znamo da ste u napasti, ali ne preporučamo stavljanje u usta. Za sve mjere i indikacije konzultirajte zdrav razum.
P.P.S. Dragi muškarci, znamo da ste u čestim nedoumicama oko toga što pokloniti voljenoj. Evo, skratili smo vam muke. Možete nastaviti s frendovima piti pivicu, sigurni da je ovo pravi poklon za vašu damu.

MATERIJALI:
Ogrlica je napravljena od svijetlih drvenih pločica koje su sastavni dio društvene igre Scrabble® i metalnog lančića srebrne boje.
Dimenzije privjeska su 2 x 2 cm, a dužina lančića je 45 cm.

Pregled svih motiva i narudžba:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/nakit/scrabble-ogrlica-288/

Theta iscjeljivanje - Goran Karna – DNK3 tecaj u Zagrebu
01.04.2014

Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj te Intuitivna anatomija
Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A, Zagreb
Datum: 11. – 15. 04. 2014
Vrijeme: 09.00 do 17.00h

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

DNK 3 je tecaj za najnaprednije prakticare Theta iscjeljivanja. On donosi znanje o tome kako pokretati i mijenjati organsku i anorgansku materiju te kako koristiti mitohondrij u postizanju trenutacnih iscjeljenja. Nakon tecaja pocet cete vidjeti i dozivljavati stvari na nacin kako ih dosad mozda niste percipirali. Vase manifestacije ce se znatno ubrzati kako budete cistili svoj sustav vjerovanja.
Sadrzaj:
 Kako izaci iz vlastite paradigme i povezati se sa Svime sto jest
 Kako uskladiti tri vjecne molekule koje nosimo od pocetka svojega postojanja
 Drevni nacin aktiviranja kundalini energije
 Dublji rad na osjecajima nezadovoljstva i zamjeranja
 Vjezba s vodom (promijeniti okus vode u slatko ili slano i sl.)
 Kako prosiriti svoju svijest da bismo osjetili jednotu s drugima
 Metoda ocitavanja i iscjeljivanja koristeci svjetlost
 Vjezba telekineze
 Vjezba: Upoznaj sebe (Rad na vjerovanjima)
 Kreiranje buducnosti
 Bozansko tempiranje
 Duhovno projiciranje - bilokacija (trenutacni odlazak iz jednog mjesta na drugo)
 Kako utjecati na vremenske pojave
 Otkrivanje i uskladjivanje prirodnih elemenata koji su kod vas najdominantniji
 Upoznajte zakon sa Sestog nivoa s kojim ste najvise povezani
 i jos mnogo vise…

www.thetaway.com

sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

Zagreb, Jutarnje radionice VRIJEDNOSTI U OBITELJI - POŠTOVANJE
06.04.2014

Zagreb
Jutarnje radionice samorazvoja

VRIJEDNOSTI U OBITELJI

POŠTOVANJE

Pridružite se našoj prvoj radionici u okviru teme "Vrijednosti u obitelji" koja će se održati u

srijedu, 9. travnja 2014. od 10 do 12 h

u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris
Medovićeva 10
(jedna stanica od Kvatrića)

Što više uzajamnog poštovanja nestaje iz naših odnosa, to je naša želja za poštovanjem veća i tako uviđamo njegovu krucijalnu ulogu u održavanju povezanosti u obitelji kao i u zajednici.

Poštivati nekoga znači uviđati njegovu dobrotu, posebnost i različitosti, i to cijeniti.

Kad govorimo o poštovanju prema drugima ono što valja podcrtati nije taj “drugi” već mi sami. Kada čujemo sebe kako govorimo – izgubila sam svo poštovanje za njih – to zapravo znači – moje je samopoštovanje nestalo. Jedino kad je naše samopoštovanje stabilno i solidno, možemo se povezati s drugima a ne biti ovisni o stavovima drugih, ponašanju ili poštovanju, kako bismo se dobro osjećali…

Ostale radionice iz istog ciklusa događat će se također srijedama od 10 do 12h, u ove datume datume i sa sljedećim temama:
16. travnja - Odgovornost
23. travnja - Tolerancija
30. travnja - Jedinstvo

Voditeljica radionice je Lidia Černi koja vodi tečajeve meditacije, samopouzdanja, otklanjanja stresa, pozitivnog mišljenja i brojne radionice samorazvoja kojima nadahnjuje druge da otkriju svoje prirodne, duhovne vrijednosti i vrline u sklopu Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris u Zagrebu.

Prijave za sve radionice su obavezne na mob. 092 - 2719 - 898 ili na licerni@yahoo.com.

S veseljem Vas očekujemo!

PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA - besplatno predavanje
06.04.2014

Prezentacija Programa Božanskog Zdravlja
Disanje, Meditacija i Kozmičko punjenje

Četvrtak 10.4.2014. u 18:30 sati
HUB ZAGREB
Trg N.Š.Zrinskog 6

Što je Program Božanskog Zdravlja?
Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, puni se izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''. Saznajte više o znanosti Božanskog disanja - o svim važnim aspektima disanja, energije, zdravlja i fizičkih vježbi.

Zašto je disanje bitno?
- disanjem tijelo i organe snabdijevamo kisikom i eliminiramo otpadne tvari i toksine disanjem se eliminira preko 70% otpadnih tvari iz tijela, dok se ostalih 30% izbacuje stolicom, znojenjem i mokrenjem
- svi vitalni organi posredno ili neposredno ovise o kvaliteti zraka koji
- nedostatak kisika izaziva umor, napetost i slab imunitet te razne bolesti tijela i duha
- kisik je od ključne važnosti za vitalnost i mladolikost, zato što pomoću njega najbrže i najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijom
- disanje je važan most između uma i tijela, te se pomoću daha može utjecati na oboje

Zašto je meditacija bitna?
Znanstveno je dokazano kako se redovitom meditacijom smanjuje količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju se mišići, povećava se koherencija mozga, normalizira krvni tlak i otkucaji srca, harmonizira se živčani sustav, ubrzava se oporavak od bolesti itd. Pomoću meditacije dolazi i do smanjenja depresije, straha, napetosti, anksioznosti i trauma te se povećava elan, sreća i mentalni potencijal. Redovitom meditacijom jačamo autonomni živčani sustav pa time postajemo otporniji na stres i lakše se prilagođavamo na nove situacije. Meditacija je univerzalna praksa koja se već tisućama godina prakticira diljem svijeta.

Tko je Park Božanske Energije?
Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja“ u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...
Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na promociji svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Više informacija u Parku Božanske Energije,
01/29 81 421, 091/16 17 540;
e-mail: info@divineenergypark.org;
www.facebook.com/DivineEnergyPark, @DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

UČENJE GRIGORIA GRABOVOIA – PREDAVAČ - Dr. MARINA VALERJEVNA MOROZKINA
07.04.2014

Konzultant autoriziranog izdavača pismenih, audio i video djela Akademika Grigoria Grabovoia EHL Development Kft. (www.ggrig.com)

- po zanimanju liječnica, specijalist “General Medicine ” od 1988 . Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja.
Profesionalni razvoj :doktor medicine obnavljanja od 2009 .

“Od 1992 , primjenjujem tehnologije spasenja Grigoria Grabovoia za obnavljanje vlastitog zdravlja i zdravlja moje obitelji i najmilijih , kao i optimiziranje događaja u životu .
Imam veliki broj rezultata , uređenih u obliku svjedočanstava međunarodnog standarda .
Moja svjedočanstva o rezultatima primjene tehnologija spasenja Gregoria Grabovoia objavljena su u knjizi sa više tomova ” Praksa upravljanja . Put spasenja ” G.P. Grabovoia .
U suradnji s Morozkin NR objavljeno je 10 knjiga , koje opisuju naše praktično iskustvo u razvoju i primjeni tehnologija Grigoria Grabovoia . Većina tih radova može se naći na www.ggrig.com ”“Производные произведения” .

Apsolutno sam uvjerena da je usvajanje znanja Grigoria Grabovoia dostupno svima, bez obzira na dob , obrazovanje , vjeru, nacionalnost , jezik .
Moja vjera se temelji na dugogodišnjoj praksi prenošenja znanja Grigoria Grabovoia drugim ljudima .
Da bi primjena tehnologija Grigoria Grabovoia donijela rezultate, potrebno je usvajanju znanja pristupiti kao običnom procesu učenja.
Iz riječi Grigoria Grabovoia slijedi: da bi se postigao željeni rezultat dovoljno je imati: ” Znanje, volju i želju. “
Ja bih također dodala: strpljenje i marljivost .

Tijekom provodjenja zadataka vezanih uz Učenje Grigoria Grabovoia, pomažem studentima naučiti i razumjeti temeljne postulate , aksiome, zakone, koncepte, znanja na kojima je sagradjeno Učenje spasenja Grigoria Grabovoia .

Osnovna ideja znanja jest - sve buduće događaje moguće je promijeniti u sadašnjosti, putem specifičnih mentalnih djelovanja čovjeka .
Ovu transformaciju Grigori Grabovoi naziva ” procesom upravljanja realnošću. “

Moje zadaci su usmjereni u pravcu pomoći učenicima, kako bi oni samostalno ovladali obnavljanjem svoga zdravlja, naučili se izmijeniti dogadjaje u pozitivnom smjeru i samostalno proučavati djela Grigoria Grabovoia.”

Teme seminara:

1. Psihologija

2. Obnavljanje organizma

3. Uspješno poslovanje

4. Slike za vječni razvitak

(Slijedi opširniji opis tema)

SEMINARI:

- LJUBLJANA, 26. i 27. 04. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Austria Trend Ljubljana, Dunajska 154

-ZAGREB, 1., 2., 3. i 4. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, kotizacija u formiranju

Prijava na:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de ili
ayurveda.vastu@gmx.de

POGLEDAJ OSTALE SEMINARE koji sadrže praktičnu primjenu metoda Grigoria Grabovoia:

http://www.vastuveda.eu/ljubav/#.UuzVTvl5OSo

*********************************************************************************************************************

DAN OTVORENIH VRATA UČENJA GRIGORIA GRABOVOIA

16. 05., s početkom u 16 sati

Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, ZAGREB

- OTVARANJE – SERGEY ELEZKY – SVET CENTRE HAMBURG

- POJEDINAČNO PREDSTAVLJANJE LICENCIRANIH PREDAVAČA SVET CENTRA

ULAZ SLOBODAN!

SRDAČNO DOBRODOŠLI!

**********************************************************************************************************************

- ZAGREB, 17. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10

STVARANJE SVIJETA LJUBAVLJU - Predavač – SERGEY ELEZKY

- ZAGREB, 18. 05. 2014., 9 do 17 satu, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10

ODNOSI – Predavač – SERGEY ELEZKY

********************************************************************************************************************

- LIČKO LEŠĆE – OTOČAC, 19. i 20. 07. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Gacka – u srcu raskošne prirode Like, okružene sa 9 izvora (http://www.hotel-gacka.com.hr)

Predavač: Ljubica Jelača Renner

Tema seminara:

KAKO OSTVARITI OPTIMALNO DJELOVANJE HRANE

Što u nama izaziva sama percepcija odredjene hrane.
Što se dešava pri kombinacijama raznih vrsta prehrambenih namirnica.
Kako upravljati interakcijama pojedinih vsta namirnica.
Zašto je dobro sve vrste hrane dovesti u Normu Stvoritelja (uključujući i one koje mi ne jedemo).
Kako obnoviti kvalitet “poremećenih” prehrambenih namirnica.
Kako brže obnoviti svoje zdravlje.
Kako brojčane nizove namirnica koristiti za trening u pravcu vlastitog razvitka.
Kako na nas utječe geometrijski oblik prehrambenih namirnica.
Kako putem Duha upravljati biološkim procesima.
Zašto je potrebno emulgatore prilagoditi sebi.
Zašto je potrebno normirati vitamine u tijelu.
i t. d.

*********************************************************************************************************************

- OTOK PAŠMAN – HARMONY PROGRAM 2014., 25. 07 DO 1. 08 (www.harmony.hr)

www.grabovoi.vastuveda.eu
svjetlo.vjecnosti@gmx.de
ayurveda.vastu@gmx.de

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]