banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

ThetaHealing - tecaj Theta iscjeljivanja u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca - 3./2011. - www.thetahr.com
ThetaHealing - tecaj Theta iscjeljivanja u Zagrebu - instruktor Tomislav Gunjaca - 3./2011. - www.thetahr.com
24.01.2011
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca - termini odrzavanja tecajeva:
4.03. - 6.03.2011.
25.03. - 27.03.2011.
29.04. - 1.05.2011.
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.
----------------------
Cilj Naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.
Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
15.04. - 17.04.2011.
-----------------------------
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
18.04. - 19.04.2011.

TRETMANI - dogovor termina na tel 095/8641309 ili mail thetatomislav@mail.com

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309
Moja masaza
Moja masaza
02.02.2011
Masaza kao oblik komunikacije seze u davnu proslost, kada je dodir bio jedina pomoc u izlijecenju. Dodir kao najstariji oblik medicine zivi koliko i ljudski rod. On se mijenjao kroz vrijeme, a razvojem tehnologije i modernih pristupa lijecenju, masaza je bila gotovo potpuno zapostavljena.
Povratkom prirodi, vratila se potreba za osnovnim ljudskim dodirom kroz masazu, te je ona postala sastavni dio zivota covjeka sadasnjeg vremena.
Covjeka pred kojeg se postavljaju sve veci ciljevi u sve kracem vremenu, sto neminovno
dovodi do umora, nezadovoljstva i konacno nesvjesnog bijega u bolest, kao nacina da
se opravda za sve neobavljeno.
Da biste promijenili taj smjer i odlucili se za zdravlje, jedan od nacina je Masaza. Nudimo vam upravo ono sto volimo raditi, ono sto nas cini sretnim i cjelovitim osobama, da Vam pomognemo.
Kroz programe klasicne medicinske masaze (60'), parcijalne masaze (30'), refleksoterapije (90'), energetske masaze (90'), masaze na podu (60'), inovativne masaze preko plahte (30', 60'), anti-stresnih programa (30', 60'), tibetanskih vjezbi, vodit ce Vas
Petra i Mirko

Radno vrijeme 8:00 - 20:00
Lokacija: Zvonimirova 45
Cjenik: 60' - 100 kn
AKCIJA za dvije partnerske/obiteljske/prijateljske masaze koje se odvijaju istovremeno u trajanju od 90' - 200 kn
O svemu vise nazovite na brojeve telefona:
099 804 6966
091 557 5762
097 970 2006
Ili posaljite mail na:
mirko.mojamasaza@gmail.com
petra.mojamasaza@gmail.com
ALTERMED - 7. sajam zdravog nacina zivljenja u Celju - 18.-20.3.2011.
ALTERMED - 7. sajam zdravog nacina zivljenja u Celju - 18.-20.3.2011.
12.02.2011
Na pragu proljeca po savjete za zdravo zivljenje na 7. Altermed

Zdrava prehrana i njega, suprirodno zivljenje i blagotvorna duhovnost i ove godine obiljezit ce dogadanje na 7. sajmu ALTERMED, koji na pragu proljeca organizira najveca slovenska sajamska kuca Celjski sejem. Sajam zdravoga nacina zivljenja, iscjeliteljstva, travarstva, zdrave prehrane, prirodne kozmetike i ekoloski prihvatljivoga zivljenja odrzavat ce se u Celju od 18. do 20. ozujka 2011. Organizator i ove godine na sajmu ocekuje vise od 130 izlagaca iz Slovenije i Hrvatske.

7. sajam Altermed takoder ce biti u znaku predavanja i predstavljanja, koji su vec u proslosti pored dogadanja na izlozbenim prostorima znacajno obiljezili sajamsko dogadanje. Svaki dan odvijat ce se nekoliko desetina predavanja u predavaonicama, predstavljanje na Demo podiju i prikazivat ce se pripreme zdrave hrane u Demo kuhinji.

Medu predavacima i ucitelj i terapeut i SAD-a
Medu brojnim priznatim predavacima ove godine na sajmu ALTERMED nastupa i gost iz SAD-a Keith Sherwood. On je medunarodno priznat ucitelj koji je nastupao u brojnim radio i televizijskim emisijama u SAD i Europi. Predavao je i na sveucilistu u Hamburgu i u Ujedinjenim narodima u Becu. Posljednjih deset godina predaje o sintezi zapadnjackih terapeutskih tehnika, taoisticke joge i tantre u radionicama pod nazivom Anatomija samorealizacije. Predavanje koje ce u subotu, 19. 3., moci cuti posjetitelji celjskoga sajmista, bit ce u znaku lijecenja svojega energetskog sustava, odnosa i samoga sebe.

Demonstracijska kuhinja i podij za jos neposredniji kontakt s posjetiteljima
U Demo kuhinji u okviru tri sajamska dana moci cete dobiti nove recepte za zdravo kuhanje te s kuharskim majstorima razgovarati o zdravome nacinu pripreme i posve svakodnevnih namirnica. Bit ce prikazi pripreme zdrave hrane, namaza od ljekovitoga bilja, prijesne torte barbarella, degustacije od heljdine njive do heljdinih specijaliteta, karme ociscenih jabucnih peciva, kuhat ce skolarci…

Na Demo podiju odvijat ce se predstavljanja i nastupi Eko skola s raznovrsnim programom te predstavljanja drugih izlagaca. Odvijat ce se joga smijeha, zvucna masaza, odzvanjat ce melodije mahamantre, moci cete otkriti kakva je skrivena moc boja. Moci cete vidjeti i prikaz energijskoga ciscenja i aktiviranja prostora za domacu i poslovnu uporabu, prikaz detoksikacije tijela aparatom Aqua detox, a medu predstavljanjima su i samolijecenje i lijecenje odnosa s prirodom i andelima, andelske meditacije, astrologija i lijecenje planetima, budenje i jacanje zivotne energije, unutarnje snage i kreativnih sposobnosti energijskim i meditacijskim tehnikama…

Sajam posjecuju vjerni posjetitelji
ALTERMED ima bojne vjerne posjetitelje kojima se svake godine pridruzuju i novi buduci da su sadrzaji sajma sve aktualniji, a sajam prerasta u tradicionalnu manifestaciju koja prati pocetak proljeca. Vise od 70 posto posjetitelja na posljednjemu sajmu 2010. godine najavilo je ponovni posjet ove godine, a vise od polovice posjetitelja strucnim je predavanjima dodijelilo odlicnu ocjenu.

Detaljan program dnevnoga dogadanja u demonstracijskoj kuhinji i drugim dogadanjima na sajmistu bit ce neposredno prije manifestacije na web-stranici www.ce-sejem.si.

Osim ALTERMEDA na sajmistu i sajmovi FLORA i VJENCANJE te susret pcelara
Osim ALTERMEDA dolazak proljeca prate i sajmovi FLORA i VJENCANJE. Sajam vrtlarstva, cvjecarstva i krajobrazne arhitekture FLORA jest najveci sajam za sve one koji se uredivanjem vrtova i domova bave profesionalno, a i za ljubitelje vrtova i cvijeca. Sajam VJENCANJE ove godine slavi jubilejnu, 10. obljetnicu te je prvi i jedini sajam sa sveobuhvatnim pregledom ponude za organizaciju vjencanja. Preko vikenda, u subotu i nedjelju, sajamsko ce dogadanje obogatiti i pcelari koji ce se okupiti na 34. drzavnome pcelarskom susretu i medunarodnoj prodajnoj izlozbi. Svake godine u Celju se okupi vise od 4000 pcelara koji su vjerni posjetitelji i drugoga sajamskog dogadanja na sajmistu.
Aktivacija suptilnih tjelesnih struktura akupunkturnih meridijana
Aktivacija suptilnih tjelesnih struktura akupunkturnih meridijana
16.02.2011
O grubljim i vidljivim tjelesnim strukturama kao sto su: kosti, zglobovi, ligamenti, tetive, organi i misici znamo puno! Njihovu nefunkcionalnost prepoznajemo kao bol ili restrikciju pokreta. No sto je sa suptilnim energetskim strukturama naseg bica? One prve poput antena reagiraju na podrazaje iz okoline puno prije no sto se bilo koji poremecaj manifestira na fizickoj i/ili emocionalnoj razini. Na radionici cemo se baviti suptilnim tjelesnim strukturama: akupunkturnim meridijanima i fascijom. Nauciti cemo prepoznati stanja i aktivirati energiju meridijana sto ce nam pomoci da protocni zakoracimo u proljece.
Mjesto odrzavanja: Centar Quantum - Holisticki studio Body, Mind & Spirit
Ede Murtica 2, IV. kat (zgrada odmah do Muzeja za suvremenu
umjetnost)
Cijena radonice iznosi samo 100 kn
Vrijeme: cetvrtak 03.03.2011., 18.00 - 21:00
Prijave zakljucno do kraja veljace putem e-mail: holistika@net.hr ili telefon 091/535 86 94
www.holistika.hr
YOGA & KIRTAN U SVETIM HIMALAJAMA - PUTOVANJE U INDIJU
17.02.2011

Nezaboravno duhovno putovanje i avantura, hodocasce, izvori svetih rijeka Jamune i Gange, drevni hramovi Himalaja, sport i joga, zabava i druzenje uz pjesmu...
Ovog proljeca organiziram dvotjedno/trotjedno: PUTOVANJE U INDIJU

YOGA & KIRTAN
U SVETIM HIMALAJAMA
(28.5. - 11.6.2011 / 28.5. - 18.6.2011)* **


CHAR DHAM skupni je naziv cetiri drevna hrama (Yamunotri, Gangotri, Kedarnath, Badrinath), ujedno i izvora dviju svetih rijeka Jamune i Gange sto izviru pod snjeznim vrhovima Himalaja. Nalaze se u "jogijskoj regiji" Himalaja zvanoj Uttarkhand u blizini granice s Tibetom. Od davnina, pa tako i danas to su mjesta meditacije i molitve mnogih jogija, sadhua, svetaca, ali i ljudi koji zive obiteljskim zivotom, te zaljubljenika u prirodne ljepote, avanturista i znatizeljnika.
Putovanje krece u himalajsko proljece simolickim kupanjem u podnozju Himalaja, Haridwaru (Vrata Neba), te se uz posjet Rishikeshu, nastavlja prema sjeveru...Avantura pocinje!:-)
..Uz proljetno sunce otapaju se snjezni vrhovi, a potoci sada teku na sve strane; Himalaje pocinju zivjeti novim zivotom..
I srca duhovnih tragatelja pocinju kucati novom snagom...
Radost je ponovo rodena!

Program je zamisljen kroz ispreplitanje DVA ASPEKTA: DINAMICKOG (hodocasce, druzenje, pjevanje-kirtan), i ASPEKTA TISINE (meditacija, joga, povlacenje, setnja prirodom), kombinirani u mjeri koja ostvaruje balans vanjskog i unutarnjeg, i spaja ih u jedinstvenu integralnu holisticku cjelinu, duhovno putovanje prema Sebi, otkrivanje naseg bozanskog Jastva.

U program putovanja ukljuceni su (kao neobavezni sadrzaji): ZAJEDNICKO JUTARNJE VJEZBANJE HATHA JOGE I MEDITACIJA; VECERNJA MEDITACIJA I DRUZENJE UZ PJEVANJE BHAJANA (DUHOVNIH PJESAMA).
Takoder putovanje obuhvaca i TREKING, RAFTING (neobavezno); posjet Nacionalnom parku prirode Corbett, SAFARI, i jos mnogo toga.. - sve ovisno o zeljama i mogucnostima (financijske, fizicka kondicija) grupe.

* PLAN I PROGRAM PUTOVANJA: ovisno o broju prijava i prema zeljama grupe, nakon isteka roka za podnosenje prijave, a NAJKASNIJE DO 01.05.2011., ZAJEDNICKI CE SE ODREDITI TOCAN PLAN I PROGRAM putovanja (datumi pocetka i zavrsetka putovanja, i trajanje putovanja na dva odnosno tri tjedna, podlozni su manjim izmjenama a sve radi uskladivanja mogucnosti i zelja svih koji bi zeljeli putovati: dakle, sve navedene pojedinosti bit ce konacno utvrdene na tom sastanku).

CIJENA PUTOVANJA (ukljucuje povratnu avionsku kartu, transport na cijelom putovanju unutar Indije, organiziran smjestaj u hotelima/hostelima, 3 dnevna obroka, strucne vodice, satove joge, posjetu Nacionalnom parku, safari, rafting, treking) odredit ce se najkasnije do 05.05.2011. ovisno o broju putnika i o konacnom definiranju destinacija nakon zajednickog sastanka.
Radi priblizne orijentacije, svekukupni troskovi predvidaju se u iznosu od cca 9000-10 000 kuna po osobi (za dvotjedno putovanje), te od 11-12 000 kn po osobi (za trotjedno putovanje).


ROK ZA PODNOSENJE PRIJAVE: 25.04.2011. !

INDIVIDUALNE REZERVACIJE AVIO KARATA napravit ce se po primitku prijave za putovanje a najkasnije do 07.05.2011.
REZERVACIJE SMJESTAJA I OBROKA napravit ce se najkasnije do 07.05.2011.
Rezervacije smjestaja i obroka, te rezervacije avio karata ne naplacuju se, ni u slucaju otkaza rezervacije.

** I NAKON NAVEDENIH ROKOVA POSTOJI MOGUCNOST PRIKLJUCENJA GRUPI UKOLIKO BUDE JOS SLOBODNIH REZERVACIJSKIH MJESTA NA ISTOM LETU, ODNOSNO I DRUGIM LETOVIMA NA ISTI DAN POLASKA.

PRIJAVU PODNIJETI NA moju E-MAIL ADRESU: shyamasun@gmail.com ili u inbox (Facebook).
MOLIO BIH ZAINTERESIRANE DA SE PRIJAVE STO RANIJE, A SVE RADI BOLJE ORGANIZACIJE PUTOVANJA!
Takoder, za sve dodatne informacije obratite se na e-mail adresu: shyamasun@gmail.com ili na mob: 091 3377703 Fran

Anemona- Delta meditation CD
Anemona- Delta meditation CD
24.02.2011
ANEMONA: "DELTA MEDITATION"
POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA KOJA GENERIRA DELTA VALOVE

Brainwave tehnologija je nova spiritualna tehnologija rada sa zvukom, ciju djelotvornost prepoznaje sve siri krug korisnika. Ova tehnologija potice nasu mozdanu aktivnost na rad na odredenim frekvencijama koje se u svakodnevnom zivotu tesko postizu. U pitanju je znanstvena metoda, koju su istrazili mnogi svjetski strucnjaci.

Prednosti povecanja delta mozdanih valova:

* Napredno iscjeljivanje tijela i uma
* Duboko opustanje
* Povezivanje s nesvjesnim umom
* Poticanje intuicije i psihickih sposobnosti
* Uvodenje u bozansko znanje, unutarnje bice i osobni rast, preporod,oporavak od traume, iskustvo "jednote sa svemirom" (samadhi)
* Jacanje imunoloskog sustava
* Smanjenje kolicine kortizola, hormona povezanog sa stresom i starenjem
* Povecanje razine DHEA hormona (usporava starenje i potice pomladivanje, poboljsava sposobnost razmisljanja u starijih ljudi te usporava napredovanje Alzheimerove bolesti)

CIJENA: 120 kn + postarina

NARUDZBE:

WEB SHOP
www.indigo-svijet.hr

Tel. 01 / 3864-664
Mob. 091/2530-687

(Radno vrijeme: 9-16 h)
Jednodnevna radionica "Ljubav ili strah"
Jednodnevna radionica
24.02.2011
Organizator: UDRUGA Sretni ljudi
Mjesto: Velika Gorica
Datum: 19.03.2011.

Svi jako dobro znamo kako se osjecamo kada nas obuzme strah. Osjecamo se paralizirano, depresivno, negativno. Strah blokira svaki stvaralacki pokusaj. I potrebno je mnogo hrabrosti i snage da bismo se pokrenuli. Ponekad je dovoljan mali poticaj, pozitivna energija, ohrabrenje i sl. da bismo ga sagledali i krenuli u suocavanje.

Ova jednodnevna radionica upravo je i kreirana kako bi vam pomogla da sagledate bit vaseg straha, zbog cega ste ga kreirali i sto ste putem njega odlucili nauciti, a sto ce nam pokazati vasa natalna karta koju cemo tijekom radionice prouciti. Nadalje cemo kroz razgovor, meditaciju i prisutnost predivnih energija, spoznati nacine njihovih rjesavanja i krenuti u izradu vasih mapa uma kao koraka ka suocavanju. Vrlo intenzivna i snazna radionica koju nikako ne zelite propustiti.

Zbog utjecaja snaznih energija i intimnosti prostora, radionica se organizira u manjim grupama do 5 osoba. U slucaju prijave vise od 5 osoba, pravo prednosti imaju osobe koje su prve uplatile tecaj a za ostale ce se organizirati dodatni mjesecni termin ili prema vlastitom izboru u nekom drugom terminu.

Cijena: 500 Kn

Predavac: Natalija Pavlakovic certificirani je ucitelj metafizike, certficirani Aura-Soma® terapeut, astrolog i regresoterapeut te certificirani terapeut za rad s Australskim cvjetnim esencijama.

Vise na www.sretniljudi.com
Prijave na: natalija@sretniljudi.com

IMPRESIJE:
Radionica "Ljubav ili strah" za mene je bila zaista predivno i intenzivno iskustvo. Iako je to jednodnevna radionica bila sam iznenadena koliko toga smo uspjeli odraditi u tih 8 sati. Doduse, proces sam osjecala jos jedan kratak period poslije rada. No, to mi je samo dalo potvrdu koliko je sve to snazno. Iskreno, nisam mislila da jednodnevna radionica moze toliko utjecati na moju transformaciju. Ali kada sam se nasla u tim predivnim podrzavajucim energijama, osjetila dubinu onoga sto se dogada, otpustila toliko nakupljenog straha i tuge, bila sam ponosna na sebe i zahvalna Nataliji na toj prilici. U svemu tome je pomogla ta divna njezna energija ljubavi i podrske koja je bila prisutna cijelo vrijeme. Znala sam da sam u sigurnim "rukama" i mogla sam se bezbrizno prepustiti svemu sto je slijedilo tokom radionice. Hvala Nataliji i svima tada prisutnima… :o) .
Mirela
DANI LJEPOTE - ZAGREBACKI VELESAJAM - 11. - 13. 03. 2011.
DANI LJEPOTE - ZAGREBACKI VELESAJAM - 11. - 13. 03. 2011.
25.02.2011
Od 11. do 13. ozujka 2011. godine na Zagrebackom velesajmu odrzat ce se 13. Medunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - DANI LJEPOTE

www.zv.hr/?id=615

DANI LJEPOTE dogadaj je na kojem svoju dekorativnu i kozmetiku za njegu izlazu brojni svjetski proizvodaci a uz bogatu lepezu proizvoda posjetitelji mogu na vlastitoj kozi iskusati razlicite kozmeticke, wellness, medicinske i sportsko-rekreativne tretmane koja pridonose zdravom zivotu i njegovanom tijelu.

U tri sajamska dana, Zagrebacki velesajam zivjeti ce u znaku ljepote i zdravlja tijela i duha!

CELEBRITY CORNER - novi je sadrzaj Sajma i predstavlja mjesto jedinstvenog druzenja s poznatim osobama iz svijeta estrade, mode i sporta.

Dolazak celebritya planiran je u nedjelju 13.03. u 12 sati u ugodnom, opustajucem kutku.

Najavljujemo, vec tradicionalno natjecanje u dizajnu noktiju u kojem ce 12. i 13. ozujka profesionalci i pocetnici odmjeriti snage 10 kategorija.

http://www.zv.hr/default.aspx?id=629

U subotu, 12.03. odrzat ce se "Natjecanje u kategoriji French Pink & White Akril" odnosno gel tehnici, a nedjelju, 13.03.u kategorijama " Nail Art" i "Nail Art 3D" na temu Beach Party. Pristigli radovi u kategoriji Nail Art fotografije biti ce izlozeni u centralnom paviljonu kao i radovi u kategoriji Nokti u kutiji. Svoja ce znanja i vjestine demonstrirati i testirati ucenice iz strukovnih skola na natjecanju u oblikovanju noktiju u kategoriji pocetnika.

Ukupna pobjednica - pobjednik s najvise osvojenih bodova u svim kategorijama natjecanja, bit ce proglasena prije zatvaranja sajma DANI LJEPOTE , u nedjelju 13.03.2011. na centralnoj pozornici.

Prijave za natjecanje traju do 05. ozujka 2011.


Trodnevno sajamsko dogadanje ljepote i zdravlja bit ce upotpunjeno wellness seminarom u organizaciji Wellness druge Hrvatske i wellness ucilista Vimal. Svakodnevnim izlaganjima predstavit ce se vaznost edukacije trenutno nedostatnog kadra (menageri, koordinatori, terapeuti, recepcionari i maseri) u rastucoj industriji wellnessa.. Posjetitelji ce imati priliku poslusati zanimljiva strucna predavanja i prezentacije izlagaca na temu anti-ageinga, mikrodermoabrazije, time controla, nail designa, permanentnog make-upa, opadanja kose, akni, pigmentacije, oblikovanja tijela, a uz besplatne savjete vrhunskih vizazista na vlastitoj kozi isprobati proizvode uz tretman kozmetickih strucnjaka.

http://www.zv.hr/default.aspx?id=628

Pozivamo Vas na ovaj praznik ljepote, u kojem otkrijte tajne njegovanijeg i ljepseg izgleda, a uz malo srece, u svakodnevnom nagradnom kvizu u 17.00 sati, osvojite vrijedne nagrade izlagaca i sponzora sajma.

Vise informacija na: DANI LJEPOTE:
tel: 6503 533, 6503 342 fax +385 (0)1 6503 108 email: dani-ljepote@zv.hr

Ne propustite : U isto vrijeme, na istom mjestu na Zagrebackom velesajmu od 11. - 13. 03. 2011., u pav. 5 odrzat ce se i vodeci nacionalni tjedan mode DOVE FASHION.HR i prvi hrvatski dizajnerski sajam mode FASHION.HR INDUSTRIJA. U tri uzbudljiva dana predstaviti ce se etablirane pret-a-porter kolekcije modnih prvaka Branke Donassy, Roberta Severa, Zorana Mrvosa i I-GLI.

http://www.fashion.hr/vijesti/moda/hrvatska-moda/dojcinovic-nam-sprema-mnoga-iznenadjenja

Modno dogadanje obiljezit ce sudjelovanje velikog broja izlagaca iz Hrvatske kao i zanimljivi okrugli stolovi na kojima ce sudjelovati strucnjaci iz ekonomije, gospodarstva, te domace i inozemne modne scene.


Dobro dosli na DANE LJEPOTE
11. - 13. 03. 2011.
SVJETLOSNA RAJSKA ZONA IZVORA - vrhunska i trajna osobna spiritualna bozanska zastita
SVJETLOSNA RAJSKA ZONA IZVORA - vrhunska i trajna osobna spiritualna bozanska zastita
25.02.2011
U travnju 2011, nudim instalaciju i aktivaciju SVJETLOSNE RAJSKE ZONE IZVORA - vrhunske i trajne osobne spiritualne bozanske zastite na svih 352 nivoa Izvora i Mahatme.

Instalaciju i aktivaciju SVJETLOSNE RAJSKE ZONE IZVORA nudim/omogucavam jednom svakih nekoliko godina - prosli puta je to bilo 2007. - tako da je ova ponuda zapravo rijetka prilika za doci u posjed vlastite visokokvalitetne i trajne spiritualne bozanske zastite koja stiti od negativnih, neskladnih i neuravnotezenih utjecaja, energija, sila, tehnologija i bica.


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Instalacija i aktivacija Svjetlosne Rajske Zone Izvora - kompletne, potpune, permanentne i trajne spiritualne bozanske zastite ostvarit ce se unutar dva susreta u travnju 2011:

1. zajednicki susret - 09. 04. 2011, s pocetkom u 09:00 h:

Prvi susret je poludnevni!
Dvorana u djecjem vrticu "Potocnica".
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb.
Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.

Na prvom susretu potrebno je imati jastuk za pod glavu i dvije deke (na jednoj deki, ili necem slicnom, se lezi, a drugom se pokriva). Preporuka je izabrati udoban jastuk koji omogucava kvalitetno podupiranje glave i vrata.

2. zajednicki susret - 16. 04. 2011, s pocetkom u 09:00 h:

Drugi susret je cjelodnevni!
Dvorana u djecjem vrticu "Potocnica".
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb.
Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.

Osobe koje zele instalaciju i aktivaciju Svjetlosne Rajske Zone Izvora trebaju biti prisutne na oba susreta!!!


PRIJAVA JE OBAVEZNA I SADRZAVA:

- puno ime i prezime
- e-mail adresu
- broj mob.

Broj mjesta je ogranicen!!!


CIJENA:

1 900 kuna

Placa se iskljucivo u gotovini na 1. susretu, 09. 04. 2011.


Za vise informacija otici na moju web-lokaciju: www.kresolusicic.com > Programi/usluge > Svjetlosna Rajska Zona Izvora ili konzultirati link: http://www.kresolusicic.com/web_programi/Svjetlosna%20Rajska%20Zona%20Izvora.pdf


S Moci, Ljubavi i Radosti,
Kreso Lusicic

099 36 919 63

kreso.lusicic@zg.t-com.hr
www.kresolusicic.com


Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE