Online arhiva
      

INICIJACIJE U SVE STUPNJEVE REIKIJA I FORMIRANJE GRUPA; Termini: 20.12.2014.g i 24.01.2015.g.
05.12.2014

Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu, po "Metodi Repac".
Svaki dan se odrzavaju INDIVIDUALNE TERAPIJE za sve bolesti i stanja, kako na energetskom, tako na fizickom i duhovnom planu. Najave i zakazivanje termina pozivom ili sms om na broj mob
O915044317
Poštovani ljubitelji alternativne medicine i budući alternatici!
SEMINARI O METODI REPAC SE ZAKAZUJU INDIVIDUALNO PO DOGOVORU, SUBOTOM I
NEDJELJOM. POLAZNIK DOBIVA SVJEDODZBU O USPJESNO ZAVRSENOM SEMINARU.

Dana 20.12.2014.g i 24.01.2015.g. otvaram seminare i inicijacije u sve stupnjeve Reikija i ostale alternativne metode, koje su u skladu s Bogom.
Polaznici seminara i inicijacija dolaze u priliku da tokom vremena počnu iscjeljivati ljude svih bolesti i tegoba, kako na energetskom, tako na fizičkom i duhovnom planu, po "Metodi Repac".
Ova metoda objedinjuje bioenergiju, Reiki i duhovno iscjeljivanje i ostale metode u skladu s Bogom.

Kako bi ste si osigurali mjesto na seminaru, javite se na email: drepac@gmail.com ili na broj mobitela +385 91 5044 317 ili SMS.

INICIJACIJE će se odvijati 20.12.2014.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese. / diploma ukljucena/

INICIJACIJE će se odvijati 24.01.2015.g u 12:00 sati na adresi Međimurska 21/2, u ovisnosti o broju kandidata moguća je promjena adrese. /diploma ukljucena/

Cijena inicijacije ovisi o stupnju Reikija.

Veselimo se Vašem dolasku i samospoznaji Vašeg drugog Ja.
www.drago-repac.com
S poštovanjem,

Drago Repac, Bioterapeut, licenca HUPEDA

Medical cube - medicinska ionizirajuća kocka
10.12.2014

​Ova specijalna ledena ionizirajuća kocka ima jedinstveno medicinsko djelovanje. Redovitim stavljanjem kocke na točku između tetiva na potiljku, u rupicu u kojoj se sjedinjuju glava i vrat ne samo da će pomladiti Vaše tijelo, nego će potaknuti jačanje imuniteta te pomoći u izlječenju mnogih bolesti zbog izuzetne količine energije koja se oslobađa u tijelu odmah nakon svake uporabe.
Prvih nekoliko dana ćete imati osjećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok. Kocka je punjena posebno ljekovitom tekućinom s ionima zlata i srebra, koji dodatno potiču prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje, što u konačnici dovodi do uspostave ravnoteže na svim razinama.

Djelovanje kocke pomaže kod sljedećih oboljenja:

- respiratornih bolesti
- bolesti kardiovaskularnog sistema
- neuroloških oboljenja s degenerativnim promjenama na kičmi
- akutnih i spolno prenosivih infekcija
- poremećaja rada štitnjače
- artritisa, hipertenzije i hipotenzije
- bronhijalne astme
- poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta, pretilosti i neuhranjenosti
- celulita (posebno u prevenciji i ranoj fazi)
- poremećaja menstrualnog ciklusa i endokrine neplodnosti
- psiho - emocionalnih poremećaja
- stresa
- kroničnog umora
- depresije

Što se postiže redovitom upotrebom medicinske kocke:

- poboljšava se san
- odlično smo raspoloženi
- povećanje opće vitalnosti tijela
- odličan rad probavnog trakta
- zbogom prehladama (kocka se može koristiti i kod povišene temperature)
- uklanja glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima

Jednostavna uporaba:
Kocku staviti u zamrzivač i čekati da se zamrzne. Zamrznutu kocku stavljati dva puta dnevno (ujutro na tašte i uvečer prije spavanja) na opisanu točku na vratu i držati oko 15 min. Za vrijeme tretiranja može se sjediti ili ležati na trbuhu. U početku može biti prisutan osjećaj hladnoće, ali za pola minute tijelo se prilagođava te se osjeća priliv topline na točku djelovanja. Za maksimalan učinak, ovu proceduru primjenjivati svaki dan, s povremenim pauzama od 2 do 3 dana.

Napomena: Izbjegavati primjenu medicinske ionizirajuće kocke za vrijeme trudnoće, kod osoba sa ugrađenim pacemakerom, te osoba koje boluju od epilepsije i shizofrenije.

Cijena 149 kn + dostava

Narudžbe:
INDIGO SVIJET d.o.o.
01/ 38 64 664, 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/medical-cube-medicinska-ionizirajuca-kocka-325/

www.indigo-svijet.hr

Poklanjamo!!!
14.12.2014

S motom „UĐITE U NOVU GODINU SA ZDRAVLJEM, SREĆOM I ISPUNJENOŠĆU i poklonite si zdravlje ove blagdane“, poklanjamo vam praktičan priručnik o zdravlju „PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA“ koji se dobiva u sklopu osnovnog tečaja "Divine Health Program", na koji ostvarujete i 10% popusta.

DIVINE HEALTH PROGRAM je osnovni tečaj Divine Energy Parka, temeljen na 2,500 godina staroj tradiciji, pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Ovim programom ostvarujemo zdravlje, sreću, veću koncentraciju i memoriju, unutarnju snagu i stabilnost, intuiciju, bolju sposobnost donošenja odluka te bolji odnos prema sebi i drugima.

Na tečaju se uči:
•Tehnike disanja- duboko disanje, anuloma-viloma i kapalabati (za zdravlje, imunitet i punjenje energijom);
•Meditacija na mantru (za oslobađanje od stresa i napetosti, razvoj mentalnog potencijala i kreativnosti);
•Omkara (energiziranje);
•Suptilne vježbe za koherenciju tijela i duha ( živcima daju fleksibilnost i mekoću, harmoniziraju sustav žlijezda, pomlađuju unutarnje organe)
•Osnovne upute o zdravlju, prehrani, akupresuri i održavanju kvalitetnog načina života.

Tečaj se održava 3-4 dana (svaki dan po 3-4 sata) u Divine Energy Parku, po dogovoru.
Možete se prijaviti za termin: 19-21.12.2014.
Cijena osnovnog tečaja Divine Health Program je 1.000kn (jednokratno plaćanje) ili 1.300kn (plaćanje u ratama). Na tečaj dobivate 10% popusta. Za više informacija javiti se na dolje navedene podatke :).
Više o tečaju na http://www.divineenergypark.org/hr/zdravlje.html#mainContent.

Uz tečaj se dobiva knjiga "Program Božanskog Zdravlja" na poklon!
U KNJIZI „PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA“ pronaći ćete osnovne upute, savjete i vježbe koji obuhvaćaju sve bitne segmente našeg života – od zdrave prehrane i savjeta za zdravlje kao korištenje posta, sokova i uljne terapije, do vježbi disanja i kako se napuniti energijom te osnažiti imunitet, o meditaciji i kako se riješite stresa, do vježbi za koherenciju tijela i duha. Također ćete saznati i koji su sustavi ljudskog tijela i svijesti, utjecaj 5 elemenata na tijelo, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo. Knjiga sadrži puno ilustracija sa nekoliko stranica u boji, prikaze vježbi i još mnogo toga.

INFO KONTAKT:
Divine Energy Park, Zagreb
telefon 01/29 81 421 ili mobitel: 091/16 17 540; (od 11 do 14 sati)
e-mail: info@divineenergypark.org;
Facebook: Divine Energy Park, Twitter: DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

Grijači za ruke "HotHands"
17.12.2014

HotHands® , lider u zrakom aktivirajućim grijačima, pruža ugodnu toplinu našima rukama, nogama i tijelu već više od 20 godina. To je svjetski brend kojem su svoje povjerenje pružili profesionalni sportaši, ljubitelji aktivnosti na otvorenom, skijaši, planinari, radnici i svi oni koji žele sigurnu, prikladnu, koncentriranu toplinu u hladnim vremenskim uvjetima.

- idealno za skijanje i ostale zimske sportove!
- izvrsno za sve aktivnosti na otvorenom poput šetnje, golfa, planinarenja, kampiranja, jedrenja...
- jednokratna uporaba
- pruža do 10 sati topline
- malih je dimenzija

INDIGO REVIEW:
Ne zaboravite da se grijači za višekratnu upotrebu možda mogu činiti kao bolja investicija, ali oni kratko zadržavaju toplinu, nepraktični su prilikom ponovne uporabe i ne pružaju 10 sati topline, a što je optimalno vrijeme za boravak na otvorenom, skijalištima, planinarenju itd.

Sadržaj pakiranja: 2 grijača za ruke

Uputstvo o uporabi:
Ne otvarajte omot pakiranja dok niste spremni za korištenje. Uklonite grijač iz omota i protresite ga za aktivaciju. Ne otvarajte, ne bušite i ne rastavljajte grijač. Za maksimalnu učinkovitost, stavite grijač u džep ili rukavice. Grijač se zagrijava unutar 15-30 minuta i drži toplinu do 10 sati. Ako se toplina počne smanjivati, jednostavno izložite grijač zraku i ponovno ga protresite. Nakon uporabe, odložite grijač u redovni otpad, njegovi sastojci neće naškoditi okolišu.

Sastojci: željezo, voda, aktivni ugljen.

Upozorenje:
Isključivo za vanjsku uporabu. Ne bušite grijač kako sadržaj ne bi dospio u uči ili usta, u čijem slučaju odmah obavijestite liječnika. Jednokratna upotreba - ne pokušavajte ponovno koristiti proizvod. Uklonite grijač ako toplina premaši ugodu. Nemojte zagrijavati u mikrovalnoj pećnici. Nemojte koristiti dok spavate, na djeci ili na onima koji ne mogu osjetiti toplinu. Nemojte koristiti u okruženju obogaćenom kisikom. Nadzor je potreban kada grijač koriste starije osobe, djeca, invalidi i osobe s osjetljivom kožom. Osobe s alergijama, dijabetesom, ozeblinama, ožiljcima, otvorenim ranama, modricama, oteklinama, osjetljivom kožom, artritisom, paralizom, oštećenjem živaca i problema s cirkulacijom te osobe koji ne mogu samostalno primijeniti ili ukloniti grijač, ne bi trebale koristiti ovaj proizvod, osim pod kontrolom liječnika. Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Cijena 25 kn + dostava

NARUDŽBE:

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01/ 38 64 664,
Mob. 091 25 30 687

Web narudžba na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/ostalo/grijaci-ruke-hothands-326/

www.indigo-svijet.hr

TOPLA GUZA - Savršeno mekana i topla podloga za vašu WC dasku
29.01.2013

TOPLA GUZA
Savršeno mekana i topla podloga za WC dasku

• Nema više hladnog šoka ujutro!
• Mekana i podatna, podloga vas ugodno grije.
• Daje luksuzan izgled svakoj kupaonici.
• Savršen poklon, posebno za žene i starije osobe!
• Cijenit ćete razliku kada maknete podlogu radi pranja i ponovno sjednete na hladnu WC dasku :)

Specifikacije:
Materijal: Akril i elastični najlon
Promjer: cca 32 cm
Dostupne boje: Svijetlo plava/Florescentno zelena/Ružičasta/Crvena
Težina: 48g
Održavanje: ručno ili mašinsko pranje u blagom deterdžentu, ispod 30 °C, bez glačanja i sušenja

CIJENA:
49 kn + dostava

NARUDŽBE

INDIGO SVIJET d.o.o.
Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

Narudžba u web shopu Indigo svijeta na linku:
http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/topla-guza-247/

www.indigo-svijet.hr

[ Ovo je mjesto za tvoj oglas ili banner. Za više informacija klikni ovdje. ]