Online arhiva
      

MISLI ŠTO MISLIŠ ThetaHealing® tečaj u Zagrebu 24.-25.05.2014. - instruktor Tomislav Gunjača
12.10.2012

24.05.-25.05.2014. - MISLI ŠTO MISLIŠ tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

MISLI ŠTO MISLIŠ, ThetaHealing® tečaj
Znamo da i mislima kreiramo svoju stvarnost.
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Nemate kontrolu nad svojim mislima?
Nemate ništa od navedenih iskustava? Odlično za Vas. Ako ste se prepoznali u nečem od navedenog... dobrodošli.
Cilj je naučiti kako postići stanje bez potrebe za kontrolom svojih misli.
Preduvjet za pohađanje tečaja je završen Napredni tečaj ThetaHealing®-a.
Na ovom tečaju: kako otkriti što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo. Što uzrokuje negativne misli i kako promjeniti svjesno neželjene obrasce pojavljivanja misli.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.
---
VJEŽBAONICA/DRUŽIONICA 23.05.2014./petak
---
FB - https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
FB Misli što misliš - https://www.facebook.com/ThinkWhatYouThink
FB Tomislav - https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
---
www.thetahr.com
o ThetaHealing tehnici - http://thetahr.com/thetahealing/
o tretmanima - http://thetahr.com/tretmani/
o tečajevima - http://thetahr.com/tecajevi/
o instruktoru - http://thetahr.com/tomislav-gunjaca/
svjedočenja - http://thetahr.com/svjedocenja/
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 24./25.05.2014.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno. Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti. Termini Reiki grupa u svibnju su: 07.05. i 21.05.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Uzemljite se - Original proizvodi Clinta Obera
02.05.2014

Čemu uzemljivanje...

U posljednjih smo stotinjak godina izgubili jedan iznimno važan čimbenik vlastita zdravlja i dobrobiti. Izgubili smo svoju električnu povezanost sa Zemljom. Zbog obuće gumenih i plastičnih potplata te izolacijskih madraca i izoliranih kuća mi dane i noći provodimo potpuno odvojeni od Zemlje.

Kako bismo osjetili koristi ove povezanosti dovoljno je da je ponovo uspostavimo – jednostavno hodajući neko vrijeme bosi po travi ili plaži. A opet, u današnjem modernom svijetu to i nije uvijek baš tako jednostavno. Na pitanje zašto se hodajući bosi osjećamo bolje postoji jedan vrlo prizeman odgovor koji se može i znanstveno potvrditi.

Naša je Zemlja golem spremnik negativno nabijenih slobodnih elektrona. Bez povezanosti s tim spremnikom stanice našega tijela ne mogu uravnotežiti pozitivne naboje koji nastaju, primjerice, od elektronima siromašnih slobodnih radikala. Djelovanje prevelike količine pozitivnog naboja u krvi može se vrlo jasno vidjeti promatra li se način na koji se stanice krvi međusobno privlače i nakupljaju.
Kako bismo ovaj nedostatak elektrona uravnotežili, možemo poduzeti nekoliko stvari. Možemo uzimati namirnice bogate antioksidansima i piti živu vodu. No donedavno je u tome smislu bila zanemarena mogućnost da slobodne elektrone nadoknadimo iz Zemlje.

A to je toliko jednostavno i još k tome može imati vrlo duboko djelovanje. Živeći naše moderne živote, mi ne možemo uvijek hodati bosi po otvorenome. Zato su proizvodi koje nudimo na ovoj internetskoj stranici izvedeni tako da vam tu električnu povezanost sa Zemljom osiguraju na praktičan i prikladan način i dok ste u zatvorenome.

Saznaj više na linku:

http://indigo-svijet.hr/uzemljivanje/

Novo u Indigo svijetu - Ozonator po vrlo pristupačnoj cijeni!
02.05.2014

Što je ozon?

Po kemijskom sastavu ozon je alotropska modifikacija kisika. Za razliku od stabilnije, češće, dvoatomne molekule kiska - O2 ozon je troatomna molekula – O3. Zbog svoje strukture ozon je vrlo moćan oksidans. Nestabilan je i u atmosferi ima kratko vrijeme poluraspada. Prelazi u stabilniji oblik dvoatomne molekule 2 O3 -> 3 O2

Mogućnost primjene ozonatora:

- Pročišćavanje zraka (prostorija).
- Pročišćavanje vode.
- Priprema hrane - uklanjanje toksina s površine voća i povrća.
- Sterilizacija igračaka, četkica za zube i pribora za jelo.
- Uklanjanje neugodnih mirisa iz hladnjaka.
- Pročišćavanje akvarija.
- Što radi ozonator?
- Zaustavlja rast bakterija i ostavlja iza sebe pročišćen zrak u prostorijama.
- Uklanja pesticide i toksine s površine voća i povrća.
- Održava hranu svježom.
- Pročišćava i energizira vodu dodavanjem dodatne molekule kisika.
- Uklanja ustajale mirise, miris dima, miris hrane (luk, češnjak, riba...), štetno isparavanje svježe lakirane boje te miris kućnih ljubimaca.
- Iskorjenjuje gljivice, alge i lišajeve.
- Jača organizam.

Puna cijena: 499,00 kn
Akcijska cijena : 399,20 kn + dostava

Više informacija i narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/ozonator-291/

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

Jyotish i Himalaya Joga
14.05.2014

Kada: 20.6.-27.6. i 27.6.-4.7.
Gdje: otok Pašman, mjesto Kraj, kamp Torkul
Tko: dr. sc. Pandit Dinesh Chandra Sati, doktor vedske znanosti i vedske astrologije (Indija)

Harmony program je cjeloviti pristup radu na sebi uz pomoć vegetarijanske prehrane, čajeva koji se beru na otoku, seminara samorazvoja, jutarnjih vježbi, plesnih radionica, druženja, izmjene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi gdje je povezanost s elementima zraka, vode, vatre i zemlje veoma izražena.

20. 6. – 27.6. Seminar Jyotisha – dr. sc. Pandit Dinesh Chandra Sati (Indija)

Jyotish je svjetlo, to je znanje, koje nam pomaže da razumijemo prošlost, prihvatimo sadašnjost i da otkrijemo budućnost. Omogućuje nam da shvatimo i razumijemo sve domene našeg života i da postignemo sreću, ljubav, dom, posao, zdravlje, duhovni napredak i više od toga...Na seminaru mogu sudjelovati osobe s osnovnim i naprednim znanjem o Jyotishu. Već tijekom seminara možemo dobiti mnoge uvide o našem životu, u međuvremenu je dr. Sati također dostupan za osobne konzultacije Ovaj seminar je pogodan za polaznike Jyotisha sa osnovnim znanjem ili pak s dubljim znanjem. Nositelj svjetlosti , Pandit D. C. Sati je doktor vedske znanosti (dr. sc) u Jyotish (Vedska astrologija) i sanskrtu. On je direktor Himalajskog Jyotishi Yagya instituta, izuzetno poznat međunarodni stručnjak vedske kulture te je poznat i po mnogim privatnim klijentima. Dok boravite na Pašmanu, držat će seminare tijekom tjedna, te će također biti na raspolaganju za osobne konzultacije.

27.6.-4.7. Himalaja Joga & Meditacija - Pandit Dinesh Chandra Sati, dr. sc. med. (Indija)

Seminar se sastoji od dva dijela:

28. 6.- 1. 7. Himalaja Joga & Meditacija - Ljudi koji redovito vježbaju Himalaja meditaciju, energični su i mirno se nose s problemima, no pri tome nisu ravnodušni. Vaše samo-iscjeljenje i imunološki sustav biti će ojačani. Osjećati ćete se sve sretnijima i sretnijima. Himalajska meditacija stvara više radosti u životu i poboljšava zdravlje.

2.7.- 4. 7. Seminar o Ayurvedi & Vastu - To je više od tisuću godina staro znanje i umijeće načina kako urediti životni i radni prostor pojedinca. Ayurveda učenju je usredotočeno na snage samoiscjeljenja, koristeći sredstva za masažu, prirodno bilje, jogu i zdravu prehranu. Vastu- znanost o vedskojarhitekturi je također dan od strane Dr. Pundit Sati kako bi se zadobila maksimala podrška prirode za sretan život i miran dom u nečijem životu. Kuća sagrađena prema vedskoj Vastu neutralizira negativnosti života i donosi mir, prosperitet, harmoniju u obitelj. Vedsko pjevanje: - Pandit Dr. D. C. Sati će se predstaviti i izvesti rituale o tome kako dobiti obilje energije (zdravlje, skladan odnos, sreću, materijalno bogatstvo) u naš život pomoću metoda pjevanja Lakšmi. www.astro-yagya.com

Informacije:
00385(0)98615020, 00385(0)919181628 harmony@harmony.hr
www.harmony.hr

THETA ISCJELJIVANJE – vjezbaonica i besplatni theta tretmani
02.05.2014

VJEZBAONICA: 28. 06. 2014.
DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI TRETMANI: 29. 06. 2014

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

VJEZBAONICA
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj
18.00. – 21.00h

Ovaj susret (vjezbaonica) pruzit ce priliku svim prakticarima Theta iscjeljivanja da uvjezbavaju theta tehniku radeci u parovima te da podijele s drugima svoja iskustva i postave pitanja Goranu.

DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI THETA TRETMANI

Theta Healing Institute of Croatia organizira humanitarnu akciju "Nas doprinos zajednici" koja se sastoji od besplatnog Theta tretmana. Ova je akcija namijenjena onima kojima je potrebna pomoc, a nemaju financijskih mogucnosti za tretman.
Zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije 2 dana prije same akcije kako bismo mogli napraviti raspored tretmana.
Usluge tretmana pruzit ce iskusni Theta prakticari.

Vrijeme: 18.00 – 21.00h
Za prijave i detaljnije informacije javite se Vesni na: vesna@thetahealinginstitutecroatia.com ili na 091/231 1221.

www.thetaway.com

sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

DIVINE ENERGY PARK na „STREET LIFE“ festivalu, Zagrebački velesajam 24-25.5.
17.05.2014

Posjetite naša (besplatna) predavanja, radionice i promotivni pul, te saznajte mnoge korisne savjete i praktične vježbe kako probuditi unutarnju sreću i zdravlje!

RASPORED AKTIVNOSTI:
►Uvodno predavanje „Probudi unutarnju sreću i zdravlje kroz DIVINE HEALTH PROGRAM“ by Divine Energy Park

-subota 24.5., od 15-16h – Pozornica/Školjka
-nedjelja 25.5., od 15-16h – Pozornica/Školjka

►Radionica „Probudi unutarnju sreću i zdravlje pomoću tehnika disanja i meditacije“ by Divine Energy Park

-tijekom subote i nedjelje, u nekoliko navrata tokom dana, svaka u trajanju od 30 min - na livadi, kraj paviljona 5

Što je Divine Health Program?
Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Tko je Park Božanske Energije?
Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja“ u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na sajmu svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Što je "Street Life"

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas dva dana dobre ulične zabave i druženja uz bogat program – „Street Life“ pod motom:

Velesajam za Zagrepčane! Tko kaže da Novi Zagreb samo spava?

U sklopu "Street Life" na ZV-u će se održati niz različitih zabavnih, rekreativnih, glazbenih i drugih programa za sve dobne skupine, među kojima:

►BIC spring market (razmjena, kupnja, prodaja i servis rabljenih bicikala). Lijepo vrijeme je idealno da automobile zamijenimo s biciklima. Čuvamo zdravlje i prirodu!

►Adrenalin u zraku (akrobacije na motoru, prezentacije sigurne vožnje na motoru)

►STREET MUSIC
Demo bendovi i mladi saksofonisti (koncert mladih i talentiranih bendova)
Let's dance – open air! - iza 21.00 sat zaplešite na plesnjaku.

►DJ HRWO E i nastup plesnog studia HIP HOP HOUSE

►Antik&design buvljak - u subotu, 24. Svibnja od 11 do 17 sati

►KUTAK ZA REKREATIVCE
- Street workout ili ulično vježbanje, prezentirane uz muziku kao freestyle.
- Nogometni street turnir - Medo za sve fletne i spretne.
- Divine Energy Park – predavanja i radionice „Probudi unutarnju sreću i zdravlje pomoću tehnika disanja i meditacije“ – na pozornici i na livadi
- Akrobacije u zraku

►PROGRAM I ZA NAJMLAĐE
Kutak za dječji osmijeh - Eko kreativna radionica za djecu „RAZVRSTAJ I SVRSTAJ“– Pokreni se! U organizaciji udruge Vilibald u subotu, 24. svibnja od 11,00 do 13,00 sati
Skakalice – za najmlađe zabava na trampolinu i zračnom toboganu

Moći ćete uživati u pikniku na travi, finom zalogaju, sportu, glazbi i općenito dobroj zabavi!
Radno vrijeme je od 11:00 do 23:00 sata
Cijena ulaznice iznosi 10 kuna

I neka netko još kaže da Novi Zagreb samo spava!
Više o Street life: http://www.zv.hr/default.aspx?id=3657
Ili na https://www.facebook.com/zagreb.fair

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]