Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Inbdigo svijet - bozicni popusti do 60 %

Indigo svijet - Bozicni popusti do 60 %
Indigo svijet -  Bozicni popusti do 60 %
02.12.2010
Web shop Indigo svijet

POPUSTI DO 60 %

Iz ponude:

* Orgonski uredaji
* Anemona brainwave CD-ovi
* Kristali i kristalni nakit
* Rupicaste naocale
* Moqui kuglice
* Silverex proizvodi
* Knjige i andeoske kartice

Web shop:

www.indigo-svijet.hr

Kontakt telefoni:

01 / 3864 664
091 25 30 687

(9-16 h)
REINKARNACIJA & SAMORAZVOJ - Komajina velika ZIMSKA SKOLA
REINKARNACIJA  &  SAMORAZVOJ - Komajina velika ZIMSKA SKOLA
03.12.2010
Komajina velika ZIMSKA SKOLA
REINKARNACIJA & SAMORAZVOJ
Od 26. prosinca 2010. do 2. sijecnja 2011.

Od kuda dolazimo i kamo idemo? Pocinje li nasa biografija rodenjem i zavrsava li smrcu?
Ako da, koji je smisao ovog kratkog zemaljskog performansa?
Kako god bilo, ako i postoji transmigracija - koji je smisao ove beskonacne igre?
I konacno: kako mozemo imati koristi od raznih teorija o reinkaranciji za nasu samospoznaju?
Uz vodstvo medunarodno priznatog duhovnog ucitelja Aba Aziza Makaje istrazicemo ova pitanja kroz predavanja, meditacije i radionionice.

Zimska skola ce se odrzati u pansionu Cherry Blossom, 52204 Liznjan
Tel./Fax: 052 542 899
www.cherry-blossom.hr
Za sve informacije i rezervacije obratite se na: reservations@komaja.org
www.komaja.org
Nova knjiga - Zakoni privlacenja - u izdanju Dvostruke duge i veliki bozicni popust
Nova knjiga - Zakoni privlacenja - u izdanju Dvostruke duge i veliki bozicni popust
07.12.2010
Dragi nasi,

stigao je gotovo i kraj 2010. godine. Nije bila laka, ali je bila zanimljiva. Godina u kojoj smo svi iskusavali svoje vlastite potencijale, trudili se biti maksimalno kreativni i pozitivni.

ZAKONI PRIVLACENJA

Za kraj godine pripremili smo vam izvanredno novo izdanje - knjigu Sandre Anne Taylor Zakoni privlacenja koja vrlo direktno i otvoreno govori o svim zabludama i pojednostavljenim tumacenjima postupaka privlacenja i ostvarivanja uspjeha.
Nakon nevjerojatno uspjesnog Kvantnog uspjeha iste autorice ovo je knjiga koju svakako preporucamo procitati.

Puna cijena knjige iznosi 150,00 kn, a uz promocijski popust mozete ju kupiti po cijeni od 90,00 kn do 25.12.2010.

Knjigu mozete kupiti tijekom predavanja koje ce odrzati Adrian Kezele u Zagrebu, 17.12.2010. s pocetkom u 18:30 sati, Mala dvorana Puckog otvorenog ucilista, Ulica grada Vukovara 68 te na sajmovima u Rijeci i Osijeku.

Bozicni sajam Rijeka, od 06.12. â?" 23.12.2010, na samom Korzu, od 9 do 19 sati

Sajam knjige Osijek, u sklopu centra Mercator, Gacka 2, od 9 do 19 sati

Vise o knjizi procitajte na: http://www.dvostrukaduga.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=439&category_id=19&vmcchk=1&option=com_virtuemart&It...

PREDAVANJA

Osim u Zagrebu, predavanje Adriana Kezelea organizirano je i u Beogradu u organizaciji Astrobalansa dana 09.12.2010., u prostorijama NBGP Properties (bivÅ¡i Genex apartmani) u ulici Vladimira Popoviæa
6-8 u Novom Beogradu

Za sve dodatne informacije javite se na:
kezeleubeogradu@astrobalans.com ili putem telefona 069 222 52 67

POPUSTI NA KNJIGE

Buduci je knjiga najljepsi poklon, ne propustite veliki bozicni popust na dvadesetak naslova po cijenama od 15,00 do 55,00 kn. Vise na http://www.dvostrukaduga.hr/component/content/article/100.html

AFRICKA INICIJACIJA

Ponovili smo i kultnu knjigu Africka inicijacija o starim narodima Afrike i njihovom djetetu Malidomi Patrice Someu koji je kao dijete dan u isusovacku skolu, ali nije zaboravio svoje izvorne korijene te danas siri pricu o razlikama tih dvaju svjetova - istoka i zapada te nacinima kako pomiriti nepomirljivo i pribliziti jedno drugom.
Vise o knjizi procitajte na:http://www.dvostrukaduga.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=440&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=88

DODATNA PONUDA

Od prije nekoliko dana imamo u ponudi i dva nova izvanredna proizvoda:
Sokovnik i blender Vervita
Vise o sokovniku procitajte na: http://www.dvostrukaduga.hr/ostala-ponuda/vervita-sokovnik.html, a o
blenderu na: http://www.dvostrukaduga.hr/ostala-ponuda/vervita-blender.html

UMJETNOST DAVANJA

U suradnji s Udrugom Umjetnost davanja u tijeku je akcija Mala igracka za veliki djecji osmjeh kojom ponovo skupljamo knjige, slikovnice, materijal za kreativno izrazavanje te igracke za djecu po domovima i udomiteljskim obiteljima.
Vise o akciji procitajte na www.umjetnost-davanja.hr

Kao pomoc radu jednom od najvecih sklonista za napustene zivotinje, onog Udruge Prijatelji iz Cakovca, izradili smo Kalendar Prijatelji za 2011. Cjelokupnu dobit od prodaje kalendara donirat cemo Udruzi
Prijatelji.

Lijep pozdrav iz Dvostruke duge.
Informirana casa - plava
Informirana casa - plava
13.12.2010
Casa se izraduje rucno po originalnoj tehnologiji Hydronic. Njezino staklo sadrzi informacije koje mijenjaju kemijske osobine a samim tim i okus tekucine koja se u nju natoci. Case vodu mijenju tako da se aktiviraju njezine samoregenirajuce sposobnosti i kao takva se po okusu i karakteristikama jako priblizava prirodnoj vodi, dakle vodi, koja u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara priroda sama. Zato je voda iz informirane case najbliza prirodnoj i kao takva vrlo korisno pice za ljude i zivotinje, a dobro cini i biljkama. Izradu i djelovanje informiranih casa nadzire Istrazivacka grupa Hydronic s fizikalno-kemijskim i bioloskim testovima.

- jaca imunoloski sustav
- ima bolji okus
- osigurava tijelu zivotnu energiju
- poboljsava mikrobiolosko stanje vode i drugih vodenih otopina
- poboljsava rast biljaka, posebno sobnih
- opcenito je dobra i za zivotinje


Popijemo li vodu iz vodovoda iz informiranih casa mozemo znatno poboljsati zdravlje, jer takva voda pomaze pri zastiti od razlicitih bolesti. Da bi voda zaista djelovala, potrebno je svaki dan popiti najmanje nekoliko casa.

Svaka je informirana casa izradena rucno iz kristalinskog stakla.
Orgonskim su ozracivacima staklu prenesene informacije koje djeluju na sve tekucine ulivene u casu.

Voda se pocinje mijenjati u trenutku kad je ulijemo u informiranu casu i osjetno se promijeni vec za nekoliko sekundi, dok za nekoliko minuta preuzima vecinu informacija i mijenja svoja fizikalno-kemijska svojstva. Time, naravno, mijenja i okus, kao i nacin djelovanja na ljudski organizam. Vecina poznavatelja informativnih casa ulijeva vodu cim se casa isprazni. Voda iz informirane case, koja je dobra za ljude, takoder je dobra i za biljke i zivotinje.

Vodu mijenjaju informacije pohranjene u staklu. One na vodu djeluju tako da u njoj izazovu mehanizme samoociscenja, koji takvu vodu, u najvecoj mogucoj mjeri, po kvaliteti priblizavaju prirodnoj cistoj vodi kakvu u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara sama priroda. Fizikalno-kemijski je to moguce provjeriti mjerenjima koja pokazuju, u odnosu na vodu koja nije informirana, manji kut povrsinske napetosti, promijenjenu elektricnu vodljivost i drugaciji raspored molekula.

Koliko dobro informacije djeluju na vodu pokazuju i bioloska mjerenja genotoksicnosti. U pitkoj vodi se mogu naci i neki proizvodi farmaceutske industrije, o cemu se u javnosti vrlo malo zna. Upravo bioloski testovi pokazuju da razliciti spojevi farmaceutskih proizvoda otopljenih u vodi stetno djeluju na sve zive organizme. Djelovanje casa mozemo provjeriti jednim od takvih testova na lukovicama. Mlade lukovice drzimo 72 sata u vodi koju ispitujemo i prebrojimo u koliko se stanica tvari otopljene u vodi ostetile kromosome u novo izraslim stanicama. Postotak stanica s ostecenim kromosomima pokazuje genotoksicnost vode. Gotovo svakoj vodi koja se uzima iz vodovoda moguce je pomocu case znatno smanjiti genotoksicnost, a time i stetno djelovanje na bioloske procese. Vodom iz Plave case smanjujemo genotoksicnost vode. Genotoksicnost vode iz ljubljanskog vodovoda je 14,53 %, u casi pada na 10,76%, genotoksicnost celjske vode smanji se sa 18,75% na 11,76%, kranjske sa 17,39% na 9,32%, itd.

U djelovanje case mozemo se uvjeriti i sami ulijemo li u nju zestoko alkoholno pice ili pivo. Casa takvom picu potpuno mijenja okus. Slicno je i s mineralnim vodama i gaziranim picima. Pijenjem informirane vode ojacavamo imunoloski sustav, pomazemo si pri mrsavljenju i prevladavanju stresa.

Osnovna informacija ozivi losu, ili gotovo potpuno mrtvu vodu iz vodovoda. Za revitalizaciju vode i njezine blagotvorne ucinke obicno odabiremo Plavu casu. Na plavom pecatu je utisnut broj 2000, a na dnu je, kao i kod drugih informiranih casa, otisnut znak "magic life". Pomocu vode iz takve case poboljsavamo zdravlje i povecavamo vitalnost organizma, a pokazalo se da tu vodu vrlo rado piju sve domace zivotinje. Ona poboljsava okus kruha, a koristimo li je za umivanje, omeksava kozu lica i ublazava pojavu akni.

Zalijemo li njome sobno bilje, ono postaje otpornije i poprima tamnije zelenu boju. Ulijemo li u casu mlijeko da bismo ga ukiselili, primijetit cemo da kiseli sporije i da mu je okus bolji.
Samo s jednom casom takve vode jednostavno mozemo "ozdraviti" svu vodu u kadi za kupanje i blagotvorno djelovati na tijelo.
Opcenito, vodu iz plave case mozemo koristiti na jos mnostvo nacina korisnih zdravlju i okolini.

Cijena: 180,00 kn + troskovi postarine

Narudzbe u web shopu Indigo svijeta:

http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/informirane-case/informirana-casa-plava/170/

Tel. narudzbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 3864 664
091 25 30 687

pon-pet 9-14 h
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
Indigo svijet na Bozicnom Velesajmu
13.12.2010
Dragi prijatelji,

Posjetite stand Indigo svijeta na Bozicnom Velesajmu, Paviljon 6, 17.12.2010. - 09.01.2011.

Popusti na asortiman do 70 %

Vidimo se na sajmu !

Vas Indigo svijet

Zagreb - Goran Karna - Theta tecaj Viannina Intuitivna Anatomija
Zagreb - Goran Karna - Theta tecaj Viannina Intuitivna Anatomija
14.12.2010
Organizator: Goran Karna
Mjesto: Zagreb, Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Vrijeme: 12. - 30. sijecnja 2011.
Cijena: 1,340 eura
Informacije i prijave: www.thetaway.com

Slijedi najava organizatora:

Iskusite najdublji i najradikalniji rad na sebi koji ste ikada poduzeli.
Ovaj tecaj ce duboko potaknuti vas osobni razvoj, razvoj vasih intuitivnih sposobnosti te izgraditi samopouzdanje, brzinu i ucinkovitost u kreiranju iscjeljenja.
Tecaj ce vam pruziti dublji uvid i razumijevanje Theta tehnike vodeci vas kroz sve tjelesne sustave i organe, uceci vas kako iscijeliti te organe i bolesti povezane s njima. Naucit cete da svaki dio tijela nosi u sebi osjecaje, traume, vjerovanja te saznati kako ti osjecaji uzrokuju bolest i na koji nacin ih se trenutacno osloboditi. Istodobno cete ocistiti sebe od dubokih blokada, povreda i negativnih emocija i iskusiti iscjeljenja.
Tecaj traje 15 dana i velik dio vremena provest cete u davanju i primanju iscjeljenja kako biste potpuno ovladali ovom tehnikom i oslobodili se onog sto vas koci i sputava.

Sadrzaj i ciljevi tecaja:
* Tjelesni sustavi i organi (lokomotorni, disni, reproduktivni, endokrini, probavni, krvozilni i zivcani sustav, koza, oci, usi, mozak) kao i tretiranje bolesti vezanih uz njih
* Steci dublje razumijevanje ljudskog tijela i ogranicavajucih vjerovanja i osjecaja koje nosimo u nasim organima
* Unaprijediti sposobnost intuitivnog videnja, osjecanja i slusanja unutar tijela i komunicirati s organima
* Nauciti kako tretirati razne bolesti poput raka, leukemije, dijabetesa, MS, osteoporoze, artritisa, depresije, astme…
* Raditi s parazitima, virusima, bakterijama, gljivicama, mikrobima…
* Nauciti kako integrirati ljekovito bilje, minerale i vitamine u vasu iscjeliteljsku praksu
* Iskusiti svetu povezanost uma i tijela sa Stvoriteljem svega sto jest i zadobiti bolje razumijevanje vlastite prirode
* Uspostaviti zdravlje i ravnotezu na fizickom, mentalnom i emocionalnom nivou
* Zadobiti energiju i motivaciju za zivot u radosti i miru
* Iskusiti slobodu i zadovoljstvo zbog pronalazenja i rjesavanja vlastitih problema i ogranicenja kao i kreiranja zivota kakvog zelimo
* Osloboditi se emocionalnih trauma, strahova i bolesti te postici optimalno zdravlje
* Razviti u potpunosti svoje intuitivne sposobnosti i nauciti kako dubinski raditi na sebi i drugima

Tecaj mogu pohadati samo prakticari koji su zavrsili Napredni tecaj iz Theta iscjeljivanja. Na tecaju ce se polaznicima dati prirucnik sa svim neophodnim informacijama . Tecaj traje tri tjedna (15 dana, srijeda- nedjelja) od 9:00 do 17:00 sati s pauzama za rucak i osvjezenje. Vise informacija kao i prijavnice za tecaj mogu se naci na www.thetaway.com

Kreirane su sluzbene web stranice za Theta iscjeljivanje u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com
Promocija nove knjige Dvostruke duge u Zagrebu i predavanje Adriana Kezelea
Promocija nove knjige Dvostruke duge u Zagrebu i predavanje Adriana Kezelea
14.12.2010
Drage prijateljice i prijatelji,

Podsjecamo vas na prigodu da dodjete na predavanje koje ce Adrian P. Kezele odrzati u Zagrebu, u petak, 17.12.2010., u 18:30, velika dvorana Pucko otvorenog ucilista.

Za kraj godine predstavljamo knjigu S.A. Taylor: Zakoni privlacenja - vise o knjizi ovdje: http://bit.ly/g4RScv

Predavanje ce se oslanjati na osnovne ideje knjige (sto sve utjece na stvaranje zovota kakvog zelimo), ali ce Adrian govoriti i o karmi, jyotishu (dolazecoj godini i njenim ritmovima), te o drugim duhovnim temama.
Ulaz na predavanje je slobodan pa slobodno povedite i svoje prijatelje, a na promociji ce se nova knjiga moci kupiti s velikim promocijskim popustom kao i nasa ostala izdanja i izdanja drugih nakladnika.
Ne propustite i veliki bozicni popust!
Vise o svemu na nasim web stranicama www.dvostrukaduga.hr

Dobrodosli i srdacan pozdrav iz Dvostruke duge.

Poklon bon - Quantec
Poklon bon - Quantec
10.12.2010
Poklon bon za clanove Indigo Svijeta.

Rezervirajte svoj termin, te iskoristite pokon bon za quantec holisticku analizu i potporu i poklonite poklon bon prijateljima.

Quantec analiza daje nam dublje uvide u nasu podsvijest, otkriva uzroke negativnih stanja, pomaze da osvijestimo nase misli i osjecaje.
Bez obzira na kojem problemu radimo, quantec ce obuhvatiti sve nivoe ljudskog bivanja: tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno. Otkriva nam gdje energetski pohranjujemo negativne emocije u svojim organima, zlijezdama i misicima, te gdje u svojoj kraljeznici zadrzavamo strahove i vjerovanja.
Kada zavirite u podsvijest djeteta mozete ga rijesiti bezbroj briga i pitanja koje nosi. Na taj nacin rijesili ste probleme nesanice, skripanja zubima, mjesecarenja, mokrenja u krevet, lose koncentracije ....
Kada osvijestimo i promijenimo pogresne programe, rjesavamo se stresa, glavobolje, problema sa kozom, hormonima, probavom, depresije, financijskih problema....

Cilj terapije je ukloniti sve prepreke koje dusi, umu i tijelu onemogucuju skladnu suradnju i postici cjelovitost kako bismo mogli zivjeti u zdravlju.

Kontaktirajte nas i zatrazite savjetovanje. www.terapija-quantec.com 095 870 2059 Irena

Ljubav i Svjetlo


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE