Online arhiva
      

ThetaHealing® tečaj MISLI ŠTO MISLIŠ - RIJEKA 14.-15.02.2015. - instruktor Tomislav Gunjača
14.01.2013

MISLI ŠTO MISLIŠ novi tečaj ThetaHealing®-a u Rijeci - Tomislav Gunjača

14.-15.02.2015.. - RIJEKA - prijave: Nada Segvic i Sinisa Boskovic, www.thetacentar.com, e-mail: thetacentar.com@gmail.com, +385992533386, +385911311938
Preduvjet: završeni Osnovni i Napredni DNK2 tečajevi ThetaHealing®-a.

Znamo da i mislima kreiramo svoju stvarnost.
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Nemate kontrolu nad svojim mislima?
Nemate ništa od navedenih iskustava? Odlično za Vas. Ako ste se prepoznali u nečem od navedenog... dobrodošli.
Cilj tečaja je naučiti kako postići stanje bez potrebe za kontrolom svojih misli.
Na ovom tečaju: kako otkriti što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo. Što uzrokuje negativne misli i kako promjeniti svjesno neželjene obrasce pojavljivanja misli.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.
Raspored održavanja na www.thetahr.com
---
FB - https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
FB Misli što misliš - https://www.facebook.com/ThinkWhatYouThink
FB - https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
---
o ThetaHealing tehnici - http://thetahr.com/thetahealing/
o tretmanima - http://thetahr.com/tretmani/
o tečajevima - http://thetahr.com/tecajevi/
o instruktoru - http://thetahr.com/tomislav-gunjaca/
svjedočenja - http://thetahr.com/svjedocenja/
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/

Traka (narukvica) za uzemljivanje
09.07.2014

Uzemljivanje je postupak balansiranja naše energije kroz povezivanje sa zemljinim električnim potencijalom.
U idealnom slučaju, ovo činimo putem direktnog polaganja bosih stopala ili dlanova na zemlju, prilikom boravka u prirodi ili dok radimo u vrtu.

No život u gradu nas je odvojio od prirode, a asfalt i gumeni potplati na obući nas drže u stalnoj izolaciji od blagotvorne energije majke Zemlje. Kako smo dodatno okruženi i štetnim tehničkim zračenjem, s vremenom u našem organizmu nastaje poremećaj koji se može ispoljiti u obliku nervoze, razdražljivosti, umora, stresa, nesanice, glavobolje i drugih simptoma.

Zapitajte sami sebe kad ste zadnji put bosi šetali po zemlji?
Uzemljivanje je sušta potreba našeg bića ukoliko želimo zadržati dobro psihičko i fizičko zdravlje!

Traka za uzemljivanje osmišljena je kao pomoć u svim onim trenucima kada nismo u prirodi. Možete je koristiti u uredu ili u svom domu.

Sama upotreba je vrlo jednostavna - metalnu štipaljku na kraju žice potrebno je zakvačiti na kontakt za uzemljenje u utičnici (ili na uzemljeni metal kao što je npr. željezna šipka zabodena u zemlju), a traka se postavlja na zglob ruke ili stopala tako da njen metalni dio direktno dodiruje kožu u što većoj površini.

Karakteristike:

- Težina: 25g
- Mekana provodljiva elastična traka za postavljanje oko zgloba je univerzalne veličine, izrađena u kombinaciji najlona i vlakana nehrđajućeg čelika /nikla
- Spiralna žica za uzemljenje je izrađena od provodljivog materijala, ima ugrađen otpornik 1M ohm ± 5%, a izvana je obložena poliuretanom
- Duljina kabla: 65-150 cm
- Narukvica eliminira elektrostatički naboj tijela te je pogodna prilikom rada s računalnim i elektronskim komponentama

CIJENA: 99 kn
CIJENA NA AKCIJI: 59,40 kn + dostava

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01 / 38 64 664
091 25 30 687

Direkt link za web shop narudžbu:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/uredaji/ostalo/traka-uzemljivanje-296/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 13./14.12. i 27./28.12.2014.
12.11.2011

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:

Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.

Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.

- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.

Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.

Znanje prvog stupnja također obuhvaća:

- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja

- kako djeluje Reiki

- Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)

- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.
- koga tretirati, kako, kada i gdje

- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)

- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja

(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.
Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto.

Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Reiki grupe u prosincu održavaju se: 03.12 i 17.12.

Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.

Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Zagreb, Radionica VIZIJA OSOBNE MOĆI, Sandra Baksa
07.12.2014

Srdačno vas pozivamo na Radionicu: VIZIJA OSOBNE MOĆI
Mjesto: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10, Zagreb (1 stanica od Kvatrića prema Maksimiru)
Vrijeme: vikend 13. i 14. prosinca 2014.
subota: 13. prosinca od 17 do 20 sati
nedjelja: 14. prosinca od 10 do 13 sati
cijena: radionica je besplatna
prijave: obavezne na mob. 091-1770-550 ili mail bks_wsu@hotmail.com
web: www.meditacijabk.hoola.hr

O radionici: Ovaj program produbljuje razumijevanje vizualizacije i kreiranja vizije za razvoj svojih ukupnih potencijala te za poboljšanje nekog životnog područja na kojem želimo vidjeti promjenu (zdravlja, obitelji, posla, financija, samorazvoja...).
Stvarat ćemo sliku svog idealnog stanja u sadašnjem trenutku i zapažati razliku naspram trenutne životne situacije. Promišljat ćemo dublje o sebi, onome što želimo u svom životu i kako to vidimo. Primjenom nekoliko važnih koraka ta će vizija moći biti ostvarena s lakoćom, a mi ćemo biti osnaženi i puni samopouzdanja.
Program je podijeljen u dva dijela:
1. vizija ukupnih osobnih potencijala
2. vizija poboljšanja odabranog područja

Voditeljica programa: Sandra Baksa vodi tečajeve meditacije, otklanjanja ljutnje i rješavanja sukoba, samovodstva i upravljanja promjenama, kao i brojne radionice samorazvoja u okviru Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris. Pomaže pojedincima da prepoznaju svoje autentične unutarnje vrijednosti i žive u skladu sa svojom svrhom. Program o viziji integralan je dio Tečaja samovodstva, ali u ovoj radionici dodane su mu još neke perspektive. Voditeljica drži Tečaj samovodstva već 12 godina i ima brojna pozitivna iskustva u relevantnosti i ostvarenju metoda ovog tečaja.

Na program se potrebno prijaviti zbog ograničenog broja mjesta. Prijavite se, molimo vas, na gornji broj telefona sms-om ili na gore navedeni mail. Nije potrebno ponijeti nikakvu opremu, izuzev pribora za pisanje i, ako želite, vlastitih papuča.
Veselimo se Vašim prijavama do četvrtka, 11. prosinca. Srdačno Vas očekujemo!

INICIJACIJE U SVE STUPNJEVE REIKIJA I FORMIRANJE GRUPA; Termini: 20.12.2014.g i 24.01.2015.g.
05.12.2014

Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu, po "Metodi Repac".
Svaki dan se odrzavaju INDIVIDUALNE TERAPIJE za sve bolesti i stanja, kako na energetskom, tako na fizickom i duhovnom planu. Najave i zakazivanje termina pozivom ili sms om na broj mob
O915044317
Poštovani ljubitelji alternativne medicine i budući alternatici!

Dana 20.12.2014.g i 24.01.2015.g. otvaram seminare i inicijacije u sve stupnjeve Reikija i ostale alternativne metode, koje su u skladu s Bogom.
Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu, po "Metodi Repac".
Ova metoda objedinjuje bioenergiju, Reiki i duhovno iscjeljivanje i ostale metode u skladu s Bogom.

Kako bi ste si osigurali mjesto na seminaru, javite se na email: drepac@gmail.com ili na broj mobitela +385 91 5044 317 ili SMS.

INICIJACIJE će se odvijati 20.12.2014.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese.

INICIJACIJE će se odvijati 24.01.2015.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese.

Cijena inicijacije ovisi o stupnju Reikija.

Veselimo se Vašem dolasku i samospoznaji Vašeg drugog Ja.

S poštovanjem,

Drago Repac, Bioterapeut, licenca HUPEDA

[ Ovo je mjesto za tvoj oglas ili banner. Za više informacija klikni ovdje. ]