banner
    pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

 

ThetaHealing radionice i tecajevi - instruktor Tomislav Gunjaca - THETA iscjeljivanje - svi to mogu nauciti
08.05.2011

OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca

17.02. - 19.02.2012.

02.03. - 04.03.2012.

---

NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca

23.03. - 25.03.2012.

---

RADIONICA - KONTROLA svojih MISLI

10.03.2012.
---

Osnovni Tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naucit cete kako otklanjati blokade koje Vas koce i ogranicavaju u zivotu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremecaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjecaje, kako misicno testirati svoju podsvjest...
Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, i na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini...
Mnogi su vodeni zivotom i samo ocekuju sto ce im zivot donijeti, naucit cete kako sami kreirati svoj zivot.
Na tecaju svi polaznici dobivaju knjigu "Theta Iscjeljivanje" (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, prirucnik za tecaj, i na kraju i certifikate. Nakon Osnovnog tecaja stjecete pravo prisustvovanja na vjezbaonicama, pohadanje tematskih radionica itd.
Tecaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sati. Drugi i treci dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za rucak i osvjezenje. Cijena: 287 eura
Mjesto odrzavanja: Zagreb, Volovcica (mala grupa, ugodna atmosfera :))
VISE INFORMACIJA i prijave na www.thetahr.com ili mail:thetatomislav@mail.com ili tel.:095/8641309
---

Svjedocenja:
Zahvalana sam Gospodu sto me uputio osobi pout Tomislava. Naime, mojoj bebi desna strana tjela brze je rasla od od ljeve i tu medicina ne moze nista uciniti. Citajuci o alternativnoj medicini naisla sam na Thetu i ujedno prvi put cula za nju. Tako da sam kontaktirala Tomislava mailom.
U nekoliko tretmana na daljinu Tomislav je u znacajnoj mjeri rijesio problem. Isli smo na kontrolu posle par nedjelja i nalaz je bio u redu. Jos cekamo genetske nalaze, Tomislav kaze da ce i oni biti u redu i ja mu VJERUJEM jer on ZNA!
Takodje je i meni uklonio simptome razlicitih bolesti. Hvala Tomislavu za sve sto je ucinio za moju malenu i mene. Rado sam ga preporucila svojoj porodici i prijateljima.
Hvala Vam
Vesna Jovanovic, Adelaide, Australia
---
vise na www.thetahr.com
(svjedocenja: http://www.thetahr.com/testimony.html)
(sto sve mozemo i radimo Theta tehnikom: http://www.thetahr.com/tretmaniVISEo.html)
(raspored tecajeva: http://thetahr.com/tecajeviKalendar.html)
(novosti/info/vjezbaonice: http://www.thetahr.com/aktualno.html)
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09

VIANNA STIBAL U HRVATSKOJ - 11 - 20. 5. 2012.
17.01.2012

THETA HEALING DAY - Poseban dogadjaj
11. svibnja 2012

Upoznajte Viannu Stibal, osnivacicu Theta iscjeljivanja, jedne od najdubljih energetskih metoda iscjeljivanja danas dostupnih u svijetu.
Jeste li znatizeljni ili pak trazite nove i ucinkovite nacine za unapredjenje svog zivota?
Ne propustite ovu rijetku prigodu i provedite dan u drustvu Vianne Stibal. Prije 15 godina ova nevjerojatna iscjeliteljica otkrila je kako koristiti theta mozdane valove za postizanje trenutacnih iscjeljenja i uklanjanje podsvjesnih blokada. Otkako se na taj nacin i sama iscijelila od raka bedrene kosti, Vianna siri i promice ovu tehniku svijetom, obucavajuci ucitelje i prakticare u vise od 25 zemalja.

ThetaHealing Day s Viannom idealan je za one koje zanima emocionalno, mentalno i tjelesno zdravlje, manifestiranje, osobni rast, duhovnost ili iscjeljivanje.

Ovo je interaktivni dogadjaj u kojem cete imati priliku postavljati Vianni pitanja i iskusiti duboku energiju ljubavi koja je obavija. Vianna ce podijeliti s vama svoju zadivljujucu zivotnu pricu i iskustvo, objasniti kako djeluje tehnika Theta iscjeljivanja, kako i sami mozete postati iscjelitelj i primijeniti tehniku za osobni rast i transformaciju.
Vianna ce tog dana takodjer inaugurirati nas novi Theta Healing Institute of Croatia, a imat cete i priliku osvojiti
NAGRADE!
Sudjelovanjem u ovom dogadjaju, ulazite u izvlacenje za dodjelu sljedecih nagrada:
- 5 sretnih dobitnika osvojit ce Vianninu knjigu Theta iscjeljivanje.
- 1 osoba ce osvojiti besplatni Osnovni DNK tecaj kod certificiranog Theta ucitelja.

Vrijeme: 10.00h - 14.00h (registracija od 9.00h)
Mjesto: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A, Zagreb
Preduvjeti: nema preduvjeta, svi su pozvani na sudjelovanje
Cijena: Cijena za rane uplate 40Euro, a 50Euro nakon 10. 3. 2012.
Kunska protuvrijednost obracunava se po srednjem tecaju HNB na dan uplate.
Organizator: Goran Karna i Theta Healing Institute of Croatia
Prijave: www.thetaway.com

UCITELJSKI TECAJEVI THETA ISCJELJIVANJA
Osnovni DNK za ucitelje: 12. - 15. 5. 2012.
Napredni DNK za ucitelje: 17. - 18. 5. 2012.
Theta ritmom do savrsene tezine za ucitelje: 19. 5. 2012.
Srodne duse za ucitelje: 20. 5. 2012.

Ovo je izvrsna prilika da ucite Theta iscjeljivanja direktno od Vianne i postanete certificirani ucitelj ove zadivljujuce tehnike. Poducavanje drugih pomoci ce vam da rastete osobno i duhovno a ujedno ce vam pruziti mogucnost da mijenjate i nadahnjujete zivote mnogih ljudi sirom svijeta.

Ucit cete nacin poducavanja tehnike korak po korak - prirucnici za ucitelje i prakticare su osigurani.
Na tecaju ce Vianna podijeliti s polaznicima price o vlastitom uspjehu i iskustvima koje je imala kao ucitelj, kao i velik broj znanstvenih informacija i edukativnog materijala. Naucit cete unutarnju dinamiku uciteljsko-ucenickog odnosa te kako voditi i poducavati druge u duhu ciste suradnje. Tecajevi ce vam produbiti ustrajnost, postovanje prema drugima i osobni integritet.

Neovisno zelite li postati ucitelj ili samo koristiti tehniku za rad na sebi, svojoj obitelji i prijateljima, ovaj trening s Viannom izuzetno je iskustvo koje ce unaprijediti vase znanje i umijece u prakticiranju Theta iscjeljivanja.

Vise informacija i prijave na www.thetaway.com

TEHNOLOGIJE SVIJESTI - GRIGORI P. GRABOVOI®
29.01.2012

TEHNOLOGIJE SVIJESTI - GRIGORI P. GRABOVOI®

"Ucenje o spasenju i harmonicnom razvoju unutrasnjeg i vanjskog svijeta"

Autorizacija - prenosenje izvornog Ucenja Grigoria Grabovoia u sklopu permanentne saradnje sa SVET - centrom u Hamburgu, u cilju preuzimanja i prenosenja aktuelnih spoznaja s navedenog podrucja.

SVET - Centre u Hamburgu predstavlja jedinu, od Grigoria Grabovoia osobno ovlastenu Instituciju za prenosenje Njegovog Izvornog Znanja u Evropi. Takodjer, svi unutar Svet - centra ovlasteni predavaci posjeduju osobnu saglasnost Grigoria Grabovia.

Akademik Grigori Grabovoi razvio je jedinstvene Duhovne Tehnologije, putem kojih je unutar Svijesti stanica moguce ponovo uspostaviti prirodni red.

"Bolest nastaje unutar Svijesti, dakle, unutar Svijesti ju je moguce i iscijeliti!"

Grabovoieve tehnike podsjecaju modernog covjeka na igru sa brojevima i geometrijskim oblicima, putem kojih se ovladava svjesnim stvaralackim upravljanjem, kako na polju regeneracije pojedinacnih organa i cijelog organizma, tako i upravljanja svakodnevnim dogadjajima.

Ove Duhovne Tehnologije prevazilaze stare iscjeliteljske metode, ne samo brzinom, vec i preciznoscu djelovanja. Najvise od svega odusevljava razigrana jednostavnost metoda i tehnika.

Spoznaje koje su sastavni dio ovih seminara, sezu daleko izvan "shvatljivog" i omogucuju nam da konacno(!) ponovo budemo Kreatori vlastite realnosti.

SEMINARI:

Prenosenje znanja na seminarima ne odvija se samo verbalno, putem izgovorene rijeci i njenog sadrzaja, vec i na nivou duse. Ono sto covjek ne razumije na nivou Svijesti, razumijeva na nivou Duse,koja apsorbira znanje, te ga kasnije realizira kroz rezultate na fizickoj razini. To znaci da covjeku pri ovim metodama, samo treba objasniti kako se nesto dogadja, pri cemu to isto na nivou duhovnih struktura postaje unutrasnjim znanjem.

Svjetlo Znanja percipira svaki covjek, neovisno o stupnju razvoja njegove Svijesti. Putem ovog znanja i metoda njegove primjene, svaki je covjek u stanju pomoci sebi i drugima pri reprodukciji zdravlja i harmoniziranju dogadjaja.

Sve metode i tehnike su provjerene i potvrdjene kroz mnoga vlastita iskustva. Mi smo u neprekidnoj vezi sa institutima u Rusiji, u svrhu integracije novih spoznaja u nase djelovanje.

Licencirani docent Ljubica Jelaca Renner

PREGLED PREDSTOJECIH SEMINARA

04. 02. ZAGREB, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 sati, Cijena 800Kn), Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10

05. 02. ZAGREB, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 17 sati, Cijena 800Kn), Hotel Palace

11. 02. BEOGRAD, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 sati, Cijena 80Euro), Hotel Palace, Toplicin venac, Stari grad

12. 02. BEOGRAD, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 16 sati, Cijena 80Euro), Hotel Palace

12. 02. BEOGRAD, "PRAKSA UPRAVLJANJA PUT SPASENJA" - P.TRENING (17 - 19 sati, Bespl.), Hotel Palace

25. i 26. 02. PASSAU, GRUNDLAGESEMINAR, Sprache - Deutsch (9 - 16 Uhr, Preis 290Euro), Der Zeit Veranstaltungsort unbekannt

10. i 11. 03. BEOGRAD, PROSIRENI OSNOVNI SEMINAR - S. SMIRNOVA (10 - 16 h, Cij. 140Euro ), Hotel Palace, Toplicin venac, Stari grad

31. 03. RIJEKA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 Sati, Cijena 800Kn), Mjesto trenutno nepoznato

01. 04. RIJEKA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 17 sati, Cijena 800Kn), Mjesto trenutno nepoznato

14. 04. RIJEKA, "PRAKSA UPRAVLJANJA PUT SPASENJA" - P. trening (9 - 13 sati, cijena 250Kn), Mjesto trenutno nepoznato

21. 04. WIENNA/BEC, GRUNDLAGESEMINAR, Sprache - Deutsch, (9 - 17 Uhr, Preis 180Euro), Veranstaltungsort der Zeit unbekannt

22. 04. WIENNA/BEC, OSNOVNI SEMINAR, Jezik - Hrvatski, (9 - 17 sati, Cijena 180Euro), Mjesto odrzavanja trenutno nepoznato

28. 04. MOSTAR, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 Sati, Cijena 80Euro), Mjesto odrzavanja trenutno nepoznato

29. 04. MOSTAR, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 16 Sati, Cijena 80Euro), Mjesto - trenutno nepoznato

29. 04. MOSTAR, "PRAKSA UPRAVLJANJA PUT SPASENJA" P. tr. (17 - 19 Sati, Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

02. 06. LJUBLJANA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 Sati, Cijena 108Euro),Mjesto trenutno nepoznato

03. 06. LJUBLJANA, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 16 Sati, Cijena 108Euro), Mjesto trenutno nepoznato

03. 06. LJUBLJANA, "PRAKSA UPRAVLJANJA PUT SPASENJA", P. tr. (17 - 19 Sati, Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

04. 08. GRACAC, TEHNOLOGIJE SVIJESTI, AUTOR - G. GRABOVOI (9 - 17 Sati, Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

05. 08. GRACAC, TEHNOLOGIJE SVIJESTI - AUTOR - N. KOROLOVA (9 - 17 Sati,Bespl.), Mjesto trenutno nepoznato

(PONAVLJACI placaju 50% navedene cijene)

Sajam Dani ljepote
08.02.2012

Sajam Dani ljepote odrzava od 02. - 04. ozujka 2012. godine na Zagrebackom velesajmu.

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih casopisa krase vizuali magnetski privlacnih kampanja proizvoda za uljepsavanje. Kultura zivljenja u 21. stoljecu dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, prosiruje vidike korisnika i daje nove mogucnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmeticke branse, proizvodacima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetickim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vjezbanjem.

Tematsko prosirenje rekreacijom i fitnesom ojacat ce ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE - BEAUTY POWER.

PREZENTACIJE, SEMINARI, SMINKANJA, NATJECANJA...

Na sajmu ce se odrzati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnostvo je mogucnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje ce prisutni strucnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Medunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, pocetnike i ucenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje ce natjecateljice pokazati umijece nadogradnje i dizajnu noktiju. Medunarodni ocjenjivacki sud, cije clanice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat ce najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Izlozba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

4. ZLATNI RUZ - natjecanje u sminkanju za buduce vizaziste ili posjetitelje gdje ce natjecatelji imati zadanu temu - Beauty ili Avangarda, biti ce zanimljivo svim mnogim djevojkama kojima je pravi je izazov dobro se nasminkati

NATJECANJE MLADIH FRIZERA, VIZAZISTA I KOZMETICARA

Frizersko natjecanje ucenika srednjih strukovnih skola koje ce biti na temu vecernjih frizura "Kraljica i kralj maturalne noci" namijenjeno je mladim maturanticama za stjecanje novih ideja

Make up natjecanje ucenika srednjih strukovnih skola sa temom " Kao lady Gaga" takoder na sajmu "Dani ljepote" 2012. na Zagrebackom velesajmu.

- Natjecanje u nadogradnji noktiju na temu "Disco Lady" 80-tih za ucenike srednjih strukovnih skola

BESPLATNE PROMOCIJE ZA POSJETITELJE

Na Danima ljepote Ordinacija hr. pomaze u savjetima kako se dovesti u stanje optimalnog zadovoljstva vlastitim tijelom. Mozete potraziti koristan savjet vezan uz zdravlje koze te kako postupiti kod bolesnih stanja koze (psorijaza, ekcem, dermatitis...), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja koze lica (tzv. kamuflazna kozmetika). Na standu Ordinacija hr. posjetitelji imaju priliku i dobiti uvid u stanje svoga organizma mjerenjem masnog tkiva te savjetima nutricioniste sto uciniti ukoliko omjer prelazi okvire normalnog.

Sve posjetiteljice pozvane su u Female.hr kucu lutaka u kojoj ce se osoblje pobrinuti da se zaista tako i osjecate - luckasto, bajkovito i posebno. Ulazak u Female.hr kucu lutaka jamci dobru zabavu, a uz strucan tim vizazista i frizera pobrinut ce se da i izlazak iz kuce lutaka bude jednako spektakularan kao i boravak u njoj.

I na ostalim standovima izlagaca moci cete dobiti besplatne savjete i sminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, savjete strucnjaka u vezi koznih bolesti, prezentacije masaznih tehnika i svega sto je potrebno da bi se svaka zena odlicno osjecala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebackom velesajmu, suradujte sa nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite sa nama od 02. - 04. ozujka 2012.

Vise otkrite klikom na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=615

TERAPIJA REFERALNE TOCKE
05.02.2012


BEN RALSON


vrijeme odrzavanja: 18.-19.02.2012.


mjesto odrzavanja: Holisticki centar Soul; Zagreb, Petrova 53/4


Na ovom dvodnevnom tecaju naucit cete najjednostavniju i najucinkovitiju tehniku iscjeljivanja na svijetu. Terapija referentne tocke (RPT) iscjeljuje na razini uzroka - tako da se problem uistinu trajno rjesava. Korjenski uzrok vecine nasih problema - tjelesnih, emocionalnih, psiholoskih ili duhovnih - su traume (bilo iz naseg zivota, ili traume nasih predaka).Naucit cete razlikovati simptome, emocije, osjecaje i instinkte. Kako otkrivati uzroke problema. Kako ih iscjeljivati. Te kako provjeriti je li nesto stvarno iscijeljeno ili i dalje treba nesto napraviti.Takoder cete uciti o "sekundarnoj koristi", sto cesto onemogucava da se iscjeljivanje dogodi (http://benralston.blogspot.com/2011/08/reason-why-most-alternative-healing.html), kako oktriti sekundarnu korist, te kako to iscijeliti.Kada iscijelimo blokade uzrokovane traumama, energija se ponovo pocne slobodno kretati, svjesnost se povecava, a mi se opet uskladujemo s nasom zivotnom svrhom. To je istinsko iscjeljivanje - na svim razinama nasega bica - tako da je to vise od iscjeljivanja: to je isto tako osobni razvoj i duhovni rast.-------> Oni koji ovu metodu zele primjenjivati u radu s drugim ljudima kao ovlasteni prakticari trebaju proci tecaj 2. stupnja za certifikaciju. To je trodnevni tecaj, a iduci ce biti organiziran 24, 25. i 26. veljace 2012.Ben Ralston je iskusan terapeut i ucitelj, te ucitelj joge u Sivanandinoj tradiciji. Porijeklom je iz Engleske, iz Londona, a sada zivi u Sloveniji i otuda siri svoju medunarodnu terapeutsku praksu.*** Prijave na tecaj ovdje:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpPNk1KVW9wa2poUUVFQjFzem5oM2c6MQZa vise informacija o RPT i Benu Ralstonu posjetite:

http://premcenter.si/

http://benralston.blogspot.com/

http://www.referencepointtherapy.com/

http://www.referencepointtherapy.com/blog/KONTAKT: http://premcenter.si/hr/kontakt-2/

TRETMANI ISCJELJENJA NAJNAPREDNIJOM SVJETLOSNOM TEHNOLOGIJOM - na daljinu (22. 02. na 23. 02. 2012.)
08.09.2010

22. 02. na 23. 02. 2012. (u toku noci, na daljinu) pruzam uslugu Tretmani iscjeljenja najnaprednijom svjetlosnom tehnologijom.

TERMIN:

Srijeda na cetvrtak, 22. 02. na 23. 02. 2012.
Od 22:55 h (srijeda) do 07:00 h (cetvrtak)

PRIJAVA JE OBAVEZNA I TREBA SADRZAVATI:

- puno ime i prezime
- noviju fotografiju lica
- e-mail adresu

Onima koji nisu obavili ciscenje negativnih implanata preporucujem to uciniti prije ovih tretmana.

PONESTO O TRETMANIMA:

Mi kreiramo bolesti, kao i sve ostalo u zivotu, svojim namjerama, mislima, osjecajima, rijecima, akcijama, odnosno izborima. Bolest se prvo kreira u nasim suptilnim tijelima i s vremenom se manifestira u obliku fizickog i/ili psihickog poremecaja.
Odredenim intervencijama moze se povratiti idealan sklad uklanjanjem uzroka poremecaja, bez obzira da li je poremecaj nemanifestiran ili manifestiran u obliku bolesti, sto dovodi do povlacenja i ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno ako osoba paralelno mijenja nacin misljenja, emocionalnog dozivljavanja i djelovanja.
Posebno mi je zadovoljstvo ponuditi tretmane iscjeljenja koji zaista mogu dovesti sva tijela, energetska polja svih tijela, sve meridijane, energetske kanale, sve cakre i mreze cakri u idealan sklad, i pokrenuti promjenu iz stanja bolesti (poremecaja, nesklada) u stanje zdravlja (ravnoteze, sklada). U ovoj vrsti iscjeljujuceg rada tretiraju se sva tijela koja sacinjavaju fizicko vozilo (i sire), odnosno energetska polja svih tijela, meridijani, energetski kanali, te sve cakre.
Uz ove tretmane svima zainteresiranima pruzam, kroz obrazovni program I AM Universitya - Akademije cjelovitog Uzasasca, mogucnost usavrsavanja Majstorstva nad namjerama, mislima, emocijama, rijecima i akcijama, odnosno Majstorstva na duhovnoj, svjesnoj i psiholoskoj razini, te fizickoj/zemaljskoj razini, i to na cjelovit nacin.

Iscjeljujuci rad se odvija kroz pet tretmana, koji zajedno cine tri kruga iscjeljenja:

Prvi krug ima za cilj ukloniti odredene ogranicavajuce i stetne programe iz meridijana, energetskih kanala, svih glavnih i sporednih cakri, te sustava cetiriju, odnosno pet tijela. Ovi programi se uklanjaju i iz podsvjesnog uma i Akasa Zapisa.

Drugi krug ima funkciju ciscenja i uklanjanja:
Obecanja, ugovora i zavjeta; energija rituala i obreda; uroka, crnomagijskih programa, crnomagijskih utjecaja; negativnih i neg. vanzemaljskih implanata; energetskih i etericnih parazita; zemaljskih kristala, odnosno pseudo kristala; astralnih entiteta, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova; negativnih elementala; bazicnih strahova i njihovih jezgri; negativnih imprinta (utisaka); vrlo toksicnih energija ljutnje drugih ljudi; etericne sluzi; mentalnih, astralnih, etericnih i fizickih bolesti; sivih polja; napuknuca u auri sustava cetiri, odnosno pet tijela i napuknuca u cakrama, meridijanima i energetskim kanalima; iritacija i rupa, etericnih ostecenja; negativnih misli; negativnih emocija; programiranja negativnog ega; dijelova duse koji ne pripadaju osobi i vracanja pripadajucih dijelova duse; nizih aspekata sedam glavnih zraka; nizih aspekata 12 glavnih arhetipova i svih manjih arhetipova; nizih aspekata svih Sefirota Drveta Zivota; nizih aspekata dvanaest znakova zodijaka; karme...

Treci krug posvecen je:
Kidanju raznih vrsta energetskih spona; popravku, odnosno zamjeni etericnog kalupa za Monadicki kalup; krpanju i iscjeljenju, uz pomoc tehnologije tekucih kristala, svih etericnih rana na svim nivoima, te ponovnom pletenju etericnog tkanja; popravljanju, obnavljanju i uskladivanju svih tijela; popravljanju, obnavljanju, aktiviranju i uskladivanju svih cakri; dubljem ciscenju fizickog tijela i specificnim individualnim potrebama osobe, tako da je rad usmjeren na ciscenje i bistrenje: jetre, zucnog mjehura, gusterace, slezene, zeluca, tankog i debelog crijeva, bubrega, genitalnog sustava, srca, pluca, mozga, misicnog sustava, kostiju, krvotoka, zljezdanog sustava, limfnog sustava, zivcanog sustava, svih toksina, svih zacepljenja, te se radi na jacanju imunoloskog sustava; usidrenju i aktiviranju odredenih arkturijanskih tehnologija koje imaju svrhu pomoci krisniku/ci ovih tretmana u energetskoj transformaciji i iscjeljenju, te ubrzanju duhovne, psiholoske i fizicke evolucije.

Neka od Visokorazvijenih Cjelovitih Svjetlosnih Bica koja zdruzeno rade na korisniku/ci tretmana:

Arhandel Metatron, Melkizedek, Mahatma, Mocna Ja Jesam Prisutnost korisnika/ce tretmana, Karmicki Odbor, Lord od Arkturusa i Arkturijanci, Vywamus, Dr. Lorphan i Galakticki Iscjelitelji, Osobni MAP - Healing Team svake osobe, Majstori Iscjelitelji Asrama Sinteze, Svjetlosni Arhandeli i Svjetlosni Andeli raznih vokacija, i mnogi drugi koje ovom prilikom propustam navesti.

Mocna Ja Jesam Prisutnost ili Monada je Bozanski (istinski) identitet svake osobe.

Arkturijanci su najrazvijenija rasa vanzemaljaca Kristovske Svijesti u nasoj galaksiji. Oni su kompletno transcendirali dualnost i zive u svijesti Jedinstva. Njihova civilizacija sluzi kao prototip za buducnost Zemlje, te igraju jednu od kljucnih uloga u planu za Uzasasce covjecanstva i Zemlje. Arkturijanci posjeduju najrazvijeniju Svjetlosnu tehnologiju dostupnu ljudima za pomoc u iscjeljenju, izgradnji Svjetlosnog kvocijenta i postignucu fizickog Uzasasca.

Dr. Lorphan je Galakticki Uzasli Majstor koji zivi u Velikoj Bijeloj Lozi na Siriusu i vodi Akademiju Iscjeljenja u kojoj obucava iscjelitelje iz cijele galaksije. Dostupan je covjecanstvu zajedno s timom Galaktickih Iscjelitelja.

CIJENA:

500 kuna

Kreso Lusicic
psihicki, karmicki, energetski i duhovni iscjelitelj

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

Reiki tecaj prvog stupnja - Zagreb - 03./04.03.2012. i 17./18.03.2012.
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani nacin zivota. To je prirodan, nenaporan nacin provodenja univerzalne zivotne energije koja uspostavlja energetsku ravnotezu tijela i na taj nacin potpomaze klasicne oblike lijecenja te djeluje preventivno kao metoda ocuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja mozemo reci:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tecaju ucimo kako se toga "prisjetiti". Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i mozemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljsanje kvalitete zivota. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Mozemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog zivota.


- Prednost Reikija je sto tretirajuci druge ne iscrpljuje jer radi na nacin da je covjek samo kanal. Dajuci Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga sto radite s Univerzalnom Zivotnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tecaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobicajeno 2 dana, no moguca su manja odstupanja u dogovoru sa uciteljima. Prvi stupnja obuhvaca 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan nacin aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provodenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja takoder obuhvaca:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objasnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, zivotinja, kristala, predmeta....)


- specificne pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- eticki principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specificni slucajevi....)


- cetiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju mozemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasicne medicine.)


Tecajeve vode samostalni i neovisni Reiki ucitelji Branko Antunovic i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivaca: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana mozete dozivjeti i prije samog Reiki tecaja na nasim redovitim Reiki grupama koje odrzavamo dva puta mjesecno. Na Reiki grupe dobrodosli su svi Reikisti, a takoder i oni koji jos nisu upoznali Reiki, a zele o njemu nesto nauciti. Termini Reiki grupa u veljaci su: 15. i 29.02.2012.


Postoji takoder mogucnost dogovora i individualnih tecajeva van sluzbeno oglasenih termina. Za individualni dogovor molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr


http://www.rei.com.hr

Popust na regresoterapiju od 01. veljace do 15. ozujka
07.02.2012

Od 01. veljace do 15. ozujka ostvarite popust od 25% na regresoterapiju

Kako pomaze regresija? Vjerovali ili ne ali 85% naseg zivota zivimo u energijama proslih zivota. Na primjer upravo ste sreli nekoga i cak niste jos mozda niti razgovarali s tom osobom a vec nekako osjecate ili privlacnost ili odbijanje ili osjecaj kao da tu osobu znate "sto godina". Nadalje, nasi obrasci ponasanja, ono sto volimo ili ne volimo, te cak i neke bolesti uglavnom potjecu iz proslih zivota. Ne morate vjerovati u prosle zivote, no medutim energije iz proslih zivota ili ranijeg razdoblja ovoga zivota, ostaju u vasoj podsvijesti i na nesvjesnom i vrlo snazno utjecu na vas karakter te kontroliraju vas zivot bez vaseg svjesnog znanja. Te neotpustene energije uglavnom se manifestiraju kao fizicke boli/ bolesti i mentalni i emotivni problemi.

Regresija je jedna od najsnaznijih metoda iscjeljivanja. Pomoci ce vam da dodete u kontakt s pravim uzrokom problema, kako biste ga osvijestili i otpustili te time doveli svoje fizicko i energetsko tijelo u balans. Kao rezultat ocekujte bolji i sretniji zivot.

Tijekom regresije klijenta se uvodi u duboko opustajuce stanje ( ne hipnozu ) i klijent je svjestan svega tijekom tretmana. U svakome trenutku klijent moze sam izraziti zelju da se vrati ukoliko je utjecaj energija ili emocija presnazan.

Regresija moze trajati do max. sat i pol i prema zelji klijenta se snima.
Regresija se takoder moze obaviti i putem Skype programa ukoliko niste u mogucnosti doci u prostor Udruge Sretni ljudi.

Cijena regresije s popustom 300 Kn po satu ( redovna cijena 400 Kn/h )

Organizator: Udruga SRETNI LJUDI ( Natalija Pavlakovic kao regresoterapeut ).
Vise na www.sretniljudi.com

GRUPA UZASASCA
10.02.2012

Zivimo u vrijeme velikih planetarnih promjena, a mi stanovnici planeta Zemlje kao nikad do sada suoceni smo s velikim izazovima ali i velikim mogucnostima koje nam se nude.
Planetarno je prisutna epidemija straha, mediji se trude da svakodnevno objave sto senzacionalistickiju vijest, a to u ljudima stvara osjecaj nesigurnosti.

Ljudska vrsta djeluje iz dvije osnovne emocije: ljubavi i straha. Iz straha nastaju sve energije koje smatramo negativnima (zabrinutost, ljutnja, potreba za kontrolom, nasilje, teror, agresija).
Primarno ljudsko djelovanje u ovom trenutku je iz straha. No, pomicemo se u drugi nacin djelovanja, prema nasoj pravoj prirodi, a to je prihvacanje (ljubav), suosjecanje, razumijevanje, radost, mir.

Jeste li spremni djelovati iz ljubavi, a ne iz straha?

Nikada do sada u povijesti covjecanstva nisu bile dostupne tako snazne energije iz Bozanskog Izvora koje mogu ubrzati nas duhovni rast. Moguce je u jednom jedinom zivotu proci ucenja za koja bi inace trebalo vise zivota.
U vremenu u kojem zivimo moguce je potpuno uzaci ako ustrajno radite na tome od 6 mjeseci do 5 godina, kaze dr. Joshua David Stone.

Svi smo na putu uzasasca, znali to ili ne, vjerovali u to ili ne. No, potreban je svjestan rad na tome, a danasnje vrijeme omogucava da uskocimo u brzi vlak, te iskoristimo snazne energije i moderne tehnike koje nam pomazu da brze, lakse i bez puno "procesiranja" dosegnemo uzasasce.

JESTE LI SPREMNI?

Pozivamo Vas da uskocite u svoj jedinstveni "brzi vlak duhovnog razvoja" i pridruzite se GRUPI UZASASCA.

Uzasasce nije novi fenomen na ovom planetu, ali novo je to da se desava na masovnoj razini. Zivimo u vrijeme kada je kao nikad do sad u povijesti ovog planeta moguce u kratko vrijeme doseci visoku razinu duhovnog napretka, te konacno i uzasasce.

Uzasasce nije trenutak, to je proces.
Proces koji zapocinje nasom svjesnom namjerom da u njemu sudjelujemo. Upravo zato je pokrenuta i ideja o ovoj grupi.

GRUPA UZASASCA je grupa pojedinaca ciji fokus je povecati svoj Svjetlosni kvocijent i doseci uzasasce.

Uz podrsku visokih Bica Svjetlosti (uzaslih majstora, arkandjela, Mahatme, Ja Jesam Prisutnosti...da nabrojimo samo neke...) u GRUPI UZASASCA cemo raditi na brojnim aspektima vlastitog razvoja koji su neophodni za uzasasce:

- uravnotezenje musko-zenskih energija u nama
- iscjeljenje i uravnotezenje cetiri niza tijela
- iscjeljenje i uravnotezenje tri uma
- ujedinjavanje cakri
- izgradnja "duginog mosta" izmedju osobnosti, duse i monade (antakarana)
- jacanje snage podsvjesnog uma
- izgradnja Svjetlosnog kvocijenta
- rad s Mahatma energijom
- rad s 12 zraka
- ciscenje neskladnih sustava vjerovanja
- uklanjanje svih strahova i negativnog ego-programiranja
- zastita od negativnih energija i negativnog ega iz okoline
- usidravanje Viseg Ja u fizicko tijelo
- aktiviranje svih 12 niti DNK
- 352 razine do Boga
- koristenje svetih imena za uskladjenje s Bogom
- uspostavljanje majstorstva nad vlastitim zivotom
- izgradnja vlastite moci i bezuvjetne ljubavi prema sebi
- 7 inicijacija
- 24 dimenzije stvarnosti
- rad s Duhovnom hijerarhijom i vanzemaljcima kristovske svjesnosti
- kanaliziranje
- manifestiranje

Na svakom sastanku grupe jedan dio vremena biti ce posvecen opcenitom iscjeljivanju, ciscenju bazicnih strahova i punjenju cijelog bica bezuvjetnom ljubavlju, dok ce drugi dio sastanka biti fokusiran na jednu od gore navedenih tema (teoretski ali i prakticno kroz vjezbu i/ili meditaciju).

CJELOKUPNI RAD GRUPE BAZIRA SE NA POSEBNIM TEHNIKAMA MEDITACIJE, RADU SA SVJETLOSNIM BICIMA I POVECANJU SVJETLOSNOG KVOCIJENTA.

Sve tehnike i meditacije koje cemo raditi mogli biste raditi i sami. No medjutim, osobni razvoj znatno se ubrzava u grupi. Grupni rad je daleko mocniji od pojedinacnog, desava se kvantni skok u vibraciji pojedinca.

Voditeljice grupe uzasasca su Tarra Barat i Ana Kubla.

Tarra je zavrsila izobrazbe raznih duhovnih tehnika samorazvoja. Godinama je drzala tecajeve Usui i Karuna Reiki-a, te preko 20 godina poducavala yogu. Zavrsila je Omega institut za holisticke studije u SAD-u. Uvijek je razvijala individualni i duboki odnos s polaznicima. Glavni fokus njezina rada je samoosnazivanje pojedinca.

Ana je krenula u istrazivanje svoje Bozanske prirode i moci samoiscjeljenja nakon sto se suocila s problemom gdje klasicna medicina nije mogla pomoci. Taj je problem uspjesno rijesila, a nakon toga iscjeljivanje sebe i drugih postalo je njen zivotni poziv. Voditeljica je TrueSelf centra u kojem organizira tecajeve energetskog iscjeljivanja i radionice samorazvoja. Predstavnica je Magnified Healing, Inc. za Hrvatsku i druge zemlje u regiji.

Kontakt za informacije i prijavu:
091 1515 521 Ana

ana@trueself.hr
tarra.barat@gmail.com

www.trueself.hr/uzasasce

Mjesto odrzavanja: TrueSelf centar za rad na sebi, Ozegoviceva 17, Zagreb
Termin odrzavanja: svake druge subote 10-14h; prvi sastanak grupe 25.2.2012.

Cijena je 200 Kn po sastanku.

CJELOVITO UZASASCE: nova grupa cjelovitog Uzasasca u Zagrebu - UPISI U TIJEKU
05.05.2010

U Zagrebu se formira nova klasa/grupa cjelovitog Uzasasca koja 19. 03. 2012. pod vodstvom Krese Lusicica pocinje s radom po programu I AM Universitya - internacionalne akademije cjelovitog spiritualno-psiholoskog razvoja, odnosno cjelovitog Uzasasca.

U tekstu koji slijedi, nakon pocetnih tehnickih informacija slijede osnovne informacije o cetverogodisnjem I AM University programu.

OSNOVNI OKVIR ZAJEDNICKIH SUSRETA:

- Susreti su jednom tjedno, u vecernjim satima, u djecjem vrticu ˝Potocnica˝.
- Ova nova grupa ce imat redovne tjedne susrete ponedjeljkom od 18:30 do 21:30 h.
- Nastava se odrzava jednom tjedno (4 x mjesecno) tijekom cijele godine osim ljeti.
- Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu.
- Tolerira se razumno izostajanje.
- Obrazovanje traje tri i pol do cetiri godine, ovisno o jedinstvenim potrebama grupe.

VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA PRVOG SUSRETA:

Ponedjeljak, 19. 03. 2012.
S pocetkom u 18:30 sati (doci 20 min. ranije).
Djecji vrtic "Potocnica" - Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Prostorija za projekcije: od ulaza krenuti ravno prema dvorani, proci pored dvorane i skrenuti dolje desno.

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade ˝Crosco˝.

CIJENA:

- Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.
- Cijena mjesecne skolarine iznosi 600 kn i placa se najkasnije do treceg susreta u mjesecu.
- Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena.
- Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.

UPISI U TIJEKU:

Prijava je obavezna i treba sadrzavati:
- puno ime i prezime
- broj mobitela
- e-mail adresu

OSOBA ZA KONTAKT:

Kreso Lusicic

Life Coach cjelovitog pristupa osobnom razvoju

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com
www.iamuniversity.org

OSNOVNE INFORMACIJE O CETVEROGIDISNJEM I AM U. PROGRAMU:

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.

Lista samo nekih od brojnih tema koje se obraduju unutar tri i pol do cetiri godine programa:

- Uzasasce
- Sedam nivoa inicijacije
- 22 Inicijacije
- Aktivacija Uzasasca
- Tehnike Uzasasca
- Kljucevi Uzasasca
- Rad sa sjedistima Uzasasca
- Dvadesetdvije cakre
- Cjelovito Uzasasce
- Cjelovito Uzasasce i razvijanje ispravnog odnosa spram unutarnjih osjetila
- Pregled necjelovitog Uzasasca
- Majstori zone sumraka, kultovi i necjelovite grupe uzasasca
- Zlatni kljucevi za dostizanje Uzasasca u ovom zivotu
- Zlatni kljucevi ubrzanja spiritualne evolucije
- Kako otvoriti, usidriti i aktivirati 50 cakri
- Kako izgraditi svjetlosni kvocijent i kvocijent ljubavi
- Kozmicke zrake
- Kozmicko Uzasasce
- Krajnje Monadicko uzasasce: korak koji slijedi
- Izgradnje antakarane
- Aktivacija MER-KA-BE
- Teorija i praksa kanaliziranja
- Monada, dusa i osobnost
- Mocna Ja Jesam Prisutnost
- Melkizedekovo svecenstvo
- Sanat Kumara i planetarna Hijerarhija
- Agartha u supljini Zemlje
- Mantre, Bozja imena i rijeci snage
- Egipatske Misterije
- Zakoni karme
- Bog i Kozmicka Hijerarhija
- Planetarni Uzasli Majstori i njihovi bozanski dijelovi slagalice
- Astar Komanda
- Rad s Arkturijancima
- Vanzemaljci i druga vladina prikrivanja
- Andeoska hijerarhija
- Pan i duhovi prirode
- Smrt, umiranje i znanost o bardou
- Zivot izmedu inkarnacija
- Razumijevanje i rad sa snovima
- Romanticni odnos iz perspektive duse
- Zlatni kljucevi uspjesnog romanticnog odnosa
- Ezoterijsko razumijevanje seksualnosti
- Ezotericna psihologija i znanost o dvanaest zraka
- Psihologija duse ili transpersonalna psihologija u komparaciji s tradicionalnom psihologijom
- Kristovska svijest i kako je postici
- Odstranjivanje jezgri straha
- Reprogramiranje podsvjesnog uma
- Razvijanje osobne snage i funkcioniranje svjesnog i nesvjesnog uma
- Odgajanje unutarnjeg djeteta
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Arhetipovima
- Transcendiranje arhetipskih dualnosti negativnog ega
- Restrukturiranje ega
- Psihoepistemologija
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Zrakama
- Kabalisticko Drvo Zivota
- Ciscenje negativnog ega kroz znanost o Drvetu Zivota
- Kako razviti ekstremno dobro funkcionirajuci fizicki, psiholoski i spiritualni imuni sustav
- Hipnoza i autohipnoza
- O psihickom napadu iz spiritualne i psiholoske perspektive
- Psihicka samoobrana
- Kako ocistiti neg. impl., elementale, astralne entitete...
- Iscjeljivanje bojom i zvukom
- Osamnaest velikih kozmickih ciscenja

DODATNE INFORMACIJE:

http://www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf

PREPORUKA JEDNOG ZADOVOLJNOG POLAZNIKA I AM U. PROGRAMA:

"Kresu, sto osobno, sto kroz njegov rad, sada poznajem skoro 4 godine, od kada sam upisao I AM University i imam vrlo pozitivna iskustva. Kreso je u danasnje doba "rijetka sorta" ljudi. On je prvenstveno osoba od integriteta. Ovu kvalitetu osim u privatnom zivotu manifestira i kroz svoje radionice, seminare i sve ostale aktivnosti. On je zapravo isti privatno i poslovno. On zivi ono sto jest.

Osobno, svida mi se njegova direktnost. Nema nedoumice "sto je pisac time zelio reci", sve je jasno i konkretno postavljeno. Neki to mogu dozivjeti i kao grubost, ali kada se malo bolje pogleda, vidi se kako se u svakoj situaciji odnosi na, za tu osobu, najbolji moguci nacin.

Prema mojem iskustvu u svaku radionicu, seminar ili bilo sto drugo unosi 100% energije, sto jamci visoku razinu kvalitete. On takoder ima sesto culo da uhvati kod osobe ono sto je doista muci i pomaze joj razbijajuci joj iluzije. Na doticnoj osobi je onda da odluci hoce li prihvatiti tu pomoc i uhvatiti se u kostac sa problemom ili ce odbiti pomoc odnosno pobjeci, jer ovaj je proces uvijek neugodan (nekad vise, nekad manje) i trazi od osobe iskrenost, hrabrost, volju i akciju da ga se uspjesno rijesi.

U okviru I AM University skolice, kako je volim zvati, posebno dolazi do izrazaja njegova kvaliteta kao ucitelja. Nakon sto grupa dobije svoje primjerke lekcije, ona se detaljno i sustavno analizira i objasnjava - sto omogucava bolje razumijevanje. Meditacije na su unikatno i kvalitetno vodene, a zazivi su bijelomagijski, cjelovito i mocno izvedeni. Sam program I AM University nudi pregrst alata, sto psiholoskih, sto duhovnih, koji ako se pravilno i dosljedno provode daju velike rezultate za ucenika, a Kreso ih svojom energijom i pristupom dodatno potencira.

Kresu toplo preporucam svima, a pogotovo onima koji su se odlucili za ozbiljan rad na sebi, jer takvi ce imati najvise koristi od suradnje s Kresom. Ja sam tijekom ovih godina imao svoj dio izazova u radu s Kresom i vrlo sam mu zahvalan na svoj pruzenoj pomoci (i ugodnoj i neugodnoj), zbog koje danas funkcioniram na drugacijoj, punijoj razini zivota."

Sinisa Julijan - Zagreb, sijecanj 2012.

Autenticnost preporuke moguce je provjeriti telefonski ili e-mailom:

092 11 00 463
julijan@gmail.com

POSEBNI PROGRAMI KRESE LUSICICA:

Kreso Lusicic trenutno iskljucivo svojim studentima ukljucenim u program I AM Universityja omogucava pohadanje njegovih specijalnih i krajnje efikasnih programa reprogramiranja podsvijesti u svrhu suverenog vladanja iskustvom zivota: treninzi volje i hrabrosti

ThetaHealing - Ksenija Vrabec Master of Science - NOVI SEMINARI:OSNOVNI, NAPREDNI, SRODNE DUSE
27.11.2011

THETA iscjeljivanje je jedna od najmocnijih nacina iscjeljivanja. To je prastara iscjeljiteljska metoda, koja se nakon dugog vremena, usavrsena i poboljsana pojavila. Iscjeljivanje se radi dok smo u THETA stanju svijesti, odnosno dok nasi mozdani valovi titraju niskom frekvencijom, sto nam otvara put da djelujemo na nase nesvjesno, na podsvijest. U tom stanju mi smo povezani sa Izvorom, Stvoriteljem, te svjedocimo odnosno kreiramo iscjeljenje. Razlika izmedu THETA i drugih metoda iscjeljivanja je u tome, sto se proces iscjeljenja u THETA tehnici dogada trenutno, a problemi koji se inace tretiraju mjesecima i godinama rjesavaju se doslovce trenutacno. Vazno je reci da se problemi rjesavaju na svim nivoima, sto znaci da mijenjamo uzroke fizickih i emotivnih problema koji su duboko u nama bilo da im je geneza u ovom ili u prijasnjim zivotima. Na ovaj nacin uspjesno se tretiraju uzroci bolesti.
Pomocu THETA iscjeljivanja savladavamo:
-intuitivno ocitavanje naseg fizickog i emocionalnog tijela
-kako otkriti i trenutno promijeniti stare obrasce ponasanja i vjerovanja
-kako ocistiti, otvoriti i uravnoteziti rad carki
-kako se povezati sa svojim duhovnim vodicima
-ocistiti tijelo od toksina i tehnickih zracenja
-kako promijeniti percepciju starih traumaticnih dogadaja
-kako raditi pojedinacno i grupno iscjeljivanje
-kako trenutacno iscjeljivati na daljinu
-kako manifestirati ono sto zelite u svom zivotu…
Pocinje novi ciklus seminara:
OSNOVNI DNK 02.-04.03.
NAPREDNI DNK 23.-25.03.
SRODNE DUSE 30.-31-03.
Seminare vodi Master of Science Theta iscjeljivanja Ksenija Vrabec. Rad u malim grupama. Vise o svemu na stranicama centra www.soul-centar.hr .Prijave se primaju na mail soul.centar@gmail.com .

RADIONICE "KONTAKT" (SA SVOJIM DUHOVNIM VODSTVOM) & ENERGETSKI REFRESH U ANAVA CENTRU
08.02.2012

RADIONICA "KONTAKT"

VRIJEME ODRZAVANJA:
SUBOTA, 25.2.2012. - od 14 do 16 sati (prvi termin ) i od 18 do 20 sati (drugi termin).
Cijena: 150Kn
Radi se u malim grupama do 6 osoba.
___________________________________

Da li ste ikada bili u situaciji kad ste bili inspirirani nekom "visom silom" i slijedili vlastiti instinkt, a da niste ni sami znali otkud vam to i zasto bas idete tim putem, iako vam logika nalaze sasvim suprotno? Vjerujemo da jeste. Zapravo, sigurni smo. Naime, svi smo mi dio vise svijesti iz koje dolazimo, no mnogi su na svom zivotnom putu izgubili kontakt sa sobom i zivot zivi njih umjesto obrnuto. Ako zelite ponovo uspostaviti kontakt sa sobom, svojim duhovnim vodstvom, svojim visim ja, ovo je radionica za vas.

Zasticeni bicima svjetlosti te vlastitim duhovnim vodstvom, na radionici ucimo kroz praksu kako se opustiti i uspostaviti kontakt sa nasim vodicima, precima, visim ja ili bilo kim tko vam je u tom trenutku potreban i tko vam je potpora s "one strane" na vlastitom putu. Kroz praksu smirivanja i komuniciranja (primanjem poruka) poboljsat cete vlastito samopouzdanje te samostalno doci do odgovora i pomoci na svom zivotnom putu, bilo da se radi o pitanjima partnera, novca, daljnjih poslovnih, ili pak duhovnih usmjerenja.

Na pocetku svake radionice radi se zajednicki energetski tretman kako bi vam se poboljsao energetski protok.

Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, samo vasa dobra volja :)
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja.

Voditeljice: Ivona Kovacevic i Maja Samarinac
Mjesto: Anava centar, Zagreb, Gracani (adresu cete primiti nakon prijave).

OBAVEZNE SU PRIJAVE MAILOM ILI TELEFONOM!
Prijave na mob:
Maja: 098 489 507 / Ivona: 095 9680 558
ili mailom na:
maja@anavacentar.com / ivona@anavacentar.com
_____________________________________________

RADIONICA "ENERGETSKI REFRESH"
TERMIN: 26.2.2012., NEDJELJA od 14 - 16 sati
26.2.2012., NEDEJLJA od 18 - 20 sati
Cijena: 150Kn
Radi se u malim grupama do 6 osoba.

Ova radionica sluzi kako bi vas energetski obnovila sto automatski dovodi i do obnavljanja vaseg fizickog tijela koliko je za vas u tom trenutku moguce.
Svaki "problem" koji trenutno u zivotu imate vuce svoj korijen u vasem energetskom tijelu. To moze uzrokovati strahove, blokade koji se onda manifestiraju kao problemi u vasem privatnom zivotu i na poslu. Pokusavajuci rijesiti te vanjske manifestacije vi ne rjesavate korijen problema stoga vrlo cesto ljudi uvide da nakon sto su se maknuli od starog posla ili veze koji su ih gusili dobiju vrlo slican posao ili udu u vrlo slicnu vezu. Zato jer nisu rijesili uzrok, a on se nalazi u energetskom dijelu, njega ste vrlo cesto donijeli u ovaj zivot kako bi ga savladali, nadvladali i iz toga dobili novo iskustvo.
Radionica se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu radi se zajednicki energetski tretman kako bi vam se procistilo energetsko tijelo koliko je za svakoga u tom trenutku moguce. Iako se tretman radi u grupi svakome se za to vrijeme radi individualno na onom problemu koji je vidljiv na energetskom podrucju.
Nakon toga radimo dvije vodene meditacije koje mozete i doma sami kasnije raditi. Prva vam pomaze da dobijete odgovore koji su bitni za vas u tom trenutku i koji vam mogu pomoci da bi ste bolje spoznali sebe i nacin na koji mozete razrijesiti "probleme" koji su trenutno prisutni u vasem zivotu, a druga vam omogucuje da na svakodnevnoj bazi procistite vlastite energije i odrzavate energetsku protocnost.

Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, samo vasa dobra volja :)
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja.

Voditeljice: Ivona Kovacevic i Maja Samarinac
Mjesto: Anava centar, Zagreb, Gracani (adresu cete primiti nakon prijave).

OBAVEZNE SU PRIJAVE MAILOM ILI TELEFONOM!
Prijave na mob:
Maja: 098 489 507 / Ivona: 095 9680 558
ili mailom na:
maja@anavacentar.com // ivona@anavacentar.com

VIBRACIJSKO ISCJELJIVANJE
15.02.2012

PODIGNITE SVOJU FREKVENCIJU VIBRACIJSKOM TERAPIJOM UZ POMOC CVJETNIH ESENCIJA

BACHOVE CVJETNE KAPI

Vibracijsko iscjeljivanje koristilo se tijekom tisuca godina u starim civilizacijama (kao. npr. akupunktura kod Kineza i sl.), medutim, vibracijska terapija cvjetnim esencijama slabo je poznata iako je ovo jedan od najdinamicnijih resursa za iscjeljivanje.

Sve sto postoji ima odredenu energiju i vibraciju koja vibrira prema odredenoj frekvenciji, a vas energetski sustav, vase emocije, vase misli, vasa osobnost imaju svoju jedinstvenu frekvenciju. Svi nasi osjecaji i misli rezultat su energetskih obrazaca. Poznati autor Gregg Braden u svojim istrazivanjima dokazao je da negativne emocije uzrokuju snizavanje frekvencija energetskog polja, dok osjecaji ljubavi, radosti i druge pozitivne emocije povisuju frekvenciju energetskog tijela.

Cvjetne esencije su infuzije cvijeca - vibracijski i energetski otisak u izvorskoj vodi (a znamo da voda ima memoriju), te prenose zivotnu energiju iz cvijeca u nase energetske kanale, te rade na nasoj suptilnoj anatomiji (meridijani, cakre, suptilna tijela), kao katalizatori za uspostavljanje duhovne, emocionalne i psiholoske ravnoteze (za razliku od homeopatije koja radi s fizickim i eterickim tijelima).

Cvijece ima vrlo visoku frekvenciju i ono sadrzi najvecu kolicinu zivotne energije koja se moze naci u biljkama. Cvjetne esencije prema tome sadrze energetski potpis ili energetski otisak cvijeca u vodi, koristenjem sunceve svijetlosti. Svaki cvijet predstavlja jednu ili vise kvaliteta emocija koje ljudi izrazavaju, pa koristenje esencija pomaze u uravnotezivanju tih emocija. Kada u nase tijelo i nas energetski sustav unosimo tako visoke frekvencije, "putem zakona rezonance", nas sustav se automatski prilagodava i uskladuje s tom visom frekvencijom.

Svi mi imamo mjesta u nasim zivotima koja su izvan ravnoteze, pa tako svaka osoba moze imati koristi od odgovarajuce esencije ili kombinacije esencija. Na nasem putovanju do cjelovitosti, potrebno je suociti se i otpustiti bolne osjecaje i rane iz proslosti koje smo ignorirali ili potiskivali. Cvjetne esencije djeluju na nacin da na povrsinu izvlace nase neravnoteze i blokiranu energiju, pomazuci nam tako da ih prvo osvijestimo, a potom i otpustimo sve ono sto nije za nase najvise dobro.

Kod terapije cvjetnim esencijama nema brzih instant rjesenja. Prije nego li se vide rezultati, potrebno je od nekoliko dana do nekoliko tjedana (a za dublje probleme i do nekoliko mjeseci) prije nego li pocnete vidjeti rezultate, a oni se mogu ocitovati u suptilnim pomacima u vasem bicu. Npr. mozete primijetiti novi stav, novi osjecaj ili ishod, neku novu mogucnost koju prije niste mogli zamisliti, nove uvide, vecu sposobnost da se nosite s nekom situacijom, ublazavanje simptoma, vise energije i vitalnosti, te brojne druge nijanse u vasoj osobnosti i vasem zivotu.

Terapija cvjetnim esencijama takoder ima i preventivnu ulogu za razne fizicke bolesti. Naime, mnogi fizicari i iscjelitelji kao sto su Deepak Chopra, Caroline Myss, Louise Hay, Christine Northrup slazu se da se sve bolesti temelje na negativnim emocijama i negativnim uvjerenjima. Promjenom negativnih osjecaja i uvjerenja u pozitivna, automatski umanjujemo mogucnost da se nasi neskladni obrasci materijaliziraju u fizickom obliku u vidu bolesti.

KONZULTACIJE za terapiju Bachovim cvjetnim esencijama vodi Katarina Supicic, ponedjeljkom od 11 - 19h, u Savjetovalistu za prirodnu medicinu i homeopatiju, Vukovarska 52d, uz prethodnu telefonsku najavu (svaki radni dan) na tel: 098 649 628

www.transformativa.hr/bachove-cvjetne-kapi/

Radionica "Snaga zene" (TROMJESECNA) - ANAVA CENTAR
24.11.2011

Radionica SNAGA ZENE, TROMJESECNA
UTORKOM, 9 - 12 H, grupa pocinje 28.2.2012.
SRIJEDOM, 9-12 H, grupa pocinje 7.3.2012.

Cilj radionice "Snaga zene" je da dodete do centra vlastite snage kroz cije djelovanje se podize kvaliteta zivota na svim podrucjima, bilo da se radi o poslu, karijeri, privatnim odnosima, itd.

Prednost grupe i kontinuiranog rada je taj sto cete sebi posvetiti odredeni period vremena, u ovom slucaju tri mjeseca, u kojem cete vise manje biti usmjereni samo na sebe u bilo kojoj aktivnosti koju u danu vrsite. Time cete vrlo brzo i lako moci vidjeti kako kontinuiranim radom na sebi dolaze brze i konkretne promijene i uvidi koji mijenjaju svakodnevicu, a cesto cete kroz price drugih zena iz grupe prepoznati vlastite probleme i lakse sagledati nacine kako ih rijesiti.

Kroz radionicu cete nauciti prihvatiti odgovornost za vlastiti zivot, te sagledati sebe, druge i dogadaje iz vise perspektive.

Princip radionice "Snaga zene" je izaci iz okvira ovozemaljskog zivota, te se podici do visih razina vlastitog postojanja, kako bi odgovore koji su vec u nama lakse procitali, razumjeli i primijenili u vlastitom svakodnevnom prakticnom zivotu.
Vi ste tragatelji, a mi pomocno sredstvo koje ce vam pomoci da shvatite i prisjetite se svega onoga sto je u vama, svega sa cime ste dosli.

Svaki tjedan rad je intuitvan, ovisno o grupi i njezinom napretku. Obavezni dio svakog sastanka je rad na energijama kroz energetske tretmane, posvjestavanje sebe razlicitim vizualizacijama i meditacijama i iznosenje iskustava.

Sastajemo se jednom tjedno i tako kroz tri mjeseca, kako bi kroz taj period prihvatile sebe i vlastite promjene. Ta tri mjeseca podrzavamo vas i kroz komunikaciju mailom, tako da u svakom trenutku imate potporu kada vam je potrebna.

Ukoliko zelite kontinuiranim radom na sebi promijeniti stare obrasce, prosiriti svijest te uroniti u sebe kako biste dosli u doticaj sa vlastitom snagom, ovo je radionica za vas!

Navodimo vam samo neke od cjelina radionice:
- Intuicija
- Volja
- Ja u odnosu na druge
- Unutarnji savez i kontakt sa sobom
- Posvjestavanje tijela i vlastite osobnosti naspram Viseg Ja
- Samopuzdanje
- Stabilnost i mir u sebi
- Zauzimanje za sebe i izrazavanje kroz ljubav i radost
- Transformiranje razlicitih negativnih osjecaja, strahova, blokada u osjecaje koji podrzavaju vase vibracije (npr. tugu u radost, ljubav....)
- Uranjanje u sebe, oslobadanja nametnutih okova i dizanje vlastite snage
- Uzemljenje
- .... i puno vise...

Nove grupe formiraju se tijekom cijele godine, stoga se u bilo kojem trenutku mozete prijaviti i prikljuciti nekoj novoj grupi u nastajanju.

Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja.
Voditeljice: Ivona Kovacevic i Maja Samarinac

Mjesto: Anava centar, Zagreb, Gracani (adresu cete primiti nakon prijave).

Radi se u malim grupama: 4 - 6 sudionice.
Oformljena grupa ostaje ista od pocetka do kraja, za sva tri mjeseca.

Prijave na mob:
Maja: 098 489 507 / Ivona: 095 9680 558
ili mailom na: maja@anavacentar.com / ivona@anavacentar.com
Cijena: 1.000,00 kn mjesecno
(1.000 kn placa se na pocetku mjeseca za naredni mjesec, a sveukupno je 12 dolazaka, sto je 250 kn po dolasku).

DOJMOVI I REAKCIJE POLAZNICA:
"Nakon mjesec dana nasih radionica, zeljela bih dati svoje dojmove ...Ima puno stvari koje mi se svidjaju i koje izuzetno dobro utjecu na rjesavanje stvari koje me koce da krenem naprijed... intenzivan koncept jednom tjednom, za mene je odlican jer daje konstantu i ujedno ne dozvoljava da se opustis i zanemaris rad na sebi ...posebno je korisno da sve vjezbe koje radimo, mozemo raditi i sami, ma gdje god se nalazili ... u prva 2 tjedna radionice moram priznati da mi je trebalo vremena dok pocnem da se naucim sama raditi vjezbe, no kada sam nakon 3. radionice zaista pokusala odraditi vjezbe cak u mom svakodnevnom ritmu (itijekom posla i na sastancima, a ne sama i samo u svom miru) izuzetno pozitivno me iznenadio rezultat :-)

Dnevnici koje pisem su jednako dobri kanalizatori i nacin da svoje misli iskazes i prosvijetlis pravu bit stvari koje se desavaju u tebi ...kao da je nekome pricas ...
Vrlo zanimljivo je da dok god zaista ne rijesis svoje barijere, probleme, zablokirane cakre, ne mozes dalje krenuti...ja sam u jednom momentu mislila da sam vec rijesila neke stvari, i pomalo sam bila ljuta kada mi se na trecoj radionici ponavljao isti savjet sta trebam i kako to trebam rjesavati ...i onda izmedu trece i cetrvte radionice mi se jednostavno prelomilo da sam u punom smislu rijeci shvatila, kako primijeniti vase poruke u svakodnevnom zivotu ...ali bi opet naglasila da je odlican ritam jednom tjedno jer ti ne dozvoljava da se opustis i opet zastanes ....
Jos jedan vrlo vazan osjecaj je pripadanje grupi i povezivanje sa njom ...meni osobno je fantasticno da sam upoznala cure/zene, i sto svaka od njih mi ima nesto predivno i zanimljivo :-) od samog pocetka ma koje god one probleme imale, razmisljanja i stilove zivota, ni u jednom trenutku nisam imala osjecaj da mi je nesto u njihovom zivotu ili osjecajima neshvatljivo... dapace, u svakoj njihovoj prici, osjecaju, strahu ili veselju, nasla sam i jedan dio svoje price iz nekog perioda mog zivota...i predivan mi je osjecaj podrske koje prenosimo jedna na drugu, bez imalo osudivanja ...
Da sumiram, Radionica Snaga Zene je izuzetno dobar koncept, i osobno mislim da nema zene koja ju ne bi trebala proci ...ono sto mi dodatno potrvduje moje odusevljenje su promjene koje se desavaju u meni, a koje ljudi oko mene izuzetno jako primjecuju, a manifestira se njihovim odnosom prema meni ...na potpuno drugaciji nacin me ljudi dozivljavaju i jako zele biti u mom drustvu, odnosi sa prijateljima se podigao na jednu visi razinu, a i potpuno drugaciji ljudi ulaze o moj zivot...rekla bih kvalitetniji ..." (Natasa)
________________________________________

" Svakim korakom u zivotu mi donosimo odluke, a svaka od njih odvodi nas na neki drugi i drugaciji put, na neku novu, posebitu putanju. Sa sto postotnom sigurnoscu znam da je odluka o pohadanju radionice "snaga zene" jedna od najboljih koje sam ikada donijela jer me je odvela na putovanje na kojemu se razvilo potpuno povjerenje spram zivota, spram mene same. Svakim druzenjem sve vise otkrivam sebe i svijet oko sebe, njegove nepredvidivosti i ljepotu. Radost i uzbudenje koje osjecam dok u rane jutarnje sate iscekujem nas ponovni susret neopisiva je. Moje bice plese i veseli se novim uvidima, ucenju, putanjama, druzenju, suzama i smijehu. Svemu! Jer da, ponekad se smijemo, ponekad placemo, sve je to prirodan put procesa i pogleda u dubine sebe. I bas u tome lezi ljepota ove radionice! Smijeh i suze dio su tog puta, iskustvo. Bez jednog uistinu ne poznajemo drugo. Svi mi to kao znamo, ali divno je kada to uistinu i shvatimo.

Naravno ne mogu izostaviti super osjecaj koji se razvija kroz rad u grupi. Nevjerojatno je kako neke stvari koje ne bismo rekli niti najblizoj osobi jednostavno frcaju van bez ikakvih blokada, cenzura ili bojazni od osudivanja. Energija je super, podrzavajuca i izuzetno je zanimljivo kako se proces ucenja ne odvija samo na vlastitim problemima, savjetima i posebitostima vec i na zivotima i titrajima drugih. Iskreno, nisam mogla uopce pojmiti da cu nesto takvo osjetiti. Utoliko mi je to jos jedan dodatni dokaz da podrsku za ovakav razvoj dobivamo i s ove ali i s one strane." (Ana)

________________________________________

"Ovaj seminar definitivno mijenja moj pogled na svijet, na ljude oko mene, a najvise mi pomaze da upoznam samu sebe i da zivim (i uzivam) u trenutku.
Do sada mi je bilo jako tesko pretociti svoje misli u rijeci i opcenito u izrazavanju svojih osjecaja sam bila kao invalid. Maja i Ivona su mi puno, puno pomogle oko toga i pruzile su mi veliku podrsku bez obzira da li placem ili se smijem!
Svim zenama od srca preporucam ovakav rad na sebi jer niti jedan odlazak frizeru ili kozmeticaru me nije mogao toliko uljepsati i usreciti vise nego trenutak kad sam se ja zavoljela bas onakvom kakva ja doista jesam. A to je: neprocjenjivo!" (N.B.)
________________________________________

"Radionica snaga zene meni znaci novi pocetak, pocetak budenja zdrave i cjelovite zene koja je spavala dugo godina. Zaista je iscjeljujuce i inspirirajuce biti dio zenske grupe koja dijeli svoje boli, ali i svoje pobjede. Svaki put radionica je drugacija, a voditeljice su podrzavajuce, tople i poticu te na suocavanje i djelovanje kako bi postala svjesna da sama kreiras svoj zivot i svoju srecu. Uceci i prakticirajuci razne tehnike, dobile smo izvrsne alate za postizanje unutarnje transformacije i sklada." (Mateja)

Raslje
03.02.2012

Raslje su izradene od inox nemagnetnog celika duzine 35 cm, sa drskama od bambusa.

Cijena: 120 kn + postarina

Web shop narudzba:

http://indigo-svijet.hr/proizvodi/ayurveda-pribor/raslje-210/

Tel: 01/ 38 64 664, 091/ 25 30 687 (pon-pet / 9-16 h)

E-mail: indigo-svijet@indigo-svijet.hr

www.indigo-svijet.hr


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2012. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana. 

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE