banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
14.04.2010
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.
Raspored odrzavanja Osnovnog DNK tecaja
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
21.01. - 23.01.2011.
28.01. - 30.01.2011
---
Cilj Naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.
Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
14.01. - 16.01.2011.
---
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
17.01. - 18.01.2011.

TRETMANI - dogovor termina na tel 095/8641309 ili mail thetatomislav@mail.com

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309
Misli za Novo Doba
Misli za Novo Doba
01.01.2011
Sto je misao?
Prema definiciji misao i misljenje su psiholoske funkcije koje nam omogucuju da putem misaonih operacija odredujemo svojstva pojava i otkrivamo odnose medu njima. Prema novijim istrazivanjima misao nema samo opazajnu funkciju koja proizlazi iz stvarnosti, vec kako tvrde i filozofi, misao na stvarnost i utice. Smatra se da su misli energetski obrasci koji proizvode iste tjelesne, fizicke izraze ili ispoljavanja. Jednostavno receno, nase misli kreiraju nasu stvarnost. Moderni naucnici tvrde da svakoga dana kroz glavu prosjecne osobe prode 60 000 misli. Tolika kolicina misli nije neobicna s obzirom na brz tempo kojim zivimo, kao i na kolicinu informacija koje tokom dana primamo. Ono sto je neobicno je podatak da 95% misli koje imamo dana su glavi je identicno mislima koje smo imali jucer i kao i onima koje cemo imati sutra. Ako je istina da su nase misli cigle kojima je poplocana nasa zivotna staza, onda je vazno da sa nje uklonimo one lose i beskorisne cigle i to je nas osobni posao.

Misao i kvantna fizika
Kvantni fizicari takoder naglasavaju da je nase tijelo skup informacija i da su nasa glavna hrana nase misli i osjecaji. Quantec sistem jedan je od alata za formiranje nase sudbine. Daje nam dublje uvide u nasu podsvijest, otkriva uzroke negativnih stanja, pomaze da osvijestimo nase misli i osjecaje. Na osnovu tih informacija izradit cemo potporni program, sa kojim cete se okrenuti vlastitoj nutrini, svojim mislima i osjecajima, vibrirati na pozitivnoj frekvenciji. Novo je Doba, vrijeme promjena i znamo da se dogada brzinom svjetlosti , covjek koji se ne mijenja i zadovoljava se time da misli isto sto i vecina misli, potiskuje se i ne ide dalje u korak sa promjenama. Sama priroda svijesti je kvantna zbog toga sto svijest ima svojstva slobodne volje, dopustite da vase misli budu vase misli, vas slobodni izbor.

Potpora sa Quantec sistemom specificna je po svojoj terapiji na daljinu, te po tome sto odasilje pulsirajuci stimulans koji se ponavlja kontinuirano u potrebnom vremenskom periodu. Pulsirajuci stimulans koji se ponavlja mozemo usporediti sa kucanjem na vrata. Ako netko pokuca na vasa vrata, vi to mozete, a i ne morate cuti, ali ako se udaranje ponovi to ce prije ili kasnije uspostaviti zeljenu ravnotezu.

Kontaktirajte nas i zatrazite savjetovanje http://terapija-quantec.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=59
Preuzmite svoj poklon:
Podlozak za misa - zastita od elektrosmoga. Vrijednost 99,00 kn
http://terapija-quantec.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=71&Itemid=93
I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
DAMANHURSKA SKOLA MEDITACIJE
DAMANHURSKA SKOLA MEDITACIJE
05.01.2011
SKOLA MEDITACIJE predstavlja srce Damanhura, omogucava pristup drevnim ezoterijskim tradicijama. To je put koji se temelji na stalnim promjenama i osobnom razvoju,

Skola meditacije je put posvecenja, unutarnja disciplina, koja nudi mogucnost otkrivanja brojnih tehnika i vjestina. Znanje steceno putem skole meditacije primjenjivo je u svakodnevnom zivotu; ali i obrnuto, svakodnevni zivot stvara situacije koje se razvijaju kao teme razgovora na skoli meditacije.

Put je usmjeren u traganju za svjesnoscu pojedinaca te potice vjezbanje slobodne volje kroz neprestano razumijevanje odlucivanja, cime se omogucuje rast. Uz pomoc otkrivanja unutarnjih osjetila nastoji se doprijeti do nase "unutarnje sobe znanja", kako bi se iz nje iznijelo znanje.

Skola meditacije je istovremeno individualni i grupni put s ciljem budenja bozanskog dijela unutar pojedinca Svatko uz podrsku drugih radi na sebi u nadilazenju svojih granica, kako bi probudio svoje spoznaje i svoj bozanski dio.

Instruktori iz Damanhura vode predmeditaciju s temama: dusa, evolucija ljudi, slobodna volja, reinkarnacija, karma, Apsolutni Bog i Bozanstvo, svemir i njegovi zakoni, istrazivanje spiritualne spoznaje, ritualnost, magija, sinkrone linije, spiritualnost.
Damanhurska skola meditacije prisutna je u Zagrebu od 2004. godine.

Skola se odrzava svake zadnje subote u mjesecu od 10.00 do 17.00 sati.
Vode je instruktori iz Damanhura, uz osiguran prijevod na hrvatski.
Cijena svake skole je 190 Kn.
Upisi i predmeditacija za novu (3.) grupu traju jos samo tijekom sijecnja 2011. godine!!!
Skola pocinje 29.01.2011., i nakon toga upisi vise nisu moguci!!!

Pozivamo Vas da nam se pridruzite na ovom uzbudljivom putu.

Za detaljnije informacije slobodno se obratite telefonom ili nas posjetite:

Damanhur centar TALEJ
Zagreb, Vlaska 81a
tel. +385 1 461 9854
mob +385 95 901 6883
e-mail: info@damanhur.hr
http://www.damanhur.hr/
ThetaHealing® SEMINARI
ThetaHealing®  SEMINARI
08.01.2011
ThetaHealing® je jedan od najcudesnijih i najmocnijih nacina iscjeljivanja. Prolazeci kroz proces iscjeljenja svih razina naseg postojanja, duhovne, emotivne, mentalne i fizicke, u mogucnosti smo iscijeliti sam uzrok bolesti, odnosno tegoba naseg fizickog tijela ili emocija.
Kada sebe promatramo kao skupinu molekula energije, tada razumijemo svoju moc i postajemo svjesni vlastitih potencijala da kreiramo cudesnu transformaciju naseg bica
Kad se jednom oslobodimo ogranicavajucih traumi i osjecaja kao sto su tuga, ogorcenost, depresija, bijes ili strah, podizemo frekvenciju titraja molekula naseg bica, povezaniji smo sa "svime sto jest" te mijenjamo svoj zivot i zdravlje nabolje.

OSNOVNI DNK ThetaHealing®
Ovaj ce Vas seminar upoznati sa ThetaHealing® tehnikom iscjeljivanja. Naucit cete kako postici theta stanje svijesti i kako se povezati sa Stvoriteljem, Najvisom Svijesti, Izvorom, te kako trenutno mijenjati svoju stvarnost u skladu sa svojim najvisim dobrom. Kako promijeniti percepciju svojih traumi, te time izmijeniti misli, vjerovanja i osjecaje vezane za njih.
Polaznici ce nauciti prepoznati svoja ogranicavajuca vjerovanja i vjerovanja drugih, te ih kroz vjezbu promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjecajima.
Bit ovog seminara je savladavanje tehnike koja Vam omogucava da promijenite obrasce naucene u ranom djetinjstvu, obrasce koji su podrzani nasim podsvjesnim, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje cesto nazivamo i kolektivna svijest i dublja genetska sjecanja, kao i sjecanja iz proslih zivota. Spoznati cete i najdublja vjerovanja nase duse, te time osvijestiti tko vi uistinu jeste.

NAPREDNI DNK ThetaHealing®
Na seminaru cete prosiriti znanja sa Osnovnog DNK te otkloniti eventualne blokade u komunikaciji sa Stvoriteljem svega sto postoji kako bi mogli jacati sposobnost povezivanja sa Svime sto jest. Spoznat cete kako razlikovati povezanost sa Stvoriteljem od povezivanja sa nasim visim Jastvom, andelima cuvarima ili nasim duhovnim vodama.
Produbit cemo rad na vjerovanjima, te otkriti i mijenjati sva ona koja su Vas uvijek blokirala kad ste se nalazili tik do cilja.

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE ThetaHealing®
Ovaj ce Vam seminar dati uvid u tajne Manifestiranja svega onog sto zelite u Vasem zivotu.
Otkrit cete koji su Vas podsvjesni programi kocili i blokirali u ostvarenju Vasih zelja te cete ih jednostavno zamijeniti sa prihvatljivijim.
Razotkrit cete sve negativne osjecaje (zavist, ogorcenost, kajanje, zaljenje, ljutnja, nezadovoljstvo...) i zamijeniti ih sa pozitivnim.Dobit cete 100 razlicitih programa koji ce Vam omoguciti da izobilje ude u Vas zivot a vi cete nauciti kako ga prihvatiti i zadrzati. Odjednom cete se osjecati spremnim da Izobilje na svim nivoima ude u Vas zivot.
Odjednom cete se osjecati spremnim da Izobilje na svim nivoima ude u Vas zivot.
Ovaj seminar mogu pohadati samo polaznici koji su zavrsili Napredni DNK Seminar.

KALENDAR SEMINARA:
OSNOVNI DNK ThetaHealing® 21.1 - 23.1.2011. - Zagreb,
NAPREDNI DNK ThetaHealing® 04.- 06.02. 2011. Zagreb,
OSNOVNI DNK ThetaHealing® 10.- 12..02.2011. Zagreb,
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE 25.- 26.02.2011. Zagreb

Vise o seminarima na www.soul-centar.hr u rubrici Radionice i dogadanja.

Seminar vodi Ksenija Vrabec, certificirani ThetaHealing® instruktor
Po zavrsetku svakog seminara dobija se medunarodni certifikat.

Rad u malim grupama u Soul centru, Zagreb, Petrova 53/4; tel 01 23 23 326
Prijave se primaju na mail centra soul.centar@gmail.com , molimo navesti ime, prezime, broj telefona i mail za kontakt .


Zagreb, INTENZIVNI TECAJ MEDITACIJE I., II. i III. dio, Sandra Slovenc Vojvodic i Lidia Cerni
10.01.2011
Zagreb, INTENZIVNI TECAJ MEDITACIJE I., II. i III. dio
Srdacno Vas pozivamo na INTENZIVNI TECAJ MEDITACIJE I., II. i III. dio u Zagrebu!
voditeljice: Sandra Slovenc Vojvodic i Lidia Cerni
vrijeme: subota i nedjelja 15. i 16. sijecnja 2011. - I. i II. dio
te
subota i nedjelja, 22. i 23. sijecnja 2011. - III.dio
od 10 do 13.30 sati sve dane
mjesto: Medoviceva 10 (kraj Petrove ulice), Zagreb
cijena: svi dijelovi Tecaja su besplatni
info i prijave: 099-2182-080 i zagreb@hr.bkwsu.org
web: www.meditacijabk.hoola.hr

Intenzivni tecaj meditacije obuhvaca 3 teme u subotu, 15. sijecnja:
1. Istrazivanje sebe - Tko sam ja?
2. Um, intelekt i podsvijest - Kako se formiraju navike?
3. Vrhovni izvor energije i snage - Kako se povezati s njim?
te 2 teme u nedjelju, 16. sijecnja:
1. Karma - Sto mozemo promijeniti shvativsi zakon karme?
2. Ciklus vremena - Moze li se vrijeme shvatiti drukcije?
Na Tecaj nije potrebno donijeti nikakvu posebnu opremu, osim papuca i
pribora za vodjenje biljezaka.
Obvezno je prijaviti se na broj mob.099-2182-080 (moze i sms-om) ili na
mail: zagreb@hr.bkwsu.org

Ovaj tecaj nastavit ce se tjedan dana kasnije s III. tj. zavrsnim dijelom tecaja (napredni dio):
Intenzivni tecaj III. dio:
subota i nedjelja 22. i 23. sijecnja 2011. od 10 do 13.30 sati oba dana
Medoviceva 10, Zagreb

Na ovaj dio tecaja mogu doci oni koji su zavrsili prva dva dijela tecaja, kao i svi oni koji su vec prije zavrsili tecaj do tog dijela ili ga zele ponavljati radi utvrdjivanja znanja.

Treci dio tecaja obradjivat ce ove teme:
2 teme u subotu, 22. sijecnja:
1. Tri bozanske aktivnosti
2. Duhovne snage i principi

te 2 teme u nedjelju, 23. sijecnja:

1. Sto su murliji i kako ih slusati
2. Primjeri murlija

Obvezno je prijaviti se na broj mob.099-2182-080 (moze i sms-om) ili na
mail: zagreb@hr.bkwsu.org

Svi dijelovi Tecaja sastoje se od predavanja u kojima ce se objasniti navedene teme, da bi se potom te suptilne teme dozivljavale u vjezbama meditacije (misaone vjezbe uma).

Pauza od 15 minuta na sredini svakog dana Tecaja ukljucuje besplatne napitke.

Molimo Vas da dodjete 10-ak minuta prije kako bismo poceli na vrijeme.
S veseljem Vas ocekujemo!
Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem pomocu Ucenja Brune Gröninga
Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem pomocu  Ucenja  Brune Gröninga
12.01.2011
Nakon emitiranja emisije Na rubu znanosti na Hrvatskoj televiziji pocetkom sijecnja 2011. na temu Ucenje Brune Gröninga obavjestavamo sve zainteresirane o sljedecim dogadanjima u organizaciji Kruga prijatelja Brune Gröninga :

Uvodna predavanja Pomoc i icjeljenje duhovnim putem pomocu Ucenja Brune Gröninga, medicinski dokazivo, odrzavaju se na sljedecim lokacijama u Zagrebu :

Dvorana gradske cetvrti, Zvonimirova 68 : u nedjelju 16. sijecnja 2011. u 15.00 sati i subotu 22. sijecnja u 17.30 sati,
Udruga Nada, Maksimirska 286, Dubrava : u nedjelju, 16. sijecnja 2011. u 15.00 sati i nedjelju 23. sijecnja u 15.00 sati,
Mjesna samouprava, Varicakova 11, Slobostina : u subotu, 22. sijecnja u 17.00 sati i nedjelju 23. sijecnja u u 15.30 sati
Mjesna samouprava, Sveti duh 26 : u petak, 21. sijecnja 2011. u 17.00 sati

Dokumentarni film FENOMEN BRUNO GRONING prikazuje se u nedjelju, 16.1. u 17.00 sati u Mjesnoj samoupravi, V. Varicaka 11, Slobostina, Zagreb. Ulaz je slobodan.
Kontakt telefon : 01 4814 744 i 098 9855 451. Detaljnije informacije na www.bruno-groening.org

Krug prijatelja Brune Gröninga jedna je od najvecih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu. U Krugu prijatelja zainteresirani mogu besplatno uciti primati Bozansku snagu. Ta iscjeljujuca struja, koja se osjeti u tijelu, pospjesuje iscjeljenje od kronicnih, degenerativnih, pa i teskih organskih oboljenja. Bruno Gröning ( 1906-1959) je svojim uspjesnim iscjeljenjima pedesetih godina proslog stoljeca izazvao paznju svjetske javnosti, te ostavio znanje o primanju ove iscjeljujuce snage.
Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje Medicinsko znanstvena strucna grupa MWF, forum od nekoliko tisuca lijecnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Lijecnici provjeravaju iscjeljenja te obraduju izvjestaje o iscjeljenjima. Pretpostavke da su iscjeljenja umisljena vlastitom ili tudom sugestijom ne mogu opstati zbog mnogobrojnih izvjestaja o iscjeljenjima djece, zivotinja i biljaka. Radi se o duhovnoj iscjeljujucoj snazi, cija se pozitivna djelotvornost moze dokazati medicinskim metodama istrazitelja. Clanstvo u Krugu prijatelja Brune Gröninga je dobrovoljno i besplatno,svi troskovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga. Cilj ucenja Brune Gröninga je da od bolesnog covjeka ucini covjeka koji se raduje zivotu i koji je slobodan od tjelesnih i duhovnih opterecenja.

Vise informacija na internetskoj stranici : www.bruno-groening.org


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE