banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Preporadanje
Preporadanje
14.02.2011
Dvodnevni seminar 26. i 27. veljace 2011.

Ovo ce biti vikend koji ce podici sve vase odnose na jednu vise razinu svijesti, osobito vas odnos sa samim sobom. Promijenit ce se vas odnos prema samom zivotu, otvorit ce se vrata za nove mogucnosti u svim vaznim podrucjima vaseg zivota. Spoznajte i rijesite se stetnih navika. Prepoznajte ono sto je trenutacno na putu zdravim odnosima punih ljubavi. Ovladajte promjenom u svom zivotu. Naucite otpustiti proslost.

Uvodno predavanje:

Na uvodnom predavanju saznajte vise o tome kako ce preporadanje promijeniti sve vase odnose i uvesti vas u jedno novo, sretnije i ispunjenije razdoblje vaseg zivota. Takoder upoznajte Shanti, voditeljicu seminara. Ona je roñena u Parizu, ali odrasla je na otoku Lifou (Nova Kaledonija), mjestu gdje vrijeme kao da stoji. Svaki dan odlazila je na ronjenje u prekrasnu pacificku lagunu. Kad se u vec odrasloj dobi doselila natrag u Pariz, trazila je nesto sto ce zamijeniti njeno svakodnevno ronjenje. Tada je otkrila preporadanje kao umjetnost zivota. Danas, zajedno sa Sondrom Ray, djeluje kao preporoditelj i duhovni ucitelj.

Vrijeme i mjesto:

Uvodno predavanje:
25. veljace 2011. od 20 - 22 sata
Besplatno

Seminar:
26. i 27. veljace 2011. od 10-19 sati
800,00 kn
Apolon Centar, Zagreb - Derencinova 1/IV, Centar za zdrave stilove zivota

Preporadanje ili Rebirthing

... je tehnika svjesnog disanja. Dah je spona izmeñu svjesnog i nesvjesnog uma i tijela. Opustanjem i oslobadanjem daha otpustamo potisnuto traumaticno sjecanje na rodenje i postajemo svjesni negativnih i nesvjesnih misli o sebi, drugima, o zivotu opcenito te kako one utjecu na nas svakodnevni zivot. To nam daje veliku slobodu stvoriti sebe novim, usklañenijim, potpunijim, zdravijim i sretnijim ljudskim bicem.

Prijave i informacije:
Toni Brkic
Tel. 099 2196 206
toni@dahisvjesnost.com
Udruga
Dah i Svjesnost
www.dahisvjesnost.com
Aktivacija suptilnih tjelesnih struktura akupunkturnih meridijana
Aktivacija suptilnih tjelesnih struktura akupunkturnih meridijana
16.02.2011
O grubljim i vidljivim tjelesnim strukturama kao sto su: kosti, zglobovi, ligamenti, tetive, organi i misici znamo puno! Njihovu nefunkcionalnost prepoznajemo kao bol ili restrikciju pokreta. No sto je sa suptilnim energetskim strukturama naseg bica? One prve poput antena reagiraju na podrazaje iz okoline puno prije no sto se bilo koji poremecaj manifestira na fizickoj i/ili emocionalnoj razini. Na radionici cemo se baviti suptilnim tjelesnim strukturama: akupunkturnim meridijanima i fascijom. Nauciti cemo prepoznati stanja i aktivirati energiju meridijana sto ce nam pomoci da protocni zakoracimo u proljece.
Mjesto odrzavanja: Centar Quantum - Holisticki studio Body, Mind & Spirit
Ede Murtica 2, IV. kat (zgrada odmah do Muzeja za suvremenu
umjetnost)
Cijena radonice iznosi samo 100 kn
Vrijeme: cetvrtak 03.03.2011., 18.00 - 21:00
Prijave zakljucno do kraja veljace putem e-mail: holistika@net.hr ili telefon 091/535 86 94
www.holistika.hr
ThetaHealing seminari u Zagrebu, Varazdinu, Puli i Rijeci - Uciteljica: Alida Del Bianco - ThetaHealingTM Master
ThetaHealing seminari u Zagrebu, Varazdinu, Puli i Rijeci  -  Uciteljica: Alida Del Bianco - ThetaHealingTM Master
15.02.2011
ThetaHealing je energetska metoda i duhovna disciplina kojom razvijamo nase urodene intuitivne sposobnosti. Omogucava nam da mijenjamo nasa ogranicavajuca podsvjesna vjerovanja kako bi ostvarili besprijekorno zdravlje, srecu, ljubav, radost, kreativnost, uspjeh i potaknuli duhovni razvoj.
Zbog kvalitete rada te posvecenosti uciteljice svakom polazniku seminari su organizirani u manjim grupama od 10-tak polaznika.

Osnovni DNK
25.02.-27.02. 2011., Varazdin
04.03.-06.03. 2011., Rijeka
11.03.-13.03. 2011., Zagreb
15.04.-17.04. 2011., Pula

Napredni DNK
01.04.-03.04. 2011., Zagreb
08.04.-11.04. 2011., Rijeka

Manifestiranje i Izobilje
23.04.-24.04.2011., Pula

Djeca Duge ( Za odrasle )
28.04.-01.05.2011., Pula

Djeca Duge ( Za djecu)
01.-16.07. 2011., Pula

Intuitivna Anatomija
01.-16.07. 2011., Pula

Osnovni DNK
"Kad nesto doista zelis, cijeli ce se svemir uprijeti da to i dobijes." - P. Coelho
Ovaj ce Vas seminar upoznati sa ThetaHealing tehnikom. Naucit cete kako postici theta stanje mozga i kako se povezati sa Najvisom Svijesti , te trenutno mijenjati svoju stvarnost postujuci slobodni izbor svakog pojedinca.Posebni naglasak na ovom seminaru postavili smo na poducavanje aktiviranja DNK svakog sudionika, kojim se aktivira Kromosom mladosti i vitalnosti, Aktiviranjem jacamo telomere u nasoj DNK kako bi usporili proces starenja i odumiranja stanica, a i omogucavamo otvaranje prema Bezuvjetnoj Bozanskoj ljubavi.
Bit ovog seminara je usvajanje tehnike koja Vam omogucava da promijenite zivotne obrasce koji su podrzani nasim podsvjesnim vjerovanjima iz ranog djetinjstva, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje cesto nazivamo i kolektivna Svijest i dublja genetska sjecanja, kao i sjecanja iz proslih zivota, a i najdubljim vjerovanjima nase duse koja su zapravo sve ono sto osoba "jest".
Polaznici ce nauciti prepoznati svoja ogranicavajuca vjerovanja i vjerovanja drugih, te ih u vjezbama sa ostalim polaznicima promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjecajima.Gotovo trenutno cete razotkriti sisteme vjerovanja, koje bi tradicionalna psihoterapija otkrivala dugim procesom terapija i razgovora.
Osim toga naucit cete otvoriti sve Vase Intuitivne ili Energetske centre, koristiti Vasu pronicljivost u radu sa duhovnim vodama i andelima cuvarima, upoznati zakone manifestiranja u Vasem zivotu, nauciti citati buducnost, nauciti intuitivno ocitati tijelo i organe, uravnoteziti serotonin , noradrenalin i dopamin, ocistiti Vas organizam od radijacija i toksina, nauciti kako privuci srodnu dusu u Vas zivot, ocistiti Vasu auru i tijelo od negativnih energija, entiteta i implanta, upoznati Nivoe Postojanja, te savladati tehniku pojedinacnog , grupnog ili iscjeljivanja na daljinu raznih emocionalnih stanja i bolesti.
Po zavrsenom seminaru, polaznik je spreman da postane "ThetaHealing" Iscjeljitelj i dobiva certifikat. Tecaj traje 3 dana, zapocinje u petak u 17:00 i traje do 21:00, a subotu i nedjelju od 09:00 do 18:00 sa pauzama za rucak i osvjezenje. Svakom sudioniku seminara urucit ce se potrebni materijali za rad na seminaru.

Vise o ThetaHealing tehnici i ostalim seminarima na www.thetahealing.com.hr
Za prijavu nam posaljite email na info@thetahealing.com.hr ili nas nazovite na 099 6751745 ili na 052 394 923.YOGA & KIRTAN U SVETIM HIMALAJAMA - PUTOVANJE U INDIJU
17.02.2011

Nezaboravno duhovno putovanje i avantura, hodocasce, izvori svetih rijeka Jamune i Gange, drevni hramovi Himalaja, sport i joga, zabava i druzenje uz pjesmu...
Ovog proljeca organiziram dvotjedno/trotjedno: PUTOVANJE U INDIJU

YOGA & KIRTAN
U SVETIM HIMALAJAMA
(28.5. - 11.6.2011 / 28.5. - 18.6.2011)* **


CHAR DHAM skupni je naziv cetiri drevna hrama (Yamunotri, Gangotri, Kedarnath, Badrinath), ujedno i izvora dviju svetih rijeka Jamune i Gange sto izviru pod snjeznim vrhovima Himalaja. Nalaze se u "jogijskoj regiji" Himalaja zvanoj Uttarkhand u blizini granice s Tibetom. Od davnina, pa tako i danas to su mjesta meditacije i molitve mnogih jogija, sadhua, svetaca, ali i ljudi koji zive obiteljskim zivotom, te zaljubljenika u prirodne ljepote, avanturista i znatizeljnika.
Putovanje krece u himalajsko proljece simolickim kupanjem u podnozju Himalaja, Haridwaru (Vrata Neba), te se uz posjet Rishikeshu, nastavlja prema sjeveru...Avantura pocinje!:-)
..Uz proljetno sunce otapaju se snjezni vrhovi, a potoci sada teku na sve strane; Himalaje pocinju zivjeti novim zivotom..
I srca duhovnih tragatelja pocinju kucati novom snagom...
Radost je ponovo rodena!

Program je zamisljen kroz ispreplitanje DVA ASPEKTA: DINAMICKOG (hodocasce, druzenje, pjevanje-kirtan), i ASPEKTA TISINE (meditacija, joga, povlacenje, setnja prirodom), kombinirani u mjeri koja ostvaruje balans vanjskog i unutarnjeg, i spaja ih u jedinstvenu integralnu holisticku cjelinu, duhovno putovanje prema Sebi, otkrivanje naseg bozanskog Jastva.

U program putovanja ukljuceni su (kao neobavezni sadrzaji): ZAJEDNICKO JUTARNJE VJEZBANJE HATHA JOGE I MEDITACIJA; VECERNJA MEDITACIJA I DRUZENJE UZ PJEVANJE BHAJANA (DUHOVNIH PJESAMA).
Takoder putovanje obuhvaca i TREKING, RAFTING (neobavezno); posjet Nacionalnom parku prirode Corbett, SAFARI, i jos mnogo toga.. - sve ovisno o zeljama i mogucnostima (financijske, fizicka kondicija) grupe.

* PLAN I PROGRAM PUTOVANJA: ovisno o broju prijava i prema zeljama grupe, nakon isteka roka za podnosenje prijave, a NAJKASNIJE DO 01.05.2011., ZAJEDNICKI CE SE ODREDITI TOCAN PLAN I PROGRAM putovanja (datumi pocetka i zavrsetka putovanja, i trajanje putovanja na dva odnosno tri tjedna, podlozni su manjim izmjenama a sve radi uskladivanja mogucnosti i zelja svih koji bi zeljeli putovati: dakle, sve navedene pojedinosti bit ce konacno utvrdene na tom sastanku).

CIJENA PUTOVANJA (ukljucuje povratnu avionsku kartu, transport na cijelom putovanju unutar Indije, organiziran smjestaj u hotelima/hostelima, 3 dnevna obroka, strucne vodice, satove joge, posjetu Nacionalnom parku, safari, rafting, treking) odredit ce se najkasnije do 05.05.2011. ovisno o broju putnika i o konacnom definiranju destinacija nakon zajednickog sastanka.
Radi priblizne orijentacije, svekukupni troskovi predvidaju se u iznosu od cca 9000-10 000 kuna po osobi (za dvotjedno putovanje), te od 11-12 000 kn po osobi (za trotjedno putovanje).


ROK ZA PODNOSENJE PRIJAVE: 25.04.2011. !

INDIVIDUALNE REZERVACIJE AVIO KARATA napravit ce se po primitku prijave za putovanje a najkasnije do 07.05.2011.
REZERVACIJE SMJESTAJA I OBROKA napravit ce se najkasnije do 07.05.2011.
Rezervacije smjestaja i obroka, te rezervacije avio karata ne naplacuju se, ni u slucaju otkaza rezervacije.

** I NAKON NAVEDENIH ROKOVA POSTOJI MOGUCNOST PRIKLJUCENJA GRUPI UKOLIKO BUDE JOS SLOBODNIH REZERVACIJSKIH MJESTA NA ISTOM LETU, ODNOSNO I DRUGIM LETOVIMA NA ISTI DAN POLASKA.

PRIJAVU PODNIJETI NA moju E-MAIL ADRESU: shyamasun@gmail.com ili u inbox (Facebook).
MOLIO BIH ZAINTERESIRANE DA SE PRIJAVE STO RANIJE, A SVE RADI BOLJE ORGANIZACIJE PUTOVANJA!
Takoder, za sve dodatne informacije obratite se na e-mail adresu: shyamasun@gmail.com ili na mob: 091 3377703 Fran

RADIONICA MIJENJANJA ODNOSA PREMA NOVCU
RADIONICA MIJENJANJA ODNOSA PREMA NOVCU
20.02.2011
U centru Sretan dan krece nova radionica, s trenutno najaktualnijom temom.
Zamisljena je kao mjesec dana intenzivnog usmjeravanja na poboljsanje vlastite financijske situacije i korjenitu promjenu odnosa prema novcu.

Da bismo obuhvatili sve aspekte i ovu temu sagledali iz svih uglova, radionicu ce voditi 3 voditeljice: Sanja Plavljanic-Sirola, Anamarija Pazin Morovic i Ana Susic.
Radionica ce se odvijati dva puta tjedno, utorkom i cetvrtkom.
Tijekom 8 termina druzenja s nama u teoriji i praksi naucit cete:
1 - PSIHOLOSKO - ENERGETSKI PRISTUP:
· Kako se sprijateljiti s novcem
· Ukloniti nevidljivi zid izmedu sebe i obilja
· Otkriti i ukloniti vlastita ogranicavajuca vjerovanja i strahove
· Prosiriti sliku o sebi i o svemu sto zasluzujete
· Osvjestiti vlastite vrijednosti i mnoge mogucnosti koje imate
· Zajednicki kreirati konkretne ciljeve
· Kako pretvoriti sebe u magnet za privlacenje obilja
· Pojacati dobrodoslicu obilju pomocu Feng Shui-a
· Povecati vlastitu sposobnost primanja
· Najvaznije pouke naucene na seminaru Rich Dad Coaching Roberta
Kiyosaki-a

2 - AROMATERAPEUTSKI PRISTUP:
· O suptilnoj aromaterapiji i privlacenju novca
· Povezanost cakri i novca
· Koja etericna ulja imaju energiju novca
· Kako stvoriti (mirisnu) atmosferu pogodnu za ulazak novca u Vas zivot
3 - PRAKTICNI PRISTUP:
· Zasto voditi kucne financije?
· Procijenite vlastitu financijsku situaciju
· Naucite kontrolirati prihode i rashode
· Kako raspodijeliti prihod
· Raspolaganje novcem- preuzmite kontrolu nad svojim novcem
· Kako pametno uzeti kredit i sluziti se kreditnim karticama
· Kako se izvuci iz minusa, kupiti nov auto, osigurati sebe i imovinu...
· Kako stedjeti i kako ulagati
· Kako povecati prihode i smanjiti rashode
· Kako stedjeti za djecu i vlastitu mirovinu
POCETAK RADIONICE: 01.03.2011. (utorak)
MJESTO ODRZAVANJA: Centar "Sretan dan", Kralja Zvonimira 20/II, Zagreb
VRIJEME ODRZAVANJA: 17:30 - 19:30 h, 4 tjedna, utorkom i cetvrtkom
CIJENA: 800 kn, plativo u 2 ili 3 rate.
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 begin_of_the_skype_highlighting 091/5355197 end_of_the_skype_highlighting (Sanja), 091/5171837 (Goga)
NOVI CD-I ZA MEDITIRANJE U IZDANJU TRANSFORMATIVE
NOVI CD-I ZA MEDITIRANJE U IZDANJU TRANSFORMATIVE
20.02.2011
CD s vodjenim meditacijama: OTPUSTANJE NEGATIVNIH EMOCIJA S Arhandjelom Rafaelom.
Vodjeni uz pomoc Arhandjela Rafaela, naucite proces otpustanja emocija, bilo da zelite otpustiti energije dana ili raditi na otpustanju dubljih emocionalnih obrazaca i negativnih emocija, cisteci vase bice na dubljim razinama. Trajanje 40:00 min. Cijena 100 kn.

CD s vodjenim meditacijama: Meditacije s Arhandjelom Mihaelom. Dvije meditacije: Most ljubavi i Val transformacijske ljubavi. Uz pomoc Arhandjela Mihaela, usidrite val transformacijske ljubavi i mudrosti u vase bice, podizuci vasu vibraciju na visu frekvencijsku razinu. Trajanje 30:00 min. svaka meditacija.
Cijena: 165 kn.

Placanje je moguce karticama, internet bankarstvom, opcom uplatnicom ili gotovinom (pouzecem).
Narudzbe na www.transformativa.hr
Zagreb, OSNOVNI TECAJ MEDITACIJE, Sandra Baksa i Sandra Slovenc Vojvodic
21.02.2011
Zagreb - Sandra Baksa i Sandra Slovenc-Vojvodic - OSNOVNI TECAJ MEDITACIJE
Organizator: Brahma Kumaris Svjetski duhovni univerzitet
Mjesto: Zagreb, Medoviceva 10 (kraj Petrove ulice)
Vrijeme: pocetak tecaja - cetvrtak, 03. ozujka 2011. od 18.30 do 20.30 sati.
Tecaj se odrzava svakog ponedjeljka i cetvrtka, dvaput tjedno, u razdoblju od mjesec i pol dana dana (11 susreta).
Cijena: Besplatni tecaj
Informacije i prijave: 091-1770-550, e-mail: bksZagreb - Lidia Cerni i Sandra Slovenc-Vojvodic - OSNOVNI TECAJ MEDITACIJE
Organizator: Brahma Kumaris Svjetski duhovni univerzitet
Mjesto: Zagreb, Medoviceva 10 (kraj Petrove ulice)
Vrijeme: pocetak tecaja - cetvrtak, 09. rujna 2009. od 18.30 do 20.15 sati.
Tecaj se odrzava svakog ponedjeljka i cetvrtka, dvaput tjedno, u razdoblju od mjesec i pol dana dana (11 susreta).
Cijena: Besplatni tecaj
Informacije i prijave: 099-6161-175, e-mail: bks_wsu@hotmail.com
web adresa: www.meditacijabk.hoola.hr
Tecaj pociva na dubokim duhovnim istinama koje su zaokupljale covjecanstvo stotinama pa i tisucama godina i na koja se do danas nije dobio odgovor. Ovaj tecaj priblizit ce vas tim istinama dajuci vam oslobadjajuce uvide na teme:
Prepoznavanje svog istinskog identiteta - tko sam zapravo ja?
Anatomija duse: um, intelekt i podsvijest
Vrhovni izvor snage i energije
Kako nam pomaze meditacija?
Duboki zakon karme
Drvo covjecanstva i ciklus vremena
Preobrazba starog i stvaranje novog
Duhovne snage i nacela u svakodnevnom zivotu
Teme su raspodijeljene u 8 lekcija, koje ce se odrzavati svakog ponedjeljka i cetvrtka od 18.30 do 20.30 sati.
Nakon 8. lekcije, u 3 dodatne lekcije moci cete slusati uvod u daljnji studij, te pogledati film s naslovom "Otkrivanje duhovnosti u sebi" koji vizualno prati lekcije iz tecaja.
Lekcije su medjusobno povezane i krecu se od temeljnih spoznaja do detaljnijeg znanja, stoga je pozeljno da prisustvujete svim lekcijama, pocevsi od prve.
Nakon svake lekcije slijedi prakticna vjezba meditacije gdje se u praksi ozivljava i dozivljava sadrzaj lekcije.
Meditacija je prirodno stanje uma u kojem se povezujemo s dubokim istinskim dijelom sebe te Vrhovnim izvorom energije, stoga su to lagane, ali uzvisene vjezbe uma (misli) koje moze provoditi svatko, bez obzira na dob, spol, vjersku pripadnost, kulturu ili bilo kakvu drugu izvanjsku razliku.
Tecaj se ne naplacuje.
Nije potrebna nikakva oprema, osim papuca, olovke i papira.
Unaprijed zahvaljujemo na prijavi koja je obvezna zbog ogranicenog broja mjesta.

Veselimo se susretu!

Zagreb, NENASILNA KOMUNIKACIJA - CIKLUS RADIONICA, Sandra Baksa
21.02.2011
Zagreb, CIKLUS RADIONICA O NENASILNOJ KOMUNIKACIJI
Voditeljica: Sandra Baksa
Mjesto: Zagreb, Medoviceva 10 (pokraj Petrove ulice)
Vrijeme: 4 utorka tijekom ozujka - 8., 15., 22. i 29. ozujka od 18.30 do 20.30 sati
Cijena: Besplatne radionice
Informacije i prijave: 091-1770-550, e-mail: bks_wsu@hotmail.com
web adresa: www.meditacijabk.hoola.hr

Pozivamo Vas da se pridruzite ciklusu od 4 radionice o nenasilnoj komunikaciji:
08. 03. Odvajanje od uloga

15. 03. Umijece ravnoteze: iskrenost i takt

22. 03. Suosjecanje u komunikaciji

29. 03. Oprastanje i uvidjanje

O radionicama:
Cak i onima koji nisu cesto ljuti ni uznemireni katkad ponestane razumijevanja i tolerancije za druge, pa povise glas i izgube strpljenje. Drugi pak ne znaju kako izraziti svoje zelje i potrebe (ili nemaju dovoljno hrabrosti), pa potiskuju i nakupljaju ljutnju ili zalost u sebi. Rezultat i jednog i drugog je neuspjesna komunikacija - nezadovoljstvo.

Cilj komunikacije je, medjutim, sporazumjeti se: razumjeti duboke potrebe jedno drugoga i postici "sporazum" tj. prihvatiti stavove i zelje jedno drugoga.

Kako bismo naucili bolje se sporazumijevati, u okviru radionica ici cemo postupno: najprije cemo uvidjeti kako veliki broj nesporazuma i povreda uzrokuje nasa poistovjecenost s raznim ulogama koje igramo u zivotu (narodnost, rasa, vjeroispovijest, spol, tim za koji navijamo, stranka kojoj pripadamo, uloga u obitelji...), pa ako se barem malo odvojimo od njih, zivot ce postati nevjerojatno laksi, a nasa komunikacija oslobodjena uvredljivosti i potiskivanja.

Potom cemo promisljati o ravnotezi vrlina koje su nam potrebne za dobru komunikaciju: hrabrosti i tolerancije, odlucnosti i prilagodljivosti, iskrenosti i takta. Vjezbat cemo kako drugima govoriti iskreno, a ipak s mnogo obzirnosti.

Stari obrazac "napad-obrana-povlacenje" zamijenit cemo novim: izrazavanjem osjecaja i dubljih potreba te iskrenom razmjenom. Pritom cemo uvidjeti kako je najprije nuzno prepoznati svoje potrebe da bismo razumjeli potrebe drugog, a potom, kako bismo izrazili svoje potrebe, nuzno je prepoznati i iskazati suosjecanje za potrebe drugog!

I na kraju, ako smo i pogrijesili, dogadja nam se da - umjesto da ucimo iz tih pogresaka - bivamo uhvaceni u mrznju prema sebi. Oprastanje se dogadja u trenutku uspostavljanja empatijske veze sa samim sobom, odnosno s drugima.

Metode:

Kratka predavanja na radionicama isprepletat ce se s vjezbama promisljanja, radnim listicima, analizama prakticnih primjera, radom u malim grupama i meditacijskim vjezbama.

Voditeljica:
Sandra Baksa vodi tecajeve meditacije, samovodstva, otklanjanja ljutnje te radionice samorazvoja i duhovnog samonapretka u okviru Brahma Kumaris Svjetskog duhovnog univerziteta. Potice i ohrabruje pojedince koji su odlucili u svoj zivot unijeti promjene da se ponovno povezu sa svojim osobnim posebnostima, da izraze svoju jedinstvenost i aktivno zive svrhu svog zivota.

Prijava:

Molimo vas da se na radionice obavezno prijavite zbog ogranicenog broja mjesta. Molim, prijavite se na: 091-1770-550 ili bks_wsu@hotmail.com.
Radionice su besplatne. Oprema, osim papuca i biljeznice, nije potrebna. Najucinkovitije je pohadjati sve radionice u ciklusu.

Veselimo se susretu!
Zagreb. Predavanje BUDITE NEVEZANI (A IPAK PUNI LJUBAVI), Sandra Baksa
21.02.2011
Zagreb - Predavanje BUDITE NEVEZANI (A IPAK PUNI LJUBAVI)
Predavac: Sandra Baksa
Organizator: Brahma Kumaris Svjetski duhovni univerzitet
Mjesto: Zagreb, Tribine grada Zagreba, Kaptol 27
Vrijeme: utorak, 1. ozujka 2011. u 18 sati.
Cijena: Slobodan ulaz
Informacije i prijave: 091-1770-550, e-mail: bks_wsu@hotmail.com
web adresa: www.meditacijabk.hoola.hr
Srdacno Vas pozivamo na predavanje

BUDITE NEVEZANI
(a ipak puni ljubavi)

Cesto ljudi dozivljavaju pojam vezanosti kao pozitivnu vrijednost - smatra se da je prirodno biti vezan za ono sto volimo. Iz ugla duhovnosti i unutarnjih vrijednosti vezanost je pojam kojim opisujemo slabost ovisnosti o necemu ili nekome, to jest vezani smo onda kada su nase raspolozenje, osjecaji i misli pod utjecajem odredjenog 'objekta' (osobe, uvjeranja, uloge, pozicije, predmeta, ideje, cak i vlastitog tijela...) Vezati se znaci zaokupiti svoj um tim objektom i pri tom "izgubiti sebe". Vezanost se ponajprije dogadja u nasoj svjesnosti i to je razlog zasto, kada se nesto dogadja s objektom nase vezanosti, dozivljavamo to kao da se dogadja nama osobno! Ta zabluda uzrok je nastajanja svih briga i strahova. Te negativne emocije, medjutim, nestaju kada naucimo kako biti "nevezani sudjelovatelji" - to jest, biti odvojeni, a ipak brizni i ukljuceni!

Sandra Baksa, vodi tecajeve meditacije, seminare i radionice samorazvoja u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, pomazuci u istrazivanju unutarnjeg potencijala i ponovnom budjenju urodjenih unutarnjih vrijednosti koje su latentno prisutne u svakom ljudskom bicu.

S veseljem Vas ocekujemo!

Prijave nisu obavezne, ali nam mogu olaksati organizaciju, pa Vas molimo da kao potvrdu svog dolaska posaljete 2 carobne rijeci "BUDITE NEVEZANI" u obliku kratke poruke ili emaila.

Anemona- Delta meditation CD
Anemona- Delta meditation CD
24.02.2011
ANEMONA: "DELTA MEDITATION"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA KOJA GENERIRA DELTA VALOVE

Brainwave tehnologija je nova spiritualna tehnologija rada sa zvukom, ciju djelotvornost prepoznaje sve siri krug korisnika. Ova tehnologija potice nasu mozdanu aktivnost na rad na odredenim frekvencijama koje se u svakodnevnom zivotu tesko postizu. U pitanju je znanstvena metoda, koju su istrazili mnogi svjetski strucnjaci.

Prednosti povecanja delta mozdanih valova:

► Napredno iscjeljivanje tijela i uma
► Duboko opustanje
► Povezivanje s nesvjesnim umom
► Poticanje intuicije i psihickih sposobnosti
► Uvodenje u bozansko znanje, unutarnje bice i osobni rast, preporod,oporavak od traume, iskustvo "jednote sa svemirom" (samadhi)
► Jacanje imunoloskog sustava
► Smanjenje kolicine kortizola, hormona povezanog sa stresom i starenjem
► Povecanje razine DHEA hormona (usporava starenje i potice pomladivanje, poboljsava sposobnost razmisljanja u starijih ljudi te usporava napredovanje Alzheimerove bolesti)

CIJENA: 120 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
www.indigo-svijet.hr

Tel. 01 / 3864-664
Mob. 091/2530-687

(Radno vrijeme: 9-16 h)


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE