Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
CIVILIZIRANA GRUPA
CIVILIZIRANA GRUPA
18.11.2010
INTEGRITET SNAGA AUTORITET - ISA d.o.o, predstavlja Vam Civiliziranu grupu®, prvi projekt stvoren i roden unutar CLM-a (CLM - Civilized Leadership and Management®), naseg laboratorija i tvornice civiliziranog promisljanja i djelovanja.


CIVILIZIRANA GRUPA® VRHUNSKA JE MARKETINSKA PLATFORMA

Civilizirana grupa® vrhunska je marketinska platforma pomocu koje gospodarskim subjektima i ljudima na vodecim pozicijama svih legalnih sfera ljudskoga djelovanja pruzamo uslugu nenasilnog, kreativnog, civiliziranog marketinga - marketinga buducnosti rodenog u sadasnjosti - koji u prvi plan stavlja odgovorno, posteno poslovanje i upravljanje te time pozitivno diskriminira one ispod tog standarda.

CIVILIZIRANA GRUPA® PRIJATELJ JE I PARTNER SVAKE OSOBE I DRUSTVA U CJELINI

Civilizirana grupa® prijatelj je i partner svake osobe i drustva u cjelini jer, sluzeci se jasnim, jednostavnim, razumnim i strogim primarnim kriterijima te podjednako vaznim sekundarnim kriterijima baziranim na principima drustveno odgovornog poslovanja i temeljnim ljudskim vrijednostima, provodi zahtjevnu i nuznu zadacu pozitivne diskriminacije u sferama poslovanja i upravljanja.

CIVILIZIRANA GRUPA® IMA POZITIVAN UTJECAJ NA SVIJEST

Civilizirana grupa® u svojoj je srzi, pozitivnim utjecajem na svijest pojedinca i drustva, jedan od destruktora nehumane i neodrzive poduzetnicke prakse te ujedno jedan od konstruktora razumnije realnosti - one po mjeri Covjeka.

Civilizirana grupa®, kao prijatelj i partner svake osobe i drustva u cjelini, pomaze krajnjem korisniku usluga i proizvoda osvijestiti cinjenicu da je pozitivna diskriminacija pri odabiru proizvoda i usluga prema kriterijima drustveno odgovornog poslovanja i temeljnih ljudskih vrijednosti glavni, a trenutacno mozda i jedini ucinkovit nacin iskorjenjivanja drskog, oholog, pohlepnog, nehumanog, destruktivnog, neodgovornog i stetnog poslovanja i upravljanja.

Civilizirana grupa® pomaze vlasnicima tvrtki, clanovima uprava, svim razinama menadzmenta, radnicima, poslodavcima i posloprimcima osvijestiti cinjenicu da je pozitivna diskriminacija pri odabiru tvrtke u kojoj se namjeravaju zaposliti ili s kojom namjeravaju suradivati, prema kriterijima drustveno odgovornog poslovanja i temeljnih ljudskih vrijednosti glavni, a trenutacno mozda i jedini efikasan nacin iskorjenjivanja drskog, oholog, pohlepnog, nehumanog, destruktivnog, neodgovornog i stetnog poslovanja i upravljanja.

CIVILIZIRANA GRUPA® JE KUCA ZASTITNIKA LJUDSKOGA DOSTOJANSTVA I DOM UGLEDNIH MEDU USPJESNIMA

Civilizirana grupa® dom je uglednih medu uspjesnima - onih izuzetnih gospodarskih subjekata i ljudi na vodecim pozicijama svih legalnih sfera ljudskoga djelovanja koji svojim primjerom promicu, zastupaju, stite, a time i afirmiraju ljudsko dostojanstvo.

Gospodarske subjekte i ljude na vodecim pozicijama svih legalnih sfera ljudskoga djelovanja koji mogu zadovoljiti nase primarne i sekundarne kriterije prihvacamo u certificirano clanstvo Civilizirane grupe® te ih time isticemo, promicemo i afirmiramo u skladu s onime sto jesu:


ZASTITNICI LJUDSKOGA DOSTOJANSTVA

UGLEDNI MEDU USPJESNIMA


Certificiranim clanovima Civilizirane grupe® isticanjem i promidzbom osiguravamo da ih pojedinci i zajednica s pravom prepoznaju, cijene i podrzavaju u skladu s onime sto jesu:


NAJPOZELJNIJI POSLODAVCI
Kod njih se zelite zaposliti!

NAJPOZELJNIJI POSLOVNI PARTNERI
S njima zelite suradivati!

NAJPOZELJNIJI PRUZATELJI USLUGA
Zelite koristiti njihove usluge i kupovati njihove proizvode!

NAJPOZELJNIJI POSLOPRIMCI
Njih zelite zaposliti!


CIVILIZIRANA GRUPA® TIJEKOM PRVE TRI GODINE POSTOJANJA JASNO CE POKAZATI TKO JE 'NAJPOZELJNIJI' U HRVATSKOJ U KONTEKSTU POSLOVANJA I UPRAVLJANJA

Civilizirana grupa® do svog ce treceg rodendana (do 16:15 h, 18. 11. 2013.) jasno pokazati tko su izuzetni gospodarski subjekti i ljudi na vodecim pozicijama svih legalnih sfera ljudskoga djelovanja koji mogu zadovoljiti nase primarne i sekundarne kriterije te se time kvalificirati u prestiznu skupinu onih koje i pojedinci i zajednica s pravom smatraju "najpozeljnijima".

Detaljne informacije o svim aspektima projekta Civilizirana grupa® na
www.civilized-group.com.hr


Srdacan pozdrav,

Kreso Lusicic
direktor


INTEGRITET SNAGA AUTORITET - ISA d.o.o
Karlovacka cesta 51a, 47 280 Ozalj, Hrvatska/Croatia

Mob: +385 99 36 919 63
E-mail: kreso.lusicic@integritet-snaga-autoritet.hr
Web: www.integritet-snaga-autoritet.hr

Zagreb - Faris Abdelbasit - Radionica ciscenja implanata
Zagreb - Faris Abdelbasit - Radionica ciscenja implanata
22.11.2010
RADIONICA CISCENJA IMPLANATA, UROKA, PARAZITA, ZAVJETA, NEGATIVNIH ENTITETA, itd…

Zasto je vazno ocisiti se od implanata?

Vecina ljudi nije svijesna da je prosjecna osoba pravo "skladiste" implanata i negativnih entiteta!

Implanti su energetski uredjaji, a entiteti astralna bica, koji nam mogu crpiti energiju, stvarati bolesti, nelagodne emocije, bol, ili nas kontinuirano blokirati u postizanju onoga sto zelimo na duhovnom ili materijalnom planu.

Slican ucinak imaju i uroci, kao i zavjeti koje smo sami dali u proslosti. Nakon odredjenog stupnja, daljnji duhovni razvoj postaje nemoguc ako i dalje imamo u sebi negativne implante.

Mozda vec i sada osjecate njihovo neugodno djelovanje a da i ne znate da se radi o implantima. S druge strane, mnogi polaznici radionice su iskusili novu slobodu, energiju, kreativnost, postizanje ciljeva, promjene, i rezultate koji se postizu njihovim uklanjanjem.

Ova radionica se sastoji od detaljnog predavanja i ciscenja, odnosno iscjeljenja.

Kroz ovaj mocni proces se uklanjanju sve vrste stetnih implanata, entiteta, uroka i zavjeta iz svih nasih dimenzija, proslih i paralelnih zivota. Istovremeno, vrsi se i zastita, ciscenje aure, cakri, tjelesnih sustava, kidanje veza, kao i iscjeljenje na raznim nivoima.

Sto dobivam od ciscenja implanta?

To je individualno, ali ovo su neke od pozitivnih pojava koje su sudionici osjetili nakon procesa:

- Osjecaj unutarnjeg mira
- Manje mentalnog ‘razgovora’
- Unutarnja napetost se smanjuje
- Otvaraju se kreativnost, intuicija, itd.
- Lakse postizanje ciljeva
- Novi osjecaj smjera u zivotu
- Osjecaj ljubavi, mira i srece
- Zivot se mijenja nabolje u svim aspektima
- Odredjeni zivotni problemi iscezavaju
- Osjecaj povisene duhovne svijesti
- Oslobadjanje neproduktivnih veza
- Unutarnje ciscenje,
i tako dalje…

Za doci na radionicu nije vam potrebno nikakvo predznanje. Osjetite novu slobodu!

Prijave su obavezne. Za vise informacija, slobodno i bez obaveza nazovite ili javite mailom (Kod email prijava molimo obavezno navedite puno ime I telefonski broj.)

Radionica traje oko 7 sati. Ponesite 2 tople deke (jedna debela deka ili prostirka za udobno lezanje), 2 jastucica, slape i komotnu odjecu. Dodjite odmorni, i nemojte koristiti alkohol bar 24 sata prije radionice. Molim vas oslobodite dan da mozete biti opusteni i da ne morate "gledati na sat" tijekom radionice.

Mjesto: Zagreb (lokacija po prijavi)
Vrijeme: Subota, 11.12.2010, od 14:00 do 21:00
Cijena: 450 kn
Informacije i prijave: Jelena, 098 397 674 (svaki dan od 17h do 21h)
Rupicaste naocale - Indigo svijet - popust 200 > 135 kn
Rupicaste naocale - Indigo svijet - popust 200 > 135 kn
11.10.2010
Rupicaste naocale su prirodna zamjena konvencionalnim naocalama, koje dovode do slabljenja ocnog misica i stvaraju potrebu za nosenjem sve vece dioptrije.

Rupicaste naocale potjecu iz drevne indijske medicine - Ayurvede. Bile su poznate americkim Indijancima i upotrebljavaju se u Njemackoj vec vise od sto godina. U zadnje vrijeme rupicaste naocale postaju sve popularnije u Australiji i Juznoj Africi, a od nedavno i u sjevernoj Europi.

Sve vise opticara i oftalmologa sirom svijeta pokazuje zanimanje za rupicaste naocale.

Lijecnici se slazu s time da nosenje rupicastih naocala dovodi do dugotrajnog poboljsanja vida.

"Rupicaste naocale omogucuju ljudima da vide objekte pomicanjem oka. Rupice osiguravaju neogranicenu dubinu fokusa tako da cak i kada oko ne fokusira ispravno, objekti ce se pojaviti kao da su u fokusu. Vazno je da one eliminiraju rasprsivanje svjetlosti na roznici i stoga poboljsavaju vid.

Nakon mnogo ispitivanja mozemo zakljuciti, da rupicaste naocale pomazu kod problema vida i pritom nemaju nikakvih nezeljenih posljedica". --- Dr. Joseph I.Pascal, direktor ocnog odjela Poliklinike u Stuyvesantu, SAD.


Kako funkcioniraju rupicaste naocale


Rupicaste naocale poboljsavaju koordinaciju izmedu mozga i oka i pomazu ocima da se nauce fokusirati bez naocala.

Poteskoce u fokusiranju nastaju, kada se slika stvara u oku ispred roznice (kratkovidnost) ili iza nje (dalekovidnost). Stoga od svake tocke slike nastaje tzv. nejasni krug. Konvencionalne lece rade po principu dovodenja slike na roznicu, da bi se jasno vidjelo.

Ovo se rezultira u lijenosti ocnog misica. Zbog toga sa vremenom je potrebna sve veca dioptrija.

Dovodenjem niza rupica ispred oka smanjuje se efektivni otvor oka (od onog odredenog zjenicom oka na velicinu rupice ispred oka). Tako se smanjuje velicina nejasnog kruga, sto objasnjava poboljsanje vida za vrijeme nosenja rupicastih naocala.

Smanjena velicina nejasnog kruga se dovodi unutar opsega mehanizma za fokusiranje oka koje tada moze dovesti sliku u savrseni fokus i time ponovo nauciti kako fokusirati na daljinu.

Cinjenica je da rupicaste naocale pomazu fokusiranju, sto se moze korisno primijeniti za smanjenje naprezanja ociju.

Iskustva pokazuju, da rupicaste naocale smanjuju naprezanje ociju i glavobolje kod ljudi, koji se bave radom u zatvorenom prostoru ili provode mnogo vremena ispred televizora ili racunala.

Rupicaste naocale se mogu koristiti i za rad na racunalu.


Rupicaste naocale pomazu kod:

* kratkovidnosti
* dalekovidnosti
* astigmatizma
* staracke dalekovidnosti
* hiperosjetljivosti na svjetlo
* prevencije / olaksanja naprezanja ociju
* glavobolja uzrokovane dugotrajnim radom ispred monitora
* u situacijama gdje se zamagljuju konvencionalne naocale (npr., za vrijeme kuhanja ili kupanja)


Rupicaste naocale kao suncane naocale

Rupicaste naocale ne sprecavaju prolaz valnih duzina svjetlosti, koje su neophodne za ispravno funkcioniranje timusne zlijezde.

Konvencionalne i suncane naocale sprecavaju prolaz tih valnih duzina i time slabe imunitet organizma.
Kao i konvencionalne naocale, rupicaste naocale stite oko od stetnih valova.


Kako uporabiti rupicaste naocale

* ovo je novo iskustvo za Vase oci te im je prvi puta zbog rupica potrebno nekoliko minuta za prilagodbu.

* nosite rupicaste naocale svaki dan pocevsi sa 5 min., poslije 15 min., pa do 2-3 sata dnevno dok citate, pisete ili promatrate.

* koristite rupicaste naocale minimalno sest tjedana.

* pokusajte nositi rupicaste naocale sto duze i izbjegavajte nositi Vase naocale sto vise mozete.

* vjezbajte oci, cesto trepcite i gledajte u daljinu da biste poboljsali Vasu sposobnost fokusiranja blizu i daleko.

* nemojte nositi obicne suncane naocale koje zatamnjuju svjetlo i lose utjecu na vid.

* ujutro temeljito isperite Vase oci svjezom hladnom vodom

Kada se rupicaste naocale NE bi trebale koristiti

* za vrijeme voznje, osim ako ste putnik

* nikada ih nemojte nositi preko Vasih naocala.

* nemojte nositi rupicaste naocale za vrijeme trcanja ili igre ili za vrijeme rada s opasnim strojevima

PUNA CIJENA: 200,00 Kn
CIJENA S POPUSTOM: 135,00 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/rupicaste-naocale/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL. (01) 38 64 664

MOB. 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h

www.indigo-svijet.hr
USKLADENJE I INTEGRACIJA MUSKIH I ZENSKIH ENERGIJA (JA JESAM Majstor Vibracije - svjetlosni trening/seminar)
USKLADENJE I INTEGRACIJA MUSKIH I ZENSKIH ENERGIJA (JA JESAM Majstor Vibracije - svjetlosni trening/seminar)
08.09.2010
Tema treninga/seminara u prosincu:

Uskladenje i integracija muskih i zenskih energija

Uskladenje, integracija i aktualizacija muskih i zenskih energija su neki od krucijalnih segmenata procesa osobnog rasta koji je zbirni naziv za duhovnu i psiholosku evoluciju svake osobe. Naravno, kao i bilo koji drugi segment koji spada pod osobni rast, uskladenje, integracija i aktualizacija muskih i zenskih energija je proces kojemu se treba pristupiti energetski kroz duhovni rad, kao i psiholoski kroz ciscenje nizih (negativni ego) aspekata muskih i zenskih kvaliteta, te integracije i aktualizacije visih (kristovskih) kvaliteta muskog i zenskog izraza. Svaki napredak u smislu uravnotezenja, integracije i aktualizacije muskog i zenskog unutar sebe vodi nas koji korak dalje na putu osobnog razvoja, a svaki korak dalje na tom putu nakon nekog vremena rezultira aktualizacijom osobne moci, zivljenjem iz stanja Ljubavi, stanjem nevezanosti i istovremeno jos dubljoj ukljucenosti u zivot, unutarnjim mirom bez obzira na vanjske okolnosti, vecom strasti za zivotom, tj. dozivljaju zivota kao Radosne Igre, sto Zivot zaista jeste.

Uravnotezenjem, integracijom i aktualizacijom muskih i zenskih energija i kvaliteta povecava se muzevnost muskarca, odnosno zenstvenost zene. Tek onda kada muskarac istinski aktualizira muske kvalitete u spoju sa zenskim kvalitetama njegova muzevnost moze zasjati u punom sjaju. Isto vrijedi i za zenu cija zenstvenost moze manifestirati punu ljepotu kada su skladno integrirane i aktualizirane zenske i muske kvalitete. Snaga, dozivljena u najsirem smislu tog termina, i odlucnost (navodim samo dvije od mnogobrojnih yang kvaliteta) potpuno aktualiziraju sebe tek onda kada su u spoju s njeznoscu i blagoscu (navodim samo dvije od mnogobrojnih yin kvaliteta), i obrnuto, istinska njeznost i blagost su moguce samo kada idu ruku pod ruku sa snagom i odlucnoscu.

U danasnjem drustvu postoji razlikovanje izmedu spola (engleski: sex) i roda (engleski: gender). U svakodnevnom jeziku u Hrvatskoj ta se razlika jos uvijek obicno ne cini, ali vazno ju je imati na umu pri doticanju pitanja odnosa spolova i drustvenim pitanjima opcenito. Nacelno, rijec spol koristi se za sve one razlikovne osobine koje su bioloski uvjetovane, dok rod oznacava one razlikovne osobine koje su uvjetovane drustvenom okolinom.

Suvremeno doba donosi, izmedu svega ostaloga, i naglasavanje rodne raznovrsnosti, stoga isticem da je ovaj seminar namijenjen osobama sirokog rodnog spektra, dakle obuhvaca i one koji se identificiraju kroz zenskost, androginost, muskost ili bilo koju drugu tocku na spektru.

Na ovom treningu/seminaru raditi cemo na uskladenju i energetskoj integraciji muskih i zenskih energija, sto znaci da cemo se fokusirati samo na duhovni rad, kako bi se svakoj prisutnoj osobi olaksao put psiholoske integracije i aktualizacije najciscih izraza muskih i zenskih kvaliteta, individualno oformljujuci specifican omjer i kombinaciju istih.


Opcenito o treningu/seminaru:

Za dostizanje viseg nivoa vibracije i Svjesnosti osnovno je dovesti sistem pet tijela - fizicko vozilo (fizicko, etericno, emocionalno, mentalno i duhovno tijelo) na nivo potrebnog uskladenja i integracije. Uz to, bitno je transmutirati ogranicavajuce i niskofrekventne vibracije u sustavu. Tako pripremljeno vozilo, permanentnim prizivanjem visokofrekventnih energija i visih aspekata sebe (Vise Ja i Bozansko Ja), postupno preobrazavamo u vozilo koje u konacnici, s lakocom i na siguran nacin, moze u potpunosti utjeloviti nasu istinsku Bozansku prirodu - Mocnu Ja Jesam Prisutnost, Monadu, Bozansko Ja, Duh, ili kako to vec odlucimo zvati. Naravno, sve to je proces koji traje, ali daleko krace no sto je to vecina ljudi sklona vjerovati.
Uputno je putem, zapravo, izuzetno je bitno ostvariti duboki i potpuni kontakt s Bozanskim u sebi ili Mocnom Ja Jesam Prisutnoscu, cak i prije nase integracije s Njom.
Uskladeno fizicko vozilo povisene vibracije omogucava taj kontakt i razvoj odnosa s Bozanskim Ja. Tvoja Mocna Ja Jesam Prisutnost (tvoje Bozansko Ja) je najkompetentniji i jedini istinski Ucitelj i Duhovni Vodic za tebe. To si zapravo Ti u svom Bozanskom aspektu. Ne postoji nitko i nista sto te moze bolje voditi i savjetovati od Bozanskog u tebi. Predavanje vodstvu Bozanskog u tebi zapravo je predavanje Bogu, jer tvoje Bozansko Ja nije nikada izgubilo potpunu uskladenost s Izvorom. Ljudi su, generalno gledano, jos uvijek skloniji pokloniti svoje povjerenju vanjskim ˝autoritetima˝ prije nego svojoj unutarnjoj istini - suptilnom glasu Bozanskog. I to je nesto sto treba promijeniti!
Cilj i fokus ovog treninga/seminara je, kratko receno, jednom mjesecno omoguciti svima zainteresiranima priliku, bez obzira na nivo osobnog razvoja, dobiti jedan paket tehnika osobnog uskladenja i podizanja vibracije, kao i trening tih tehnika.
To su tehnike koje su meni osobno dale i daju fantasticne rezultate. Ja ih primjenjujem i kao temelj mnogim drugim tehnikama koje upraznjavam. Iskreno, bez ovih jednostavnih, ali mocnih tehnika ne mogu zamisliti svoj Put. Postoji mogucnost da ti ove tehnike uopce ne odgovaraju, jer svako od nas je jedinstven. Ako je tako, neka ti Postojanje u tvoju realnost, kroz idealne ljude za tebe, na idealan nacin za tebe i u idealnom trenutku za tebe, donese neke druge alate koji ce ti podariti plodove koje ove tehnike daju. Ti plodovi su bitni, jer su istovremeno i preduvjet razvoja Vise Svijesti, kao i njen rezultat.
Istaknuo bih da je put osobnog razvoja, samorealizacije, odnosno Bogorealizacije zapravo multidisciplinarna znanost ciji je bitni segment i transpersonalna psihologija koja je kljucna za postizanje Osobnog Majstorstva nad podsvjesnim i svjesnim umom, odnosno nad fizickim, emocionalnim i mentalnim tijelima. Svaki trud i svaka tehnika svoj temelj ima u psiholoskom aspektu praktikanta. I iz tog razloga iskoristiti cemo vise i visoke vibracije na treningu/seminaru u svrhu reprogramiranja nekih ogranicavajucih obrazaca.

Predlazem ti, ako tvoje unutarnje vodstvo to podrzava, zajednicki susret na jednom od treninga/seminara u svrhu tvog osobnog istrazivanja i otkrivanja tehnika bas za Tebe.

S Moci, Ljubavi i Radosti,
Kreso Lusicic


Preporuke:

PREDBILJEZBA ZA SVJETLOSNI TRENING/SEMINAR JE POTREBNA!

PRILIKOM PREDBILJEZBE, AKO NISI PRISUSTVOVAO/LA NEKOM OD PROSLIH TRENINGA/SEMINARA, MOLIM TE NAPOMENI DA NEMAS SKRIPTU.

DOCI NA VRIJEME (10 - 15 min. prije pocetka)!

Preporucujem doci u komotnoj odjeci i ponijeti bocu flasirane vode.
Za one koji bi mogli ogladnjet predlazem banane i/ili cokoladu kao izbor hrane.
Prostirka za meditaciju i/ili za odmor u pauzi je stvar izbora - stolice su osigurane.

Cijena svjetlosnog treninga/seminara:

200 kuna

Voditelj svjetlosnog treninga/seminara:

Kreso Lusicic

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 11. 12. 2010.
Od 09:00 do 14:00 sati
Dvorana u djecjem vrticu 'Potocnica'
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade 'Crosco'.


Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

Iscjeljivanje karme - spiritualni event
Iscjeljivanje karme - spiritualni event
08.09.2010
Svi sudionici ce u energiji grupe primiti individualni tretman iscjeljivanja karme prema osobnoj zelji, sto znaci da se za vrijeme tretmana moze raditi opcenito karmicko iscjeljenje koje je u trenutku tretmana moguce i/ili specificno karmicko iscjeljenje vezano uz bilo koji aspekt osobe, odnosno zivota: fizicki, emocionalni, mentalni/intelektualni i duhovni aspekt, koji unutar sebe sadrzavaju: zdravlje, novac, odnose, obrazovanje, psiholoski i duhovni razvoj, osobnu, romanticnu/seksualnu, profesionalnu i duhovnu afirmaciju, itd.

Tretman pocinje kada nakon kratke zajednicke pripreme osoba sjedne pored mene. Tada pristupam Knjizi Zivota klijenta/ice uz dozvolu i pod supervizijom Arhandela Metatrona i Bozanskog Ja osobe, te se informiram o karmickoj situaciji odredene teme koja se zeli iscijeliti. Nakon toga Gospodarima Karme izrazavam molbu da se obavi specificno, odnosno opcenito karmicko iscjeljenje te, ako se dobije dozvola, formuliram zahtjev iscjeljenja. Poslije zahtjeva karma se brise djelomicno ili potpuno, ili se preoblikuje u formu koja je klijentu/ici najprimjerenija u kontekstu osobnog razvoja.

Informacije dobivene prilikom cjelokupnog procesa koristim u svrhu pravilne formulacije zahtjeva iscjeljenja i eventualno, s naglaskom na eventualno, ako je potrebno ili primjereno, djelomicno dijelim te informacije s klijentom/icom.

Sve dobivene informacije, bez obzira da li sam ih podijelio s klijentom/icom ili ne, cuvam u diskreciji.

Za vrijeme tretmana klijent/ica, ako je dovoljno otvoren/a i/ili pravilno istreniran/a, moze dobiti odredene duhovne uvide, kao i informacije od strane Visokorazvijenih Cjelovitih Majstora Svjetla (npr. Metatrona i Gospodara Karme) koji na unutarnjim razinama obavljaju ovaj rad. Iz tog razloga preporucujem donijeti papir i olovku kako bi se te informacije i uvidi zapisali, kao i informacije koje mozda dodu direktno od mene, odnosno kroz mene.

Sve informacije savjetujem primiti iz stanja osobne moci, sto u ovom slucaju znaci u duhu spiritualnog rasudivanja, bez predavanja svoje moci vanjskim autoritetima (meni i Svjetlosnim Bicima koja ce biti ukljucena u tretman) i informacijama koje dodu izvan tebe. Ti si jedina istinski meritorna osoba za svoj zivot, i jedino ti mozes pravilno procijeniti istinitost, vrijednost i znacaj svih informacija i savjeta, ali samo onda ako ih odbijes primit slijepo, i samo onda ako ih sagledas izvan svojih svjesnih i nesvjesnih strahova.
U duhu takvog stava dodi na ovaj spiritualni event.

S Moci, Ljubavi i Radosti,
Kreso Lusicic


Preporuke:

MAKSIMALNO SEDAM OSOBA MOZE SUDJELOVATI, A PREDBILJEZBOM OSIGURAVAS SVOJE MJESTO!

DOCI NA VRIJEME (5 - 10 min. prije pocetka)!

Ponijeti papir za pisanje i olovku!

Preporucujem doci u komotnoj odjeci i ponijeti bocu flasirane vode.

Za one koji bi mogli ogladnjet predlazem banane i/ili cokoladu kao izbor hrane.

Prostirka za lezanje je dobrodosla iako nije nuzna - stolice su osigurane.

Ponijeti nesto za citanje (knjiga, roman, casopis)!

Cijena:

200 kuna

Voditelj:

Kreso Lusicic

Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail: kreso.lusicic@zg.t-com.hr


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 11. 12. 2010.
S pocetkom u 14:00 sati
Dvorana u djecjem vrticu "Potocnica"
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.


Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

AGEA: Projekcija filma "SEKS: TAJNA VRATA RAJA"
AGEA: Projekcija filma
01.12.2010
SEKSUALNI MISTERIJI ISTOKA I ZAPADA - RAZOTKRIVENI!
ALKEMIJA, TANTRA I KABALA U MISTERIJIMA ADAMA I EVE

Naziv filma: "Seks: tajna vrata Raja" ("Sex: The secret gate to Eden")
Produkcija: Glorian Publishing (prijasnja Thelema press)
Mjesto projekcije: dvorana HUPED-a, Zelengaj 5 (prvi kat), Zagreb
Vrijeme: 10.12.2010. (petak) od 19 sati
Trajanje filma: 75 minuta, fim je titlovan na hrvatski.
Organizator: AGEA - Akademija Gnoze, Ezoterije i Antropologije iz Zagreba
ULAZ SLOBODAN

Ovaj film, kao i knjige u izdanju AGEA-e, govore:
- o tome da se u drevnim seksualnim misterijima kriju zajednicki korijeni krscanstva, judaizma, budizma i hinduizma i da ovi misteriji predstavljaju univerzalnu prareligiju citavog covjecanstva iz koje su nikle sve duhovne tradicije svijeta.
- o tome da su ovi seksualni misteriji poznati na Zapadu kao alkemija, koja predstavlja isto sto i tantra na Istoku.
- o duhovnom putu bogospoznaje kroz seksualne misterije gnostickog krscanstva.
- o ezoterijskom krscanstvu ili tajnom ucenju Isusa Krista, skrivenom u simbolickim pricama u Bibliji.
- o svetosti braka i spolnog cina.
- razotkrivaju da je Biblija knjiga o alkemiji i da alkemija ne znaci pretvorbu metala u zlato nego olovo ega u zlato Duha.
- da prava alkemija zapravo predstavlja transmutaciju seksualnih sila koja se postize u spolnom odnosu.
- da je Isus imao zenu i da je upravo sa tom tehnikom transmutacije postigao uskrsnuce fizickog tijela.
- o uzroku covjekovog pada i nacinu kako da se ponovno vrati u Raj.
- o nacinu rastvaranja ega, tehnici "bezgresnog zaceca", misterijima Kozmickog Krista, vatre i Sunca, kultu zmije i falusa, uzrocima patnje i njenom ukidanju putem revolucije svijesti.

Film "Seks: tajna vrata Raja" napravljen je u "Glorian Publishing" (prijasnja "Thelema Press"), americkoj izdavackoj kuci koju vode ucenici Samaela Auna Weora, velikog gnostickog Majstora i jednog od najvecih duhovnih ucitelja 20. stoljeca. To je neprofitna organizacija posvecena sirenju izvorne mudrosti - gnoze - koja prebiva u srcu svih velikih svjetskih religijskih i duhovnih tradicija.

Ovaj film razotkriva nikada do danas obznanjeno, tajno ezoterijsko ucenje koje su drevni kabalisti i gnostici cuvali vijekovima, i koje se preko srednjevjekovnih alkemicara i ezoterijskih redova poput rozenkrojcera prenijelo do nasih dana. U njemu seksualni cin predstavlja najsvetiji sakrament. U ovom filmu je vrlo jasno i argumentirano objasnjena duhovna tematika koja je u "Da Vincijevom kodu" svedena samo na razinu zanimljivih nagadanja.

Buduci da se putem medija svih vrsta u javnosti sire razne spekulacije i neistine o ezoterijskom, gnostickom krscanstvu, o Svetom Gralu, porijeklu covjeka i istinskom putu spasenja, autori ovog filma su odlucili javno iznijeti ucenje koje potvrduju vlastitim zivotom, slijedeci tajni put bozanskog para Isusa i Magdalene, put Savrsenog braka, put svete seksualnosti.

Ovaj film predstavlja rijetku priliku da naucimo nesto o skrivenim potencijalima intimnog odnosa muskarca i zene. U njemu je razotkriveno ezoterijsko ucenje na kojem su utemeljene sve velike svjetske religije. U njemu je razotkrivena Velika arkana, misticna tajna proslih stoljeca, istinsko srce svih duhovnih tradicija, izvorno Kristovo ucenje, autenticna nauka o budenju svijesti i oslobodenju Duse od patnje.

Iz sadrzaja filma:
Egzoterijsko i ezoterijsko znanje; tajno ucenje Isusa i Mojsija; porijeklo ljudske vrste; razotkriven Misterij Adama i Eve; pravi uzrok covjekovog "pada"; dva rajska drveta: Drvo zivota (Kaballah) i Drvo znanja (Gnoza); Kundalini; istina o simbolici "zabranjenog voca"; put povratka u Raj; seksualnost u Bibliji; vrste tantre; i jos mnogo toga.

Oni koji ocekuju da ce na ovom poucnom video filmu saznati "kako pri snosaju produljiti orgazam ili kako dozivjeti visestruke, uzastopne orgazme", sto naivnim zapadnjacima nude kvazi-ucitelji crne tantre i taoizma, biti ce razocarani jer ovdje nije rijec o crnoj tantri, nego o izvornoj bijeloj tantri kakvu naucava Veliko Bijelo Bratstvo, kojeg cine Majstori mudrosti zaduzeni za duhovni razvoj covjecanstva.

U ovom filmu nema pornografije i cjelokupna ilustracija pripada svjetskoj umjetnickoj bastini. Ovo nije igrani film sa glumcima nego video-predavanje u kome se smjenjuju mnogobrojni slajdovi koji prate pricu. Isjecci filma se mogu vidjeti na You-tubeu pod nazivom "Sex: The secret gate to Eden":
http://www.youtube.com/watch?v=uHIINvwRiB0&feature=related

Ovo ce biti peta po redu javna projekcija ovog filma, za kojeg je AGEA, kao izvorna gnosticka skola Misterija, od "Glorian Publishing-a" dobila pravo prikazivanja

Ovaj film ujedno je i promocija novih knjiga izvornog gnostickog ucenja u izdanju AGEA-e, koje se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama nakon projekcije:

"Zagubljeni misteriji vatre; vodic za Novo doba Vodenjaka" -Samael Aun Weor i
"Sveti Gral, sveti seks: tajna vrata Raja" - Apeiron Adonaios

Kako doci do HUPED-a pogledajte na karti http://webograd.tportal.hr/gnoza-Samael/HUPED
Indigo svijet - Bozicni popusti do 60 %
Indigo svijet -  Bozicni popusti do 60 %
02.12.2010
Web shop Indigo svijet

POPUSTI DO 60 %

Iz ponude:

* Orgonski uredaji
* Anemona brainwave CD-ovi
* Kristali i kristalni nakit
* Rupicaste naocale
* Moqui kuglice
* Silverex proizvodi
* Knjige i andeoske kartice

Web shop:

www.indigo-svijet.hr

Kontakt telefoni:

01 / 3864 664
091 25 30 687

(9-16 h)
Osijek - Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
Osijek - Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
02.12.2010
"Umjesto da upotrebljavate seks, vi ga zloupotrebljavate. On je bozanski." - Makaja

Predavanje "PUT TANTRE - PUT SAMORAZVITKA ZA PAROVE I SINGLES" izazvalo je veliki interes na 16. Svjetskom kongresu seksualnog zdravlja, gdje je prvi put i predstavljeno. Ova kroz epohe uvijek aktualna tema, zasluzuje najvecu paznju ne samo znanstvenika nego svakog suvremenog covjeka koji je svjestan znacaja i potrebe mijenjanja samoga sebe.
Sto je to pomocu cega se budala strmoglavljuje, a mudrac uzvisuje... - u visine ljubavi, zanosa i nadsvijesti? Tako glasi zagonetka postavljena svjeze zaljubljenom paru, potpuno preplavljenom osjecajima ljubavi i njeznosti. Koliko parova moze za sebe tvrditi da su rijesili zagonetku? Da trajno zive u blazenstvu zadovoljene ljubavi i seksa? Onima koji ovo ne uspiju razgonetnuti, partnerstva osciliraju izmedu nebeskog zanosa i ekstremnih patnji, te sa staroscu postaju sve vise karakterizirana dosadom. Zasto tako cesto nakon doba zanosa i "vjecne vjernosti" ipak slijede - svada, ravnodusnost, prevara, slomljena srca odraslih i djece?
Neka drevna ucenja su dosla do zakljucaka i pojmova kao npr. "kundalini" (zivotna sila), "cakra" (energetski centar) i sl. koje ne nalazimo vise samo u rjecnicima istocnjacke duhovnosti i alternativne medicine vec i u modernoj znanosti.Tako je i tantra - u svojim najrazlicitijim vidovima - u danasnje seksualizirano doba itekako moderna. Nazalost, u svoj toj raznovrsnoj ponudi ostaje u velikoj mjeri zapostavljena temeljna namjera tantrickog pristupa - covjekov duhovni razvoj.
Makaja inzistira upravo na tome: Seksualna energija je nase gorivo. Svrha zbog koje mi ovu energiju posjedujemo jest da bismo je pretvarali iz strasti seksualnih organa u strast srca. Nasa seksualnost se transformira, nas seks postaje neusporedivo blazeniji i ekstaticniji kroz zaljubljenost. Istovremeno, zaljubljenost sama po sebi, takoder i bez seksa, cini ljude nevjerojatno sretnima. I konacno, bez zaljubljenosti i ljubavi covjek ne moze van iz okova seksualnih hormona.
"Seks nema veze s ljubavlju. Ljubav nema veze sa seksom. Ali, kad se njih dvoje udruze, onda je to nebeski." - Madonna
Okosnica i srediste Makajinog duhovnog ucenja je ljubav. Svi znamo kako blagotvorno zaljubljenost i ljubav djeluju na razgradnju i oslobadanje od stresa i briga. Komaja, medutim, zna i nesto vise, a to je:
kako svjesno i voljno ulaziti u stanja zaljubljenosti i ljubavi, kako ih pojacavati i uciniti ih trajnim stanjima svijesti.
Mi ljudi, mozemo puno vise uzivati zivot, smatra Makaja. Mozemo puno vise voljeti, puno vise seksualno i erotski uzivati. To je jedno od glavnih zarista naseg zivota - taj seks i orgazam. Trebamo ih odgonetnuti! Seks je prije svega stvar duse i duha - Makaja ce na svom javnom predavanju u Hotelu Mursa u Osijeku ponuditi pogled u svoju "tantru srca".
I ne tice se samo mladih, posebno kad o temi govori strucnjak svjetskog glasa: Makajine organizacije iz cak cetiri europske drzave clanice su krovne znanstvene institucije World Association for Sexual Health WAS, koja usko suraduje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom WHO i aktivna je na svih 5 kontinenata.
O Makaji:
Vec preko 30 godina Aba Aziz Makaja (Franjo Milicevic) istrazuje i "odgonetava" bogato podrucje ljudskog zivota. Oslanjajuci se na skole tantricke kundalini joge, kao i na krscansku duhovnu tradiciju, Makaja je razvio ucenje, koje odgovara potrebama suvremenog covjeka. Iskustva iz rada s pojedincima, parovima i grupama sirom svijeta na podrucju partnerstva i seksualnosti, sazeta su u originalnoj knjizi "Eros i logos", dostupnoj i na hrvatskom jeziku (sljedeci svezak je u pripremi).
Makajina Ljubavno-erotska terapija LET za oslobadanje od raznih vrsta ovisnosti je medunarodno drzavno i privatno podrzana, izmedu ostalih od strane nevladine americke organizacije USAID, Ministarstva za mlade i sport Republike Makedonije te Ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb grada Zagreba.

Predavanje A. A. Makaje:
Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
utorak, 7.12.2010, u 20.00 sati
Hotel Mursa, B. Kasica 2a, Osijek
Ulaznica: 25kn., ucenici i studenti 15kn.
RADIONICA U CENTRU APOLON, ZAGREB: tai chi chuan i trbusni ples, nedjelja 12.12.2010.
04.12.2010
TAI CHI CHUAN I TRBUSNI PLES
Radionica u Centru Apolon
Nedjelja 12.12.2010.
Od 10 do 13h i od 14 do 16h.

Za sve koje veseli pokret tijela!

Tai chi chuan je stara kineska energetska vjestina koju karakteriziraju stilizirani borbeni pokreti. Bez napora i vrlo blago, ovim vjezbanjem razgibavamo zglobove, razvijamo duboko disanje, opustamo misice i zivcani sustav, i poticemo rad svih vitalnih funkcija. Razvija se snaga i gipkost, koncentracija i unutarnji mir. Nikakve fizicke predispozicije nisu potrebne za bavljenje ovom tjelovjezbom. Pri vjezbanju uvijek osluskujemo vlastito tijelo i trenutne granice, i postujemo ih.

Trbusni ples je plesna forma za koju se vjeruje da je nastala iz drevnih rituala plodnosti i koja se kroz dugu povijest obogacivala utjecajima mnogobrojnih kultura, od Indije na istoku, preko bliskoistocnih i sjevernoafrickih zemalja, sve do Spanjolske. Utjecaj na zdravlje za sve koji se bave ovim plesom je visestruk i osjeti se od kardiovaskularnog sustava, zglobova, fleksibilnosti citavog tijela, uspravljenog drzanja, do dobrog osjecaja u vlastitom tijelu i vedrog raspolozenja. Trbusni ples moze plesati bilo tko, neovisno o godinama, fizickoj kondiciji, gradi ili spolu.

U trbusnom plesu se veliki dio pokreta radi zdjelicom, dok se u tai chiju svaki udarac "lansira" iz okreta tijela, tj. zdjelice. Polozaj tijela u plesu vrlo je slican onome u tai chiju, i gradi se od ravnih donjih leda. Koljena su uvijek svinuta, ruke meke i opustene. Dodite i vjezbajuci s nama otkrijte poveznice izmedu ova dva naizgled toliko razlicita oblika pokreta!

Seminar je namijenjen svima koje veseli pokret tijela!

U opustenoj i ugodnoj atmosferi, kroz trbusni ples i pokrete tai chija radit cemo:

* na osvjestavanju i opustanju tijela
* polozaju tijela
* jednostavne i efikasne vjezbe istezanja i zagrijavanja
* tehnike disanja
* neke od pokreta iz trbusnog plesa, uz dobru glazbu i radeci
malu koreografiju
* osnovne principe pokreta u tai chiju, neke od pokreta iz kratke
forme (24 pokreta, stil yang)

Cijena radionice: 200 kn.
Obavezne predbiljezbe i uplata akontacije.

Info i prijave:
Sonja, 091 206 2531, sonja_pss@yahoo.com
Katarina, 099 695 72 70, kata_gavric@yahoo.com

CENTAR APOLON
Derencinova 1/4
Zagreb
Feng shui POKLON BON
Feng shui POKLON BON
05.12.2010
Prosinac je mjesec darivanja, vrijeme kada biramo poklone za svoju obitelj i drage ljude. Ove godine poklonite svojim najdrazima nesto potpuno drugacije - poklonite im drevno znanje feng shuia uz pomoc FENG SHUI POKLON BONA

Pogledajte nasu bogatu ponudu i darujte originalan te nadasve koristan poklon:
http://www.kreativandom.com/poklonbon.php

Ukoliko ste neodlucni koji bon odabrati, trebate dodatna pojasnjenja ili se radi o specificnom prostoru, rado cemo odgovoriti na sva Vasa pitanja.
Obratite nam se s povjerenjem i ove godine poklonite nesto drugacije - poklonite prekrasno drevno znanje feng shuia.

Svim sadasnjim i buducim zaljubljenicima u feng shui zelimo ugodne blagdane te uspjesnu Novu 2011. godinu!

Vjera Tomas
Kreativan dom
http://www.kreativandom.com/index.php
Trazite idealan/originalan poklon za svoje najdraze predstojece blagdane
Trazite idealan/originalan poklon za svoje najdraze predstojece blagdane
05.12.2010
Poklonite svojim najdrazima CD s brainwave glazbom, ugodnom opustajucom meditativnom glazbom kombiniranom s binauralnim tonovima koji ce promijeniti stanje vaseg uma vec za 10 minuta. Brainwave glazba je prirodna i znanstveno dokazana audio tehnologija koja pomaze kod postizanja razlicitih stanja, mijenjajuci vase mozdane valove. CD-i u ponudi:
Pocnite dan puni energije
Umirite se i otpustite stres
Duboki san
Ucenje i poboljsanje memorije
Potaknite kreativnost
Za svaki CD mozete poslusati jednominutni uzorak na www.transformativa.hr
Uz svaku narudzbu dobivate i dvije besplatne e-knjige (vise na navedenoj web stranici).
CD-e mozete naruciti pouzecem na tel: 098 649 628 ili kupiti u web trgovini Transformative na www.transformativa.hr

Posjetite stand Transformative na Festivalu Alternatie u Hotelu Internacional od 11-12. prosinca.
WOLFGANG SAUS - UMJETNOST ALIKVOTNOG PJEVANJA 17.-19.12. U LJUBLJANI !!!
WOLFGANG SAUS - UMJETNOST ALIKVOTNOG PJEVANJA 17.-19.12. U LJUBLJANI !!!
06.12.2010
17. - 19. 12. U LJUBLJANI CE SE ODRZATI RADIONICA ALIKVOTNOG PJEVANJA SA WOLFGANGOM SAUSOM, IZVANREDNIM PJEVACEM I UCITELJEM ALIKVOTNOG PJEVANJA IZ NEMACKE !

ALIKVOTNO PJEVANJE otvara sluh za nove dimenzije zvuka i djeluje iscjeljujuce na citav organizam.
Odjednom u jednom samom tonu odkrijemo mnostvo tonova, koji svi zvuce istovremeno i sinhroniziraju sve nivoe naseg bica. Kao sto je rekao pjesnik Blake: "u zrnu pjeska vidim citav svijet", tako mi u jednom tonu odkrivamo citavu simfoniju!

Posebnost alikvotnog pjevanja je, da mozemo odvojiti individualne tonove i sami zapjevat dvoglasno, pa cak i polifono. Taj zvucni fenomen puno je vise od zanimljivog efekta, naime u alikvotnim tonovima sakrivena je tajna svemira i njegovih svetih proporca, o kojima nam govori I bozanska geometrija.
Tajnu proporca alikvotnih tonova proucavao je vec Pitagora.

WOLFGANG SAUS je u proucavanju i pjevanju alikvota (nadtona, visih harmonika) pronasao svoj zivotni smisao. Sa svom znanstvenim umom proucava zakonitosti alikvotnih tonova, sa svojom umetnickom nadarenoscu ozivljava ih na koncertima po citavoj Evropi i izvan njenih granica, a sa svojim pedagoskim erosom i uz pomoc vrlo jednostavne metode u tri koraka vrlo uspjesno poducava tu vrstu pjevanja. Njegove su radionice vrlo opustene, pune smijeha i radoznalog odkrivanja mogucnosti sopstvenog glasa, te vrlo uspjesne. U kratko vrijeme nauci vas umijetnosti alikvotnog pjevanja.

Vise o tome na web stranicama:
http://soundofcreation.blogspot.com/
www.smisel.si

INFO I PRIJAVE:
Metka Lebar
metka.lebar@kabelnet.net
info@smisel.si
tel.: +386 41 425-001

Radionica ce se odrzavati na engleskom jeziku i prevoditi na slovenacki.

sMisel

USKORO:
Radionica TWIN-FLAME I IZVORNO PARTNERSTVO
IZVORNI REIKI I. i II. stupnja
SVETI ZVUK I KOKREACIJA
DUHOVNO PUTOVANJE - EGIPT
U SUSRET Z DUPINIMA
HEART SONG
...

www.smisel.si


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE