banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

5-6.2.2011. Quantum Touch - radionica energetskog iscjeljivanja
5-6.2.2011. Quantum Touch - radionica energetskog iscjeljivanja
17.01.2011
Kvantni dodir - Quantum Touch - energetsko iscjeljivanje

Kvantni dodir je vjestina energetskog iscjeljivanja koja koristi tehnike disanja povezane s tehnikama svjesnosti tijela da stvori snazan protok zivotne energije. Time omogucava ubrzano iscjeljivanje, pomazuci tijelu da se vrati u svoje optimalno stanje. Osoba se pri tome iscjeljuje sama, na prirodan i harmonican nacin.

Ovu izuzetnu vjestinu mozete nauciti na radionici 5. i 6. veljace 2011 u Zagrebu, u Centru za edukaciju Stipis, Badaliceva 26 a , od 9 do 17 sati.

Povratak u optimalno stanje

Kad se ogrebemo ili porezemo, ocekujemo da ce nam rana kroz par dana zarasti. Smatramo to normalnim i ne uzbudujemo se puno oko toga. Pa ipak, cesto zaboravljamo da isto nacelo djeluje i kod svih drugih stanja i bolesti. U nasa je tijela ugradena izvanredna sposobnost da sama sebe isjeljuju. Ova se sposobnost moze aktivirati po zelji pomocu kvantnog dodira.

Aktiviranje inteligencije vlastitog tijela

Najbrze i najocitije promjene koje cete iskusiti na Quantum Touch radionici su promjene u drzanju tijela. Ono se spontano postavlja u ispravan polozaj vec za nekoliko minuta.
Zamisao da kosti polako same klize u ispravan polozaj bez primjene sile ili pritiska moze zvucati zapanjujuce - no to se doista dogada.

Znanje o anatomiji pri tome nije kljucno jer inteligencija tijela odreduje sto je, kako i u kojem opsegu potrebno. Takvo spontano strukturalno uskladivanje ne uzrokuje traume, a nastale promjene vidljive su i odrzavaju se trajnije.

Svatko moze nauciti vjestinu iscjeljivanja

Ovu snaznu metodu svatko moze s lakocom savladati i primjenjivati. Izuzetno je ucinkovita kod:

- kronicnih zdravstvenih problema
- iscrpljenosti i bolova
- oporavku od bolesti ili traume
- uklanjanja posljedica stresa
- pomoc kod velikih zivotnih promjena (preseljenje, promjena posla, razvod, financijska kriza, smrt bliske osobe...)
- kada osjecate da zivite zivot kakav niste zeljeli
- kada se osjecate lose, a ne znate zasto

Sto vas ocekuje na radionici?

Tijekom dva dana i 12 sati rada savladat cemo vjezbe disanja i svjesnosti tijela koje omogucavaju fokusiranje zivotne energije i pokrecu fantasticnu sposobnost samoiscjeljivanja.
Ucit cemo kako:

- pokrenuti, usmjeriti i pojacati protok energije
- ukloniti bol i upale u rekordnom vremenu
- postici spontano namjestanje posture u ispravan polozaj
- iscjeljivati emocije
- raditi sa zivotinjama i biljkama
- raditi sa 12 cakri- pokrenuti fontanu mladosti
- raditi sa zvukovima i bojama u svrhu iscjeljivanja
- raditi iscjeljivanja na daljinu

Dodite na Quantum Touch radionicu u Zagrebu i naucite i usavrsite svoju vjestinu iscjeljivanja!

Sto nakon radionice?

- Odmah i potpuno samostalno mozete primjenjivati ovu izuzetnu vjestinu na sebi i drugima
- Uvijek i svugdje vam je dostupna bez posebnih priprema
- Pojacava i poboljsava intuiciju
- Poboljsava i olaksava fizicke aktivnosti i bavljenje sportom ili rekreacijom
- Moze se kombinirati sa svim drugim vjestinama i znanjima -jer ih osnazuje i podize na novu razinu. Odlicno se kombinira s Reikijem, svim vrstama masaze, akupunkture i akupresure, aromaterapijom, kristaloterapijom...

Vrijeme i mjesto odrzavanja radionice: 5. i 6. veljace 2011 u Zagrebu, Centar za edukaciju Stipis, Badaliceva 26 a, od 9 do 17 sati.

Prijave i predbiljezbe na broj telefona +385 (0)98 176 66 03

Obucite udobnu odjecu, ponesite deblje pamucne carape, vodu i ili sok te nesto hrane. Radionica je ujedno i prilika za iscjeljivanje svih koji u njoj sudjeluju.

O voditeljici:

Jelena Korencic je prva i jedina certificirana Quantum Touch instruktorica i prakticarka u Hrvatskoj. Preko petnaest godina bavi se iscjeliteljskim radom, a kvantni dodir primjenjuje svakodnevno.

Vise doznajte na web stranicama http://www.compat.org/kvantnidodir/
ili se informirajte na 098 176 66 03.

RADIONICE OSTVARIVANJA ZELJA - ZAGREB I RIJEKA
RADIONICE OSTVARIVANJA ZELJA - ZAGREB I RIJEKA
17.01.2011
KRECE NOVI CIKLUS RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA!
Voditeljica: Sanja Plavljanic-Sirola
Pridruzite se sve vecem broju ljudi koji su naucili privlaciti lijepe stvari u svoj mali svijet, usprkos svemu sto se oko nas dogadja!
Program intuitivne i vidovite uciteljice Sonie Choquette YOUR HEART'S DESIRE, kroz koji vas vodi ova radionica, po mom misljenju je najkompletniji i najjednostavniji program te vrste.
Sonia s lakocom ostvaruje sve svoje snove, a prakticno znanje o tome uoblicila je u 9 principa.
Na ovoj radionici te principe ucimo i vjezbamo, otkrivajuci kako da i nas zivot postane lagan i da ga zivimo s veseljem.
Radnu biljeznicu, carobnu kutiju i ostale potrepstine dobit cete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i vedar duh!

Evo sto kazu neki od polaznika:
Ispunila mi se najveca zelja - srela sam svoju srodnu dusu ispalo je da je prvi dan rekao da je prizeljkivao citav svoj zivot nekog kao sto sam ja

Ostvarila mi se moja ZIVOTNA ZELJA, nesto sto zelim otkad znam za sebe. Nasla sam posao u inozemstvu, u zemlji o kojoj sam mastala i odlazim u travnju. Prvi puta osjecam strast za zivotom, obozavam sebe i znam da me ceka jos puuuno predivnih stvari i iskustava. I svakim svojim dahom osjecam Zahvalnost.

Hvala vam sto organizirate predivne radionice koje ljudima doslovno mjenjaju zivote.

S odusevljenjem mogu reci da da mi se druga i treca zelja vec ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjecam da ce se ostvariti do kraja iduce godine (malo je kompleksnija).

Doista se dobije osjecaj ''Ja mogu'', potom ''Sve je moguce'' i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i pocelo ostvarivati. YES!!!

RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA U ZAGREBU

POCETAK RADIONICE: 07.02.2011.
MJESTO ODRZAVANJA: Centar SRETAN DAN, Kralja Zvonimira 20/II, Zagreb
VRIJEME ODRZAVANJA: 17:30 - 19:45 h, 10 ponedjeljaka za redom
CIJENA: 1.000 kn, plativo u 2 ili 3 rate tijekom 2,5 mjeseca.
Za jednokratnu uplatu cijena je 900 kn.
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 (Sanja)
092/2664250 (Goga)
Informacije o radionici: www.sretan-dan.hr

VIKEND RADIONICA OSTVARIVANJA ZELJA U RIJECI
Od petka do nedjelje naucit cemo sve principe koji se inace prolaze tjedan po tjedan.
U tjednima koji slijede dobivat cete podsjetnike na nauceno znanje i upute sto treba primijeniti.

VRIJEME ODRZAVANJA RADIONICE: Petak, 28.01.2011. 17:30-20:15
Subota 29.012.2011. 10:00-13:00, 14:30-17:30
Nedjelja 30.01.2011. 10:00-13:00, 14:30-16:30
MJESTO ODRZAVANJA: O.S. Grivica, Setaliste XII Divizije 68, Rijeka
CIJENA: 750 kn.
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 (Sanja)
092/2664250 (Goga)
Informacije o radionici: www.sretan-dan.hrTHETAHEALING seminari u Zagrebu - Uciteljica: Alida Del Bianco ThetaHealingTM Master
THETAHEALING  seminari u Zagrebu - Uciteljica: Alida Del Bianco  ThetaHealingTM Master
18.01.2011

Osnovni DNK 28. - 30. 01. 2011., Napredni DNK 01. - 03. 04. 2011.

ThetaHealing je energetska metoda i duhovna disciplina kojom razvijamo nase urodene intuitivne sposobnosti. Omogucava nam da mijenjamo nasa ogranicavajuca podsvjesna vjerovanja kako bi ostvarili besprijekorno zdravlje, srecu, ljubav, radost, kreativnost, uspjeh i potaknuli duhovni razvoj.
Zbog kvalitete rada te posvecenosti uciteljice svakom polazniku seminari su organizirani u manjim grupama od 10-tak polaznika.

Osnovni DNK
"Kad nesto doista zelis, cijeli ce se svemir uprijeti da to i dobijes." - P. Coelho
Ovaj ce Vas seminar upoznati sa ThetaHealing tehnikom. Naucit cete kako postici theta stanje mozga i kako se povezati sa Najvisom Svijesti , te trenutno mijenjati svoju stvarnost postujuci slobodni izbor svakog pojedinca.Posebni naglasak na ovom seminaru postavili smo na poducavanje aktiviranja DNK svakog sudionika, kojim se aktivira Kromosom mladosti i vitalnosti, Aktiviranjem jacamo telomere u nasoj DNK kako bi usporili proces starenja i odumiranja stanica, a i omogucavamo otvaranje prema Bezuvjetnoj Bozanskoj ljubavi.
Bit ovog seminara je usvajanje tehnike koja Vam omogucava da promijenite zivotne obrasce koji su podrzani nasim podsvjesnim vjerovanjima iz ranog djetinjstva, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje cesto nazivamo i kolektivna Svijest i dublja genetska sjecanja, kao i sjecanja iz proslih zivota, a i najdubljim vjerovanjima nase duse koja su zapravo sve ono sto osoba "jest".
Polaznici ce nauciti prepoznati svoja ogranicavajuca vjerovanja i vjerovanja drugih, te ih u vjezbama sa ostalim polaznicima promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjecajima.Gotovo trenutno cete razotkriti sisteme vjerovanja, koje bi tradicionalna psihoterapija otkrivala dugim procesom terapija i razgovora.
Osim toga naucit cete otvoriti sve Vase Intuitivne ili Energetske centre, koristiti Vasu pronicljivost u radu sa duhovnim vodama i andelima cuvarima, upoznati zakone manifestiranja u Vasem zivotu, nauciti citati buducnost, nauciti intuitivno ocitati tijelo i organe, uravnoteziti serotonin , noradrenalin i dopamin, ocistiti Vas organizam od radijacija i toksina, nauciti kako privuci srodnu dusu u Vas zivot, ocistiti Vasu auru i tijelo od negativnih energija, entiteta i implanta, upoznati Nivoe Postojanja, te savladati tehniku pojedinacnog , grupnog ili iscjeljivanja na daljinu raznih emocionalnih stanja i bolesti.
Po zavrsenom seminaru, polaznik je spreman da postane "ThetaHealing" Iscjeljitelj i dobiva certifikat. Tecaj traje 3 dana, zapocinje u petak u 17:00 i traje do 21:00, a subotu i nedjelju od 09:00 do 18:00 sa pauzama za rucak i osvjezenje. Svakom sudioniku seminara urucit ce se potrebni materijali za rad na seminaru.

Vise o ThetaHealing tehnici i ostalim seminarima na www.thetahealing.com.hr
Za prijavu nam posaljite email na info@thetahealing.com.hr ili nas nazovite na 099 6751745 ili na 052 394 923.

Tecaj Kriya yoge (Kobrin dah)
Tecaj  Kriya  yoge (Kobrin  dah)
19.01.2011
Tecaj Kriya yoge (Kobrin dah)

''Onaj cija sreca ovisi o ljubavi od drugih, imat ce bijedu''.
Mahavatar Babaji

Kobrin dah je jedna od najsnaznijih tehnika za spiritualni razvoj. Ona je kljuc Babajijeve Kriya yoge i najdragocijeniji Babajijev dar covjecanstvu. Ovo je izvorna kriya yoga koju je Babaji prenio na Lahirija Mahasayu.
Smatra se ''Kraljevskom Pranayamom'' zbog svoje izuzetne snage. Dugo vremena je bila cuvana u tajnosti jer brzo dovodi do iskustva prosvijetljenja. Kobrin dah je daleko najmocnija od svih kriya. Kobra je simbol kundalini sile,evolutivne energije svakog ljudskog bica. Kriya magnetizira kraljeznicu i ogranicenu ljudsku svijest brzo dovodi do neogranicene Kozmicke svijesti. Kriya pranayama je oblik disanja kojim se ljudska krv obogacuje i ponovno puni kisikom. Pranayama je ''svjesno produbljenje i prosirenje daha''.

Zdravstvene dobrobiti:

Zdravstvene dobrobiti su neprocijenjive.
Svako pojedinacno navodenje zdravstvenih koristi ove metode bilo bi potcjenjivanje same metode. Svi aspekti zdravlja se poboljsavaju. Sto se vise prakticira, fizicka i psihicka oboljenja se brze otklanjaju i nestaju.


Kamadonovo osobno iskustvo Kobrinog daha:

''Kad god bih ostao sam; bez voljenih, prijatelja, novca ili posla, uvijek bih nasao utociste u Kriyi. Pomislio bih: ''Imam Kobrin dah, zbog cega da se brinem''.
Upravo to je najvisa vrijednost Kobrinog daha, cini vas snaznima poput celika, i samodostatnima - ne morate se vise okretati za drugima trazeci ljubav od njih, sad ju imate.
Od svih duhovnih praksa s kojima sam bio u dodiru, Kobrin dah je zadrzao svoje mjesto na vrhu. Kriya otvara sve chakre, budi pun mentalni i kreativni potencijal, daje duhovna iskustva i brzu ekspanziju svijesti''.


Tecaj

Tecaj je namjenjen svim hrabrim pojedincima bez obzira na rasu, dob, spol. Na tecaju ce prisutni dobiti poduku u Babajijevu tajnu mantru, zatim u prvi Kobrin dah, u kriye koje se izvode prije Kobrinog daha, te ukoliko bude potrebno i u psihofizicke vjezbe poput Surya Namaskara ili ''5 Tibetanaca'' (po zelji prisutnih). Tecaj odrzava Hrvoje Lukin (Kamadon).

(Svaki polaznik moze sa sobom donijeti biljeznicu i olovku).


Mjesto i datum odrzavanja:

Zagreb:

Tecaj ce se odrzati 18.2. 2010 (Petak) s pocetkom u 15,00 h u vrticu ''Potocnica'', Ulica Grada Vukovara 18, Zagreb ( u samom sredistu Tresnjevke, kraj tresnjevacke trznice )

Cijena: 750 kn

Prijave na:

Mob: 099 699 0888

www.kamadon-yoga.com
2 . FESTIVAL ALTERNATIVE - Hotel International
2 . FESTIVAL ALTERNATIVE - Hotel International
20.01.2011
Predstavljamo Vam 2 . FESTIVAL ALTERNATIVE u Zagrebu

19.i 20 Veljace 2011 u Hotelu International - Zagreb,

Rijec je o manifestaciji posvecenoj tradicijskim kulturama, zdravom zivljenju, poboljsanju kvalitete zivljenja i prijenosa spoznaja i znanja tradicijskih filozofija i kultura, na kojoj se svojim radom predstavljaju sudionici koji pruzaju informacije, cine prezentacije i prenose znanja o tradicijskim kulturama, istocnjackim, zapadnjackim i africkim filozofijama, raznolikim zvukovnim radionicama uz koristenje tradicijskih instrumenata raznih naroda svijeta. Ista ce se odvijati u konferencijskim prostorima hotela International u Zagrebu, na ukupnoj povrsini od preko 800 m2.


Drugi pak sudionici cine prezentacije pokaznim vjezbovnim radionicama tehnika za koncentraciju, meditaciju, relaksaciju i opustanje, raznih tehnika poput, Tai-chi vjezbi, Falun-Gong vjezbi, vjezbi Joge Smijeha, Rei-Ki vjezbama koncentracije i meditacije, te raznih drugih tehnika koncentracije, meditacije, relaksacije i opustanja


Poseban dio posvecen je indigo djeci tj. Indigo svijetu. U danasnjem vremenu sve ucestalije se susrecemo sa fenomenom izvanredno nadarene i talentirane djece cija je svjesnost i osobnost znatno iznad ostalih ljudi u njihovu okruzenju. Ovom fenomenu i takovoj djeci biti ce posvecene i odredene edukativne radionice i predavanja o pristupu i odnosu sa njima.


Pored toga raditi ce se prezentacije tehnika uredenja prostora po osnovi Feng Shui metoda,

Takoder i razne tehnike osobnog razvoja primjenom Shambale, Reiki-a i drugih filozofija istocnjackih, zapadnjackih ili africkih tradicijskih kultura.


U sklopu 2. FESTIVALA ALTERNATIVE organiziramo i prodajnu izlozbu raznovrsnih rucnih radova, ukrasnih predmeta, nakita, odjece, mirisnih stapica, svijeca, rucno radenih Tiffany lampi sa predstavljanjem tehnike rada, unikatnih rucno radenih odjevnih predmeta, kao i najsladi rucni rad - manufakturu COKOLADE.


Pored navedenoga biti ce odrzano nekoliko prezentacija u vidu modnih revija odjece. torbica i nakita i dodatnih odjevnih uporabnih predmeta,

Svemu tome pridodajemo i mogucnost izbora i kupnje brojnih strucnih knjiga u kojima su odavno predstavljene tradicijske kulture svijeta, kao i brojna druga strucna znanja.

Na sve ovo moramo dodati veliku prezentaciju JOGE SMIJEHA pod nazivom NASMIJMO HRVATSKU

Na Festivalu sudjeluju i osobe koje ce Vam omoguciti upoznavanje sa svijetom kristala, minerala, poludragog kamenja i orgonita, etericnih biljnih ulja i kozmetickih preparata na bazi bilja, te drugih sredstava kojima se uljepsava zivot ljudi i slicno.

Kao kruna dnevnih dogadanja u subotu navecer u posebnoj dvorani predvidenoj za zvukovne radionice organiziramo:

Vecernji koncert tradicijskih instrumenata : Gongovi, bubnjevi, tibetanske zdjele, didiridu-i i drugo

Te poseban vecernji dogadaj za sve sudionika Festivala Alternative posvecen predstojecem razdoblju

Karnevalska muzicko plesna vecer pod maskama.


Molim da radi boljeg uvida pogledate nasu web stranicu na kojoj su predstavljeni neki od izlagaca i performera sa prethodnog dogadanja 1. Festivala Alternative,
www.festivalalternative.org


Stranica je u postupku osvjezenja podataka i uskoro ce biti objavljeni svi detalji najave izlagaca i program aktivnosti vezani uz predstojeci 2. Festival Alternative 19. i 20 Veljace 2011 godine.

Nositelj organizacije jest Udruga za poboljsanje kvalitete zivljenja Plava Ptica iz Zagreba, koja i ovom manifestacijom, kao i slijedecima u ciklusu kani pribliziti vrijednosti tradicijskih kultura, prirodnih energija i elemenata zdravog i humanog zivljenja sirokom krugu ljudi.

Kao organizator pobrinuli smo se da za goste iz udaljenijih krajeva osiguramo smjestaj u Hotelu International po znatno povoljnijim cijenama od uobicajenih. Ukoliko imate volju provesti izvanredno zanimljiv i drugaciji vikend u Zagrebu, uz gotovo neprekidan program dogadanja u ukupnom trajanj od 36 sati, ovo je jedinstvena prigoda.

Na zahtjev korisnika i konkretan upit dostavljamo uvjete smjestaja. Smjestaj u vlastitom aranzmanu mozete osigurati iskljucivo po standardnim cijanama hotelskog smjestaja.

Ne propustite priliku, dodite i ugodno se zabavite.

Sa nestrpljenjem ocekujemo Vas dolazak
Indigo svijet - U prodaji novi modeli orgonita!
Indigo svijet - U prodaji novi modeli orgonita!
29.12.2010
U prodaji novi modeli orgonita!

1. Orgonska piramida atlantis

2. Orgosnki privjesak za auto

3. Orgonski privjesak buba mara

4. Orgonski magnet

NARUDZBE:

WEB SHOP
www.indigo-svijet.hr/proizvodi/Orgonski-uredaji

Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h

Rupicaste naocale - Indigo svijet - popust 200 > 135 kn
Rupicaste naocale - Indigo svijet - popust 200 > 135 kn
11.10.2010
Rupicaste naocale su prirodna zamjena konvencionalnim naocalama, koje dovode do slabljenja ocnog misica i stvaraju potrebu za nosenjem sve vece dioptrije.

Rupicaste naocale potjecu iz drevne indijske medicine - Ayurvede. Bile su poznate americkim Indijancima i upotrebljavaju se u Njemackoj vec vise od sto godina. U zadnje vrijeme rupicaste naocale postaju sve popularnije u Australiji i Juznoj Africi, a od nedavno i u sjevernoj Europi.

Sve vise opticara i oftalmologa sirom svijeta pokazuje zanimanje za rupicaste naocale.

Lijecnici se slazu s time da nosenje rupicastih naocala dovodi do dugotrajnog poboljsanja vida.

"Rupicaste naocale omogucuju ljudima da vide objekte pomicanjem oka. Rupice osiguravaju neogranicenu dubinu fokusa tako da cak i kada oko ne fokusira ispravno, objekti ce se pojaviti kao da su u fokusu. Vazno je da one eliminiraju rasprsivanje svjetlosti na roznici i stoga poboljsavaju vid.

Nakon mnogo ispitivanja mozemo zakljuciti, da rupicaste naocale pomazu kod problema vida i pritom nemaju nikakvih nezeljenih posljedica". --- Dr. Joseph I.Pascal, direktor ocnog odjela Poliklinike u Stuyvesantu, SAD.


Kako funkcioniraju rupicaste naocale


Rupicaste naocale poboljsavaju koordinaciju izmedu mozga i oka i pomazu ocima da se nauce fokusirati bez naocala.

Poteskoce u fokusiranju nastaju, kada se slika stvara u oku ispred roznice (kratkovidnost) ili iza nje (dalekovidnost). Stoga od svake tocke slike nastaje tzv. nejasni krug. Konvencionalne lece rade po principu dovodenja slike na roznicu, da bi se jasno vidjelo.

Ovo se rezultira u lijenosti ocnog misica. Zbog toga sa vremenom je potrebna sve veca dioptrija.

Dovodenjem niza rupica ispred oka smanjuje se efektivni otvor oka (od onog odredenog zjenicom oka na velicinu rupice ispred oka). Tako se smanjuje velicina nejasnog kruga, sto objasnjava poboljsanje vida za vrijeme nosenja rupicastih naocala.

Smanjena velicina nejasnog kruga se dovodi unutar opsega mehanizma za fokusiranje oka koje tada moze dovesti sliku u savrseni fokus i time ponovo nauciti kako fokusirati na daljinu.

Cinjenica je da rupicaste naocale pomazu fokusiranju, sto se moze korisno primijeniti za smanjenje naprezanja ociju.

Iskustva pokazuju, da rupicaste naocale smanjuju naprezanje ociju i glavobolje kod ljudi, koji se bave radom u zatvorenom prostoru ili provode mnogo vremena ispred televizora ili racunala.

Rupicaste naocale se mogu koristiti i za rad na racunalu.


Rupicaste naocale pomazu kod:

* kratkovidnosti
* dalekovidnosti
* astigmatizma
* staracke dalekovidnosti
* hiperosjetljivosti na svjetlo
* prevencije / olaksanja naprezanja ociju
* glavobolja uzrokovane dugotrajnim radom ispred monitora
* u situacijama gdje se zamagljuju konvencionalne naocale (npr., za vrijeme kuhanja ili kupanja)


Rupicaste naocale kao suncane naocale

Rupicaste naocale ne sprecavaju prolaz valnih duzina svjetlosti, koje su neophodne za ispravno funkcioniranje timusne zlijezde.

Konvencionalne i suncane naocale sprecavaju prolaz tih valnih duzina i time slabe imunitet organizma.
Kao i konvencionalne naocale, rupicaste naocale stite oko od stetnih valova.


Kako uporabiti rupicaste naocale

* ovo je novo iskustvo za Vase oci te im je prvi puta zbog rupica potrebno nekoliko minuta za prilagodbu.

* nosite rupicaste naocale svaki dan pocevsi sa 5 min., poslije 15 min., pa do 2-3 sata dnevno dok citate, pisete ili promatrate.

* koristite rupicaste naocale minimalno sest tjedana.

* pokusajte nositi rupicaste naocale sto duze i izbjegavajte nositi Vase naocale sto vise mozete.

* vjezbajte oci, cesto trepcite i gledajte u daljinu da biste poboljsali Vasu sposobnost fokusiranja blizu i daleko.

* nemojte nositi obicne suncane naocale koje zatamnjuju svjetlo i lose utjecu na vid.

* ujutro temeljito isperite Vase oci svjezom hladnom vodom

Kada se rupicaste naocale NE bi trebale koristiti

* za vrijeme voznje, osim ako ste putnik

* nikada ih nemojte nositi preko Vasih naocala.

* nemojte nositi rupicaste naocale za vrijeme trcanja ili igre ili za vrijeme rada s opasnim strojevima

PUNA CIJENA: 200,00 Kn
CIJENA S POPUSTOM: 135,00 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/rupicaste-naocale/

E-MAIL
indigo-svijet@indigo-svijet.hr

TEL. (01) 38 64 664

MOB. 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h

www.indigo-svijet.hr
Feng shui seminari - novi ciklus
Feng shui seminari - novi  ciklus
16.09.2010
U nedjelju 20.veljace zapocinje novi ciklus seminara i radionica iz raznih podrucja feng shuia. Ukoliko nam se zelite pridruziti na seminarima koji Vam mogu u potpunosti promijeniti nacin na koji dozivljavate svoj prostor, pozivamo Vas da pogledate nas program: http://www.kreativandom.com/kalendar.php

Za najkvalitetnije svladavanje ovog prekrasnog umjeca preporuka je zapoceti ucenje seminarom Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio.

Seminar Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio
Organizator: Kreativan dom
Predavac: Vjera Tomas, savjetnica za feng shui
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Selska 119 (Privatna ekonomska skola Katarina Zrinski)
Datum: 20.veljace 2011. (nedjelja) od 10 do 16 sati
www.kreativandom.com

Zanima Vas feng shui? Procitali ste jednu ili vise knjiga i potpuno ste zbunjeni? Zelite li nauciti kako primjeniti ovo drevno znanje za uredjenje svojeg doma, pridruzite nam se na seminaru "Feng shui u svakodnevnom zivotu - 1. dio".

Naucite najmocnije koncepte feng shuia kojima cete Vas prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent:

* Koncept zivotne energije Chi
* Koncept ravnoteze - yin i yang prostora
* Koncept krajolika - nebeske zivotinje (kornjaca, zmaj, feniks i tigar)
* Koncept harmonije - teorija pet elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja i metal)
* Skola oblika - negativni utjecaji iz okolisa, povoljne i nepovoljne lokacije
* Kompasna skola - pa kua (bagua) i kompasni smjerovi u nasem domu, prostor nepravilnog oblika
* Feng shui aktivatori - boje, biljke, ogledala, rasvjeta i umjetnicki predmeti
* Feng shui lijekovi za ublazavanje negativnih elemenata u prostoru


Pridruzite nam se i naucite kako na jednostavan i praktican nacin pretvoriti svoj dom u sretan prostor ispunjen kvalitetnom energijom.

Informacije i predbiljezbe:
e-mail: info@kreativandom.com
Mobiteli: 098 - 18 38 444 i 091 - 56 22 471 radnim danom od 9 do 18 sati

Lijep pozdrav,
Vjera Tomas
www.kreativandom.com
UVODNO PREDAVANJE ZA RADIONICU ALADINOVA SVJETILJKA
UVODNO PREDAVANJE ZA RADIONICU   ALADINOVA SVJETILJKA
21.01.2011
ALADINOVA SVJETILJKA
Radionica postavljanja i ostvarivanja ciljeva (zelja)


NAJAVA ZA UVODNO PREDAVANJE

U prici o Aladinu i carobnoj svjetiljci, duh iz svjetiljke ispunjava Aladinu 3 zelje
No Aladin treba reci sto tocno zeli, i treba protrljati svjetiljku
Tko nije pomislio, da bi bas lijepo bilo imati takvu carobnu svjetiljku?
Dali je ta prica samo bajka ili mozda metafora za nesto sto je ipak na neki nacin moguce?

Na uvodnom predavanju upoznat cete sadrzaj i strukturu radionice, te voditelja radionice
Radionica je namijenjena svima koji zele ostvariti svoje zelje i ciljeve, uz pomoc vlastitih potencijala
Metoda je univerzalna i moze se koristiti za ostvarivanje ciljeva na razlicitim zivotnim podrucjima
(osobni razvoj, financije, karijera, odnosi, fizicki plan, duhovnost, slobodno vrijeme…)

Uvodno predavanje je besplatno i traje 1h
Mjesto odrzavanja: Bozidara Adzije 5 (dvoriste-desno), Zagreb
Datum i vrijeme: 27.1. 2011. (cetvrtak) u 18h
Voditelj: Hrvoje Kosovec

Prijave se za uvodno i osvojite gratis mjesto na radionici

Prijave za uvodno i nagradnu igru primaju se do popunjenja grupe na www.osobnirazvoj.net

Velika Gorica, Otvorenje izlozbe DUSE - MOZE LI SE DUSA FOTOGRAFIRATI
Velika Gorica, Otvorenje izlozbe DUSE - MOZE LI SE DUSA FOTOGRAFIRATI
21.01.2011
Velika Gorica, IZLOZBA S. S. STARBIRDA

D u s e


Moze li se dusa fotografirati?


Otvorenje izlozbe i predavanje

Vrijeme: u utorak, 25. sijecnja u 19 sati

Mjesto: PUCKO OTVORENO UCILISTE VELIKA GORICA (VIJECNICA I IZLOZBENI SALON)

Ulaz: slobodan

Organizator: Brahma Kumaris Svjetski duhovni univerzitet / Centar za duhovni razvoj Zagreb

napomena: Otvorenje je popraceno kracim prigodnim predavanjem

Web: www.meditacijabk.hoola.hr
Web autora: www.starbirdsouls.dk & www.starbird.dk

Otvorenje izlozbe:
Otkrijte nove dozivljaje u sebi...
Na izlozbi DUSE - MOZE LI SE DUSA FOTOGRAFIRATI? imat cete priliku dozivjeti fotografije na neubicajen nacin - osluskivati "unutarnjim uhom" i gledati "unutarnjim okom". Vibracije kojom zrace portreti u vama ce pokrenuti ciste i skrovite unutarnje snage: mir, ljubav, radost, blazenstvo, zadovoljstvo, hrabrost, intuiciju... Autor Soren S. Starbird snimio je osobe za vrijeme meditacije koja se prakticira otvorenih ociju, ucinivsi tako trenutak vise svjesnosti - samospoznaje i duhovne cistoce - vjecnim i univerzalnim. Promatranjem zrcaljenja te svjesnosti u ocima jogina omogucuje se dodir sa samim temeljem naseg bica.
Pridruzite se ovom izvanrednom dogadjaju i provjerite hocete li doista "vidjeti" dusu i osjetiti vlastiti unutrasnji izvor cistoce i ljepote...

O autoru:
Søren Solkær Starbird rodjen je 1969. u Kopenhagenu gdje zivi i radi u svom studiju. Fotografiju je studirao na prestiznoj akademiji za film i televiziju FAMU u Pragu. Danas je poznat diljem svijeta po portretima popularnih glazbenika, osoba iz suvremene kulture i umjetnosti te prestiznim modnim fotografijama. Pored komercijalnog uspjeha Soren se posvetio novom senzibilitetu i prenosenju dubokog dozivljaja i duhovnog znacenja svojim ciklusom Duse. Umjetnik je na njemu radio protekle cetiri godine i izlozio ga u Kopenhagenu, Manhattanu, Chicagu, Reykjaviku, Bratislavi, Pragu, Kölnu, Oxfordu, Bologni i Milanu.

Predavanje:
Otvorenje izlozbe "Duse" prati
predavanje u ambijentu u kojem su izlozene fotografije

KAKO SE RIJESITI SUVISNIH MISLI, predavac: Sandra Slovenc-Vojvodic.
Tema predavanja: Postajuci svjesni razlicitih vrsta misli koje prolaze nasim umom, pocinjemo ih nadzirati i odabirati snazne, pozitivne misli. Tako zadobivamo snagu koja nece nestati bez obzira na izazove koje nam situacije ili ljudi donose.

S veseljem Vas ocekujemo!
5./6.2.2011. DAMANHURSKA EZOTERIJSKA FIZIKA 1.stupanj
23.01.2011
Damanhurska ezoterijska fizika (spiritualna ili duhovna fizika) predstavlja metodu istrazivanja materijalnog Svemira, ljudskog bica i ljudske duse.
Ova disciplina, po tradicionalnoj fizici, uci i proucava fenomene, energije i sile iz kojih su generirani materija, prostor i vrijeme. Nasuprot tome, ezoterijska fizika proucava i kontakt sa "nadljudskim" inteligencijama koje su u povijesti covjecanstva cesto nazivane zajednickim imenom "Bozanstva", te druge teme.
Tema seminara 1.stupanj su:
§ Praiskonska bozanstva - porijeklo ljudske duse - koncept bozanstva
§ Kozmogeneza - primordijalni zakoni i njihovi derivati - neprijatelj i ne-postojanje
§ Povijest covjecanstva sa stajalista magije; drevni zvjezdani imperij - zvjezdani majstori - Atlantida - poraz covjecanstva - projekt za ponovno rodenje
§ Struktura vremena: vremenski paketi - tocke bozanske paznje - ritmovi - vremenski dvorci - vremenski otoci
§ Magijska tehnologija za putovanja kroz vrijeme
§ Struktura ljudske duse - reinkarnacija
§ Moc bozanske iskre; unutrasnja osjetila
§ Sinkrone linije - ovalne linije - bijele linije - mikrolinije
§ Misao: stvaranje i elaboracija - duhovni ekosistem - tvar / ne-tvar
§ Ultrasvjetlosne brzine - ljudski mikrokozmos
§ Izvori energije u magijskoj tehnologiji: vitalne jedinice - sinkrone linije - vremenski rudnici - bozanski spremnici - duboki sinkroni cvorovi - zvjezdani rudnici - anomalijski objekti - torzioni cvorovi - gral
§ Shema 31 energije

Seminar ce se odrzati vikend 5./6.2.2011. (subota i nedjelja) u Damanhur Centru Talej, Zagreb, Vlaska 81a, 1.kat.

Pocetak je u subotu 5.2. u 10h, a zavrsetak u 18h, uz pauzu za rucak od 13 - 14,30h.
Ista satnica vrijedi i za nedjelju 6.2.

Seminar ce voditi Ornitorinco Platano, instruktor iz Damanhura na talijanskom jeziku, uz osiguran prijevod na hrvatski.

Cijena ovog vikend seminara je 890 Kn.
Predbiljezbe uz akontaciju od 300 Kn primamo do ponedjeljka 31.01.2011. u Damanhur Centru Talej, Zagreb, Vlaska 81a, 1.kat.

Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite na:
Damanhur centar TALEJ
Zagreb, Vlaska 81a, 1.kat
tel. +385 1 461 9854
mob +385 95 901 6883
e-mail: info@damanhur.hr
http://www.damanhur.hr/
DAMANHURSKA SKOLA MEDITACIJE - ZADNJI UPISI do petka 28.1.2011. !!
23.01.2011
SKOLA MEDITACIJE predstavlja srce Damanhura, omogucava pristup drevnim ezoterijskim tradicijama. To je put koji se temelji na stalnim promjenama i osobnom razvoju.

Instruktori iz Damanhura vode meditaciju koja se odrzava u Zagrebu, s temama: dusa, evolucija ljudi, slobodna volja, reinkarnacija, karma, Apsolutni Bog i Bozanstvo, svemir i njegovi zakoni, istrazivanje spiritualne spoznaje, ritualnost, magija, sinkrone linije, spiritualnost.

Skola meditacije je put posvecenja, unutarnja disciplina, koja nudi mogucnost otkrivanja brojnih tehnika i vjestina. Znanje steceno putem skole meditacije primjenjivo je u svakodnevnom zivotu; ali i obrnuto, svakodnevni zivot stvara situacije koje se razvijaju kao teme razgovora na skoli meditacije.

To je istovremeno individualni i grupni put s ciljem budenja bozanskog dijela unutar pojedinca. Svatko uz podrsku drugih radi na sebi u nadilazenju svojih granica, kako bi probudio svoje spoznaje i svoj bozanski dio.

Skola meditacije se odrzava svake zadnje subote u mjesecu od 10.00 do 17.00 sati.

Vode je instruktori iz Damanhura na talijanskom jeziku, uz osiguran prijevod na hrvatski.

Cijena Skole je 190 Kn svaki mjesec.

Upisi traju jos samo do petka 28.1.2011.!!!

Skola meditacije pocinje u subotu 29.01.2011. i nakon toga upisi vise nisu moguci!!!

Pozivamo Vas da nam se pridruzite na ovom uzbudljivom putu.

Za detaljnije informacije slobodno se obratite telefonom ili nas posjetite:

Damanhur centar TALEJ
Zagreb, Vlaska 81a
tel. +385 1 461 9854
mob +385 95 901 6883
e-mail: info@damanhur.hr
http://www.damanhur.hr/


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE