Online arhiva
      

*|FACEBOOK:LIKE:http://facebook.com/IndigoSvijet|*  |  proslijedi na mail prijatelja  |  pregled u web browseru / arhiva  | objavi oglas
Novo u Indigo svijetu - Almacabio ekološka sredstva za čišćenje
11.02.2014

Almacabio predstavlja sinonim za vrhunski sustav pranja, eko deterdžente koji učinkovito uklanjaju nečistoću i bakterije s odjeće te pribora za jelo i kuhanje čuvajući pri tome ljudsko zdravlje i prirodni okoliš. Riječ je proizvodima koji su lako i u potpunosti biorazgradivi te zapakirani u ambalažu od reciklirane plastike, a sadrže površinske aktivne tvari i otapala biljnog podrijetla.

Almacabio je jedinstveni higijenski sustav koji sadrži mliječnu kiselinu i bio asimilabilne antibakterijske sastojake koji učinkovito uklanjaju nečistoću smanjujući napetost površine budući da se nečistoća veže na površinu supstrata u obliku kapi vode te se eliminira ispiranjem. Osim što ne šteti zdravlju niti nagriza kožu, stvara zaštitni film na površini rublja te je tako rublje manje podložno prljanju.

Ovi vrhunski sastojci djeluju blagotvorno i na sami okoliš i na čovjeka. Svi sastojci Almacabio deterdženata odobreni su europskim zakonima. Na temelju stroge i precizne kemijske, biološke, toksikološke i ekološke analize zaslužili su prestižni BIOCEQ certifikat, što garantira da je svaki sastojak isključivo biljnog podrijetla iznimne kvalitete.

U načelu, to znači da Almacabio deterdženti ne sadrže:

- Sastojke životinjskog porijekla
- Genetski modificirane sastojke
- Alergene, izbjeljivače, oksidanse na bazi klora, sintetičke aktivatore bjelila
- Teške metale koji su otrovni za ljude, životinje i prirodu
- Fosfate, paraben te ostale štetne i kancerogene sastojke

Brand Almacabio diči se sa preko 30 godina brige za dobrobit čovječanstva i prirode.

U našoj ponudi možete pronaći:

1) Deterdžent za strojno pranje rublja
2) Tekući deterdžent za rublje
3) Tablete za strojno pranje posuđa

Više informacija:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/eko-ciscenje-almacabio

Novo u Indigo svijetu - Super C Antioksidant
11.02.2014

4 „SUPER VOĆA“ u jednom proizvodu - Camu Camu, Acerola, Aronia, Acai.

Super C Antioksidant je visoko koncentrirani izvor prirodnog vitamina C.

Neto količina: 90 kapsula po 500mg (=45 g)

Sastojci: ekstrakt ploda Asai, ekstrakt ploda Camu Camu, ekstrakt ploda Acerole, ekstrakt ploda Aronije, hipromeloza (kapsule), tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.
Ne sadrži konzervanse, aditive, umjetne boje niti gluten

Vitamin C:
* doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
* doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
* povećava apsorpciju željeza
* doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava
* doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
* doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
* doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, kostiju, kože, desni, zubi, hrskavice

Više informacija:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/super-c-antioksidant-kapsulama-283

Novo u Indigo svijetu - Ekstrakt zrna zelene kave
11.02.2014

Green Coffee & L- Carnitine u kapsulama.
Suhi standardizirani ekstrakt zrna zelene kave s najmanje 50% ukupne klorogenične kiseline.

Neto količina: 60 kapsula po 500mg (=30 g)
Sastojci: ekstrakt zrna zelene kave 350mg, L-karnitin-L-tartrat 150mg, hidroksipropil metil celuloza (kapsule), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat

Više informacija:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/green-coffee-l-carnitine-kapsulama-282/

Radionica "Buđenje Osvijetljenoga Srca"
24.04.2013

Dragi prijatelji!

Mnogi od vas već možda znaju za ili su pročitali Drunvalovu knjigu “ Drevna tajna Cvijeta Života “ - “The Ancient Secret of the Flower of Life”, u kojoj je objasnio svetu geometriju i polje MerKaBe, odnosno povezanost cjelokupnog ljudskog energetskog polja i njegovog odnosa prema svim ostalim živim bićima. Održao sam 134 radionice "Cvijet života" od 2006 u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Bugarskoj i Češkoj.

Da bi nastavio radionicu Cvijet života i knjigu, Drunvalo je dijelio svoje znanje osobno na radionici Zemlji-Nebo-Srce. Otkrio je kako spojiti polje MerKaBe sa srcem gdje detaljno možemo naći iskustva u njegovoj knjizi “Živjeti u srcu”- “Living in the heart”.

U 2010. Uzašli Majstori su ga zamolili da podijeli ove informacije sa čovječanstvom na svima jednostavan i razumljiv način.

Krajem 2011. Drunvalo certificira gotovo 100 novih predavača da bi predstavio nove informacije cjelokupnom Svijetu. Radionica se službeno naziva "Buđenje Osvjetljenoga Srca". U njoj su sadržane Božanske informacije o tome kako ući u naš sveti prostor našeg vlastitog srca gdje se nalaze suosjećajne Božanske ljubavi za sav život posvuda oko nas. Ovo je mjesto gdje naši snovi postaju stvarnost. Ovo je mjesto gdje je Ljubav Svjetlost. Ovo je mjesto gdje možemo živjeti u ujedinjenoj svijesti. To je zaista naš sljedeći korak u procesu uzašašća u koji ova planeta, a i cijeli njezin život kreće upravo u ovom trenutku! Držite se za svoja sjedala i samo uživajte! Zapamtite, radost je trenutno najviša frekvencija na planeti Zemlji.

Kao što Drunvalo kaže:

"Jarka i sveta svjetlost sjaji u našim srcima i nudi živu nadu za svijet i za vas osobno. Uzašašće u više duhovne svijetove nije proces koji samo sveci mogu postići, već je za sve nas koji izaberu put srca ovdje na Zemlji upravo sada. Uzašašće se može ostvariti bez napuštanja ovog svijeta i dok ste probuđeno svjesni svega što postoji u našoj stvarnosti. Vanjski svijet je samo odraz i stvaranje unutarnjeg svijeta u našim vlastitim srcima koji je odavno zaboravljen."

Da vam ukratko opišem 4 dana radionice:
• Spajanje srca s mozgom i balansiranje energije.
• Aktiviranje trećeg oka i da epifiza, koja omogućuje srcu gledanje kroz svoje svjesno oka, može započeti proces stvaranja iz srca.
• Ulazak i doživljaj svetog mjesto srca.
• Stvaranje iz srca je proces bez polariteta, prostor jedinstva.
• Stvaranje polja MerKaBe iz srca koje je više u skladu sa današnjim energijama.
• Ujedinjuje starog načina aktivacije polja MerKaBe sa novim načinom aktivacije polja MerKaBe iz srca.
• Predstavljanje metode koja nam omogućava na kraju procesa aktiviranje aureole oko naše glave, što je prije bila samo privilegija svetaca.
• Osnaživanje sebe sa odlukama baziranima iz srca.
• Primjena energija Vašeg božanskog bića.
• I ostale tehnike kako bi se sjetiti tko ste i da živite s radošću.

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja omjera brzina i kompleksnih instrukcija.
Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života.
Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe.
Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

LASZLO ZOLTAN NAGY

Kao jedini mađarski član "Škole Prisjećanja" http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=136 Želio bih Vas pozvati na radionicu "Buđenje Osvjetljenog Srca" na engleskom jeziku.

Kad je Drunvalo uveo ovu novu metodu, sve se promijenilo. Ovo je trenutak u kojem se možemo spojiti sa našim svjetlosnim tijelom na prirodan i cjelovit način koji otvara vrata za jedinstvo cjelokupnog života.

Radionica će biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski.

Informacije i prijave : Domagoj Milaković

E-MAIL : domi1803@yahoo.com
GSM : 091/6645-650

LOKACIJA : Tara Centar, Bože Peričića 10, Zadar (pored hotela Kolovare)

CIJENA : 222 EUR, za studente, umirovljenike popust
Cijena uključuje meditacijsku masku (www.mindfold.com), neograničene količine voća, čaja i kave.
Broj mjesta je ograničen, zato je potrebna prethodna prijava.

VRIJEME RADIONICE : 10. - 13. 4. 2014., od 9.30 h do 18.30 h (svaki dan)

Za sve ostale detalje kontaktirajte organizatora.

Pridružite se nam se u Srcu!

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 08./09.03.2014. i 22./23.03.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u veljači su: 12.02. i 26.02.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

mjesečna članarina kineziterapije i parcijalna masaža
20.02.2014

ČLANARINA ZA MJESEC DANA KINEZITERAPIJE I JEDNA PARCIJALNA MASAŽA
- 1x tjedno po sat vremena utorkom u 19.00 i 20.00 sati ili četvrtkom od 18.30.
- rad u malim grupama (do 7 osoba)
- voditeljica: Kristina Stanić, mag.kineziologije

Zašto me uvijek nešto boli?
Uf, ta leđa!
Opet mi se vrat ukočio!
Kako sam se dovela do tog stanja? Što mi se to događa?

TO NE TREBA BITI TAKO!
Važno je vježbati, ali još važnije kako vježbamo! Kako izvodimo vježbe!
Ako znamo pravilno izvoditi vježbe, onda nam je svaka tjelovježba dobra.

Vježbanje je vođeno tako da nam približi naše vlastito tijelo, da ga upoznamo, da usvojimo kvalitetne pokrete koje će nam, protkane u naš svakodnevni život, otkloniti bolove, donijeti više zdravlja, vitalnosti i radosti.
Svjesnim vježbanjem učimo preuzimanje odgovornosti za svoje vlastito tijelo pa time i kvalitetu života u cjelini

Koristite moćan, uvijek dostupan i besplatan prirodni lijek – pokret!

Cijena: 250.00 (do 15.3. 2014 popust 50% za nove članove!)
prijave na mob:091.5195193

Zagreb, Multimedijsko događanje SLAVLJE VJEČNE LJUBAVI
21.02.2014

Srdačno Vas pozivamo na multimedijski program

SLAVLJE VJEČNE LJUBAVI

Organizator: Tim Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris

mjesto: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, Zagreb

vrijeme: srijeda, 26. veljače 2014. u 18 sati

Ulaz je slobodan

www.meditacijabk.hoola.hr

Otpustite brige i napetost, doživite iskustvo univerzalne ljubavi, osjetite tihu, neprolaznu radost...

O događaju:

Svake godine pred kraj zime i na početku proljeća Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris slavi buđenje duhovne svjesnosti. Ove godine s temom vječne ljubavi.

O proslavi:

Ljudi se danas sve više žale da je poremećena naša sposobnost da imamo potpuno povjerenje jedan u drugoga. Ljubav se danas često shvaća samo kao strast prema jednoj osobi ili objektu, čime joj je vrijednost ograničena. Isto tako, jedne minute postoji ljubav, no sljedeće već minute ta se ljubav slama, rezultirajući snažnom boli i žalošću. Kao da je naše srce izgubilo vezu s Jednim jedinstvenim vječnim izvorom ljubavi i počelo uzimati površne podrške, podrške iz privremenih izvora. Kao rezultat , umjesto dobivanja snage i podrške od Bezuvjetnog izvora, ostajali smo žedni istinske ljubavi i lutali tražeći taj "sveti gral".

Ta vječna ljubav je:

neprolazna - vječna, neprekidno zračeća i stalno dostupna;

bezuvjetna - prihvaća svakoga bez obzira kakav da jest i može li uzvratiti

neograničena - bez granica i preferencija; vibracija ljubavi koja zrači prema svim dušama bez obzira na kulturu, rasu ili stalež;

jedinstvena - u svjetlosti Božje ljubavi ljubav srce i duša postaju ponovno snažni i sjajni.

O proslavi:

S radošću najavljujemo cijeli mozaik izvođačkih točaka:

naše uvažene goste:

Ružicu Tomić - glazbeno-scensku umjetnicu
Emila Vostrela - glazbenika,

igrokaz,

vizualnu meditaciju,

razmjenu doživljaja,

tortu...

Dodatne informacije i prijave na broj telefona: 091-1770-550 ili zagreb@hr.brahmakumaris.org

ThetaHealing izborni tečaj OBITELJSKE VEZE 28.02.2014.-02.03.2014. - po prvi puta u Hrvatskoj!
14.01.2013

Novi ThetaHealing® izborni seminar – Obiteljske veze
U Zagrebu, 28.02.-02.03.2014.
Mjesto održavanja: Nova Galerija, Špansko
Preduvjet: napredni DNK
Svi polaznici dobivaju priručnik za praktičare na HRVATSKOM jeziku.
Trajanje: 28.02.2014. od 9 do 17h, 1.3. i 2.3.2014. od 17 do 21h
Ovaj seminar istražuje kako se, kroz bolje razumijevanje vjerovanja i programa naših obitelji i predaka, možemo osloboditi od raznih obaveza i dužnosti koje zapravo nisu ni bile naše, te stvoriti novi osjećaj identiteta i smjera u životu na osnovu naših vlastitih ciljeva i težnji.
Ovaj seminar primjenjuje osnovne alate Theta iscjeljivanja za rad na nizu problema vezanih uz obitelj. Također se kroz rad uvodi i niz inovativnih vježbi.
Područja na koja se fokusiramo uključuju:
• Otpuštanje zamjeranja prema svojim roditeljima
• Identifikaciju energetskih uzoraka u svojoj obitelji i rješavanje problema s obitelji
• Prisjećanje namjere koju smo imali pri rođenju u ovaj svijet, kad smo odabrali svoju obitelj
• Integracija sa svojim višim sebstvom
Obiteljske veze je dvodnevni seminar koji podučavaju Reiko i Daniel Samos.
Prvi dan radimo na čišćenju negativnih programa u podsvjesti, fokusirajući se na zamjeranja prema roditeljima i obitelji. Drugi dan radimo na pronalaženju različitih talenata i sposobnosti koje smo primili od predaka identificirajući nade i snove koje su nam oni povjerili te prisjećajući se sjećanja od prije našeg rođenja kako bismo osnažili naše pozitivne kvalitete i aspekte.
Tokom ovog tečaja možda ćete iskusiti doživljaj buđenja do vašeg istinskog sebstva. Molimo vas da si kroz ova dva dana date dopuštenje da postanete nova osoba.
Misli stvaraju našu stvarnost. Zato je svijet u kojem imamo iskustva upravo manifestacija naših misli. Hajdemo zato stvoriti naš vlastiti život! Hajdemo živjeti naš vlastiti život!
Osiguran prijevod na hrvatski i priručnici na hrvatskom (tečaj se održava na engleskom i po poptrebi japanskom jeziku).
---
o ThetaHealing tehnici - http://thetahr.com/thetahealing/
o tretmanima - http://thetahr.com/tretmani/
o tečajevima - http://thetahr.com/tecajevi/
o instruktoru - http://thetahr.com/tomislav-gunjaca/
svjedočenja - http://thetahr.com/svjedocenja/
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://www.thetahr.com/izvanZGBa2.html
---
https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
više o svemu - http://thetahr.com/

ThetaHealing tečajevi 03/04 2014. - instruktor Tomislav Gunjača / Osnovni, Djeca duge, Misli što misliš, Manifestiranje i izobilje, Srodne duše, Rhythm...
14.01.2013

12.03. - 16.03.2014. - Djeca duge, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (nema preduvjeta)

21.03. - 23.03.2014. - Osnovni DNK tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

29.03. - 30.03.2014. - Misli što misliš, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

05.04. - 06.04.2014. - Manifestiranje i izobilje, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

12.04. - 13.04.2014. - Srodne duše, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

19.04. - RHYTHM, Theta ritmom do savršene težine, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

26.04. - 27.04.2014. - Misli što misliš, Celje, Slovenia

Više o tehnici, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]