banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

ThetaHealing - tecaj Theta iscjeljivanja u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca - 3./2011. - www.thetahr.com
ThetaHealing - tecaj Theta iscjeljivanja u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca - 3./2011. - www.thetahr.com
24.01.2011
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca - termini odrzavanja tecajeva:
4.03. - 6.03.2011.
25.03. - 27.03.2011.
29.04. - 1.05.2011.
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.
----------------------
Cilj Naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.
Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
15.04. - 17.04.2011.
-----------------------------
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
18.04. - 19.04.2011.

TRETMANI - dogovor termina na tel 095/8641309 ili mail thetatomislav@mail.com

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309
ALTERMED - 7. sajam zdravog nacina zivljenja u Celju - 18.-20.3.2011.
ALTERMED - 7. sajam zdravog nacina zivljenja u Celju - 18.-20.3.2011.
12.02.2011
Na pragu proljeca po savjete za zdravo zivljenje na 7. Altermed

Zdrava prehrana i njega, suprirodno zivljenje i blagotvorna duhovnost i ove godine obiljezit ce dogadanje na 7. sajmu ALTERMED, koji na pragu proljeca organizira najveca slovenska sajamska kuca Celjski sejem. Sajam zdravoga nacina zivljenja, iscjeliteljstva, travarstva, zdrave prehrane, prirodne kozmetike i ekoloski prihvatljivoga zivljenja odrzavat ce se u Celju od 18. do 20. ozujka 2011. Organizator i ove godine na sajmu ocekuje vise od 130 izlagaca iz Slovenije i Hrvatske.

7. sajam Altermed takoder ce biti u znaku predavanja i predstavljanja, koji su vec u proslosti pored dogadanja na izlozbenim prostorima znacajno obiljezili sajamsko dogadanje. Svaki dan odvijat ce se nekoliko desetina predavanja u predavaonicama, predstavljanje na Demo podiju i prikazivat ce se pripreme zdrave hrane u Demo kuhinji.

Medu predavacima i ucitelj i terapeut i SAD-a
Medu brojnim priznatim predavacima ove godine na sajmu ALTERMED nastupa i gost iz SAD-a Keith Sherwood. On je medunarodno priznat ucitelj koji je nastupao u brojnim radio i televizijskim emisijama u SAD i Europi. Predavao je i na sveucilistu u Hamburgu i u Ujedinjenim narodima u Becu. Posljednjih deset godina predaje o sintezi zapadnjackih terapeutskih tehnika, taoisticke joge i tantre u radionicama pod nazivom Anatomija samorealizacije. Predavanje koje ce u subotu, 19. 3., moci cuti posjetitelji celjskoga sajmista, bit ce u znaku lijecenja svojega energetskog sustava, odnosa i samoga sebe.

Demonstracijska kuhinja i podij za jos neposredniji kontakt s posjetiteljima
U Demo kuhinji u okviru tri sajamska dana moci cete dobiti nove recepte za zdravo kuhanje te s kuharskim majstorima razgovarati o zdravome nacinu pripreme i posve svakodnevnih namirnica. Bit ce prikazi pripreme zdrave hrane, namaza od ljekovitoga bilja, prijesne torte barbarella, degustacije od heljdine njive do heljdinih specijaliteta, karme ociscenih jabucnih peciva, kuhat ce skolarci…

Na Demo podiju odvijat ce se predstavljanja i nastupi Eko skola s raznovrsnim programom te predstavljanja drugih izlagaca. Odvijat ce se joga smijeha, zvucna masaza, odzvanjat ce melodije mahamantre, moci cete otkriti kakva je skrivena moc boja. Moci cete vidjeti i prikaz energijskoga ciscenja i aktiviranja prostora za domacu i poslovnu uporabu, prikaz detoksikacije tijela aparatom Aqua detox, a medu predstavljanjima su i samolijecenje i lijecenje odnosa s prirodom i andelima, andelske meditacije, astrologija i lijecenje planetima, budenje i jacanje zivotne energije, unutarnje snage i kreativnih sposobnosti energijskim i meditacijskim tehnikama…

Sajam posjecuju vjerni posjetitelji
ALTERMED ima bojne vjerne posjetitelje kojima se svake godine pridruzuju i novi buduci da su sadrzaji sajma sve aktualniji, a sajam prerasta u tradicionalnu manifestaciju koja prati pocetak proljeca. Vise od 70 posto posjetitelja na posljednjemu sajmu 2010. godine najavilo je ponovni posjet ove godine, a vise od polovice posjetitelja strucnim je predavanjima dodijelilo odlicnu ocjenu.

Detaljan program dnevnoga dogadanja u demonstracijskoj kuhinji i drugim dogadanjima na sajmistu bit ce neposredno prije manifestacije na web-stranici www.ce-sejem.si.

Osim ALTERMEDA na sajmistu i sajmovi FLORA i VJENCANJE te susret pcelara
Osim ALTERMEDA dolazak proljeca prate i sajmovi FLORA i VJENCANJE. Sajam vrtlarstva, cvjecarstva i krajobrazne arhitekture FLORA jest najveci sajam za sve one koji se uredivanjem vrtova i domova bave profesionalno, a i za ljubitelje vrtova i cvijeca. Sajam VJENCANJE ove godine slavi jubilejnu, 10. obljetnicu te je prvi i jedini sajam sa sveobuhvatnim pregledom ponude za organizaciju vjencanja. Preko vikenda, u subotu i nedjelju, sajamsko ce dogadanje obogatiti i pcelari koji ce se okupiti na 34. drzavnome pcelarskom susretu i medunarodnoj prodajnoj izlozbi. Svake godine u Celju se okupi vise od 4000 pcelara koji su vjerni posjetitelji i drugoga sajamskog dogadanja na sajmistu.
Preporadanje
Preporadanje
14.02.2011
Dvodnevni seminar 26. i 27. veljace 2011.

Ovo ce biti vikend koji ce podici sve vase odnose na jednu vise razinu svijesti, osobito vas odnos sa samim sobom. Promijenit ce se vas odnos prema samom zivotu, otvorit ce se vrata za nove mogucnosti u svim vaznim podrucjima vaseg zivota. Spoznajte i rijesite se stetnih navika. Prepoznajte ono sto je trenutacno na putu zdravim odnosima punih ljubavi. Ovladajte promjenom u svom zivotu. Naucite otpustiti proslost.

Uvodno predavanje:

Na uvodnom predavanju saznajte vise o tome kako ce preporadanje promijeniti sve vase odnose i uvesti vas u jedno novo, sretnije i ispunjenije razdoblje vaseg zivota. Takoder upoznajte Shanti, voditeljicu seminara. Ona je roñena u Parizu, ali odrasla je na otoku Lifou (Nova Kaledonija), mjestu gdje vrijeme kao da stoji. Svaki dan odlazila je na ronjenje u prekrasnu pacificku lagunu. Kad se u vec odrasloj dobi doselila natrag u Pariz, trazila je nesto sto ce zamijeniti njeno svakodnevno ronjenje. Tada je otkrila preporadanje kao umjetnost zivota. Danas, zajedno sa Sondrom Ray, djeluje kao preporoditelj i duhovni ucitelj.

Vrijeme i mjesto:

Uvodno predavanje:
25. veljace 2011. od 20 - 22 sata
Besplatno

Seminar:
26. i 27. veljace 2011. od 10-19 sati
800,00 kn
Apolon Centar, Zagreb - Derencinova 1/IV, Centar za zdrave stilove zivota

Preporadanje ili Rebirthing

... je tehnika svjesnog disanja. Dah je spona izmeñu svjesnog i nesvjesnog uma i tijela. Opustanjem i oslobadanjem daha otpustamo potisnuto traumaticno sjecanje na rodenje i postajemo svjesni negativnih i nesvjesnih misli o sebi, drugima, o zivotu opcenito te kako one utjecu na nas svakodnevni zivot. To nam daje veliku slobodu stvoriti sebe novim, usklañenijim, potpunijim, zdravijim i sretnijim ljudskim bicem.

Prijave i informacije:
Toni Brkic
Tel. 099 2196 206
toni@dahisvjesnost.com
Udruga
Dah i Svjesnost
www.dahisvjesnost.com
Soul-mates radionica
16.11.2010
Radionicu je osmislila Iris Tarbuk s ciljem da ljudima pomogne privudi njihove srodne duse. Srodna dusa je, najjednostavnije receno, jedna velika duhovna obitelj. To su skupine dusa koje se sjajno nadopunjuju i zajedno funkcioniraju. To mogu biti prijatelji, roditelji, partneri, djeca,…
"Ako ne zivis ili ne radis sa srodnim dusama nikada nede postojati kvalitetna, za rast usmjerena komunikacija. Nikada nede biti istinske medusobne duhovne i fizicke razmjene. Uvijek de postojati taj osjedaj da nesto nedostaje. Kada si sa srodnom dusom ne treba nikakvih posebnih razgovora i objasnjenja. Osjedaj ispunjenosti postoji cak i kad postoje razmirice, svade i neka razmimoilazenja." - kaze Iris.
Nademo li se zaustavljeni u napredovanju kroz zivot, ako se vrtimo u krug ili ponavljamo uvijek iste greske, ista traumaticna iskustva, samo s razlicitim partnerima, sami sebi mozemo najbolje pomodi ako nas netko vidi objektivnije od nas samih. Iz novog kuta gledanja uocit demo sto je za nas bitno za izlaz, promjenu smjera, razrjesenje bez da u detalje analiziramo problem. Na radionici se ciste sve seksualne traume i programi koji se s godinama nakupe u najrazlicitijim obicnim niskofrekventnim iskustvima. Uvida se istina srca: da nikada nismo ni mogli privudi srodnu dusu jer smo je trazili iz krivih motiva i pomodu krivih vibracija.
Tijekom radionice imamo priliku bolje sagledati sami sebe, svoje skrivene zelje, slabosti i blokade, sve ono sto nasa svijest ne zeli vidjeti. Zbog toga s jednim duhovnim bidem dolazi se u hram gdje se sve te necistode isciste. Nakon toga radi se na aktivaciji srca i srcane cakre. Podizemo se na visu vibraciju gdje postajemo kao svjetionici koji privlace svoje srodne duse. Takoder, uce se i vjezbe za privezivanje svoje srodne duse.

Radionica Soul-mate pod vodstvom Iris Tarbuk, odrzat ce se u nedjelju, 26.02.2011. u Zagrebu, Subiceva 55 (Centar Aurella, II kat). Zbog ogranicenog broja mjesta potrebno se je prethodno najaviti. Prijave i ostale informacije mogu se dobiti na broj 099/756-99-78.
Poziv na sajam knjiga u Zagrebu i novi blog Dvostruke duge
18.02.2011
Dragi citatelji knjiga Dvostruke duge,

pozivamo vas da nas posjetite na Sajmu knjiga koji ce se od 21. - 28. veljace odrzati na Trgu Bana Jelacica.
Na sajmu cete moci razgledati i kupiti sva nasa izdanja te preporucena izdanja drugih nakladnika.

Isticemo da cemo imati i desetak naslova po posebnoj ponudi mjeseca o cemu mozete vise procitati na nasim web stranicama www.dvostrukaduga.hr

Veseli nas sto vas mozemo pozvati i na citanje DD bloga, koji je takodjer na nasim web stranicama kroz koji cemo moci biti vise u kontaktu s vama, objavljivati recenzije knjiga, pricati o onom sto
zelite citati ili se pak igrati kao u zadnjem objavljenom blogu http://www.dvostrukaduga.hr/proitajte/blog/315-knjigopitalica.html
.

Citajte nas i nadamo se da se vidimo na sajmu u Zagrebu.

Lijep pozdrav iz Dvostruke duge.
YOGA & KIRTAN U SVETIM HIMALAJAMA - PUTOVANJE U INDIJU
17.02.2011

Nezaboravno duhovno putovanje i avantura, hodocasce, izvori svetih rijeka Jamune i Gange, drevni hramovi Himalaja, sport i joga, zabava i druzenje uz pjesmu...
Ovog proljeca organiziram dvotjedno/trotjedno: PUTOVANJE U INDIJU

YOGA & KIRTAN
U SVETIM HIMALAJAMA
(28.5. - 11.6.2011 / 28.5. - 18.6.2011)* **


CHAR DHAM skupni je naziv cetiri drevna hrama (Yamunotri, Gangotri, Kedarnath, Badrinath), ujedno i izvora dviju svetih rijeka Jamune i Gange sto izviru pod snjeznim vrhovima Himalaja. Nalaze se u "jogijskoj regiji" Himalaja zvanoj Uttarkhand u blizini granice s Tibetom. Od davnina, pa tako i danas to su mjesta meditacije i molitve mnogih jogija, sadhua, svetaca, ali i ljudi koji zive obiteljskim zivotom, te zaljubljenika u prirodne ljepote, avanturista i znatizeljnika.
Putovanje krece u himalajsko proljece simolickim kupanjem u podnozju Himalaja, Haridwaru (Vrata Neba), te se uz posjet Rishikeshu, nastavlja prema sjeveru...Avantura pocinje!:-)
..Uz proljetno sunce otapaju se snjezni vrhovi, a potoci sada teku na sve strane; Himalaje pocinju zivjeti novim zivotom..
I srca duhovnih tragatelja pocinju kucati novom snagom...
Radost je ponovo rodena!

Program je zamisljen kroz ispreplitanje DVA ASPEKTA: DINAMICKOG (hodocasce, druzenje, pjevanje-kirtan), i ASPEKTA TISINE (meditacija, joga, povlacenje, setnja prirodom), kombinirani u mjeri koja ostvaruje balans vanjskog i unutarnjeg, i spaja ih u jedinstvenu integralnu holisticku cjelinu, duhovno putovanje prema Sebi, otkrivanje naseg bozanskog Jastva.

U program putovanja ukljuceni su (kao neobavezni sadrzaji): ZAJEDNICKO JUTARNJE VJEZBANJE HATHA JOGE I MEDITACIJA; VECERNJA MEDITACIJA I DRUZENJE UZ PJEVANJE BHAJANA (DUHOVNIH PJESAMA).
Takoder putovanje obuhvaca i TREKING, RAFTING (neobavezno); posjet Nacionalnom parku prirode Corbett, SAFARI, i jos mnogo toga.. - sve ovisno o zeljama i mogucnostima (financijske, fizicka kondicija) grupe.

* PLAN I PROGRAM PUTOVANJA: ovisno o broju prijava i prema zeljama grupe, nakon isteka roka za podnosenje prijave, a NAJKASNIJE DO 01.05.2011., ZAJEDNICKI CE SE ODREDITI TOCAN PLAN I PROGRAM putovanja (datumi pocetka i zavrsetka putovanja, i trajanje putovanja na dva odnosno tri tjedna, podlozni su manjim izmjenama a sve radi uskladivanja mogucnosti i zelja svih koji bi zeljeli putovati: dakle, sve navedene pojedinosti bit ce konacno utvrdene na tom sastanku).

CIJENA PUTOVANJA (ukljucuje povratnu avionsku kartu, transport na cijelom putovanju unutar Indije, organiziran smjestaj u hotelima/hostelima, 3 dnevna obroka, strucne vodice, satove joge, posjetu Nacionalnom parku, safari, rafting, treking) odredit ce se najkasnije do 05.05.2011. ovisno o broju putnika i o konacnom definiranju destinacija nakon zajednickog sastanka.
Radi priblizne orijentacije, svekukupni troskovi predvidaju se u iznosu od cca 9000-10 000 kuna po osobi (za dvotjedno putovanje), te od 11-12 000 kn po osobi (za trotjedno putovanje).


ROK ZA PODNOSENJE PRIJAVE: 25.04.2011. !

INDIVIDUALNE REZERVACIJE AVIO KARATA napravit ce se po primitku prijave za putovanje a najkasnije do 07.05.2011.
REZERVACIJE SMJESTAJA I OBROKA napravit ce se najkasnije do 07.05.2011.
Rezervacije smjestaja i obroka, te rezervacije avio karata ne naplacuju se, ni u slucaju otkaza rezervacije.

** I NAKON NAVEDENIH ROKOVA POSTOJI MOGUCNOST PRIKLJUCENJA GRUPI UKOLIKO BUDE JOS SLOBODNIH REZERVACIJSKIH MJESTA NA ISTOM LETU, ODNOSNO I DRUGIM LETOVIMA NA ISTI DAN POLASKA.

PRIJAVU PODNIJETI NA moju E-MAIL ADRESU: shyamasun@gmail.com ili u inbox (Facebook).
MOLIO BIH ZAINTERESIRANE DA SE PRIJAVE STO RANIJE, A SVE RADI BOLJE ORGANIZACIJE PUTOVANJA!
Takoder, za sve dodatne informacije obratite se na e-mail adresu: shyamasun@gmail.com ili na mob: 091 3377703 Fran

THETA ISCJELJIVANJE - GORAN KARNA -TECAJEVI
THETA  ISCJELJIVANJE - GORAN KARNA -TECAJEVI
19.02.2011
"Ono sto danas poznajemo kao Theta iscjeljivanje zapocelo je prije nekoliko tisuca godina. Vjerujem da su ove tehnike stare koliko i samo vrijeme. Koristile su se tisucljecima, osvjestavale s vremena na vrijeme, da bi ponovo utonule u drijemez. Sada je taj dugi san gotov i mi smo opet budni. Vjerujem takoder da postoji urodena svijest u ljudskoj dusi koja ce nam pomoci povezati ovu tehniku s drevnim i buducim znanjima. U proslosti, geneticki, energetski utjecaji i kolektivna svijest sprjecavali su nas da razvijemo svoj puni potencijal kao ko-kreatori Svega sto jest. Sada se otvaramo za novu fazu razvoja. Vrijeme je da pocnemo prihvacati svoju moc kao bozanske iskre Stvoritelja svega sto jest."
(Vianna Stibal)

OSNOVNI DNK
Lovran 25.- 27.02. 2011.
Zagreb 04. - 06.03. 2011.
Osijek 01.- 03.04. 2011.
Split 06.- 08.05. 2011.

NAPREDNI DNK:
Lovran 28.02.- 02.03. 2011.
Zagreb 08. - 10.04.2011.

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE:
Osijek 05.- 06.04. 2011.
Lovran 12.- 13.04. 2011.
Zagreb 20. - 21.06. 2011.

DNK 3:
Zagreb 12. - 16. 03. 2011.

DJECA DUGE:
Zagreb 29.04. - 02.05. 2011.

INTUITIVNA ANATOMIJA:
Zagreb 24.06. - 12. 07. 2011.

BOLESTI I POREMECAJI:
Zagreb 05. - 16. 10. 2011

VJEZBAONICA - Zagreb
16. 05. 2011. od 18.00 - 21.00h.

RADIONICE:
Ljubav i moc (Zagreb) 09.03. 2011.
Zavjeti (Osijek) 04.04. 2011.
Vezanosti (Split) 09.05. 2011.
Ovisnosti (Split) 10.05. 2011.

Vise informacija o samoj tehnici, radionicama i tecajevima, primjere iscjeljenja, kao i detalje o knjigama Theta iscjeljivanje, Napredno Theta iscjeljivanje i CD-u Manifestiranje sa Sedmog nivoa mozete pronaci na: www.thetaway.com TEL: 099- 695- 2241

Sluzbene web stranice za Theta iscjeljivanje u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com
RADIONICA MIJENJANJA ODNOSA PREMA NOVCU
RADIONICA MIJENJANJA ODNOSA PREMA NOVCU
20.02.2011
U centru Sretan dan krece nova radionica, s trenutno najaktualnijom temom.
Zamisljena je kao mjesec dana intenzivnog usmjeravanja na poboljsanje vlastite financijske situacije i korjenitu promjenu odnosa prema novcu.

Da bismo obuhvatili sve aspekte i ovu temu sagledali iz svih uglova, radionicu ce voditi 3 voditeljice: Sanja Plavljanic-Sirola, Anamarija Pazin Morovic i Ana Susic.
Radionica ce se odvijati dva puta tjedno, utorkom i cetvrtkom.
Tijekom 8 termina druzenja s nama u teoriji i praksi naucit cete:
1 - PSIHOLOSKO - ENERGETSKI PRISTUP:
· Kako se sprijateljiti s novcem
· Ukloniti nevidljivi zid izmedu sebe i obilja
· Otkriti i ukloniti vlastita ogranicavajuca vjerovanja i strahove
· Prosiriti sliku o sebi i o svemu sto zasluzujete
· Osvjestiti vlastite vrijednosti i mnoge mogucnosti koje imate
· Zajednicki kreirati konkretne ciljeve
· Kako pretvoriti sebe u magnet za privlacenje obilja
· Pojacati dobrodoslicu obilju pomocu Feng Shui-a
· Povecati vlastitu sposobnost primanja
· Najvaznije pouke naucene na seminaru Rich Dad Coaching Roberta
Kiyosaki-a

2 - AROMATERAPEUTSKI PRISTUP:
· O suptilnoj aromaterapiji i privlacenju novca
· Povezanost cakri i novca
· Koja etericna ulja imaju energiju novca
· Kako stvoriti (mirisnu) atmosferu pogodnu za ulazak novca u Vas zivot
3 - PRAKTICNI PRISTUP:
· Zasto voditi kucne financije?
· Procijenite vlastitu financijsku situaciju
· Naucite kontrolirati prihode i rashode
· Kako raspodijeliti prihod
· Raspolaganje novcem- preuzmite kontrolu nad svojim novcem
· Kako pametno uzeti kredit i sluziti se kreditnim karticama
· Kako se izvuci iz minusa, kupiti nov auto, osigurati sebe i imovinu...
· Kako stedjeti i kako ulagati
· Kako povecati prihode i smanjiti rashode
· Kako stedjeti za djecu i vlastitu mirovinu
POCETAK RADIONICE: 01.03.2011. (utorak)
MJESTO ODRZAVANJA: Centar "Sretan dan", Kralja Zvonimira 20/II, Zagreb
VRIJEME ODRZAVANJA: 17:30 - 19:30 h, 4 tjedna, utorkom i cetvrtkom
CIJENA: 800 kn, plativo u 2 ili 3 rate.
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 begin_of_the_skype_highlighting 091/5355197 end_of_the_skype_highlighting (Sanja), 091/5171837 (Goga)
NOVI CD-I ZA MEDITIRANJE U IZDANJU TRANSFORMATIVE
NOVI CD-I ZA MEDITIRANJE U IZDANJU TRANSFORMATIVE
20.02.2011
CD s vodjenim meditacijama: OTPUSTANJE NEGATIVNIH EMOCIJA S Arhandjelom Rafaelom.
Vodjeni uz pomoc Arhandjela Rafaela, naucite proces otpustanja emocija, bilo da zelite otpustiti energije dana ili raditi na otpustanju dubljih emocionalnih obrazaca i negativnih emocija, cisteci vase bice na dubljim razinama. Trajanje 40:00 min. Cijena 100 kn.

CD s vodjenim meditacijama: Meditacije s Arhandjelom Mihaelom. Dvije meditacije: Most ljubavi i Val transformacijske ljubavi. Uz pomoc Arhandjela Mihaela, usidrite val transformacijske ljubavi i mudrosti u vase bice, podizuci vasu vibraciju na visu frekvencijsku razinu. Trajanje 30:00 min. svaka meditacija.
Cijena: 165 kn.

Placanje je moguce karticama, internet bankarstvom, opcom uplatnicom ili gotovinom (pouzecem).
Narudzbe na www.transformativa.hr


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE