*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

Kako povećati kreativnost, probuditi intuiciju i ostale sposobnosti pojačanje osjetilne percepcije?

Odgovor je - uz pomoć brainwave zvučne tehnologije! "Theta meditation" CD generira theta valove koji omogućuju duboku meditaciju i duhovna iskustva. Posebna preporuka ukoliko se bavite theta iscjeljivanjem.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/anemona-theta-meditation-brainwave-cd/1388/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 27./28.02.2016.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

ThetaHealing® tečajevi i događanja u ZAGREBU ožujak-svibanj 2016., instruktor Tomislav Gunjača

ThetaHealing® tečajevi u ZAGREBU
- 05.03.2016. - Vježbaonica
– 06.03.3016. – Rad sa životinjama
– 11.03.2016. – Osnovni DNK tečaj
– 19.03.2016. – Srodne duše
– 01.04.2016. – Napredni DNK2 tečaj
– 04.04.2016. – Manifestiranje i izobilje
– 08.04.2016. – Odnosi prema svijetu
– 16.04.2016. – Misli što misliš
– 07.05.2016. – Bolesti i poremećaji

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/thetahealing-tecajevi-u-zagrebu-instruktori-sanja-i-tomislav/811/

Predavanja: Sant Mat - meditacija na unutarnje svjetlo i unutarnji zvuk

Sant Mat je drevni duhovni put koji je tragaocima na Zapadu predstavljen početkom 20. stoljeća a koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Što je čovjek? Što je život? Koliki je čovjekov duhovni potencijal? Zašto smo ovdje? Što je svrha našeg boravka na Zemlji? Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama tvrde da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti jedino izravno, u nama samima, a ne posredstvom intelekta. Saznajte više na predavanjima 26.2. i 4.3. u 19 sati u Zagrebu. Adresa: Holozofsko društvo Hrvatske, Hrvoja Vukčića (Hrvojeva) 8, drugi kat lijevo. Tel. 097 655 0437, hdh.office@holosophic.org :: www.hr.santmat.info :: www.holosophic.org

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/predavanja-sant-mat-meditacija-na-unutarnje-svjetlo-i-unutarnji-zvuk/1379/

10 tipova ljudi kojih se trebate paziti: Tipu #2 je draže kada vam je teško nego kada vam ide dobro!

Izazivači stresa često su prisutni u našem životu. Vjerovatno smo i mi smo poneki put nekome bili izazivač stresa :-). No ovdje pričamo o “kroničnim” slučajevima… Kako biste postigli više, našli svoj unutarnji mir i bili produktivniji, potrebno je da takve “kronično” toksične osobe i izazivače stresa smanjite na minimum u vašem životu.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/10-tipova-ljudi-kojih-se-trebate-paziti-tipu-2-je-draze-kada-vam-je-tesko-nego-kada-vam-ide-dobro-547/

O.M. Aivanhov: “Zlo se prilijepi na naše negativne riječi i prije ili kasnije ih ostvari!”

Mnogi nisu naučili vladati svojim mislima i svojim osjećajima i u razgovorima dopuštaju sebi da pričaju bilo što jedni o drugima. Znajte dobro da je to vrlo ozbiljno, jer ako ste nekog izogovarali, ako ste mu uprljali ugled ili čast, mogu započeti loši događaji po njega i njegov razvoj i onda će vas Nebo osuditi. Naravno da se kaže: „Ali ja nisam mislio ozbiljno za ružne riječi koje sam izgovorio.“ To je moguće, ali trebate znati da se zli duhovi prilijepe za naše negativne riječi i prije ili kasnije ih ostvare.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/om-aivanhov-zlo-se-prilijepi-na-nase-negativne-rijeci-i-prije-ili-kasnije-ih-ostvari-548/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska