*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

ThetaHealing® tečajevi u ZAGREBU travanj-lipanj 2016., instruktor Tomislav Gunjača

ThetaHealing® tečajevi u ZAGREBU
– 01.04.2016. – Napredni DNK2 tečaj
– 04.04.2016. – Manifestiranje i izobilje
– 08.04.2016. – Odnosi prema svijetu
– 16.04.2016. – Misli što misliš
– 07.05.2016. – Bolesti i poremećaji
– 03.06.2016. – Osnovni DNK tečaj
više na www.thetahr.com

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/intuitivna-anatomija-thetahealing-tecaj-0311-21112012-zagreb-instruktor-tomislav-gunjaca/768/

Intenziv direktnog iskustva istine - Okolica Zagreba - 15.-17.04.2016.

Postoji ona vrsta duhovnih iskustava koja se s lakoćom postižu kad smo sami i u izolaciji, zatim svakodnevna kao rezultat dnevne rutine i prakse koju redovito provodimo, a ima i onih koje postižemo u zajednici s drugima, u grupi i za koje je važna grupna dinamika i grupna energija. Intenziv direktnog iskustva istine predstavlja dragocjeni trenutak gdje u dva dana možemo doći do spoznajnih odgovora na pitanja o kojim čovječanstvo kontemplira od kada postoji. Tko sam ja, koji je smisao života, što je ljubav su samo neka od pitanja na koja se može dobiti jedinstven spoznajni odgovor. Kako? Uvjerite se sami na intenzivu direktnog iskustva istine.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/intenziv-direktnog-iskustva-istine-28-30112014/1234/

Vrijeme je za čišćenje uz Antiparazitni program

Detoksikacija ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svjedoče o tome da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivni stav. Jedan od najboljih i najhvaljenijih programa, jednostavan za korištenje, djeluje brzo i osjećaj poslije kure čišćenja je fenomenalan.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/vrijeme-je-za-proljetno-ciscenje-uz-antiparazitni-program/1296/

Zapeli ste i treba vam neutralno viđenje i smjernica „izvana“?

Nisko samopouzdanje, osjećaj manje vrijednosti i neuspješnosti, tjeskoba, usamljenost, depresivnost, inhibiranost u samoizražavanju, neodlučnost, blokiranje vlastitih potencijala, stres, slaba koncentracija, nezadovoljstvo vlastitim životom i nelagoda u socijalnim situacijama samo su neke od psihičkih stanja s kojima se mnogi od nas u nekom trenutku svog života susrećemo.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zapeli-ste-i-treba-vam-neutralno-videnje-i-smjernica-izvana/1383/

Otkrijte: Kako pronaći kompatibilnog ljubavnog partnera? Kako poboljšati postojeći odnos?

Za mnoge od nas pronalazak pravog partnera može se činiti kao nemoguća misija, iako osjećamo da bi kvalitetan ljubavni odnos za nas bio znak pripadanja i ispunjenja. I sretnicima koji su pronašli "srodnu dušu" jasno je da je odnos rijetko jednostavan i nikada savršen, kao i da povremeno stvari ne idu "glatko"; to je često zbog različitih očekivanja partnera, zaokupljenosti drugim problemima ili nedostatka jasne komunikacije. Ponekad nam jednostavno nedostaje znanja što nam je činiti, iako imamo snažnu volju da naša veza uspije. Kako bismo pronašli i izgradili kvalitetan intiman odnos, možemo zatražiti konzultaciju sa psihologom.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/otkrijte-kako-pronaci-kompatibilnog-ljubavnog-partnera-kako-poboljsati-postojeci-odnos/1382/

Razmišljate o promjeni karijere? Kako otkriti svoje pravo zanimanje? 

U današnje vrijeme mnogi se suočavaju s temom promjene posla ili profesije. Razloga za to je mnogo, ali samo je jedan ispravan način prije donošenja odluke – istražiti svoje sposobnosti, talente, sklonosti i istinske želje.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/razmisljate-o-promjeni-karijerekako-otkriti-svoje-pravo-zanimanje/1381/

Kako olakšati život vašem tinejdžeru?

Djeca su naše najveće blago i gotovo da nema roditelja koji ne bi sve poduzeli za njihov boljitak. No ponekad jednostavno nismo dovoljno sposobni pomoći im u prijelomnim i teškim trenucima, a što je znak za prihvaćanje stručne pomoći. 
Suočava li se vaš tinejdžer sa sljedećim temama?

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/kako-olaksati-zivot-vasem-tinejdzeru/1380/

Test intolerancije na hranu po promotivnoj cijeni (NAJPOVOLJNIJE u Hrvatskoj!)

Rezervirajte odmah svoj termin za test intolerancije na hranu + Darkfield mikroskopsku analizu kapljice krvi + zdravstveno-nutricionističko savjetovanje.

SPECIJALNA AKCIJSKA PAKET PONUDA za posjetitelje INDIGO SVIJETA iznosi 600 kn.
(regularna cijena = 1050 kn)

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/test-intolerancije-na-hranu-po-promotivnoj-cijeni-najpovoljnije-u-hrvatskoj/1376/

Bakrena magnetska narukvica

Od vremena Rimljana, vjeruje se kako bakar i magneti pomažu kod artritisa i reumatskih bolova. Ova je narukvica napravljena od bakra s ugrađenim magnetima snage 2400 Gaussa. Osmišljena je tako da se može prilagođavati ruci opreznim savijanjem.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/bakrena-magnetska-narukvica/1399/

Zanimljiva stvar koju sam otkrio u istraživanjima prošlih života

U pravilu barem jedan od prošlih života (ne nužno linearno gledajući, već to može biti npr. 20-ta inkarnacija prije ove sadašnje) ima jaku poveznicu s našom trenutnom inkarnacijom.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/zanimljiva-stvar-koju-sam-otkrio-u-istrazivanjima-proslih-zivota-560/

Iznenađujuća metoda ruskog psihologa: Kako izbaciti svaki strah iz sebe u najkraćem roku!

Ruski psiholog Aleksandar Svijaš daje vrlo djelotvoran savjet kako da, brzo i lako, pobijedite bilo koji strah koji vam se pojavi.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/iznenadujuca-metoda-ruskog-psihologa-kako-izbaciti-svaki-strah-iz-sebe-u-najkracem-roku-561/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska