Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Inbdigo svijet - bozicni popusti do 60 %

Informirana casa - plava
Informirana casa - plava
13.12.2010
Casa se izraduje rucno po originalnoj tehnologiji Hydronic. Njezino staklo sadrzi informacije koje mijenjaju kemijske osobine a samim tim i okus tekucine koja se u nju natoci. Case vodu mijenju tako da se aktiviraju njezine samoregenirajuce sposobnosti i kao takva se po okusu i karakteristikama jako priblizava prirodnoj vodi, dakle vodi, koja u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara priroda sama. Zato je voda iz informirane case najbliza prirodnoj i kao takva vrlo korisno pice za ljude i zivotinje, a dobro cini i biljkama. Izradu i djelovanje informiranih casa nadzire Istrazivacka grupa Hydronic s fizikalno-kemijskim i bioloskim testovima.

- jaca imunoloski sustav
- ima bolji okus
- osigurava tijelu zivotnu energiju
- poboljsava mikrobiolosko stanje vode i drugih vodenih otopina
- poboljsava rast biljaka, posebno sobnih
- opcenito je dobra i za zivotinje


Popijemo li vodu iz vodovoda iz informiranih casa mozemo znatno poboljsati zdravlje, jer takva voda pomaze pri zastiti od razlicitih bolesti. Da bi voda zaista djelovala, potrebno je svaki dan popiti najmanje nekoliko casa.

Svaka je informirana casa izradena rucno iz kristalinskog stakla.
Orgonskim su ozracivacima staklu prenesene informacije koje djeluju na sve tekucine ulivene u casu.

Voda se pocinje mijenjati u trenutku kad je ulijemo u informiranu casu i osjetno se promijeni vec za nekoliko sekundi, dok za nekoliko minuta preuzima vecinu informacija i mijenja svoja fizikalno-kemijska svojstva. Time, naravno, mijenja i okus, kao i nacin djelovanja na ljudski organizam. Vecina poznavatelja informativnih casa ulijeva vodu cim se casa isprazni. Voda iz informirane case, koja je dobra za ljude, takoder je dobra i za biljke i zivotinje.

Vodu mijenjaju informacije pohranjene u staklu. One na vodu djeluju tako da u njoj izazovu mehanizme samoociscenja, koji takvu vodu, u najvecoj mogucoj mjeri, po kvaliteti priblizavaju prirodnoj cistoj vodi kakvu u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara sama priroda. Fizikalno-kemijski je to moguce provjeriti mjerenjima koja pokazuju, u odnosu na vodu koja nije informirana, manji kut povrsinske napetosti, promijenjenu elektricnu vodljivost i drugaciji raspored molekula.

Koliko dobro informacije djeluju na vodu pokazuju i bioloska mjerenja genotoksicnosti. U pitkoj vodi se mogu naci i neki proizvodi farmaceutske industrije, o cemu se u javnosti vrlo malo zna. Upravo bioloski testovi pokazuju da razliciti spojevi farmaceutskih proizvoda otopljenih u vodi stetno djeluju na sve zive organizme. Djelovanje casa mozemo provjeriti jednim od takvih testova na lukovicama. Mlade lukovice drzimo 72 sata u vodi koju ispitujemo i prebrojimo u koliko se stanica tvari otopljene u vodi ostetile kromosome u novo izraslim stanicama. Postotak stanica s ostecenim kromosomima pokazuje genotoksicnost vode. Gotovo svakoj vodi koja se uzima iz vodovoda moguce je pomocu case znatno smanjiti genotoksicnost, a time i stetno djelovanje na bioloske procese. Vodom iz Plave case smanjujemo genotoksicnost vode. Genotoksicnost vode iz ljubljanskog vodovoda je 14,53 %, u casi pada na 10,76%, genotoksicnost celjske vode smanji se sa 18,75% na 11,76%, kranjske sa 17,39% na 9,32%, itd.

U djelovanje case mozemo se uvjeriti i sami ulijemo li u nju zestoko alkoholno pice ili pivo. Casa takvom picu potpuno mijenja okus. Slicno je i s mineralnim vodama i gaziranim picima. Pijenjem informirane vode ojacavamo imunoloski sustav, pomazemo si pri mrsavljenju i prevladavanju stresa.

Osnovna informacija ozivi losu, ili gotovo potpuno mrtvu vodu iz vodovoda. Za revitalizaciju vode i njezine blagotvorne ucinke obicno odabiremo Plavu casu. Na plavom pecatu je utisnut broj 2000, a na dnu je, kao i kod drugih informiranih casa, otisnut znak "magic life". Pomocu vode iz takve case poboljsavamo zdravlje i povecavamo vitalnost organizma, a pokazalo se da tu vodu vrlo rado piju sve domace zivotinje. Ona poboljsava okus kruha, a koristimo li je za umivanje, omeksava kozu lica i ublazava pojavu akni.

Zalijemo li njome sobno bilje, ono postaje otpornije i poprima tamnije zelenu boju. Ulijemo li u casu mlijeko da bismo ga ukiselili, primijetit cemo da kiseli sporije i da mu je okus bolji.
Samo s jednom casom takve vode jednostavno mozemo "ozdraviti" svu vodu u kadi za kupanje i blagotvorno djelovati na tijelo.
Opcenito, vodu iz plave case mozemo koristiti na jos mnostvo nacina korisnih zdravlju i okolini.

Cijena: 180,00 kn + troskovi postarine

Narudzbe u web shopu Indigo svijeta:

http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/informirane-case/informirana-casa-plava/170/

Tel. narudzbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 3864 664
091 25 30 687

pon-pet 9-14 h
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
13.12.2010
Dragi prijatelji,

Posjetite stand Indigo svijeta na Bozicnom Velesajmu, Paviljon 6 (ulaz lijevo), 17.12.2010. - 09.01.2011.

Popusti na nas prodajni asortiman cak do 70 % !!!

Iz ponude izdvajamo:

* Orgonski uredaji - NOVI MODELI!
* Anemona brainwave CD-ovi - 120 > 35 kn.
* Kristali i kristalni nakit - VEC OD 10 KN
* Rupicaste naocale - 199 >135 KN
* Moqui kuglice - STIGLI VELIKI PAROVI
* Informirana casa plava- NOVO U PONUDI
* Indigo andeli- 129 > 49 KN

ZA KUPNJU OD 50-100 KN SVAKOM KUPCU GRATIS KRISTAL PO IZBORU

ZA KUPNJU VECU OD 100 KN SVAKOM KUPCU GRATIS ANEMONA BRAINWAVE CD (ETUI PAKIRANJE)


Tel. 01 / 38 64 664
MOB.: 091 25 30 687


Vidimo se na sajmu !


www.indigo-svijet.hr
Opusteno radanje - priprema za prirodan i lagan porod uz samohipnozu - nove grupe krecu 11.1. i 8.2.2011.
Opusteno radanje - priprema za prirodan i lagan porod uz samohipnozu - nove grupe krecu 11.1. i  8.2.2011.
28.12.2010
Priprema za prirodan i njezan porod

Kroz niz od cetiri trosatne radionice pripremite se za opusteni porod bez stresa i pun zadovoljstva. Pazljivo osmisljen program pomaze vama i vasem partneru da dozivite radost ugodnog radanja. Naucit cete kako da opustite svoje tijelo i oslonite se na urodenu mudrost tijela koje rada te tako potaknete prirodne relaksanse u svom tijelu i smanjite, ili u potpunosti izbjegnete neugodu i potrebu za lijekovima.

Kad je zena primjereno pripremljena za porodaj i kad su um i tijelo uskladeni, proces radanja, koji je Priroda tako savrseno osmislila, odvija se slobodno i njezno, a zena je opustena, svjesna i cesto nasmijana dok prolazi kroz jedno od najcudesnijih iskustava - radanje novog zivota. Oslobadanjem od straha koji uzrokuje bol i napetost i vas porod moze biti "iskustvo zivota".

Program Opusteno radanje obuhvaca

- tehnike samohipnoze kojima ucite kako uci u stanje duboke opustenosti, kako prirodno ukloniti ili smanjiti neugodu i bol
- promjenu negativnih uvjerenja i emocija vezanih uz porod i usvajanje novih, pozitivnih uvjerenja i emocija kroz informacije i afirmacije - otklanjanje straha koji uzrokuje napetost i bol
- posebne tehnike disanja koje vam pomazu opustiti tijelo i povezati se s urodenom mudroscu tijela koje rada i koje zeni omogucju da njezno "izdise" svoje dijete na svijet, bez zestine napornog fizickog tiskanja
- vizualizacije za pozitivan, smiren i siguran dolazak vase bebe na svijet
- uloga oca (partnera) - konkretne smjernice za partnere kako mogu pomoci i koja je njihova jedinstvena uloga tijekom poroda
- koncept prijeporodajnog roditeljstva - osnova za sretnu obitelj

Prednosti Opustenog radanja
- uklanja strah koji uzrokuje napetost i bol
- uvelike smanjuje ili potpuno uklanja potrebu za lijekovima protiv bolova ili anestezijom
- skracuje prvo porodajno doba
- smanjuje ili potpuno uklanja zamor tijekom trudova i majci omogucuje da bude svjeza, budna, svjesna i puna energije
- omogucuje optimalnu opskrbu bebe kisikom tijekom trudova
- smanjuje potrebu za epiziotomijom
- partneru daje ravnopravnu ulogu u radanju
- ukljucuje koncept prijeporodajnog roditeljstva - osnazuje roditelje pripremajuci ih za njezno i smireno radanje njihova djeteta

Tecaj za buduce roditelje

Sastoji se od cetiri radionice u trajanju od 3 sata, tijekom 4 tjedna. Radionice su namijenjene buducim majkama i njihovim partnerima, odnosno osobama koje ce biti prisutne na porodaju. Optimalno vrijeme za dolazak na tecaj je drugo tromjesecje trudnoce. Broj polaznika je ogranicen (najvise 5 trudnica).
Ako je vase vrijeme porodaja blizu, ili kad zbog drugih razloga ne mozete doci na redovite radionice mozete dogovoriti i privati tecaj koji se moze odrzati u vremenu prema dogovoru.

Cijena:
radionica: 1.500 kn (za par: trudnicu i partnera, odnosno neku drugu osobu)
privatni tecaj: 2.500 kn (za par: trudnicu i partnera, odnosno neku drugu osobu)
U cijenu seminara ukljucen je CD za opustanje i pisani materijal.
Prijava se potvrduje uplatom 10% akontacije.

Dodatne informacije i prijave:
gordana@format-in.hr ili telefonom 091 5218685
http://www.format-in.hr/hipnoza_za_porod.asp
Indigo svijet - U prodaji novi modeli orgonita!
Indigo svijet - U prodaji novi modeli orgonita!
29.12.2010
U prodaji novi modeli orgonita!

1. Orgonska piramida atlantis

2. Orgosnki privjesak za auto

3. Orgonski privjesak buba mara

4. Orgonski magnet

NARUDZBE:

WEB SHOP
www.indigo-svijet.hr/proizvodi/Orgonski-uredaji

Tel. 01 / 38 64 664
Mob. 091 25 30 687

Radno vrijeme: 9-16 h

*******************************
POSJETITE STAND INDIGO SVIJETA NA NAJBOZICNIJEM SAJMU (PAVILJON 6, KOD ULAZA LIJEVO) I OSTVARITE DO 70 % POPUSTA NA NASE PROIZVODE
+ GRATIS KRISTAL ZA KUPOVINU IZNAD 50 KN
+ GRATIS ANEMONA BRAINWAVE CD PO IZBORU (ETUI PAKIRANJE) ZA KUPOVINU IZNAD 100 KN
**********************************


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE