*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

ThetaHealing® tečaj INTUITIVNA ANATOMIJA, Zagreb, 06.-24.07.2015. - instruktor Tomislav Gunjača

INTUITIVNA ANATOMIJA - 6.-24.07.2015. - Zagreb / više na www.thretahr.com
Tečaj Intuitivna anatomija predivno je putovanje kroz tijelo, puno otkrića. Pruža dublje razumijevanje i uvid u Theta tehniku. Praktičarima omogućuje intimne i intuitivne doživljaje susreta s organima i sustavima tijela. Polaznici će otkriti svoje emocije i vjerovanja koja su svojstvena tijelu i individualno karakteristična.
Ovaj tečaj omogućuje ozdravljenje tjelesnih sustava oslobađanjem nakupljenih energija emocija. Po tjelesnim sustavima istražujemo koja su vjerovanja pohranjena u njima i kakva je interakcija tih uvjerenja s "fizičkim" bolestima. Studenti imaju dovoljno vremena za rad na sebi i za rad s drugim polaznicima.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/theta-ritmom-do-savrsene-tezine-thetahealing-tecaj-zagreb-instruktor-tomislav-gunjaca-ing/810/

THETA ISCJELJIVANJE – vjezbaonica i besplatni theta tretmani

VJEZBAONICA: 28. 06. 2015.
DOPRINOS ZAJEDNICI – BESPLATNI TRETMANI: 28. 06. 2015.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/theta-iscjeljivanje-vjezbaonica-i-besplatni-theta-tretmani/1320/

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 27./28.06.2015.

Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/reiki-tecaj-prvog-stupnja/495/

Vrijeme je za čišćenje uz Antiparazitni program

Detoksikacija ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svjedoče o tome da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivni stav. Jedan od najboljih i najhvaljenijih programa, jednostavan za korištenje, djeluje brzo i osjećaj poslije kure čišćenja je fenomenalan.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/vrijeme-je-za-proljetno-ciscenje-uz-antiparazitni-program/1296/

Indigo svijet - Nožno prstenje za mršavljenje

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/novo-u-indigo-svijetu-nozno-prstenje-za-mrsavljenje/831/

Smršavite uz glazbene vibracije!

Zbog posebno odabranih zvučnih frekvencija ovaj CD može pomoći u aktivaciji oslobađanja viška masnih stanica iz Vašega tijela, uz istovremeno stimuliranje rasta mišićnog tkiva.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/smrsavite-uz-novi-anemona-brainwave-cd/727/

KRALJICA MEDITERANA

Stari Rimljani su osim za razne religijske rituale i obrede porađanja, koristili lavandu najviše za opuštajuće kupke. Zbog toga se vjeruje da riječ lavanda potječe od starorimske riječi lavare što znači prati. Kod starih Grka lavanda je više imala primjenu u medicinske svrhe. Grčki liječnik Dioscorides u svojim spisima spominje lavandu kao laksativno sredstvo, te kao pomagalo kod problema s disanjem. U 1. i 2. svjetskom ratu, kod nedostatka lijekova i opreme za previjanje korištena je upravo lavanda.    

Danas ju koristimo u mnogim kozmetičkim pripravcima, kao mirisni jastučić za tjeranje moljaca ili komaraca, za osvježavanje prostora i još mnogo toga. A zbog njene rasprostranjenosti u mediteranskom podneblju u kojem najbolje uspijeva sa zaslugom ju još i nazivaju „kraljicom mediterana“.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/sponzorirani-clanci/kraljica-mediterana-464/

Prilagodite prehranu ljetnim vrućinama

Probudili ste se znojni u krevetu u vruće ljetno jutro. Iako ste legli na spavanje sa što manje odjeće i niste se pokrivali naprosto niste mogli normalno spavati. Nemate klima uređaj u sobi, a svejedno i da ga imate, svakako morate na posao ili pak preživjeti put do plaže. Zapravo je svejedno da li ste ljeti ostali u gradu ili ste na moru, jer se od ljetnih vrućina osjećate umorno, iscrpljeno i prokuhano. Sve bi to bilo podnošljivo da nije toliko vruće.  

 

Prilikom ljetnih vrućina naše tijelo se pojačano znoji, kako bi održalo normalnu tjelesnu temperaturu dok su vanjske temperature vrlo visoke. Pri tome ono troši veće količine vode, pa stoga jako brzo ožednimo

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/sponzorirani-clanci/prilagodite-prehranu-ljetnim-vrucinama-465/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska