banner
    pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

 

ThetaHealing radionice i tecajevi - instruktor Tomislav Gunjaca - THETA iscjeljivanje - svi to mogu nauciti
08.05.2011

OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca

17.02. - 19.02.2012.

02.03. - 04.03.2012.

---

NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca

23.03. - 25.03.2012.

---

RADIONICA - KONTROLA svojih MISLI

10.03.2012.
---

Osnovni Tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naucit cete kako otklanjati blokade koje Vas koce i ogranicavaju u zivotu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremecaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjecaje, kako misicno testirati svoju podsvjest...
Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, i na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini...
Mnogi su vodeni zivotom i samo ocekuju sto ce im zivot donijeti, naucit cete kako sami kreirati svoj zivot.
Na tecaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, prirucnik za tecaj, i na kraju i certifikate. Nakon Osnovnog tecaja stjecete pravo prisustvovanja na vjezbaonicama, pohadanje tematskih radionica itd.
Tecaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sati. Drugi i treci dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za rucak i osvjezenje. Cijena: 287 eura
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Volovcica (mala grupa, ugodna atmosfera :))
VISE INFORMACIJA i prijave na www.thetahr.com ili mail:thetatomislav@mail.com ili tel.:095/8641309
---

Svjedocenja:
Zahvalana sam Gospodu sto me uputio osobi pout Tomislava. Naime, mojoj bebi desna strana tjela brze je rasla od od ljeve i tu medicina ne moze nista uciniti. Citajuci o alternativnoj medicini naisla sam na Thetu i ujedno prvi put cula za nju. Tako da sam kontaktirala Tomislava mailom.
U nekoliko tretmana na daljinu Tomislav je u znacajnoj mjeri rijesio problem. Isli smo na kontrolu posle par nedjelja i nalaz je bio u redu. Jos cekamo genetske nalaze, Tomislav kaze da ce i oni biti u redu i ja mu VJERUJEM jer on ZNA!
Takodje je i meni uklonio simptome razlicitih bolesti. Hvala Tomislavu za sve sto je ucinio za moju malenu i mene. Rado sam ga preporucila svojoj porodici i prijateljima.
Hvala Vam
Vesna Jovanovic, Adelaide, Australia
---
vise na www.thetahr.com
(svjedocenja: http://www.thetahr.com/testimony.html)
(sto sve mozemo i radimo Theta tehnikom: http://www.thetahr.com/tretmaniVISEo.html)
(raspored tecajeva: http://thetahr.com/tecajeviKalendar.html)
(novosti/info/vjezbaonice: http://www.thetahr.com/aktualno.html)
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09

Sajam Dani ljepote
08.02.2012

Sajam Dani ljepote odrzava od 02. - 04. ozujka 2012. godine na Zagrebackom velesajmu.

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih casopisa krase vizuali magnetski privlacnih kampanja proizvoda za uljepsavanje. Kultura zivljenja u 21. stoljecu dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, prosiruje vidike korisnika i daje nove mogucnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmeticke branse, proizvodacima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetickim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vjezbanjem.

Tematsko prosirenje rekreacijom i fitnesom ojacat ce ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE - BEAUTY POWER.

PREZENTACIJE, SEMINARI, SMINKANJA, NATJECANJA...

Na sajmu ce se odrzati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnostvo je mogucnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje ce prisutni strucnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Medunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, pocetnike i ucenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje ce natjecateljice pokazati umijece nadogradnje i dizajnu noktiju. Medunarodni ocjenjivacki sud, cije clanice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat ce najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Izlozba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

4. ZLATNI RUZ - natjecanje u sminkanju za buduce vizaziste ili posjetitelje gdje ce natjecatelji imati zadanu temu - Beauty ili Avangarda, biti ce zanimljivo svim mnogim djevojkama kojima je pravi je izazov dobro se nasminkati

NATJECANJE MLADIH FRIZERA, VIZAZISTA I KOZMETICARA

Frizersko natjecanje ucenika srednjih strukovnih skola koje ce biti na temu vecernjih frizura "Kraljica i kralj maturalne noci" namijenjeno je mladim maturanticama za stjecanje novih ideja

Make up natjecanje ucenika srednjih strukovnih skola sa temom " Kao lady Gaga" takoder na sajmu "Dani ljepote" 2012. na Zagrebackom velesajmu.

- Natjecanje u nadogradnji noktiju na temu "Disco Lady" 80-tih za ucenike srednjih strukovnih skola

BESPLATNE PROMOCIJE ZA POSJETITELJE

Na Danima ljepote Ordinacija hr. pomaze u savjetima kako se dovesti u stanje optimalnog zadovoljstva vlastitim tijelom. Mozete potraziti koristan savjet vezan uz zdravlje koze te kako postupiti kod bolesnih stanja koze (psorijaza, ekcem, dermatitis...), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja koze lica (tzv. kamuflazna kozmetika). Na standu Ordinacija hr. posjetitelji imaju priliku i dobiti uvid u stanje svoga organizma mjerenjem masnog tkiva te savjetima nutricioniste sto uciniti ukoliko omjer prelazi okvire normalnog.

Sve posjetiteljice pozvane su u Female.hr kucu lutaka u kojoj ce se osoblje pobrinuti da se zaista tako i osjecate - luckasto, bajkovito i posebno. Ulazak u Female.hr kucu lutaka jamci dobru zabavu, a uz strucan tim vizazista i frizera pobrinut ce se da i izlazak iz kuce lutaka bude jednako spektakularan kao i boravak u njoj.

I na ostalim standovima izlagaca moci cete dobiti besplatne savjete i sminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, savjete strucnjaka u vezi koznih bolesti, prezentacije masaznih tehnika i svega sto je potrebno da bi se svaka zena odlicno osjecala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebackom velesajmu, suradujte sa nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite sa nama od 02. - 04. ozujka 2012.

Vise otkrite klikom na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=615

TERAPIJA REFERALNE TOCKE
05.02.2012


BEN RALSON


vrijeme odrzavanja: 18.-19.02.2012.


mjesto odrzavanja: Holisticki centar Soul; Zagreb, Petrova 53/4


Na ovom dvodnevnom tecaju naucit cete najjednostavniju i najucinkovitiju tehniku iscjeljivanja na svijetu. Terapija referentne tocke (RPT) iscjeljuje na razini uzroka - tako da se problem uistinu trajno rjesava. Korjenski uzrok vecine nasih problema - tjelesnih, emocionalnih, psiholoskih ili duhovnih - su traume (bilo iz naseg zivota, ili traume nasih predaka).Naucit cete razlikovati simptome, emocije, osjecaje i instinkte. Kako otkrivati uzroke problema. Kako ih iscjeljivati. Te kako provjeriti je li nesto stvarno iscijeljeno ili i dalje treba nesto napraviti.Takoder cete uciti o "sekundarnoj koristi", sto cesto onemogucava da se iscjeljivanje dogodi (http://benralston.blogspot.com/2011/08/reason-why-most-alternative-healing.html), kako oktriti sekundarnu korist, te kako to iscijeliti.Kada iscijelimo blokade uzrokovane traumama, energija se ponovo pocne slobodno kretati, svjesnost se povecava, a mi se opet uskladujemo s nasom zivotnom svrhom. To je istinsko iscjeljivanje - na svim razinama nasega bica - tako da je to vise od iscjeljivanja: to je isto tako osobni razvoj i duhovni rast.-------> Oni koji ovu metodu zele primjenjivati u radu s drugim ljudima kao ovlasteni prakticari trebaju proci tecaj 2. stupnja za certifikaciju. To je trodnevni tecaj, a iduci ce biti organiziran 24, 25. i 26. veljace 2012.Ben Ralston je iskusan terapeut i ucitelj, te ucitelj joge u Sivanandinoj tradiciji. Porijeklom je iz Engleske, iz Londona, a sada zivi u Sloveniji i otuda siri svoju medunarodnu terapeutsku praksu.*** Prijave na tecaj ovdje:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpPNk1KVW9wa2poUUVFQjFzem5oM2c6MQZa vise informacija o RPT i Benu Ralstonu posjetite:

http://premcenter.si/

http://benralston.blogspot.com/

http://www.referencepointtherapy.com/

http://www.referencepointtherapy.com/blog/KONTAKT: http://premcenter.si/hr/kontakt-2/

CJELOVITO UZASASCE: nova grupa cjelovitog Uzasasca u Zagrebu - UPISI U TIJEKU
05.05.2010

U Zagrebu se formira nova klasa/grupa cjelovitog Uzasasca koja 19. 03. 2012. pod vodstvom Krese Lusicica pocinje s radom po programu I AM Universitya - internacionalne akademije cjelovitog spiritualno-psiholoskog razvoja, odnosno cjelovitog Uzasasca.

U tekstu koji slijedi, nakon pocetnih tehnickih informacija slijede osnovne informacije o cetverogodisnjem I AM University programu.

OSNOVNI OKVIR ZAJEDNICKIH SUSRETA:

- Susreti su jednom tjedno, u vecernjim satima, u djecjem vrticu ˝Potocnica˝.
- Ova nova grupa ce imat redovne tjedne susrete ponedjeljkom od 18:30 do 21:30 h.
- Nastava se odrzava jednom tjedno (4 x mjesecno) tijekom cijele godine osim ljeti.
- Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu.
- Tolerira se razumno izostajanje.
- Obrazovanje traje tri i pol do cetiri godine, ovisno o jedinstvenim potrebama grupe.

VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA PRVOG SUSRETA:

Ponedjeljak, 19. 03. 2012.
S pocetkom u 18:30 sati (doci 20 min. ranije).
Djecji vrtic "Potocnica" - Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Prostorija za projekcije: od ulaza krenuti ravno prema dvorani, proci pored dvorane i skrenuti dolje desno.

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.

CIJENA:

- Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.
- Cijena mjesecne skolarine iznosi 600 kn i placa se najkasnije do treceg susreta u mjesecu.
- Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena.
- Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.

UPISI U TIJEKU:

Prijava je obavezna i treba sadrzavati:
- puno ime i prezime
- broj mobitela
- e-mail adresu

OSOBA ZA KONTAKT:

Kreso Lusicic

Life Coach cjelovitog pristupa osobnom razvoju

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com
www.iamuniversity.org

OSNOVNE INFORMACIJE O CETVEROGIDISNJEM I AM U. PROGRAMU:

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.

Lista samo nekih od brojnih tema koje se obraduju unutar tri i pol do cetiri godine programa:

- Uzasasce
- Sedam nivoa inicijacije
- 22 Inicijacije
- Aktivacija Uzasasca
- Tehnike Uzasasca
- Kljucevi Uzasasca
- Rad sa sjedistima Uzasasca
- Dvadesetdvije cakre
- Cjelovito Uzasasce
- Cjelovito Uzasasce i razvijanje ispravnog odnosa spram unutarnjih osjetila
- Pregled necjelovitog Uzasasca
- Majstori zone sumraka, kultovi i necjelovite grupe uzasasca
- Zlatni kljucevi za dostizanje Uzasasca u ovom zivotu
- Zlatni kljucevi ubrzanja spiritualne evolucije
- Kako otvoriti, usidriti i aktivirati 50 cakri
- Kako izgraditi svjetlosni kvocijent i kvocijent ljubavi
- Kozmicke zrake
- Kozmicko Uzasasce
- Krajnje Monadicko uzasasce: korak koji slijedi
- Izgradnje antakarane
- Aktivacija MER-KA-BE
- Teorija i praksa kanaliziranja
- Monada, dusa i osobnost
- Mocna Ja Jesam Prisutnost
- Melkizedekovo svecenstvo
- Sanat Kumara i planetarna Hijerarhija
- Agartha u supljini Zemlje
- Mantre, Bozja imena i rijeci snage
- Egipatske Misterije
- Zakoni karme
- Bog i Kozmicka Hijerarhija
- Planetarni Uzasli Majstori i njihovi bozanski dijelovi slagalice
- Astar Komanda
- Rad s Arkturijancima
- Vanzemaljci i druga vladina prikrivanja
- Andeoska hijerarhija
- Pan i duhovi prirode
- Smrt, umiranje i znanost o bardou
- Zivot izmedu inkarnacija
- Razumijevanje i rad sa snovima
- Romanticni odnos iz perspektive duse
- Zlatni kljucevi uspjesnog romanticnog odnosa
- Ezoterijsko razumijevanje seksualnosti
- Ezotericna psihologija i znanost o dvanaest zraka
- Psihologija duse ili transpersonalna psihologija u komparaciji s tradicionalnom psihologijom
- Kristovska svijest i kako je postici
- Odstranjivanje jezgri straha
- Reprogramiranje podsvjesnog uma
- Razvijanje osobne snage i funkcioniranje svjesnog i nesvjesnog uma
- Odgajanje unutarnjeg djeteta
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Arhetipovima
- Transcendiranje arhetipskih dualnosti negativnog ega
- Restrukturiranje ega
- Psihoepistemologija
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Zrakama
- Kabalisticko Drvo Zivota
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Drvetu Zivota
- Kako razviti ekstremno dobro funkcionirajuci fizicki, psiholoski i spiritualni imuni sustav
- Hipnoza i autohipnoza
- O psihickom napadu iz spiritualne i psiholoske perspektive
- Psihicka samoobrana
- Kako ocistiti neg. impl., elementale, astralne entitete...
- Iscjeljivanje bojom i zvukom
- Osamnaest velikih kozmickih ciscenja

DODATNE INFORMACIJE:

http://www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf

PREPORUKA JEDNOG ZADOVOLJNOG POLAZNIKA I AM U. PROGRAMA:

"Kresu, sto osobno, sto kroz njegov rad, sada poznajem skoro 4 godine, od kada sam upisao I AM University i imam vrlo pozitivna iskustva. Kreso je u danasnje doba "rijetka sorta" ljudi. On je prvenstveno osoba od integriteta. Ovu kvalitetu osim u privatnom zivotu manifestira i kroz svoje radionice, seminare i sve ostale aktivnosti. On je zapravo isti privatno i poslovno. On zivi ono sto jest.

Osobno, svida mi se njegova direktnost. Nema nedoumice "sto je pisac time zelio reci", sve je jasno i konkretno postavljeno. Neki to mogu dozivjeti i kao grubost, ali kada se malo bolje pogleda, vidi se kako se u svakoj situaciji odnosi na, za tu osobu, najbolji moguci nacin.

Prema mojem iskustvu u svaku radionicu, seminar ili bilo sto drugo unosi 100% energije, sto jamci visoku razinu kvalitete. On takoder ima sesto culo da uhvati kod osobe ono sto je doista muci i pomaze joj razbijajuci joj iluzije. Na doticnoj osobi je onda da odluci hoce li prihvatiti tu pomoc i uhvatiti se u kostac sa problemom ili ce odbiti pomoc odnosno pobjeci, jer ovaj je proces uvijek neugodan (nekad vise, nekad manje) i trazi od osobe iskrenost, hrabrost, volju i akciju da ga se uspjesno rijesi.

U okviru I AM University skolice, kako je volim zvati, posebno dolazi do izrazaja njegova kvaliteta kao ucitelja. Nakon sto grupa dobije svoje primjerke lekcije, ona se detaljno i sustavno analizira i objasnjava - sto omogucava bolje razumijevanje. Meditacije na su unikatno i kvalitetno vodene, a zazivi su bijelomagijski, cjelovito i mocno izvedeni. Sam program I AM University nudi pregrst alata, sto psiholoskih, sto duhovnih, koji ako se pravilno i dosljedno provode daju velike rezultate za ucenika, a Kreso ih svojom energijom i pristupom dodatno potencira.

Kresu toplo preporucam svima, a pogotovo onima koji su se odlucili za ozbiljan rad na sebi, jer takvi ce imati najvise koristi od suradnje s Kresom. Ja sam tijekom ovih godina imao svoj dio izazova u radu s Kresom i vrlo sam mu zahvalan na svoj pruzenoj pomoci (i ugodnoj i neugodnoj), zbog koje danas funkcioniram na drugacijoj, punijoj razini zivota."

Sinisa Julijan - Zagreb, sijecanj 2012.

Autenticnost preporuke moguce je provjeriti telefonski ili e-mailom:

092 11 00 463
julijan@gmail.com

POSEBNI PROGRAMI KRESE LUSICICA:

Kreso Lusicic trenutno iskljucivo svojim studentima ukljucenim u program I AM Universityja omogucava pohadanje njegovih specijalnih i krajnje efikasnih programa reprogramiranja podsvijesti u svrhu suverenog vladanja iskustvom zivota: treninzi volje i hrabrosti

TRETMANI ISCJELJENJA NAJNAPREDNIJOM SVJETLOSNOM TEHNOLOGIJOM - na daljinu (22. 02. na 23. 02. 2012.)
08.09.2010

22. 02. na 23. 02. 2012. (u toku noci, na daljinu) pruzam uslugu Tretmani iscjeljenja najnaprednijom svjetlosnom tehnologijom.

TERMIN:

Srijeda na cetvrtak, 22. 02. na 23. 02. 2012.
Od 22:55 h (srijeda) do 07:00 h (cetvrtak)

PRIJAVA JE OBAVEZNA I TREBA SADRZAVATI:

- puno ime i prezime
- noviju fotografiju lica
- e-mail adresu

Onima koji nisu obavili ciscenje negativnih implanata preporucujem to uciniti prije ovih tretmana.

PONESTO O TRETMANIMA:

Mi kreiramo bolesti, kao i sve ostalo u zivotu, svojim namjerama, mislima, osjecajima, rijecima, akcijama, odnosno izborima. Bolest se prvo kreira u nasim suptilnim tijelima i s vremenom se manifestira u obliku fizickog i/ili psihickog poremecaja.
Odredenim intervencijama moze se povratiti idealan sklad uklanjanjem uzroka poremecaja, bez obzira da li je poremecaj nemanifestiran ili manifestiran u obliku bolesti, sto dovodi do povlacenja i ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno ako osoba paralelno mijenja nacin misljenja, emocionalnog dozivljavanja i djelovanja.
Posebno mi je zadovoljstvo ponuditi tretmane iscjeljenja koji zaista mogu dovesti sva tijela, energetska polja svih tijela, sve meridijane, energetske kanale, sve cakre i mreze cakri u idealan sklad, i pokrenuti promjenu iz stanja bolesti (poremecaja, nesklada) u stanje zdravlja (ravnoteze, sklada). U ovoj vrsti iscjeljujuceg rada tretiraju se sva tijela koja sacinjavaju fizicko vozilo (i sire), odnosno energetska polja svih tijela, meridijani, energetski kanali, te sve cakre.
Uz ove tretmane svima zainteresiranima pruzam, kroz obrazovni program I AM Universitya - Akademije cjelovitog Uzasasca, mogucnost usavrsavanja Majstorstva nad namjerama, mislima, emocijama, rijecima i akcijama, odnosno Majstorstva na duhovnoj, svjesnoj i psiholoskoj razini, te fizickoj/zemaljskoj razini, i to na cjelovit nacin.

Iscjeljujuci rad se odvija kroz pet tretmana, koji zajedno cine tri kruga iscjeljenja:

Prvi krug ima za cilj ukloniti odredene ogranicavajuce i stetne programe iz meridijana, energetskih kanala, svih glavnih i sporednih cakri, te sustava cetiriju, odnosno pet tijela. Ovi programi se uklanjaju i iz podsvjesnog uma i Akasa Zapisa.

Drugi krug ima funkciju ciscenja i uklanjanja:
Obecanja, ugovora i zavjeta; energija rituala i obreda; uroka, crnomagijskih programa, crnomagijskih utjecaja; negativnih i neg. vanzemaljskih implanata; energetskih i etericnih parazita; zemaljskih kristala, odnosno pseudo kristala; astralnih entiteta, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova; negativnih elementala; bazicnih strahova i njihovih jezgri; negativnih imprinta (utisaka); vrlo toksicnih energija ljutnje drugih ljudi; etericne sluzi; mentalnih, astralnih, etericnih i fizickih bolesti; sivih polja; napuknuca u auri sustava cetiri, odnosno pet tijela i napuknuca u cakrama, meridijanima i energetskim kanalima; iritacija i rupa, etericnih ostecenja; negativnih misli; negativnih emocija; programiranja negativnog ega; dijelova duse koji ne pripadaju osobi i vracanja pripadajucih dijelova duse; nizih aspekata sedam glavnih zraka; nizih aspekata 12 glavnih arhetipova i svih manjih arhetipova; nizih aspekata svih Sefirota Drveta Zivota; nizih aspekata dvanaest znakova zodijaka; karme...

Treci krug posvecen je:
Kidanju raznih vrsta energetskih spona; popravku, odnosno zamjeni etericnog kalupa za Monadicki kalup; krpanju i iscjeljenju, uz pomoc tehnologije tekucih kristala, svih etericnih rana na svim nivoima, te ponovnom pletenju etericnog tkanja; popravljanju, obnavljanju i uskladivanju svih tijela; popravljanju, obnavljanju, aktiviranju i uskladivanju svih cakri; dubljem ciscenju fizickog tijela i specificnim individualnim potrebama osobe, tako da je rad usmjeren na ciscenje i bistrenje: jetre, zucnog mjehura, gusterace, slezene, zeluca, tankog i debelog crijeva, bubrega, genitalnog sustava, srca, pluca, mozga, misicnog sustava, kostiju, krvotoka, zljezdanog sustava, limfnog sustava, zivcanog sustava, svih toksina, svih zacepljenja, te se radi na jacanju imunoloskog sustava; usidrenju i aktiviranju odredenih arkturijanskih tehnologija koje imaju svrhu pomoci krisniku/ci ovih tretmana u energetskoj transformaciji i iscjeljenju, te ubrzanju duhovne, psiholoske i fizicke evolucije.

Neka od Visokorazvijenih Cjelovitih Svjetlosnih Bica koja zdruzeno rade na korisniku/ci tretmana:

Arhandel Metatron, Melkizedek, Mahatma, Mocna Ja Jesam Prisutnost korisnika/ce tretmana, Karmicki Odbor, Lord od Arkturusa i Arkturijanci, Vywamus, Dr. Lorphan i Galakticki Iscjelitelji, Osobni MAP - Healing Team svake osobe, Majstori Iscjelitelji Asrama Sinteze, Svjetlosni Arhandeli i Svjetlosni Andeli raznih vokacija, i mnogi drugi koje ovom prilikom propustam navesti.

Mocna Ja Jesam Prisutnost ili Monada je Bozanski (istinski) identitet svake osobe.

Arkturijanci su najrazvijenija rasa vanzemaljaca Kristovske Svijesti u nasoj galaksiji. Oni su kompletno transcendirali dualnost i zive u svijesti Jedinstva. Njihova civilizacija sluzi kao prototip za buducnost Zemlje, te igraju jednu od kljucnih uloga u planu za Uzasasce covjecanstva i Zemlje. Arkturijanci posjeduju najrazvijeniju Svjetlosnu tehnologiju dostupnu ljudima za pomoc u iscjeljenju, izgradnji Svjetlosnog kvocijenta i postignucu fizickog Uzasasca.

Dr. Lorphan je Galakticki Uzasli Majstor koji zivi u Velikoj Bijeloj Lozi na Siriusu i vodi Akademiju Iscjeljenja u kojoj obucava iscjelitelje iz cijele galaksije. Dostupan je covjecanstvu zajedno s timom Galaktickih Iscjelitelja.

CIJENA:

500 kuna

Kreso Lusicic
psihicki, karmicki, energetski i duhovni iscjelitelj

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

Reiki tecaj prvog stupnja - Zagreb - 03./04.03.2012. i 17./18.03.2012.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani nacin zivota. To je prirodan, nenaporan nacin provodenja univerzalne zivotne energije koja uspostavlja energetsku ravnotezu tijela i na taj nacin potpomaze klasicne oblike lijecenja te djeluje preventivno kao metoda ocuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja mozemo reci:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tecaju ucimo kako se toga "prisjetiti". Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i mozemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljsanje kvalitete zivota. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Mozemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog zivota.


- Prednost Reikija je sto tretirajuci druge ne iscrpljuje jer radi na nacin da je covjek samo kanal. Dajuci Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga sto radite s Univerzalnom Zivotnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tecaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobicajeno 2 dana, no moguca su manja odstupanja u dogovoru sa uciteljima. Prvi stupnja obuhvaca 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan nacin aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provodenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja takoder obuhvaca:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objasnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, zivotinja, kristala, predmeta....)


- specificne pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- eticki principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specificni slucajevi....)


- cetiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju mozemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasicne medicine.)


Tecajeve vode samostalni i neovisni Reiki ucitelji Branko Antunovic i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivaca: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana mozete dozivjeti i prije samog Reiki tecaja na nasim redovitim Reiki grupama koje odrzavamo dva puta mjesecno. Na Reiki grupe dobrodosli su svi Reikisti, a takoder i oni koji jos nisu upoznali Reiki, a zele o njemu nesto nauciti. Termini Reiki grupa u veljaci su: 15. i 29.02.2012.


Postoji takoder mogucnost dogovora i individualnih tecajeva van sluzbeno oglasenih termina. Za individualni dogovor molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr


http://www.rei.com.hr

Ritual za BOLJE UPRAVLJANJE VLASTITIM ZIVOTOM
07.02.2012

Ponekad se cini kao da nas zivot ne ovisi o nama, nego da o njemu odlucuju nasi roditelji, partner, obitelj, prijatelji, sef...

Ako zelimo ostvariti svoje potencijale i zivjeti ispunjeno, ostvariti svoje snove, potrebna nam je vizija naseg zivota, sto zelimo, a sto ne. Osnovni preduvjet za samoostvarenje jest da imamo moc sami odlucivati i upravljati svojim zivotom, da imamo jasne i cvrste granice u meduljudskim odnosima, odlucnost i istrajnost u ispunjenju nasih ideja i planova.

S ovim cemo ritualom unijeti vise kontrole i nadzora nad svojim zivotom i prekinuti nevidljive spone koje nas cine marionetama umjesto upravljacima vlastitog zivota.

Preporucujemo posebno onima koji :

- osjecaju da su zapeli, zastali u zivotu, da je njihov zivot presao u kolotecinu
- u zivotu sluze drugima, a sebi su uvijek zadnji, za sebe nemaju vremena
- osjecaju da drugi imaju prevelik utjecaj na njihov zivot, njihovo vrijeme, odluke, planove
- cesto su puta zrtve manipulacija i iskoristavanja ili nemaju razumijevanje i podrsku za svoje zelje, planove i individualnost (u firmi, obitelji, medu prijateljima)
- trebaju vise snage, odlucnosti i istrajnosti
- zele upravljati i imati nadzor nad svojim zivotom, samostalno donositi odluke
- zele vise samokontrole, emocionalne stabilnosti i zele postaviti jasne i cvrste granice u meduljudskim odnosima
- zele dobiti jasnu viziju svog zivota, znati i biti sigurni kojim putem ici, kako djelovati, aktivno zivjeti svoj zivot, kako svoje snove provesti u praksu, u djela.

OPIS RITUALA:

Ifa svecenica ce raditi individualno s bivstvom svakog pojedinca i za njega manipulirati energiju Esua, da bi se postiglo ono sto se zeli. Ritual se izvodi na svim razinama ljudskog bica, zato se radi na spiritualnom, emocionalnom i fizickom tijelu. Ritual ukljucuje i kupanje pripravkom odredenih biljaka, koje ce pripremiti tijelo da bi se promjena manifestirala i u fizickom zivotu.

Sudionici rituala neka budu odjeveni u bijelo (to je simbol cistoce), potrebno je donijeti rucnik i novac (malu novcanicu koja se daruje Esu).

Ritual izvodi Mateja Tomsic - Akengen, IFA svecenica, terapeutkinja koja se specijalizirala za rad sa spiritualnom genetikom i apstraktnim dijelom ljudskoga bica, majstor-prakticar NLP-a, regresoterapeutkinja…

Za sudjelovanje na ritualu je obavezna prijava, po prijavi ce te dobiti dodatne informacije.

Datum: 18. 02. 2012., 15:30h
Cijena: 250 kuna
Mjesto: po prijavi

Prijave:
e-mail: spiritualno.iscjeljivanje@gmail.com
tel: + 385 91 577 9863

***

18.2.2012. mozete dobiti svoj termin za Ifa divinaciju, a takoder ce se odrzati radionica Spritualnog iscjeljivanje u dubinama nesvjesnog. Vise: http://spiritualno-iscjeljivanje.com/

Theta iscjeljivanje - Goran Karna - tecajevi u Zagrebu
09.02.2012

NAPREDNI DNK 17. - 19. 2. 2012.
THETA RITMOM DO SAVRSENE TEZINE : 20. 2. 2012.

Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

NAPREDNI DNK
Preduvjet: Osnovni DNK tecaj

Cilj ovog tecaja je odstraniti prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na Naprednom DNK tecaju cete detaljnije uciti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obavezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega sto jest. Uciti cete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dusu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajucih sjecanja koja smo zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreca i slicno) i zlostavljanja. Takodjer cete uciti kako kontaktirati svoje pretke, iscijeliti fetalna sjecanja, kako raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, ocistiti dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i zivotinjski svijet kao i nezivu materiju. Goran ce uciti vasu podsvjest (downloaditi) vise od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja. Primjer takvog programa je: Ja znam i razumijem sto to znaci zivjeti u sadasnjem trenutku ili Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji. Ta znanja, razumjevanja i osjecaji ce kreirati nove neuronske veze i omoguciti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.
Tecaj traje tri dana od 09.00 do 17.30h.
Polaznici ce dobiti prirucnik te Vianninu knjigu "Napredno Theta iscjeljivanje" na hrvatskom jeziku.

THETA RITMOM DO SAVRSENE TEZINE
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK tecaj

Jeste li spremni pronaci pravi ritam u svojem zivotu?
- Promijenite svoja vjerovanja, naucite kako se na jednostavan, zabavan i ucinkovit nacin osloboditi suvisnih kilograma
- Otkrijte kako se motivirati za tjelovjezbu i brigu o svom zdravlju
- Pronadjite pravi ritam za vas um, tijelo i duh
- Osjecajte se ugodno u vlastitom tijelu
- Pomozite i svojim klijentima u postizanju optimalne tezine i zdravijeg zivota

Vrijeme: 17.00 do 21.00h
Polaznici ce dobiti prirucnik na hrvatskom jeziku.

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

REIKI* seminar I.i II. stupanj
09.09.2011

Reiki seminar inicijacija u I. i II. stupanj. Pozivamo Vas d se pridruzite vikend seminaru koji ce promijeniti Vasu percepciju o stresnim situacijama, nauciti vas kako se zastiti od istih i kako se samo-iscjeljivati putem Reiki energije pomoci sebi i drugima.
Na seminaru nauciti cete vise o aktivaciji energetskog sustava, primjeni reiki energije, kako se zastiti od stresa, prepoznati fizicko- osjecanje korelacije, te sto se skriva iza odredenih emotivnih i tjelesnih pojava. Govoriti cemo o povezanosti reiki polozaja i sustava energetskih meridijana
Seminare se sastoji od teoretskog i prakticnog aspekta, te Inicijacije u Reiki sustava prirodnog iscjeljivanja. U cijenu seminara ukljucni su pisani materijali i certifikat.
Reiki principi univerzalni su za citavo covjecanstvo i prihvatljivi svim religijskim svjetonazorima.
Reiki prvog stupnja u Vas zivot donosi pozitivne promjene!
-Vise zivotne energije
-Unutarnji mir
-Manje stresa i emocionalnih problema
-Jasnocu uvida i dublju intuiciju
-Poboljsanje opceg stanja tijela i duha
-Osjecaj protocnosti u tijelu i oko njega
-Ciscenje trauma iz proslosti lakse nosenje sa kronicnim tegobama
Inicijacija u II. stpanj donosi u vas zivot simbole za rad na emotivnim i mentalnim aspektima, te simol za ra na daljiinu
Termini radionica I. i II. stupnja - ozujak (vikend)
Seminar se odrzava u prostoru Holistickog Centra Body, Mind & Spirit
u ulici Ede Murtica 2 (pored MSU-a),
Svaki stupanj traje jedan vikend.
Prijave i informacije na e-mial: holistika@net.hr ili tel/091 5358694

VALENTINOVO - RADIONICA PRIVLACENJA PARTNERA
09.02.2012

Na ovoj jedinstvenoj radionici objedinile smo dvije radionice u jednu - kako kreirati energiju privlacenja ljubavi i partnera pomocu drevnih znanja feng shuia, a kako pomocu tajni aromaterapije.

Za sve vas koji pretpostavljate da Valentinovo necete provesti u paru, imamo odlicnu alternativu - trosatno druzenje na kojem cete nauciti kako kreirati atmosferu ljubavi kojom ce zraciti vas dom i vi sami.

Radionicu vode:
Sanja Plavljanic-Sirola - dipl.ing.arh i feng shui savjetnica i
Anamarija Pazin-Morovic - aromaterapeut

Na radionici cete nauciti:

UTJECAJ PROSTORA U KOJIMA ZIVITE NA ODNOSE
- Kako prepoznati da li u svom stanu imate dobar ili los feng-shui za ljubav
- Kako ukloniti negativne utjecaje i pozitivno energizirati uglove odnosa u stanu
- Koji predmeti i boje unose energiju ljubavi i kako ih postaviti
- Koji je vas osobni najbolji smjer za romantiku
- Na sto treba paziti prilikom uredivanja spavace sobe
- Vazne razlike u pojacavanju energije ljubavi za samce i one koji su u vezi

UTJECAJ VIBRACIJA ETERICNIH ULJA NA ODNOSE
- Kreiranje mirisne, romanticne atmosfere
- Sto su etericni afrodizijaci
- Kako se radi topla cokolada za romanticnu masazu - demonstracija izrade
- Utjecaj etericnih ulja na balans srcane cakre
- Kako izraditi parfem za privlacenje partnera

Svaki polaznik dobiva na poklon mirisnu masaznu plocicu, a za kraj radionice pripremile smo jedno malo zabavno iznenadenje :-)

MJESTO: Centar SRETAN DAN, Kralja Zvonimira, 20, Zagreb
VRIJEME: 14.02.2012. 17:30-20-30
CIJENA: 250 kn
PRIJAVE: sretandan@inet.hr
Tel. 091/5355197 (Sanja)

www.sretan-dan.blogspot.com

GRUPA UZASASCA
10.02.2012

Zivimo u vrijeme velikih planetarnih promjena, a mi stanovnici planeta Zemlje kao nikad do sada suoceni smo s velikim izazovima ali i velikim mogucnostima koje nam se nude.
Planetarno je prisutna epidemija straha, mediji se trude da svakodnevno objave sto senzacionalistickiju vijest, a to u ljudima stvara osjecaj nesigurnosti.

Ljudska vrsta djeluje iz dvije osnovne emocije: ljubavi i straha. Iz straha nastaju sve energije koje smatramo negativnima (zabrinutost, ljutnja, potreba za kontrolom, nasilje, teror, agresija).
Primarno ljudsko djelovanje u ovom trenutku je iz straha. No, pomicemo se u drugi nacin djelovanja, prema nasoj pravoj prirodi, a to je prihvacanje (ljubav), suosjecanje, razumijevanje, radost, mir.

Jeste li spremni djelovati iz ljubavi, a ne iz straha?

Nikada do sada u povijesti covjecanstva nisu bile dostupne tako snazne energije iz Bozanskog Izvora koje mogu ubrzati nas duhovni rast. Moguce je u jednom jedinom zivotu proci ucenja za koja bi inace trebalo vise zivota.
U vremenu u kojem zivimo moguce je potpuno uzaci ako ustrajno radite na tome od 6 mjeseci do 5 godina, kaze dr. Joshua David Stone.

Svi smo na putu uzasasca, znali to ili ne, vjerovali u to ili ne. No, potreban je svjestan rad na tome, a danasnje vrijeme omogucava da uskocimo u brzi vlak, te iskoristimo snazne energije i moderne tehnike koje nam pomazu da brze, lakse i bez puno "procesiranja" dosegnemo uzasasce.

JESTE LI SPREMNI?

Pozivamo Vas da uskocite u svoj jedinstveni "brzi vlak duhovnog razvoja" i pridruzite se GRUPI UZASASCA.

Uzasasce nije novi fenomen na ovom planetu, ali novo je to da se desava na masovnoj razini. Zivimo u vrijeme kada je kao nikad do sad u povijesti ovog planeta moguce u kratko vrijeme doseci visoku razinu duhovnog napretka, te konacno i uzasasce.

Uzasasce nije trenutak, to je proces.
Proces koji zapocinje nasom svjesnom namjerom da u njemu sudjelujemo. Upravo zato je pokrenuta i ideja o ovoj grupi.

GRUPA UZASASCA je grupa pojedinaca ciji fokus je povecati svoj Svjetlosni kvocijent i doseci uzasasce.

Uz podrsku visokih Bica Svjetlosti (uzaslih majstora, arkandjela, Mahatme, Ja Jesam Prisutnosti...da nabrojimo samo neke...) u GRUPI UZASASCA cemo raditi na brojnim aspektima vlastitog razvoja koji su neophodni za uzasasce:

- uravnotezenje musko-zenskih energija u nama
- iscjeljenje i uravnotezenje cetiri niza tijela
- iscjeljenje i uravnotezenje tri uma
- ujedinjavanje cakri
- izgradnja "duginog mosta" izmedju osobnosti, duse i monade (antakarana)
- jacanje snage podsvjesnog uma
- izgradnja Svjetlosnog kvocijenta
- rad s Mahatma energijom
- rad s 12 zraka
- ciscenje neskladnih sustava vjerovanja
- uklanjanje svih strahova i negativnog ego-programiranja
- zastita od negativnih energija i negativnog ega iz okoline
- usidravanje Viseg Ja u fizicko tijelo
- aktiviranje svih 12 niti DNK
- 352 razine do Boga
- koristenje svetih imena za uskladjenje s Bogom
- uspostavljanje majstorstva nad vlastitim zivotom
- izgradnja vlastite moci i bezuvjetne ljubavi prema sebi
- 7 inicijacija
- 24 dimenzije stvarnosti
- rad s Duhovnom hijerarhijom i vanzemaljcima kristovske svjesnosti
- kanaliziranje
- manifestiranje

Na svakom sastanku grupe jedan dio vremena biti ce posvecen opcenitom iscjeljivanju, ciscenju bazicnih strahova i punjenju cijelog bica bezuvjetnom ljubavlju, dok ce drugi dio sastanka biti fokusiran na jednu od gore navedenih tema (teoretski ali i prakticno kroz vjezbu i/ili meditaciju).

CJELOKUPNI RAD GRUPE BAZIRA SE NA POSEBNIM TEHNIKAMA MEDITACIJE, RADU SA SVJETLOSNIM BICIMA I POVECANJU SVJETLOSNOG KVOCIJENTA.

Sve tehnike i meditacije koje cemo raditi mogli biste raditi i sami. No medjutim, osobni razvoj znatno se ubrzava u grupi. Grupni rad je daleko mocniji od pojedinacnog, desava se kvantni skok u vibraciji pojedinca.

Voditeljice grupe uzasasca su Tarra Barat i Ana Kubla.

Tarra je zavrsila izobrazbe raznih duhovnih tehnika samorazvoja. Godinama je drzala tecajeve Usui i Karuna Reiki-a, te preko 20 godina poducavala yogu. Zavrsila je Omega institut za holisticke studije u SAD-u. Uvijek je razvijala individualni i duboki odnos s polaznicima. Glavni fokus njezina rada je samoosnazivanje pojedinca.

Ana je krenula u istrazivanje svoje Bozanske prirode i moci samoiscjeljenja nakon sto se suocila s problemom gdje klasicna medicina nije mogla pomoci. Taj je problem uspjesno rijesila, a nakon toga iscjeljivanje sebe i drugih postalo je njen zivotni poziv. Voditeljica je TrueSelf centra u kojem organizira tecajeve energetskog iscjeljivanja i radionice samorazvoja. Predstavnica je Magnified Healing, Inc. za Hrvatsku i druge zemlje u regiji.

Kontakt za informacije i prijavu:
091 1515 521 Ana

ana@trueself.hr
tarra.barat@gmail.com

www.trueself.hr/uzasasce

Mjesto odrzavanja: TrueSelf centar za rad na sebi, Ozegoviceva 17, Zagreb
Termin odrzavanja: svake druge subote 10-14h; prvi sastanak grupe 25.2.2012.

Cijena je 200 Kn po sastanku.

THETAHEALING SEMINARI - Alida Del Bianco - ThetaHealing® Certificate of Science
10.02.2012

ThetaHealing seminari -
Alida Del Bianco - ThetaHealing® Certificate of Science
ThetaHealing je energetska metoda i duhovna disciplina kojom razvijamo nase urodene intuitivne sposobnosti. Omogucava nam da mijenjamo nasa ogranicavajuca podsvjesna vjerovanja kako bi ostvarili besprijekorno zdravlje, srecu, ljubav, radost, kreativnost, uspjeh i potaknuli duhovni razvoj. Zbog kvalitete rada te posvecenosti uciteljice svakom polazniku seminari su organizirani u manjim grupama od 10-tak polaznika.
Svi su seminari intenzivni, zamisljeni u obliku radionica sa puno prakticnog rada.
Namijenjeni su svima onima koji zele uciti i raditi na sebi, promijeniti svoj zivot oslobadajuci se ogranicavajucih misaonih obrazaca i negativnih osjecaja, te u skladu s tim otkriti svoj puni potencijal i zivjeti zdravo i u skladu sa prirodom.
Vec nakon Osnovnog DNK seminara raspolaze se sa toliko znanja da mozete trenutno mijenjati Vasu stvarnost.
Za usvojeno znanje dobiva se certifikat "Thetahealing Iscjeljitelj", te se moze zapoceti iscjeljiteljski rad na sebi i drugima.

U svakom aspektu Vaseg zivota, gdje jos niste postali ono sto mozete biti,  ThetaHealing Vam omogucava da to postanete i stvorite zivot koji volite i zasluzujete!

Za opsirnije informacije o nama i nasem radu posjetite nase web stranice www.thetahealing.hr
Za prijavu nam posaljite email na info@thetahealing.hr ili nas nazovite na 099 813 26 26 ili na 052 394 923.
Raspored seminara:
17.02. - 19.02.2012. - Osnovni DNK (Zagreb)
24.02. - 04.03.2012. - Bolesti i poremecaji (Pula)

16.03. - 18.03.2012. - Osnovni DNK (Berlin)
22.03. - 26.03.2012. - Odnosi sa Svijetom (Pula)
31.03. - 06.04.2012. - Djeca Duge za Djecu (Pula)

20.04. - 22.04.2012. - Napredni DNK (Pula)
27.04.- 29.04.2012. - Napredni DNK (Berlin)
16.05. 2012. - Srodne Duse (Zagreb)
17.05. 2012. - Ritam do savrsene tjelesne tezine i ravnoteze (Zagreb)

15.06. - 30.06.2012. - Intuitivna Anatomija (Istra, na moru)


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2012. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana. 

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE