*|MC:SUBJECT|*
Sadržaj se ne prikazuje pravilno?
Klikni ovdje za prikaz u browseru.
Indigo-svijet.hr
Indigo-svijet newsletter

Zapeli ste i treba vam neutralno viđenje i smjernica „izvana“?

Nisko samopouzdanje, osjećaj manje vrijednosti i neuspješnosti, tjeskoba, usamljenost, depresivnost, inhibiranost u samoizražavanju, neodlučnost, blokiranje vlastitih potencijala, stres, slaba koncentracija, nezadovoljstvo vlastitim životom i nelagoda u socijalnim situacijama samo su neke od psihičkih stanja s kojima se mnogi od nas u nekom trenutku svog života susrećemo.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/zapeli-ste-i-treba-vam-neutralno-videnje-i-smjernica-izvana/1383/

Personalizirane subliminalne poruke - reprogramiraj svoj podsvjesni um!

Cilj korištenja subliminalnih poruka je zaobilaženje svjesnog uma i upućivanje sugestija direktno u podsvjesni um, bez rezoniranja ili prosuđivanja svjesnog uma.
Tehnologija subliminalnih poruka postoji već desetljećima te se istražuje na području marketinga (posebno područja neuromarketinga) i psihologije. Mnoga su istraživanja pokazala da one mogu proizvesti željene efekte, od odvikavanja od štetnih navika do poboljšanja osobne učinkovitosti. Dokazano je također da subliminalni podražaji aktiviraju specifične regije mozga.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/personalizirane-subliminalne-poruke-reprogramiraj-svoj-podsvjesni-um/1385/

Kako povećati kreativnost, probuditi intuiciju i ostale sposobnosti pojačanje osjetilne percepcije?

Odgovor je - uz pomoć brainwave zvučne tehnologije! "Theta meditation" CD generira theta valove koji omogućuju duboku meditaciju i duhovna iskustva. Posebna preporuka ukoliko se bavite theta iscjeljivanjem.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/obavijesti/anemona-theta-meditation-brainwave-cd/1388/

Svaka žena ima priliku živjeti divljim životom: Kad se probudi– micat će planine!

Svaka žena ima priliku živjeti divljim životom. Jer divljina nije nešto što se stiče ili uči, divljina je naše prirodno stanje koje smo uvjetovanošću zaboravili. Zaborav je, srećom, privremen. Divlji duh ima tu mogućnost da vreba iz prikrajka, iz zatvora u kojem je utamničen i da nas povremeno, kroz snove, kroz naše glasnike u obliku drugih ljudi, pa čak i kroz našu bol, uvijek i iznova podsjeća da je tu, zanemaren i zaboravljen. 

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/vjecne-istine/svaka-zena-ima-priliku-zivjeti-divljim-zivotom-kad-se-probudi-micat-ce-planine-544/

Svaki organ ima svoju emociju: evo što nas uči tradicionalna kineska medicina

Ako primjeti da ima tanušan glas, liječniku je jasno da je pacijentu energija pluća na niskom nivou. Crvene oči mu ukazuju na vatru iz jetre, a žutilo u licu na nedostatak krvi i energije slezene. Ako žena ne može ostati u drugom stanju, procjenjuje se energija lijevog i desnog bubrega.

Opširnije na linku:
http://indigo-svijet.hr/clanci/zdravlje-prehrana/svaki-organ-ima-svoju-emociju-evo-sto-nas-uci-tradicionalna-kineska-medicina-545/

   
+385 1 38 64 664
+385 91 25 30 687

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

INDIGO SVIJET d.o.o. | Lepavinski put 7 | 10090 Zagreb | Hrvatska