Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Inbdigo svijet - bozicni popusti do 60 %

I AM UNIVERSITY
I AM UNIVERSITY
01.07.2010
Internacionalna akademija cjelovitog osobnog razvoja

Poziv na upis

I AM University, kroz cjelovit pristup baziran na metodama transpersonalne psihologije te na drevnim i suvremenim naprednim tehnologijama proizaslih iz ezoterijskog znanja Bijele okultne znanosti, sluzi kao vrhunska platforma obuke za sve koji odluce ovladati fizicko-zemaljskim, psiholoskim i spiritualnim aspektom svog bica do razine istinskog Covjeka ili drugim rijecima receno, do razine cjelovitog Uzaslog Majstora/Majstorice - prosvijecenog i prosvijetljenog Bica koje u radosti i blistavilu majstorski igra Igru zivota.


OSNOVNO O I AM UNIVERSITYJU:

I AM University je akademija cjelovitog spiritualno-psiholoskog, odnosno osobnog razvoja koji svoju prvu znacajniju kulminaciju dostize osobnim prosvjetljenjem i Uzasascem u multidimenzionalnu realnost istinskog Ja, te psiholoskom transcendencijom onoga sto se u skolama transpersonalne psihologije obicno naziva negativni ego ili nize ja, koje je zasnovano na podsvjesnim i svjesnim programima straha i stida, sto rezultira iskrivljenom percepcijom Zivota i generira dozivljaj odvojenosti od drugih bica i cijelog Postojanja.

I AM University zapocinje s radom uoci 2000. godine, a prije toga je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy. Ovu obrazovnu instituciju osnovao je dr. Joshua David Stone, transpersonalni psiholog i pasionirani istrazivac poznatih, a i manje poznatih duhovnih praksi koje je u jednom trenutku svog rada uspio objediniti u jedinstven i cjeloviti model duhovnog razvoja neodvojivo isprepletenog s drevnim i modernim psiholoskim metodama sto u novije vrijeme nalaze svoj zivot u transpersonalnoj psihologiji, koja trenutno jedina od svih psiholoskih pravaca priznaje, ne samo deklarativno, postojanje visih, duhovnih aspekata covjeka, te kroz prakticno implementiranje svojih teorija i spoznaja ostvaruje izvrsne rezultate.

I AM University kroz svoja dva vida obrazovanja, dopisni i kroz ovlastene ogranke, osigurava obrazovni i trening program koji sigurnim i efikasnim metodama omogucava promjenu, odnosno podizanje vibracije cjelokupnog energetskog sustava, u zapadnoj ezoteriji nazvanog fizicko vozilo, sto u etapama dovodi do potpunog stapanja osobnosti s Visim i tzv. Bozanskim aspektom osobe. Potpuno stapanje ta tri aspekta u Jedno naziva se Prosvjetljenje i/ili Uzasasce.
Suprotno mnogim vjerovanjima, Prosvijetljeno i Uzaslo stanje u danasnje vrijeme moguce je ostvariti koristenjem efikasnih alata, uz odgovarajuci angazman i nesto hrabrosti, u zacudujuce kratkom periodu - unutar jedne do maksimalno pet godina. No, tu nije kraj price. Za punu aktualizaciju tog stanja nuzno je promijeniti podsvjesne i svjesne programe zasnovane na strahu, stidu i odvojenosti od Postojanja - negativni ego, kako bi se priroda onoga sto svaka osoba istinski Je u svom Bozanskom aspektu mogla manifestirati u punom sjaju. Transcendencija negativnog ega nije spiritualni, vec psiholoski poduhvat. Iz tog razloga u I AM Universityu, kroz edukaciju i trening, polazemo punu paznju simultanom spiritualnom i psiholoskom razvoju, odnosno cjelovitom osobnom razvoju.

Svaka osoba ima svoju predodzbu o tome kako je to biti Prosvijetljen, Uzaci, samoostvariti ili samospoznati sebe kao Bozansko Bice. Pokusaj da se samo promisljanjem dode do tih odgovora uvelike slici naporu osobe koja si pokusava predociti oblik, boju, miris i okus banane, a da bananu nikada nije vidjela, pa cak ni nacrtanu.
Razlog zbog kojeg o ovome pisem je taj sto o Prosvjetljenju i Uzasascu prevladavaju mnoga kriva vjerovanja koja cesto prelaze granice fantazija i u konacnici rezultiraju strahom od istog; strahom koji se prije ili poslije manifestira sto neke ljude odvraca od ideje da se razviju do svog punog potencijala, a one koji su na Putu koci ili im prekida daljnji razvoj do trenutka dok ga ne savladaju. Taj strah nije uvijek na svjesnom nivou i cesto se manifestira upakiran u tisucu i jedan izgovor kojim se odgada ili prekida razvojni proces.

Prosvjetljenje, odnosno Uzasasce ne uzrokuje gubitak individualnog identiteta. Dakle, to nije rastakanje osobnosti i individualiziranog izraza sebstva. Stovise, osjecaj identiteta se prosiruje i nadograduje do potpunog poistovjecenja s najvisim aspektom osobe - Bozanskim Ja, koje je u nekim ezotericnim skolama nazvano Monada, a u drugim mocna Ja Jesam Prisutnost. Uz to, kroz etape transcendencije negativnog ega sve vise se pojavljuje stanje Jedinstva i duboke povezanosti sa Svime Sto Postoji; i to se ponajprije manifestira kroz Znanje i duboki osjecaj da je tuda dobrobit vlastita dobrobit, odnosno da je dobrobit bilo kojeg bica zapravo dobrobit svih, dobrobit Cjeline. Strahovi se smanjuju, pa blijede i nestaju. Ostaci strahova koji suptilno ili manje suptilno egzistiraju do potpune transcedencije vise ne dominiraju zivotom Uzasle osobe, tako da se zapravo pocinje istinski slobodno i radosno zivjeti. Uzasasce, cak i dok nije cjelovito u smislu potpune transcendencije negativnog ega, predstavlja pocetak ispunjenog Zivota, jer osoba, iako Uzasla, moze nastaviti svoju zemaljsku egzistenciju: imati prijatelje, biti u romanticnom odnosu, braku, imati djecu, uzivati u seksu i okusima hrane, raditi, ici u kino, baviti se sportom, zabavljati se...
Sve je naizgled isto, ali nista isto nije, jer sada Uzasla osoba gleda kroz jednu siru i od strahova procisceniju psiholosku prizmu, ima vise energije, nosi vise Svjetla... Zivot, mozda po prvi puta, dobiva neopisivu lakocu koja ne blijedi - Zivot postaje radosna Igra.

Da, tu mogu biti prisutne i prosirene sposobnosti koje...

Za vise informacija kliknuti na sliku ili koristiti link: www.kresolusicic.com/web_programi/I%20AM%20University.pdf ili pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> I AM University - Akademija cjelovitog...


OSNOVNE INFORMACIJE VEZANE UZ NASTAVU:

Grupa krece s radom kada se prijavi dovoljan broj ozbiljno zainteresiranih za program

Susreti se odrzavaju jednom tjedno (za novu grupu ce to biti najvjerojatnije cetvrtkom) u vecernjim satima od 18:30 do 21:30 h, u djecjem vrticu 'Potocnica' (Ulica grada Vukovara 18)

Toleriram razumno/povremeno izostajanje

Skolska godina traje 10 mjeseci

Ljetna pauza je u sedmom i osmom mjesecu

Obrazovanje traje tri do cetiri godine


CIJENA:

Skolarina se placa mjesecno, a ne godisnje.

Iznos mjesecne skolarine: 500 kn.

Bez obzira na eventualne izostanke placa se puna cijena mjesecne skolarine.

Odustati se moze bilo kada, s time da je potrebno podmiriti skolarinu za mjesec u kojem se odustaje.


INFORMACIJE I KONTAKT:

Kreso Lusicic

Senior I AM University Representative
Senior I AM University Study Group Facilitator

099 36 919 63
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

www.kresolusicic.com

www.iamuniversity.org
REINKARNACIJA & SAMORAZVOJ - Komajina velika ZIMSKA SKOLA
REINKARNACIJA  &  SAMORAZVOJ - Komajina velika ZIMSKA SKOLA
03.12.2010
Komajina velika ZIMSKA SKOLA
REINKARNACIJA & SAMORAZVOJ
Od 26. prosinca 2010. do 2. sijecnja 2011.

Od kuda dolazimo i kamo idemo? Pocinje li nasa biografija rodenjem i zavrsava li smrcu?
Ako da, koji je smisao ovog kratkog zemaljskog performansa?
Kako god bilo, ako i postoji transmigracija - koji je smisao ove beskonacne igre?
I konacno: kako mozemo imati koristi od raznih teorija o reinkaranciji za nasu samospoznaju?
Uz vodstvo medunarodno priznatog duhovnog ucitelja Aba Aziza Makaje istrazicemo ova pitanja kroz predavanja, meditacije i radionionice.

Zimska skola ce se odrzati u pansionu Cherry Blossom, 52204 Liznjan
Tel./Fax: 052 542 899
www.cherry-blossom.hr
Za sve informacije i rezervacije obratite se na: reservations@komaja.org
www.komaja.org
Indigo svijet - Bozicni popusti do 60 %
Indigo svijet -  Bozicni popusti do 60 %
02.12.2010
Web shop Indigo svijet

POPUSTI DO 60 %

Iz ponude:

* Orgonski uredaji
* Anemona brainwave CD-ovi
* Kristali i kristalni nakit
* Rupicaste naocale
* Moqui kuglice
* Silverex proizvodi
* Knjige i andeoske kartice

Web shop:

www.indigo-svijet.hr

Kontakt telefoni:

01 / 3864 664
091 25 30 687

(9-16 h)
Informirana casa - plava
Informirana casa - plava
13.12.2010
Casa se izraduje rucno po originalnoj tehnologiji Hydronic. Njezino staklo sadrzi informacije koje mijenjaju kemijske osobine a samim tim i okus tekucine koja se u nju natoci. Case vodu mijenju tako da se aktiviraju njezine samoregenirajuce sposobnosti i kao takva se po okusu i karakteristikama jako priblizava prirodnoj vodi, dakle vodi, koja u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara priroda sama. Zato je voda iz informirane case najbliza prirodnoj i kao takva vrlo korisno pice za ljude i zivotinje, a dobro cini i biljkama. Izradu i djelovanje informiranih casa nadzire Istrazivacka grupa Hydronic s fizikalno-kemijskim i bioloskim testovima.

- jaca imunoloski sustav
- ima bolji okus
- osigurava tijelu zivotnu energiju
- poboljsava mikrobiolosko stanje vode i drugih vodenih otopina
- poboljsava rast biljaka, posebno sobnih
- opcenito je dobra i za zivotinje


Popijemo li vodu iz vodovoda iz informiranih casa mozemo znatno poboljsati zdravlje, jer takva voda pomaze pri zastiti od razlicitih bolesti. Da bi voda zaista djelovala, potrebno je svaki dan popiti najmanje nekoliko casa.

Svaka je informirana casa izradena rucno iz kristalinskog stakla.
Orgonskim su ozracivacima staklu prenesene informacije koje djeluju na sve tekucine ulivene u casu.

Voda se pocinje mijenjati u trenutku kad je ulijemo u informiranu casu i osjetno se promijeni vec za nekoliko sekundi, dok za nekoliko minuta preuzima vecinu informacija i mijenja svoja fizikalno-kemijska svojstva. Time, naravno, mijenja i okus, kao i nacin djelovanja na ljudski organizam. Vecina poznavatelja informativnih casa ulijeva vodu cim se casa isprazni. Voda iz informirane case, koja je dobra za ljude, takoder je dobra i za biljke i zivotinje.

Vodu mijenjaju informacije pohranjene u staklu. One na vodu djeluju tako da u njoj izazovu mehanizme samoociscenja, koji takvu vodu, u najvecoj mogucoj mjeri, po kvaliteti priblizavaju prirodnoj cistoj vodi kakvu u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara sama priroda. Fizikalno-kemijski je to moguce provjeriti mjerenjima koja pokazuju, u odnosu na vodu koja nije informirana, manji kut povrsinske napetosti, promijenjenu elektricnu vodljivost i drugaciji raspored molekula.

Koliko dobro informacije djeluju na vodu pokazuju i bioloska mjerenja genotoksicnosti. U pitkoj vodi se mogu naci i neki proizvodi farmaceutske industrije, o cemu se u javnosti vrlo malo zna. Upravo bioloski testovi pokazuju da razliciti spojevi farmaceutskih proizvoda otopljenih u vodi stetno djeluju na sve zive organizme. Djelovanje casa mozemo provjeriti jednim od takvih testova na lukovicama. Mlade lukovice drzimo 72 sata u vodi koju ispitujemo i prebrojimo u koliko se stanica tvari otopljene u vodi ostetile kromosome u novo izraslim stanicama. Postotak stanica s ostecenim kromosomima pokazuje genotoksicnost vode. Gotovo svakoj vodi koja se uzima iz vodovoda moguce je pomocu case znatno smanjiti genotoksicnost, a time i stetno djelovanje na bioloske procese. Vodom iz Plave case smanjujemo genotoksicnost vode. Genotoksicnost vode iz ljubljanskog vodovoda je 14,53 %, u casi pada na 10,76%, genotoksicnost celjske vode smanji se sa 18,75% na 11,76%, kranjske sa 17,39% na 9,32%, itd.

U djelovanje case mozemo se uvjeriti i sami ulijemo li u nju zestoko alkoholno pice ili pivo. Casa takvom picu potpuno mijenja okus. Slicno je i s mineralnim vodama i gaziranim picima. Pijenjem informirane vode ojacavamo imunoloski sustav, pomazemo si pri mrsavljenju i prevladavanju stresa.

Osnovna informacija ozivi losu, ili gotovo potpuno mrtvu vodu iz vodovoda. Za revitalizaciju vode i njezine blagotvorne ucinke obicno odabiremo Plavu casu. Na plavom pecatu je utisnut broj 2000, a na dnu je, kao i kod drugih informiranih casa, otisnut znak "magic life". Pomocu vode iz takve case poboljsavamo zdravlje i povecavamo vitalnost organizma, a pokazalo se da tu vodu vrlo rado piju sve domace zivotinje. Ona poboljsava okus kruha, a koristimo li je za umivanje, omeksava kozu lica i ublazava pojavu akni.

Zalijemo li njome sobno bilje, ono postaje otpornije i poprima tamnije zelenu boju. Ulijemo li u casu mlijeko da bismo ga ukiselili, primijetit cemo da kiseli sporije i da mu je okus bolji.
Samo s jednom casom takve vode jednostavno mozemo "ozdraviti" svu vodu u kadi za kupanje i blagotvorno djelovati na tijelo.
Opcenito, vodu iz plave case mozemo koristiti na jos mnostvo nacina korisnih zdravlju i okolini.

Cijena: 180,00 kn + troskovi postarine

Narudzbe u web shopu Indigo svijeta:

http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/informirane-case/informirana-casa-plava/170/

Tel. narudzbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 3864 664
091 25 30 687

pon-pet 9-14 h
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
13.12.2010
Dragi prijatelji,

Posjetite stand Indigo svijeta na Bozicnom Velesajmu, Paviljon 6, 17.12.2010. - 09.01.2011.

Popusti na asortiman do 70 %

Vidimo se na sajmu !

Vas Indigo svijet

Poklon bon - Quantec
Poklon bon - Quantec
10.12.2010
Poklon bon za clanove Indigo Svijeta.

Rezervirajte svoj termin, te iskoristite pokon bon za quantec holisticku analizu i potporu i poklonite poklon bon prijateljima.

Quantec analiza daje nam dublje uvide u nasu podsvijest, otkriva uzroke negativnih stanja, pomaze da osvijestimo nase misli i osjecaje.
Bez obzira na kojem problemu radimo, quantec ce obuhvatiti sve nivoe ljudskog bivanja: tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno. Otkriva nam gdje energetski pohranjujemo negativne emocije u svojim organima, zlijezdama i misicima, te gdje u svojoj kraljeznici zadrzavamo strahove i vjerovanja.
Kada zavirite u podsvijest djeteta mozete ga rijesiti bezbroj briga i pitanja koje nosi. Na taj nacin rijesili ste probleme nesanice, skripanja zubima, mjesecarenja, mokrenja u krevet, lose koncentracije ....
Kada osvijestimo i promijenimo pogresne programe, rjesavamo se stresa, glavobolje, problema sa kozom, hormonima, probavom, depresije, financijskih problema....

Cilj terapije je ukloniti sve prepreke koje dusi, umu i tijelu onemogucuju skladnu suradnju i postici cjelovitost kako bismo mogli zivjeti u zdravlju.

Kontaktirajte nas i zatrazite savjetovanje. www.terapija-quantec.com 095 870 2059 Irena

Ljubav i Svjetlo


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE