*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

Otkrijte: Kako pronaći kompatibilnog ljubavnog partnera? Kako poboljšati postojeći odnos?

Za mnoge od nas pronalazak pravog partnera može se činiti kao nemoguća misija, iako osjećamo da bi kvalitetan ljubavni odnos za nas bio znak pripadanja i ispunjenja. I sretnicima koji su pronašli "srodnu dušu" jasno je da je odnos rijetko jednostavan i nikada savršen, kao i da povremeno stvari ne idu "glatko"; to je često zbog različitih očekivanja partnera, zaokupljenosti drugim problemima ili nedostatka jasne komunikacije. Ponekad nam jednostavno nedostaje znanja što nam je činiti, iako imamo snažnu volju da naša veza uspije. Kako bismo pronašli i izgradili kvalitetan intiman odnos, možemo zatražiti konzultaciju sa psihologom.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/otkrijte-kako-pronaci-kompatibilnog-ljubavnog-partnera-kako-poboljsati-postojeci-odnos/1382/

Zapeli ste i treba vam neutralno viđenje i smjernica „izvana“?

Nisko samopouzdanje, osjećaj manje vrijednosti i neuspješnosti, tjeskoba, usamljenost, depresivnost, inhibiranost u samoizražavanju, neodlučnost, blokiranje vlastitih potencijala, stres, slaba koncentracija, nezadovoljstvo vlastitim životom i nelagoda u socijalnim situacijama samo su neke od psihičkih stanja s kojima se mnogi od nas u nekom trenutku svog života susrećemo.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zapeli-ste-i-treba-vam-neutralno-videnje-i-smjernica-izvana/1383/

Razmišljate o promjeni karijere? Kako otkriti svoje pravo zanimanje? 

U današnje vrijeme mnogi se suočavaju s temom promjene posla ili profesije. Razloga za to je mnogo, ali samo je jedan ispravan način prije donošenja odluke – istražiti svoje sposobnosti, talente, sklonosti i istinske želje.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/razmisljate-o-promjeni-karijerekako-otkriti-svoje-pravo-zanimanje/1381/

Kako olakšati život vašem tinejdžeru?

Djeca su naše najveće blago i gotovo da nema roditelja koji ne bi sve poduzeli za njihov boljitak. No ponekad jednostavno nismo dovoljno sposobni pomoći im u prijelomnim i teškim trenucima, a što je znak za prihvaćanje stručne pomoći. 
Suočava li se vaš tinejdžer sa sljedećim temama?

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/kako-olaksati-zivot-vasem-tinejdzeru/1380/

Personalizirane subliminalne poruke - reprogramiraj svoj podsvjesni um!

Cilj korištenja subliminalnih poruka je zaobilaženje svjesnog uma i upućivanje sugestija direktno u podsvjesni um, bez rezoniranja ili prosuđivanja svjesnog uma.
Tehnologija subliminalnih poruka postoji već desetljećima te se istražuje na području marketinga (posebno područja neuromarketinga) i psihologije. Mnoga su istraživanja pokazala da one mogu proizvesti željene efekte, od odvikavanja od štetnih navika do poboljšanja osobne učinkovitosti. Dokazano je također da subliminalni podražaji aktiviraju specifične regije mozga.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/personalizirane-subliminalne-poruke-reprogramiraj-svoj-podsvjesni-um/1385/

Zagreb, Vikend radionica KAKO PREPOZNATI I RIJEŠITI SE EGA, Lidia Černi

Srdačno Vas pozivamo na vikend radionicu Kako prepoznati i riješiti se EGA

petak i subota, 12. i 13. veljače od 18-20 sati oba dana
u Centru za duhovni rzvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10

Voditeljica: Lidia Černi

Radionica je besplatna.

Prijave su obavezne na broj mobitela 092/271-98-98 ili na email zagreb@hr.brahmakumaris.org.

Na radionici ćemo osvjestiti sve manifestacije ega i pojasniti što stoji u pozadini svake od njih.kako bismo se oslobodili starih uvjerenja i prestali biti vezani za njih.
Jer ego nije ništa drugo doli vezanost za pogrešnu sliku o sebi, za nešto što zapravo nismo mi!...

Jer tamo gdje postoji ego postoji vezanost
gdje je vezanost tamo je otpor
gdje je otpor postoji strah
a gdje postoji strah, postoji ego...

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zagreb-vikend-radionica-kako-prepoznati-i-rijesiti-se-ega-lidia-cerni/1387/

Liam Neeson – Najteža stvar na svijetu

Iako je njegova žena Natasha umrla prije šest godina, nakon nesreće na skijanju, Liam Neeson se još uvijek nada da će jednog dana ona pokucati na vrata njihovog doma.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/liam-neeson-najteza-stvar-na-svijetu-542/

Kako meditirati na crnu ploču kristala opsidijana?

Klijenti koji mi se obraćaju radi očitanja misije duše često dodatno traže da im prenesem i neku duhovnu tehniku ili savjet uz praksu meditacije. Jedna od stvari koju im preporučujem je upravo tehnika koju zadnjih godina osobno radim – meditacija na crnu ploču opsidijana. Možete se slobodno zezati na moj račun i misliti da sam baba vračara, ali ovaj sustav funkcionira!

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/dnevnik-indigo-djeteta/kako-meditirati-na-crnu-plocu-kristala-opsidijana-543/

Svaka žena ima priliku živjeti divljim životom: Kad se probudi– micat će planine!

Svaka žena ima priliku živjeti divljim životom. Jer divljina nije nešto što se stiče ili uči, divljina je naše prirodno stanje koje smo uvjetovanošću zaboravili. Zaborav je, srećom, privremen. Divlji duh ima tu mogućnost da vreba iz prikrajka, iz zatvora u kojem je utamničen i da nas povremeno, kroz snove, kroz naše glasnike u obliku drugih ljudi, pa čak i kroz našu bol, uvijek i iznova podsjeća da je tu, zanemaren i zaboravljen. 

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/svaka-zena-ima-priliku-zivjeti-divljim-zivotom-kad-se-probudi-micat-ce-planine-544/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska