Online arhiva
      

RUDRAKŠA -ČUDESNO ZRNO MIRA I POZITIVNOSTI
16.04.2014

Rudrakša je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina. Zrno rudrakše je ustvari sjemenka koja raste u plodu prekrasne plave boje slično borovnici. Njeno veliko lisnato drvo raste diljem Azije - u podnožju Himalaja, središnjem Nepalu, na Javi, Baliju i u Iranu. Brojanice (māle) od zrna rudrakše tradicionalno koriste budisti i hindusi za meditaciju, no njeno djelovanje nije samo duhovno i njena namjena nije isključivo religiozna. Nakit od rudrakše mogu nositi baš svi, bez obzira na dob, spol, zanimanje, nacionalnu i religijsku pripadnost jer njeno djelovanje je univerzalno.
Legenda o nastanku rudrakše
Rudrakša na sanskrtu znači Šivine suze (Rudra je jedno od imena boga Šive, vrhovnog bića stvaranja i uništavanja i zaštitnika svih živih bića, a aksha znači suza). Legenda kaže da je Šiva sjedio u meditaciji nekoliko tisuća godina, u dubokom blaženstvu i potpunom miru. Kad je napokon otvorio oči, ugledao je ljudski rod kako živi u patnji, a iz suosjećanja su mu potekle suze koje su se otkotrljale na zemlju i pretvorile u sjeme iz kojih je izraslo drvo rudrakše.
Zrno rudrakše je dar prirode svim ljudima. Ono nas podsjeća na samu esenciju prirode, silu koja je pozitivna, stvaralačka, neustrašiva i neograničena… A mi smo dio prirode i ta sila je dio nas… A čudesno zrno rudrakše nam u pomaže da se toga podsjetimo. Ono donosi pozitivnost, povećava mir i balans te nam pomaže da živimo u sadašnjem trenutku, bistrog i pozitivnog uma.
Pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh
Zrno rudrakše emitira elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Ono balansira energiju, smiruje um i budi osjećaj sreće i zadovoljstva. Znanstveno je dokazano da umanjuje stres, uklanja napetost, depresiju i anksioznost te poboljšava cirkulaciju. Kad se nosi blizu srca, regulira rad srca i krvni tlak te liječi bolesti srca. Također se pokazalo da pozitivno djeluje na mentalne funkcije-poboljšava koncentraciju i pamćenje te daje bistar intelekt.
Mnoga lica rudrakše
Zrna dolaze u raznim veličinama- od 3 do 40 milimetara, a ona najmanja su najrjeđa. Još jedna važna karakteristika rudrakše je broj lica, to jest mukhi. Svako zrno je brazdama podijeljeno na polja ili lica, a može ih biti od 1 do 21. Svaki mukhi ima specifično djelovanje (za sreću, ljubav, uspjeh, zaštitu...) te je povezan s određenim planetom i božanstvom. Upravo zato se zrna rudrakše koriste i u astrologiji. Nakit od određene rudrakše (često u kombinaciji s dragim ili poludragim kamenom) nosi se da bi se ublažio nepovoljan utjecaj planeta.
Danas se najčešće koriste zrna s 5 mukhi, a povezane su s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Ova rudrakša daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.
Brojanice i nakit od rudrakše
Rudrakša se može nositi kao ogrlica, narukvica (oko ručnog zgloba ili nadlaktice), naušnice ili kao klasična brojanica -mala. Mala se tradicionalno radi od 108 ili 54 zrna, plus jedno, te se niže na koncu (najbolje svilenom) ili plemenitom metalu. Postoje razna tumačenja zašto broj 108, to jest 54, 27 ili 18 (broj zrna koji se koristi na manjim ogrlicama i narukvicama). Jedno od tumačenja je da izdvojeno zrno prestavlja princip Gurua (početak i kraj svega) oko kojeg se okreću ostala zrna, kao što se oko Sunca okreću planeti (po astrologiji u galaksiji postoji 27 konstalacije, a svaka od njih ima 4 smjera; kada se pomnože, dobije se brojka 108).
Nakit od rudrakše i kristala budi pozitivne kvalitete i uravnotežuje
Dolaskom joge na Zapad je došla i rudrakša. Danas je nakit od rudrakše sve popularniji i među ljudima koji se ne bave jogom i duhovnošću. Bez obzira čime se bavimo, svi imamo potrebu za staloženošću i pozitivnim stanjem duha i tijela, a upravo to nam pruža ovo čudesno zrno. Zbog velike potražnje danas je oko 95 % rudrakši na tržištu lažno pa pri kupnji pazite da kupujete od provjerenih dobavljača.
Svjesni dobrobiti rudrakše, Vilinska prašina ima želju približiti ju svakome tako da svi mogu uživati u njenom pozitivnom djelovanju. Kreirali smo cijelu kolekciju nakita pod nazivom Spirit u kojoj ćete sigurno pronaći idealan komad za sebe, bilo da se radi o narukvici, ogrlici ili naušnicama.
Zrna rudrakše nakitu daju natural look sa svojom zanimljivom drvenastom strukturom i narančasto-smeđom bojom, a predivni svjetlucavi kristali daju dašak glamura i posebnosti. To je spoj ljepote i namjere, u skladu sa svjetskim trendovima, koji paše uz sve stilove i povezuje vas s prirodom. Možete pronaći razne kombinacije: za sreću, mir, kreativnost, energiju, ljubav… Posebno pazimo da koristimo netretirana prirodna zrna rudrakše i netretirane kristale, što znači da je njihovo djelovanje u potpunosti očuvano.
Pogledaj više na: http://www.vilinskaprasina.com/shop/spirit-kolekcija/

© Copyright Vilinska prašina j.d.o.o., Zagreb
mobitel: 091/16 17 540; info@vilinskaprasina.com
www.vilinskaprasina.com

Alarm za bicikl - Potpuno nova sigurnosna metoda protiv krađe bicikla
17.04.2014

Koliko ste puta strahovali da će vaš bicikl biti ukraden unatoč tomu što ste kupili lanac, sajlu ili U lock?
Vaš je strah opravdan, jer ove su zaštite samo polovična rješenja koja profesionalnim kradljivcima najčešće ne predstavljaju stvarnu prepreku.

Zvučni alarm predstavlja potpuno novu sigurnosnu metodu protiv krađe bicikla. Već i sam pogled na ovaj alarm definitivno će odbiti svakog potencijalnog kradljivca.

Na sam dodir vašeg dvokotačnog mezimca uključuje se alarm upozorenja, a u slučaju ponovnog pokreta oglasit će se kontinuirani alarm jačine 110db u trajanju od 15 sekundi.

Zbog glasnog i karakterističnog zvuka koji privlači pozornost prolaznika ni jedan se kradljivac neće više htjeti zadržavati u blizini. Korištenjem ovog alarma u kombinaciji s vašom dosadašnjom zaštitom napokon ćete se riješiti brige.

CIJENA: 129 kn + dostava 30 kn

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
01 / 38 64 664
091 25 30 687

DODATNE INFORMACIJE I WEB SHOP NARUDŽBA :
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/alarmi-i-detektori/alarm-bicikl-290/

BESPLATNO PREDAVANJE O UČENJU GRIGORIA GRABOVOIA – PREDAVAČ - Dr. MARINA VALERJEVNA MOROZKINA
07.04.2014

BESPLATNO PREDAVANJE O UČENJU GRIGORIA GRABOVOIA

ODRZAT ĆE Dr. MARINA V. MOROZKINA (SA 22 GODINE TEORETSKOG I PRAKTIČNOG ISKUSTVA U OVOM UČENJU):

- U LJUBLJANI, 25. 04., od 18:00 do 19:30 sati, AUSTRIA TREND HOTELI, DUNAJSKA 154

- U ZAGREBU, 30. 04., od 18:00 do 19:30 sati, HOTEL PALACE, TRG J.J. STROSSMAYERA 10

- U BEOGRADU, 9. 05., od 18:00 do 19:30 sati, HOTEL PALACE, Topličin Venac, Stari Grad

PREDAVANJU PRISUSTVUJU DVA SLUŽBENA PREDSTAVNIKA JEDNOG OD DVA SVJETSKA CENTRA ZA PRENOŠENJE UČENJA GRIGORIA GRABOVOIA:

EHL DEVELOPMENT (www.ggrig.com)

Dr. Marina V. Morozkina konzultant je autoriziranog izdavača pismenih, audio i video djela Akademika Grigoria Grabovoia EHL Development Kft. (www.ggrig.com)

- po zanimanju liječnica, specijalist “General Medicine ” od 1988 . Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja.
Profesionalni razvoj :doktor medicine obnavljanja od 2009 .

“Od 1992 , primjenjujem tehnologije spasenja Grigoria Grabovoia za obnavljanje vlastitog zdravlja i zdravlja moje obitelji i najmilijih , kao i optimiziranje događaja u životu .
Imam veliki broj rezultata , uređenih u obliku svjedočanstava međunarodnog standarda .
Moja svjedočanstva o rezultatima primjene tehnologija spasenja Gregoria Grabovoia objavljena su u knjizi sa više tomova ” Praksa upravljanja . Put spasenja ” G.P. Grabovoia .
U suradnji s Morozkin NR objavljeno je 10 knjiga , koje opisuju naše praktično iskustvo u razvoju i primjeni tehnologija Grigoria Grabovoia . Većina tih radova može se naći na www.ggrig.com ”“Производные произведения” .

Apsolutno sam uvjerena da je usvajanje znanja Grigoria Grabovoia dostupno svima, bez obzira na dob , obrazovanje , vjeru, nacionalnost , jezik .
Moja vjera se temelji na dugogodišnjoj praksi prenošenja znanja Grigoria Grabovoia drugim ljudima .
Da bi primjena tehnologija Grigoria Grabovoia donijela rezultate, potrebno je usvajanju znanja pristupiti kao običnom procesu učenja.
Iz riječi Grigoria Grabovoia slijedi: da bi se postigao željeni rezultat dovoljno je imati: ” Znanje, volju i želju. “
Ja bih također dodala: strpljenje i marljivost .

Tijekom provodjenja zadataka vezanih uz Učenje Grigoria Grabovoia, pomažem studentima naučiti i razumjeti temeljne postulate , aksiome, zakone, koncepte, znanja na kojima je sagradjeno Učenje spasenja Grigoria Grabovoia .

Osnovna ideja znanja jest - sve buduće događaje moguće je promijeniti u sadašnjosti, putem specifičnih mentalnih djelovanja čovjeka .
Ovu transformaciju Grigori Grabovoi naziva ” procesom upravljanja realnošću. “

Moje zadaci su usmjereni u pravcu pomoći učenicima, kako bi oni samostalno ovladali obnavljanjem svoga zdravlja, naučili se izmijeniti dogadjaje u pozitivnom smjeru i samostalno proučavati djela Grigoria Grabovoia.”

Svaki dan seminara će biti drugačije informacije .
Pored samih tehnologija predstavljenih u knjigama, bit će artikulirani temeljni zakoni ljudskog razvoja, navedeni u nauci Grigoria Grabovoia .
Ozbiljno pristupanje Učenju Grigoria Grabovoia zahtijeva prisustvovanje svim seminarima.
Svaka knjiga daje uvid u svoj ​​dio života .
Psihologija - pravi stav prema životu .
Obnavljanje materije - kako stvoriti vaše tijelo neuništivim, vječnim .
Poslovanje - kako je neophodno misliti, da bi uvijek postojalo materijalno blagostanje .
"Manifestacija vječnosti " - kako uspostaviti kontakt s informacijom vječnosti i izgraditi put u vječni život .

Detaljan opis tema seminara preuzmite na www.grabovoi.vastuveda.eu

SEMINARI:

- LJUBLJANA, 26. i 27. 04. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Austria Trend Ljubljana, Dunajska 154, kotizacija 108€ po danu, ruski - slovenski

- ZAGREB, 1., 2., 3. i 4. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, kotizacija u formiranju, ruski - hrvatski

- BEOGRAD, 10. i 11. 05. 2014, 9 do 17 sati, Hotel Palace, Topličin Venac, Stari Grad

ZA UČEŠĆE NA SEMINARIMA NIJE POTREBNO PREDZNANJE!

Dr. Morozkina odgovarat će na sva Vaša pitanja, neovisno o tome da li su vezana uz Učenje ili uz Vaše poteškoće u bilo kojem životnom području.

BESPLATNO PREDAVANJE O UČENJU GRIGORIA GRABOVOIA

ODRZAT ĆE Dr. MARINA V. MOROZKINA:

- U LJUBLJANI, 25. 04., od 18:00 do 19:30 sati, AUSTRIA TREND HOTELI, DUNAJSKA 154

- U ZAGREBU, 30. 04., od 18:00 do 19:30 sati, HOTEL PALACE, TRG J.J. STROSSMAYERA 10

- U BEOGRADU, 9. 05., OD 18:00 do 19:30 sati, HOTEL PALACE, TOPLIČIN VENAC, STARI GRAD

SEMINARI:

- LJUBLJANA, 26. i 27. 04. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Austria Trend Ljubljana, Dunajska 154

-ZAGREB, 1., 2., 3. i 4. 05. 2014., 9 do 17 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10

- BEOGRAD, 10. i 11. 05. 2014., od 9 do 17 sati, Hotel Palace, Topličin Venac, Stari Grad

Prijava na:
svjetlo.vjecnosti@vastuveda.eu ili
svjetlo.vjecnosti@gmx.de

ThetaHealing® tečajevi u Zagrebu 05/2014. - instruktor Tomislav Gunjača / Osnovni DNK, Napredni DNK2, Misli što misliš
14.01.2013

09.05. - 11.05.2014. - Osnovni DNK tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

16.05. - 18.05.2014. - Napredni DNK2 tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

24.05. - 25.05.2014. - Misli što misliš tečaj, Zagreb, instruktor Tomislav Gunjača (www.thetahr.com)

Više o Theta iscjeljivanju®, instruktoru i tečajevima na www.thetahr.com
---
MISLI ŠTO MISLIŠ, izborni tečaj ThetaHealing®-a
Znamo da mislima kreiramo svoju stvarnost.
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... ne možete prestati kreirati negativne misaone oblike. Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Ovladajte svojim mislima.
Preduvjet je završen Napredni tečaj
Na ovom tečaju otkrivamo što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo. Što uzrokuje negativne misli i kako promjeniti svjesno neželjene obrasce pojavljivanja misli.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.
---
OSNOVNI DNK tečaj ThetaHealing®-a
Tečaj će Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako otklanjati blokade koje Vas koče i ograničavaju u životu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremećaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjećaje, kako mišićno testirati svoju podsvjest, povezati se s energijom svega što postoji (za 30-ak sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinačna, grupna, na daljinu), intuitivno očitavati unutrašnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati oštećenja...
Iskusiti ćete prisjećanje budućnosti, kontaktirati anđele čuvare, čistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duše koje ste izgubili, manifestirati što želite u svom životu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati čakre, pobuditi životnu energiju...
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju i certifikate.
Nakon Osnovnog tečaja stječete pravo prisustvovanja na vježbaonicama, pohađanje tematskih radionica itd.
Tečaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sat. Drugi i treći dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
---
NAPREDNI DNK2 tečaj ThetaHealing®-a
Preduvjet za pohađanje Naprednog tečaja je završen Osnovni tečaj.
Cilj naprednog tečaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.
Na tečaju ćete učvrstiti stečena i proširiti znanja s Osnovnog tečaja. Saznat ćete više o nivoima postojanja i pravilima. Naučit ćete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se očistiti od svega što Vas ograničava i sprečava u životu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. kako iscjeliti dušu. Saznat ćete kako iscjeljivati životinje i biljke.
Saznat ćete kako očititi prostor u kojem živite i boravite, i kako programirati Vaše stvari.
Znat ćete kako sami stvoriti život kakav želite.
Za vrijeme i nakon tečaja u Vašem će se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje će omogućiti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas će direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano oko 1000 programa, znanja, osjećaja i razumjevanja.
Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu "Napredno iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju certifikate.
Tečaj traje 3 dana. Petak, subota i nedjelja od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
---
www.thetahr.com
FB - https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
FB Misli što misliš - https://www.facebook.com/ThinkWhatYouThink
FB Tomislav - https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
---
VJEŽBAONICA/DRUŽIONICA 23.05.2014./petak

Rusko Novo Znanje po učenju dr. Grigori Grabovoi
25.04.2014

Prvi puta u Hrvatskoj !

Autorski seminar „Organizacija Sreće i upravljanje Vremenom“

Datum održavanja: 8.05.- 11.05.2014.

Najbliži suradnik dr. Grigori Grabovoi-a, njegov advokat Vjačaslav Konev /Конев Вячеслав /. Učenik od 2004.Novih Znanja iz Tjumena kojeg je osobno obučavao autor. Predavač autorskih seminara ruskog znanstvenika dr. Grabovoi-a.
Vjačeslav je diplomirao na Medicinskom i Pravnom fakultetu.

Neka njegova postignuća su:
- iscjeljivanja od zadnjeg stadija karcinoma
- brojna iscjeljenja u kojima klasična medicina nije mogla pomoći

Kroz tri dana seminara naučit ćete:
• u bilo kojoj najekstremnijoj situaciji nalaziti se u stanju sreće
• ulazak u nivo sreće
• raditi sa svjetlošću stvaranja svoje vlastite duše
• raditi sa svjetlošću stvaranja svijeta
• dijagnostiku pomoću nivoa sreće
• tehnologije za upravljanje i iscjeljenje
• upravljati prostorom i vremenom
- i još mnogo toga!

Radionica : Učenje o Ljubavi
Datum: 08.05.2014.
Vrijeme: 18:00 – 21:00 h
Mjesto: Zagreb, Nova Galerija
Cijena: 30e

Seminar: Organizacija sreće i Upravljanje vremenom
Datum: 09. -11.05.2014.
Vrijeme: 09:00 – 16:00 h
Mjesto: Zagreb, Hotel Antunović
Cijena: 250eura

Zbog velikog zanimanja i ograničenog broja mjesta, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijava na linku:
http://theta4life.com/index.php/metode-po-uenju-grigori-grabovoi/tehnologija-svijesti

više informacija :
www.theta4life.com

Organizator: Smart Studio – Razvoj Svijesti
Sanja Milanović licencirani predavač učenja G.P. Grabovoi
Osiguran prijevod predavanja na hrvatski jezik

Rezervacije: e-mail:info@theta4life.com
Kontakt osoba : Sanja mob: +098 933 4256
Mjesto : Zagreb, Hotel Antunović

Ovim putem se zahvaljujem dr. Grabovoi i Vjačaslavu Konevu za ukaznao povjerenje na izdavanju licence za održavanje i organiziranje seminara po učenju Grigori Grabovoi u Zagrebu i drugim gradovima RH u organizaciji Sanje Milanović
Imamo velike rezultate i to autor Učenja cijeni!

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]