Online arhiva
      

*|FACEBOOK:LIKE:http://facebook.com/IndigoSvijet|*  |  proslijedi na mail prijatelja  |  pregled u web browseru  |  ispiši me
anemona akcija
SAJAM MYSTIC – Vrijeme je za promjene
03.04.2012

U razdoblju promjena, sve većih izazova, ubrzanja i stresa, sve je snažnija potreba za očuvanjem zdravlja i prirodne životne ravnoteže. U potrazi za boljim, zdravijim i sretnijim životom MYSTIC je jedno od mjesta koje javnosti izravno prezentira svu snagu različitosti i nekonvencionalnih oblika življenja.

Sa zadovoljstvom najavljujemo i pozivamo Vas na MYSTIC, 3. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti, 19. - 23. rujna 2012.

Glavna tematska područja sajma su:
> nekonvencionalna medicina
> zdrava hrana i prirodni stil života,
> granična područja znanosti.

Novosti na Mysticu!
MYSTIC je ove godine osnažen novim projektom ZAGREB YOGA FEST - 1. Conference & Show, 21.-23. 09.2012. sa stručnim, edukativnim i izložbenim predstavljanjima raznih škola, stilova yoge i meditacijskih tehnika uz sudjelovanje priznatih domaćih i međunarodnih učitelja.

Također, u suradnji s partnerom sajma Hrvatskim udruženjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu, najavljujemo 1. DUHOVNI SUMMIT, skup duhovnih vođa i međunarodnih asocijacija čija je misija izravno i javno promicanje duhovne obnove, napretka, druženja i duhovnog ozdravljenja. Najavljujemo zanimljive stručne teme kao što su: Misterij Nikole Tesle, Skrivena povijest ljudske vrste, Mistični artefakti, Piramide u Visokom, Tesla-Metamorphosis, Utjecaj emocija na zdravlje i sustav 5 elemenata, Rekonekcija, s plejadom priznatih domaćih i stranih predavača. Za večernje termine pod nazivom „Mystic u Kongresnoj dvorani“ potvrđen je dolazak svjetski poznatog učitelja sviranja gongova Don Conreauxa koji će sudjelovati u programu Koncerta gongova i Gong Puji te druga atraktivna događanja svake večeri.

Od prostornih atrakcija izdvajamo predstavljanje istočne tematske kuhinje, tematske izložbe, novi energetski labirint, bio-piramidu za meditaciju, eko-tržnicu s certificiranim proizvodima, a ukupan izložbeni i programski sadržaj ovogodišnjeg MYSTIC-a organiziramo u prostoru Kineskog i okolnih paviljona.

U istom terminu, uz Mystic održavaju se Kolektivne izložbe stranih zemalja i Zemlja partner, Široka potrošnja i Sajam energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Isto tako u želji da potaknemo međusobnu komunikaciju i razmjenu obavijesti o aktualnim događanjima, na http://www.zv.hr/mystic otvorili smo dodatnu rubriku Poruke izlagača u kojoj svi možete najavljivati novosti i svoje aktivnosti. Na istoj web stranici kao i facebooku možete pratiti tijek pripreme sajma te najsvježije najave i potvrde ukupnog programa.

http://www.zv.hr/mystic

U SKLOPU SAJMA MYSTIC – u rujnu 1. ZAGREB YOGA FEST POSEBAN GOST: SRI SRI RAVI SHANKAR – duhovni učitelj
02.06.2012

U SKLOPU SAJMA MYSTIC – u rujnu 1. ZAGREB YOGA FEST
POSEBAN GOST: SRI SRI RAVI SHANKAR – duhovni učitelj

ZAGREB YOGA FEST – 1. Conference & Show novi je projekt Zagrebačkog velesajma kojeg organiziramo u sklopu 3. međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti MYSTIC.

Zagreb Yoga Fest službeno počinje svečanim otvaranjem u petak 21. rujna na Međunarodni dan mira i traje do nedjelje 23. rujna 2012.. Poseban gost ZYF-a je Sri Sri Ravi Shankar, osnivač fondacije Art of Living te svjetski poznati duhovni vođa, humanist i mirotvorac koji će sudjelovati u svečanosti otvorenja i održati javno predavanje te zajedničku meditaciju s posjetiteljima posvećenu miru, humanosti i toleranciji.

Premijerno održavanje Zagreb Yoga Fest-a po visokom je organizacijskom standardu Conference & Show, a sadržajno započinje i prije službenog otvorenja s programom Yoga za djecu - Rainbow Kids metodom (srijeda,19.9.2012.) te Kongresom Europske Yoga Federacije (četvrtak,20.9.2012.).

Po klasičnim organizacijskim načelima ZYF nije sajam već konvencija u kojoj su jednako zastupljeni izložbeni segment i stručno-edukativni program u kojem mogu sudjelovati svi posjetitelji (predavanja, radionice, vježbanje, demonstracije, meditacije i druga tematska događanja). Na toj osnovi pod naslovom "Jedinstvo u različitosti "okupili smo  najznačajnije yoga škole u Republici Hrvatskoj i istaknute pojedince te zajednički uspjeli organizirati tematsko događanje jedinstveno u široj regiji.

Svoje sudjelovanje na ZYF između ostalih potvrdili su vrsni domaći i strani učitelji: Swami Suryananda, Kamal Singh, Mark Kan, Žarko Andričević, Jadranko Miklec, Ben Jahmin, Petra Friganović, Marco Bianco, Emina Kurtagić, Valentina Stojković, Sandra Petra Pintarić, Snježana Nišević, Danijela Biondić Vidaković, Sandra Đidara Bianco, Sanja Radović, Renata Reiner, Petra Carmichael i dr.

Ukupna ponuda sajma Mystic, pored yoge, obuhvaća razne nekonvencionalne metode i terapije - prirodne, energetske i duhovne, zdravu hranu, organski uzgoj hrane, ljekovito bilje i pripravke od ljekovitog bilja, apiterapiju, dodatke prehrani, prirodnu kozmetiku, masažu, feng shui, kristale, stručnu literaturu i još puno toga. Cjelokupan izložbeni segment ima prodajni karakter, tako da će se moći kupiti što je izloženo uključujući odjeću, prostirke, knjige, CD-e, razne uređaje, zdravu hranu, ljekovito bilje i preparate i ostalo.

Kao dodatnu prostornu atrakciju ističemo piramidu dimenzija 8 x 8 metara u bazi u kojoj će biti moguće meditirati i osjetiti energiju piramide. Također, za meditaciju i postizanje unutrašnjeg mira i
zadovoljstva tu je i energetski labirint.   

Također u subotu 22. rujna, u suradnji s Hrvatskim udruženjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu (HUPED), partnerom sajma, pod naslovom Mir-Duhovnost-Tolerancija, organiziramo Svjetski Duhovni Summit.

Željeli bismo istaknuti i osnovni programsko-sadržajni okvir sajma Mystic: više od 80 sati predavanja i edukacije, dr Semir Osmanagić s najnovijim činjenicama o piramidama u Visokom; Subotnje popodne na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom koji ugošćuje Gorana Marjanovića i Ljubu Ristovskog na temu misterija Nikole Tesle te Anju Petrović s prezentacijom Teslametamorfoze; radionica Astralnog putovanja; koncert duhovne glazbe s poznatim Peterom Hessom na tibetanskim zdjelama i s mnogim drugim izvođačima. U stručnom programu sudjeluju certificirani terapeuti, duhovni učitelji, doktori medicine, znanstvenici…

Sve to kao i niz drugih sadržaja čini 5 sajamskih dana (19.-23.9.2012.) slikovito rečeno jednom erupcijom pozitivne energije i dobrih vibracija. Cilj je najširoj javnosti ukazati na postojanje načina i stila života sukladnog prirodnim i duhovnim postulatima te dobrobiti koje prakticiranje istih donosi pojedincima, ali i društvu u cjelini.

I AM UNIVERSITY – INTERNACIONALNA AKADEMIJA CJELOVITOG UZAŠAŠĆA - UPISI U TIJEKU!
05.05.2010

01. 10. 2012., u Zagrebu, pokrećem novu, 6. klasu/grupu cjelovitog Uzašašća koju ću educirati po programu I AM UNIVERSITYA – INTERNACIONALNE AKADEMIJE CJELOVITOG SPIRITUALNO-PSIHOLOSKOG RAZVOJA.

Svi su dobrodosli!

Prijava je obavezna!

U tekstu koji slijedi, nakon početnih tehničkih informacija slijede osnovne informacije o četverogodišnjem I AM UNIVERSITY programu.

OSNOVNI OKVIR ZAJEDNIČKIH SUSRETA:

- Susreti su jednom tjedno, u večernjim satima, u dječjem vrtiću ˝Potočnica˝.
- Ova nova grupa će imat redovne tjedne susrete ponedjeljkom od 18:30 do 21:30 h.
- Nastava se održava jednom tjedno (4 x mjesečno) tijekom cijele godine osim ljeti.
- Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu.
- Tolerira se razumno izostajanje.
- Obrazovanje traje tri i pol do četiri godine, ovisno o jedinstvenim potrebama grupe.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA PRVOG SUSRETA:

Ponedjeljak, 01. 10. 2012.
S početkom u 18:30 sati (doći 20 min. ranije).
Dječji vrtić "Potočnica" - Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Prostorija za projekcije: od ulaza krenuti ravno prema dvorani, proći pored dvorane i skrenuti dolje desno.

Vrtić se nalazi između trešnjevačkog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.

CIJENA:

- Školarina se plaća mjesečno, a ne godišnje.
- Cijena mjesečne školarine iznosi 600 kn i plaća se najkasnije do trećeg susreta u mjesecu.
- Bez obzira na eventualne izostanke plaća se puna cijena.
- Odustati se može bilo kada, s time da je potrebno podmiriti školarinu za mjesec u kojem se odustaje.

UPISI U TIJEKU:

Prijava je obavezna i treba sadržavati:

- puno ime i prezime
- broj mobitela
- e-mail adresu

OSOBA ZA KONTAKT:

Krešo Lušičić

LIFE COACH:

- EDUKATOR I TRENER NA PODRUČJU RAZVOJA OSOBNE MOĆI I LEADERSKIH KOMPETENCIJA, ODNOSNO CJELOVITOG OSOBNOG RAZVOJA KOJI POŠTUJE, RAZVIJA I INTEGRIRA FIZIČKI, PSIHOLOŠKI I DUHOVNI ASPEKT ČOVJEKA.
-INSTRUKTOR CJELOVITOG UZAŠAŠĆA
- PSIHOLOŠKO-SPIRITUALNI SAVJETNIK

ISCJELITELJ:

- PSIHIČKI ISCJELITELJ: ČIŠĆENJE I ZAŠTITA LJUDI I PROSTORA OD NEGATIVNIH UTJECAJA, ENERGIJA, SILA, TEHNOLOGIJA (NEG. IMPLANTI I SL.) I ENTITETA.
- KARMIČKI ISCJELITELJ
- ENERGETSKI ISCJELITELJ
- DUHOVNI ISCJELITELJ

I AM UNIVERSITY ASCENSION CLASS FACILITATOR

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com
www.iamuniversity.org

OSNOVNE INFORMACIJE O ČETVEROGIDIŠNJEM I AM UNIVERSITY PROGRAMU:

I AM UNIVERSITY, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizašlih iz ezoterijskog znanja bijele okultne znanosti, služi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluče ovladati fizičko-zemaljskim, psihološkim i spiritualnim aspektom svog bića do razine istinskog Čovjeka ili drugim riječima rečeno, do razine cjelovitog Uzašlog Majstora/Majstorice - prosvijećenog i prosvijetljenog Bića koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru života.

Lista samo nekih od brojnih tema koje se obrađuju unutar tri i pol do četiri godine programa:

- Uzašašće
- Sedam nivoa inicijacije
- 22 Inicijacije
- Aktivacija Uzašašća
- Tehnike Uzašašća
- Ključevi Uzašašća
- Rad sa sjedištima Uzašašća
- Dvadesetdvije čakre
- Cjelovito Uzašašće
- Cjelovito Uzašašće i razvijanje ispravnog odnosa spram unutarnjih osjetila
- Pregled necjelovitog Uzašašća
- Majstori zone sumraka, kultovi i necjelovite grupe uzašašća
- Zlatni ključevi za dostizanje Uzašašća u ovom životu
- Zlatni ključevi ubrzanja spiritualne evolucije
- Kako otvoriti, usidriti i aktivirati 50 čakri
- Kako izgraditi svjetlosni kvocijent i kvocijent ljubavi
- Kozmičke zrake
- Kozmičko Uzašašće
- Krajnje Monadičko uzašašće: korak koji slijedi
- Izgradnje antakarane
- Aktivacija MER-KA-BE
- Teorija i praksa kanaliziranja
- Monada, duša i osobnost
- Moćna Ja Jesam Prisutnost
- Melkizedekovo svećenstvo
- Sanat Kumara i planetarna Hijerarhija
- Agartha u šupljini Zemlje
- Mantre, Božja imena i riječi snage
- Egipatske Misterije
- Zakoni karme
- Bog i Kozmička Hijerarhija
- Planetarni Uzašli Majstori i njihovi božanski dijelovi slagalice
- Aštar Komanda
- Rad s Arkturijancima
- Vanzemaljci i druga vladina prikrivanja
- Anđeoska hijerarhija
- Pan i duhovi prirode
- Smrt, umiranje i znanost o bardou
- Život između inkarnacija
- Razumijevanje i rad sa snovima
- Romantični odnos iz perspektive duše
- Zlatni ključevi uspješnog romantičnog odnosa
- Ezoterijsko razumijevanje seksualnosti
- Ezoterična psihologija i znanost o dvanaest zraka
- Psihologija duše ili transpersonalna psihologija u komparaciji s tradicionalnom psihologijom
- Kristovska svijest i kako je postići
- Odstranjivanje jezgri straha
- Reprogramiranje podsvjesnog uma
- Razvijanje osobne snage i funkcioniranje svjesnog i nesvjesnog uma
- Odgajanje unutarnjeg djeteta
- Čišćenje negativnog ega kroz znanost o Arhetipovima
- Transcendiranje arhetipskih dualnosti negativnog ega
- Restrukturiranje ega
- Psihoepistemologija
- Čišćenje negativnog ega kroz znanost o Zrakama
- Kabalističko Drvo Života
- Čišćenje negativnog ega kroz znanost o Drvetu Života
- Kako razviti ekstremno dobro funkcionirajući fizički, psihološki i spiritualni imuni sustav
- Hipnoza i autohipnoza
- O psihičkom napadu iz spiritualne i psihološke perspektive
- Psihička samoobrana
- Kako očistiti neg. impl., elementale, astralne entitete...
- Iscjeljivanje bojom i zvukom
- Osamnaest velikih kozmičkih čišćenja

DODATNE INFORMACIJE:

http://www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf

PREPORUKA JEDNOG ZADOVOLJNOG POLAZNIKA I AM UNIVERSITY PROGRAMA:

„Krešu, što osobno, što kroz njegov rad, sada poznajem skoro 4 godine, od kada sam upisao I AM University i imam vrlo pozitivna iskustva. Krešo je u današnje doba „rijetka sorta“ ljudi. On je prvenstveno osoba od integriteta. Ovu kvalitetu osim u privatnom životu manifestira i kroz svoje radionice, seminare i sve ostale aktivnosti. On je zapravo isti privatno i poslovno. On živi ono što jest.

Osobno, sviđa mi se njegova direktnost. Nema nedoumice „što je pisac time želio reći“, sve je jasno i konkretno postavljeno. Neki to mogu doživjeti i kao grubost, ali kada se malo bolje pogleda, vidi se kako se u svakoj situaciji odnosi na, za tu osobu, najbolji mogući način.

Prema mojem iskustvu u svaku radionicu, seminar ili bilo što drugo unosi 100% energije, što jamči visoku razinu kvalitete. On također ima šesto čulo da uhvati kod osobe ono što je doista muči i pomaže joj razbijajući joj iluzije. Na dotičnoj osobi je onda da odluči hoće li prihvatiti tu pomoć i uhvatiti se u koštac sa problemom ili će odbiti pomoć odnosno pobjeći, jer ovaj je proces uvijek neugodan (nekad više, nekad manje) i traži od osobe iskrenost, hrabrost, volju i akciju da ga se uspješno riješi.

U okviru I AM University školice, kako je volim zvati, posebno dolazi do izražaja njegova kvaliteta kao učitelja. Nakon što grupa dobije svoje primjerke lekcije, ona se detaljno i sustavno analizira i objašnjava – što omogućava bolje razumijevanje. Meditacije na su unikatno i kvalitetno vođene, a zazivi su bijelomagijski, cjelovito i moćno izvedeni. Sam program I AM University nudi pregršt alata, što psiholoških, što duhovnih, koji ako se pravilno i dosljedno provode daju velike rezultate za učenika, a Krešo ih svojom energijom i pristupom dodatno potencira.

Krešu toplo preporučam svima, a pogotovo onima koji su se odlučili za ozbiljan rad na sebi, jer takvi će imati najviše koristi od suradnje s Krešom. Ja sam tijekom ovih godina imao svoj dio izazova u radu s Krešom i vrlo sam mu zahvalan na svoj pruženoj pomoći (i ugodnoj i neugodnoj), zbog koje danas funkcioniram na drugačijoj, punijoj razini života.“

- Siniša Julijan, Zagreb, siječanj 2012.

Autentičnost preporuke moguće je provjeriti telefonski ili e-mailom:

092 11 00 463
julijan@gmail.com

Tehnologije Svjesti
27.06.2012

PREGLED PREDSTOJEĆIH SEMINARA:

07. 07. BEOGRAD, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - Autor metoda - G. Grabovoi (9 - 17 sati, 108€), Hotel Palace, Topličin venac, Stari Grad

21.07. PASSAU, RUSSISCE HEILMETHODEN - Grigori Grabovoi (9 - 17Uhr, 180€), Veranstaltungsort der Zeit unbekannt

04. 08. GRAČAC (LIKA), TEHNOLOGIJE SVIJESTI, Autor metoda - G. GRABOVOI (9 - 17 Sati, Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

05. 08. GRAČAC (LIKA), TEHNOLOGIJE SVIJESTI - Autor metoda - N. KOROLOVA (9 - 17 Sati,Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

18. 08. PODGORICA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - Autor metoda - G. Grabovoi (9 - 17 sati, 80€), Mjesto trenutno nepoznato

01.09. PULA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI, Autor metoda - G. Grabovoi (9 - 17 sati, 108€), Mjesto trenutno nepoznato

08.09. OSIJEK, TEHNOLOGIJE SVIJESTI, Autor metoda - G. Grabovoi (9 - 17 sati, 108€), Mjesto trenutno nepoznato

13.10. ZAGREB, TEHNOLOGIJE SVIJESTI, Autor metoda - G. Grabovoi (9 - 17 sati, 108€), Hotel Palace

27. i 28. 10. BEOGRAD, TEHNOLOGIJE SVIJESTI, (10 - 16 sati, 216€), Gost Docent - SVETLANA SMIRNOVA

Vise na:
www.vastuveda.eu

Prijave:
svjetlo.vjecnosti@gmx.de ili ayurveda.vastu@gmx.de

Anemona brainwave CD-ovi - Popust 59 %
29.06.2012

Ljetni popust Anemona brainwave izdanja!

Puna cijena = 120 kn
Cijena na popustu = SAMO 49 kn

Posjetite:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/anemona-brainwave-cd-ovi/

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]