Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
04.11.2010
"Umjesto da upotrebljavate seks, vi ga zloupotrebljavate. On je bozanski." - Makaja

Put tantre - put samorazvitka za parove i singles
Predavanje sa 16. Svjetskog kongresa seksologije

Predavac:
Aba Aziz Makaja (Franjo Milicevic)
- jedan od najvecih zivucih majstora tantre
- clan Svjetske asocijacije za seksualno zdravlje (WAS)
- dobitnik americke nagrade Sexual Intelligence Award

Vrijeme predavanja: petak, 19.11.2010., u 20.00 sati
Mjesto predavanja: Europski dom, Jurisiceva 1 /I, Zagreb
Ulaznica: 33kn., ucenici i studenit 20kn.

Po pitanju trajnog blazenstva, zadvoljstva, ljubavi i srece, neke su drevne mudrosti dosle do nekih zakljucaka i pojmova kao npr. "kundalini" (zivotna sila), "cakra" (energetsko zraciste) koje ne nalazimo vise samo u rjecnicima istocnjacke duhovnosti i alternativne medicine vec i u modernoj znanosti.Tako je i tantra - u svojim najrazlicitijim vidovima - u danasnje seksualizirano doba itekako moderna. Nazalost, u svoj toj raznovrsnoj ponudi ostaje u velikoj mjeri zapostavljena temeljna namjera tantrickog pristupa - covjekov duhovni razvoj.

Predavanje "PUT TANTRE - PUT SAMORAZVITKA ZA PAROVE I SINGLES" izazvalo je veliki interes na 16. Svjetskom kongresu seksualnog zdravlja, gdje je prvi put i predstavljeno. Ova kroz epohe uvijek aktualna tema, zasluzuje najvecu paznju ne samo znanstvenika nego svakog suvremenog covjeka koji je svjestan znacaja i potrebe mijenjanja samoga sebe.

Sto je to pomocu cega se budala strmoglavljuje, a mudrac uzvisuje... - u visine ljubavi, zanosa i nadsvijesti? Tako glasi zagonetka postavljena svjeze zaljubljenom paru, potpuno preplavljenom osjecajima ljubavi i topline. Koliko parova moze za sebe tvrditi da su rijesili zagonetku? Da trajno zive u blazenstvu zadovoljene ljubavi i seksa? Onima koji ovo ne uspiju razgonetnuti, partnerstva osciliraju izmedu nebeskog zanosa i ekstremnih patnji, te sa staroscu postaju sve vise karakterizirana dosadom. Zasto tako cesto nakon doba zanosa i "vjecne vjernosti" ipak slijede - svada, ravnodusnost, prevara, slomljena srca odraslih i djece?

Neke drevne mudrosti su dosle do nekih zakljucaka i pojmova kao npr. "kundalini" (zivotna sila), "cakra" (energetsko zraciste) koje ne nalazimo vise samo u rjecnicima istocnjacke duhovnosti i alternativne medicine vec i u modernoj znanosti.Tako je i tantra - u svojim najrazlicitijim vidovima - u danasnje seksualizirano doba itekako moderna. Nazalost, u svoj toj raznovrsnoj ponudi ostaje u velikoj mjeri zapostavljena temeljna namjera tantrickog pristupa - covjekov duhovni razvoj.

Makaja inzistira upravo na tome: Seksualna energija je nase gorivo. Svrha zbog koje mi ovu energiju posjedujemo jest da bismo je pretvarali iz strasti seksualnih organa u strast srca. Nasa seksualnost se transformira, nas seks postaje neuporedivo blazeniji i ekstaticniji kroz zaljubljenost. Istovremeno, zaljubljenost sama po sebi, takoder i bez seksa, cini ljude nevjerojatno sretnima. I konacno, bez zaljubljenosti i ljubavi covjek ne moze van iz okova seksualnih hormona.

"Seks nema veze s ljubavlju. Ljubav nema veze sa seksom. Ali, kad se njih dvoje udruze, onda je to nebeski." - Madonna

Okosnica i srediste Makajinog duhovnog ucenja je ljubav. Svi znamo kako blagotvorno zaljubljenost i ljubav djeluju na razgradnju i oslobadanje od stresa i briga. Komaja, medutim, zna i nesto vise, a to je: kako svjesno i voljno ulaziti u stanja zaljubljenosti i ljubavi, kako ih pojacavati i uciniti ih trajnim stanjima svijesti.

Mi ljudi, mozemo puno vise uzivati zivot, smatra Makaja. Mi mozemo puno vise voljeti, puno vise seksualno i erotski uzivati. To je jedno od glavnih zarista naseg zivota - taj seks i orgazam. Trebamo ih odgonetnuti! Seks je prije svega stvar duse i duha - Makaja ce na svom javnom predavanju u Europskom domu ponuditi pogled u svoju "tantru srca".
I ne tice se samo mladih, posebno kad o temi govori strucnjak svjetskog glasa:
Makajine organizacije iz cak cetiri europske drzave clanice su krovne znanstvene institucije World Association for Sexual Health WAS, koja usko suraduje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom WHO i aktivna je na svih 5 kontinenata.

O Makaji:
Vec preko 30 godina Aba Aziz Makaja istrazuje i "odgonetava" bogato podrucje ljudskog zivota. Oslanjajuci se na skole tantricke kundalini joge, kao i na krscansku duhovnu tradiciju, Makaja je razvio ucenje, koje odgovara potrebama zapadnog covjeka. Iskustva iz rada s pojedincima, parovima i grupama sirom svijeta na podrucju partnerstva i seksualnosti, sazeta su u originalnoj knjizi "Eros i logos", dostupnoj i na hrvatskom jeziku (sljedeci svezak je u pripremi).
Makajina Ljubavno-erotska terapija LET za oslobadanje od raznih vrsta ovisnosti je medunarodno drzavno i privatno podrzana, izmedu ostalih od strane nevladine americke organizacije USAID, Ministarstva za mlade i sport Republike Makedonije te Ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb grada Zagreba.
I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
Hodanje po zeravici - Shivin hram
Hodanje po zeravici - Shivin hram
14.11.2010
U subotu 20.11.2010 u 16.00h pored Shivinog Hrama u Zlatar Bistrici organizira se druzenje uz vatru i hodanje po zeravici. Druzenje vodi Josip Scurec - Joza, dugogodisnji voditelj ovih druzenja i iskusni "hodac" po zeravici.

-Boravak uz vatru djeluje prociscavajuce na svim razinama
-Pridruzite nam se u obredu zajednickog paljenja vatre
-Spaljivanje mentalno-emocionalnog smeca kroz pisane poruke
-Dubinsko ciscenje aure i iscjeljivanje na svim razinama
-Plesovi u krugu oko vatre
-Hodanje po zeravici (po zelji)
-Organizator: Udruga "Kumaru" i Shiva yoga Univerzitet
-Cijena: besplatno, prikupljaju se dobrovoljne donacije za izgradnju Univerziteta i nabavu drva (uobicajeno 100kn po osobi)

Pozivamo vas da nam se pridruzite na druzenju uz vatru, hodanju po zeravici i rekreaciji u prekrasnom prirodnom ambijentu naseg centra u srcu Zagorja.

Druzenje uz vatru i hodanje po zeravici organizira se pored Sivinog Hrama kod Zlatar Bistrice, nedaleko od Marije Bistrice. Posjetite jedini Sivin Hram u Evropi smjesten u prekrasnoj prirodi. Ovdje se svakoga mjeseca vec tradicionalno godinama organizira hodanje po zeravici pred Puni mjesec, kada su energije Prirode najpovoljnije i imaju najjacu moc transformacije.

Druzenje je iscjeliteljskog karaktera jer vatra prociscava nase etericno tijelo a samim tim i nase fizicko tijelo. Na vatri se ceremonijalno spaljuju problemi kojih se zelimo rijesiti i covjek postaje odlucniji i spremniji za sva zivotna iskusenja.

Druzenje uz vatru zavrsava hodanjem po zeravici koje oznacava nasu spremnost da spalimo strahove i procisceni krenemo dalje. Prelaskom preko zeravice cistimo sve energetske kanale u tijelu i otvaramo ih za nesmetano kolanje energije.

U sklopu druzenja uz vatru odvija se priprema za hodanje po zeravici kojom se aktiviraju animalne cakre i smiruje um. Aktivirane animalne cakre i smiren um preduvjet su da bez posljedica predemo preko zeravice. Obzirom da se prelaskom preko zeravice spaljuju blokade koje nosimo u sebi, oni koji nisu to prije radili mogu ocekivati sitne opekotine na stopalima koje najcesce zacjeljuju vec slijedeci dan.

Za kvalitetno druzenje uz vatru potrebno je stvoriti homogenu grupu pa je vazno da svi prisutni sudjeluju u pripremi za hodanje po zeravici. Nakon toga oni koji nisu spremni preci preko zeravice mogu stati sa strane i promatrati.

Pjevanjem mocnih mantri "OM NAMA SIVAJA", "AUM" i plesanjem u krugu oko vatre um se topi i nestaje. U tom transcedentalnom stanju covjek postaje Jedno sa Vatrom i dolazi u doticaj sa dotad skrivenim Bozanskim u sebi, kome nista nije nemoguce…

Ponesite prostirku za sjedenje na otvorenom, olovku i papir i to je sve.

LOKACIJA: Zlatar Bistrica, ULICA LJUDEVITA GAJA b.b. Ulica Ljudevita Gaja je uska asfaltirana ulicica (ima i tablu sa natpisom), prva sa desne strane nakon jedinog semafora u Zlatar Bistrici, ako od semafora krenete prema Zlataru (na sjever). Po njoj treba voziti do Hrama oko 1000 metara. Makadamom treba voziti nakon zavrsetka asfalta jos 200 metara. Kada sidete na makadam, nakon stotinjak metara cete ugledati ogromnu kucu prije sume s desne strane; udaljena je par stotina metara od posljednje kuce u ulici, na padini okrenutoj na istok, ispred koje su polja. Ako dolazite vlakom, pjesice ima do Hrama oko 30 min (2 km) pa nazovite za prijevoz.

U Shiva yoga univerzitetu mozete dobiti informacije i inicijaciju u Shiva jogu. Njegova Svetost Mahatapasvi Shri Kumarswamiji obnovio je drevnu tehniku Shiva-yoga ciji je cilj probuditi pinealnu zlijezdu. Probudena, transformira covjekovu nizu i manje vrijednu prirodu u bozansku prirodu. Tehnika je lagana, jednostavna, znanstveno utemeljena i potpuno neskodljiva. Za sve informacije obratite se voditelju -Jozi, koji je dugogodisnji ucitelj Shiva joge i bliski ucenik Shri Kumarswamijija.

Prije ili nakon hodanja po zeravici biti ce odrzana prayer yoga, tehnika za podizanje kundalini energije, i preporuca se svima koji zele ubrzati svoj duhovni razvoj i/ili popraviti svoje zdrastveno stanje. Pogodna je za sve uzraste i ne zahtijeva nikakvo predznanje ili posebne pripreme.

U slucaju prognoze loseg vremena molim nazovite na telefon radi dogovora; hodanje po zeravici se odrzava i u nepovoljnijim vremenskim uvjetima, ako je teren mokar od kise, cak i po snijegu.

Sve informacije mozete dobiti na 01/2861-988 (Joza) ili na 098/9823-792.


Zagreb - Goran Karna - Theta iscjeljivanje Osnovni DNK tecaj
Zagreb - Goran Karna - Theta iscjeljivanje Osnovni DNK tecaj
15.11.2010
Organizator: Goran Karna
Mjesto: Zagreb, Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Datum: 19. - 21. studenog 2010.
17. - 19. prosinca 2010.
Cijena: 287 eura
Za polaznike koji ponavljaju tecaj cijena je 170 eura.
Informacije i prijave: www.thetaway.com

Slijedi najava organizatora:

Na Osnovnom tecaju iz Theta tehnike se uci kako:

- se povezati s Najvisom Svijesti i postici theta stanje uma u roku od 30 sekundi
- raditi na pojedinacnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
- intuitivno skenirati unutrasnjost tijela i vidjeti unutrasnje organe
- aktivirati "uspavane" djelove DNK kao i kromosome mladosti i vitalnosti
- raditi na genetickim ostecenjima
- ocitavati buducnost
- kontaktirati andele cuvare
- ocistiti auru i tijelo od implantata, negativnih energija i entiteta
- povratiti fragmente duse koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima
- manifestirati ono sto zelimo postici u zivotu
- regulirati serotonin, noradrenalin i dopamin
- ocistiti tijelo od radijacije, stetnih zracenja i razlicitih toksina
- otvoriti i regulirati cakre.

Veoma bitan dio tecaja je rad na vjerovanjima i osjecajima koji nam omogucuje da otkrijemo i zamijenimo duboka podsvjesna vjerovanja na nivou duse (najdublji programi, pecati koje su u nasoj dusi ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono sto smo naslijedili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog zivota, od zaceca pa do danasnjeg dana (primjerice, osjecaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i vjerovanja na nivou proslih zivota i grupne svijesti (npr. Novac je zlo, Dijabetes je neizljeciv, itd.). Ta vjerovanja i osjecaji cesto su glavni uzroci tjelesnim oboljenjima i utjecu na nase reakcije prema svijetu, na to kako dozivljavamo sebe i druge te privlace dogadaje i ljude u nas zivot. Mijenjanjem tih programa mi mijenjamo svoju percepciju stvarnosti i biramo svijet u kojem cemo zivjeti. Ova podsvjesna vjerovanja cesto su potpuno suprotna od nasih svjesnih vjerovanja. Metoda koju koristimo za otkrivanje tih vjerovanja jest misicno testiranje, a sama zamjena vjerovanja dogada se u trenutku.
Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik kao i knjiga Theta iscjeljivanje od Vianne Stibal na hrvatskom jeziku.

Tecaj traje tri dana: prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treci dan od 9:00 do 18:00 s pauzama za rucak i osvjezenje.
Po zavrsetku tecaja polaznicima ce se uruciti certifikati.
Vise informacija kao i prijavnice za tecaj mogu se naci na www.thetaway.com
Zagreb - Goran Karna - Theta iscjeljivanje - Napredni DNK tecaj
Zagreb - Goran Karna - Theta iscjeljivanje -  Napredni DNK tecaj
15.11.2010
Organizator: Goran Karna
Mjesto:Zagreb, Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Datum: 20. - 22. prosinca 2010.
Cijena: 332 eura
Za polaznike koji ponavljaju tecaj cijena je 200 eura.
Informacije i prijave: www.thetaway.com

Slijedi najava organizatora:

Napredni tecaj iz Theta iscjeljivanja mogu pohadati samo polaznici koji su zavrsili Osnovni tecaj. Cilj naprednog tecaja je odstraniti prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.

Na Naprednom tecaju cete detaljnije uciti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obvezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega sto jest. Uciti cete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dusu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajucih sjecanja koja smo zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreca i slicno) i zlostavljanja. Takoder cete uciti kako kontaktirati svoje pretke, slati ljubav fetusu i iscijeliti fetalna sjecanja, kako raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, ocistiti vas dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i zivotinjski svijet kao i nezivu materiju. Goran ce poduciti vasu podsvjest (instalirati) preko 900 programa izravno sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega sto jest. Primjer takvog programa je: Ja znam i razumijem kakav je to osjecaj zivjeti u sadasnjem trenutku ili Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji. Ta znanja, razumjevanja i osjecaji ce kreirati nove mozdane puteve (neuronske veze) u vama i omoguciti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.

Na tecaju ce se ucesnicima dati prirucnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama. Polaznicima ce se takoder uruciti Viannina knjiga "Napredno Theta iscjeljivanje " na hrvatskom jeziku.

Tecaj traje tri dana od 9:00 do 17:30 s pauzama za rucak i osvjezenje.
Po zavrsetku tecaja polaznicima ce se uruciti certifikati.
Vise informacija kao i prijavnice za tecaj mogu se naci na www.thetaway.com

Kreirane su sluzbene web stranice za Theta iscjeljivanje u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com
Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE