Online arhiva
      

Raspored događanja-Alternativni centar Sribebica,Zagreb
16.08.2014

U Alternativnom centru Sribebica,Zagreb,Siječanjska 17 pripremili smo za Vas u narednome periodu puno događanja iz područja osobnoga rasta i razvoja:

23.08.2014 Transformacijska radionica Izlazak iz prošlosti
24.08.2014 Transformacijska radionica Sretne veze
30-31.08.2014 Inicijacija u Usui Reiki 1.stupanj
03.09.2014 Započinjemo sa novom grupom -Osnovi tečaj Tarota
05-07.09.2014 Osnovni DNK Theta healing tečaj
12-14.09.2014 Napredni DNK Theta healing tečaj
19-21.09.2014 Inicijacija u Usui Reiki 2.stupanj
26.09.2014 EFT grupni tretman-cjelodnevna radionica
27-28.09.2014 EFT Osnovni tečaj(level 1)
29,30.09-01.10.2014 EFT Prošireni tečaj(level 2)
02.10.2014 EFT grupni tretman-cjelodnevna radionica

Više informacija na 091/17 08 085 ili na www.sribebica.com

Reiki tečaj prvog stupnja - Zagreb - 27./28.09.2014
12.11.2011


Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života. To je prirodan, nenaporan način provođenja univerzalne životne energije koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.


Za Reiki u odnosu na ostale sustave iscjeljivanja možemo reći:


- Svatko bez iznimke ima tu sposobnost, a na tečaju učimo kako se toga “prisjetiti”. Svi smo mi sazdani od te iste Univerzalne energije i možemo je rabiti za iscjeljenje, odnosno poboljšanje kvalitete života. Sve ostalo samo je pitanje izbora.


Možemo tretirati sebe i druge u svrhu preventive bolesti, kao i reducirati stres suvremenog života.


- Prednost Reikija je što tretirajući druge ne iscrpljuje jer radi na način da je čovjek samo kanal. Dajući Reiki, vi ga i primate i punite se energijom stoga što radite s Univerzalnom Životnom Silom, a ne s vlastitom energijom.


Tečaj prvog stupnja tradicionalnog Reiki Usui-a traje uobičajeno 2 dana, no moguća su manja odstupanja u dogovoru sa učiteljima. Prvi stupnja obuhvaća 4 inicijacije kojima se na lagani i prirodan način aktiviraju energetski centri unutar osobe potrebni za provođenje Reikija i budi se uspavana svijest o Reikiju.


Znanje prvog stupnja također obuhvaća:


- povijest Usui-sustava prirodnog iscjeljenja


- kako djeluje Reiki


Reiki tretmani (samotretman, tretmani energetskih centara uz detaljna objašnjenja, tretmani drugih osoba, biljaka, životinja, kristala, predmeta....)


- specifične pozicije za situacije gdje je potrebno brzo djelovanje, brzo punjenje energijom i sl.


- koga tretirati, kako, kada i gdje


- etički principi prilikom rada sa drugima (procesi iscjeljenja, specifični slučajevi....)


- četiri aspekta i devet elemenata Reiki Usui sustava iscjeljivanja


(Napomena: Reiki je tehnika koju možemo prakticirati uz bilo koju drugu tehniku, nema nikakvih nuspojava, i NIJE zamjena za terapije i lijekove klasične medicine.)


Tečajeve vode samostalni i neovisni Reiki učitelji Branko Antunović i Tatjana Val. Inicijacijska linija kojoj pripadamo prati ORIGINALNU inicijacijsku liniju osnivača: Usui-Hayashi-Takata-Furumoto. 


Iskustvo Reiki tretmana možete doživjeti i prije samog Reiki tečaja na našim redovitim Reiki grupama koje održavamo dva puta mjesečno (ljetna stanka je od 15.06 do 15.09). Na Reiki grupe dobrodošli su svi Reikisti, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Nova sezona Reiki grupa, sezona 2014/2015 počinje 24.09.2014.


Postoji također mogućnost dogovora i individualnih tečajeva van službeno oglašenih termina. Za individualni dogovor kao i za održavanje tečajeva za vrijeme ljetne pauze molimo javiti se na dolje navedeni mail.


Info i prijave na mail: reiki@rei.com.hr

http://reikizagreb.wordpress.com/
http://www.rei.com.hr

Radionica "Buđenje Osvijetljenoga Srca"
24.04.2013

Dragi prijatelji!

Mnogi od vas već možda znaju za ili su pročitali Drunvalovu knjigu “ Drevna tajna Cvijeta Života “ - “The Ancient Secret of the Flower of Life”, u kojoj je objasnio svetu geometriju i polje MerKaBe, odnosno povezanost cjelokupnog ljudskog energetskog polja i njegovog odnosa prema svim ostalim živim bićima. Održao sam 134 radionice "Cvijet života" od 2006 u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Bugarskoj i Češkoj.

Da bi nastavio radionicu Cvijet života i knjigu, Drunvalo je dijelio svoje znanje osobno na radionici Zemlji-Nebo-Srce. Otkrio je kako spojiti polje MerKaBe sa srcem gdje detaljno možemo naći iskustva u njegovoj knjizi “Živjeti u srcu”- “Living in the heart”.

U 2010. Uzašli Majstori su ga zamolili da podijeli ove informacije sa čovječanstvom na svima jednostavan i razumljiv način.

Krajem 2011. Drunvalo certificira gotovo 100 novih predavača da bi predstavio nove informacije cjelokupnom Svijetu. Radionica se službeno naziva "Buđenje Osvjetljenoga Srca". U njoj su sadržane Božanske informacije o tome kako ući u naš sveti prostor našeg vlastitog srca gdje se nalaze suosjećajne Božanske ljubavi za sav život posvuda oko nas. Ovo je mjesto gdje naši snovi postaju stvarnost. Ovo je mjesto gdje je Ljubav Svjetlost. Ovo je mjesto gdje možemo živjeti u ujedinjenoj svijesti. To je zaista naš sljedeći korak u procesu uzašašća u koji ova planeta, a i cijeli njezin život kreće upravo u ovom trenutku! Držite se za svoja sjedala i samo uživajte! Zapamtite, radost je trenutno najviša frekvencija na planeti Zemlji.

Kao što Drunvalo kaže:

"Jarka i sveta svjetlost sjaji u našim srcima i nudi živu nadu za svijet i za vas osobno. Uzašašće u više duhovne svijetove nije proces koji samo sveci mogu postići, već je za sve nas koji izaberu put srca ovdje na Zemlji upravo sada. Uzašašće se može ostvariti bez napuštanja ovog svijeta i dok ste probuđeno svjesni svega što postoji u našoj stvarnosti. Vanjski svijet je samo odraz i stvaranje unutarnjeg svijeta u našim vlastitim srcima koji je odavno zaboravljen."

Da vam ukratko opišem 4 dana radionice:
• Spajanje srca s mozgom i balansiranje energije.
• Aktiviranje trećeg oka i da epifiza, koja omogućuje srcu gledanje kroz svoje svjesno oka, može započeti proces stvaranja iz srca.
• Ulazak i doživljaj svetog mjesto srca.
• Stvaranje iz srca je proces bez polariteta, prostor jedinstva.
• Stvaranje polja MerKaBe iz srca koje je više u skladu sa današnjim energijama.
• Ujedinjuje starog načina aktivacije polja MerKaBe sa novim načinom aktivacije polja MerKaBe iz srca.
• Predstavljanje metode koja nam omogućava na kraju procesa aktiviranje aureole oko naše glave, što je prije bila samo privilegija svetaca.
• Osnaživanje sebe sa odlukama baziranima iz srca.
• Primjena energija Vašeg božanskog bića.
• I ostale tehnike kako bi se sjetiti tko ste i da živite s radošću.

Ova nova učenja povezuju srce i mozak preko žljezde epifize koja aktivira novo polje MerKaBe bazirano na srcu. Ova kombinirana MerKaBa veće frekvencije, koja je jednostavno naše svjetlosno tijelo je lakša za korištenje i aktivira se odmah bez nepotrebnih pamćenja omjera brzina i kompleksnih instrukcija.
Ovo polje MerKaBe bazirane na srcu zamjenjuje polje MerKaBe bazirane na umu koja je prije bila prenošena u ranijim radionicama Cvijeta života.
Ja predstavljam ove nove informacije kako bi vam pomogao u otvaranju Vašeg srca a iz srca ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati na srcu bazirano polje MerKaBe.
Od tog trenutka vaši snovi postati stvarnost, a mi ćemo naučiti živjeti iz našeg suosjećajanog srca u harmoniji sa svim životom svugdje.

LASZLO ZOLTAN NAGY

Kao jedini mađarski član "Škole Prisjećanja" http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=136 Želio bih Vas pozvati na radionicu "Buđenje Osvjetljenog Srca" na engleskom jeziku.

Kad je Drunvalo uveo ovu novu metodu, sve se promijenilo. Ovo je trenutak u kojem se možemo spojiti sa našim svjetlosnim tijelom na prirodan i cjelovit način koji otvara vrata za jedinstvo cjelokupnog života.

Više o radionici na http://theschoolofremembering.net/sor/workshops/atih/detail/3272

Radionica će biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski.

Informacije i prijave : Domagoj Milaković

E-MAIL : domi1803@yahoo.com
GSM : 091/6645-650

LOKACIJA :Svijet Pažnje, Vinkovićeva 6, Zagreb

CIJENA : 222 EUR, za studente, umirovljenike popust
Cijena uključuje meditacijsku masku (www.mindfold.com), neograničene količine voća, čaja, kave i vode.
Broj mjesta je ograničen, zato je potrebna prethodna prijava.

VRIJEME RADIONICE : 23. - 26. 10. 2014., od 9.30 h do 18.30 h (svaki dan)

Za sve ostale detalje kontaktirajte organizatora.

Pridružite se nam se u Srcu!

Opušteno rađanje - tečaj za trudnice - priprema za prirodan i nježan porođaj
04.12.2011

OPUŠTENO RAĐANJE - Tečajevi pripreme za porođaj
- početak 17. rujna 2014. u 17.30 sati - iskoristite 20% popusta do 2.9.
- početak 13. listopada 2014. u 17.30 sati - iskoristite 20% popusta do 29.9.

Priprema za prirodan i nježan porođaj

Pripremite se za opušteni porođaj bez stresa i pun zadovoljstva. Pažljivo osmišljen program pomaže vama i vašem partneru da doživite radost ugodnog rađanja. Naučit ćete kako da opustite svoje tijelo i oslonite se na urođenu mudrost tijela koje rađa te tako potaknete prirodne relaksanse u svom tijelu i smanjite, ili u potpunosti izbjegnete neugodu i potrebu za lijekovima.

Kad je žena primjereno pripremljena za porođaj i kad su um i tijelo usklađeni, proces rađanja, koji je Priroda tako savršeno osmislila, odvija se slobodno i nježno, a žena je opuštena, svjesna i često nasmijana dok prolazi kroz jedno od najčudesnijih iskustava - rađanje novog života. Oslobađanjem od straha koji uzrokuje bol i napetost i vaš porod može biti „iskustvo života“.

Program Opušteno rađanje obuhvaća
• posebne tehnike disanja koje vam pomažu opustiti tijelo i povezati se s urođenom mudrošću tijela koje rađa i koje ženi omogućju da nježno „izdiše“ svoje dijete na svijet, bez žestine napornog fizičkog tiskanja
• tehnike samohipnoze kojima učite kako ući u stanje duboke opuštenosti, kako prirodno smanjiti neugodu i bol
• promjenu negativnih uvjerenja i emocija vezanih uz porod i usvajanje novih, pozitivnih uvjerenja i emocija kroz informacije i afirmacije - otklanjanje straha koji uzrokuje napetost i bol
• vizualizacije za pozitivan, smiren i siguran dolazak vaše bebe na svijet
• uloga oca (partnera) - konkretne smjernice za partnere kako mogu pomoći i koja je njihova jedinstvena uloga tijekom poroda
• psihičku i emocionoalnu pripremu za porođaj i roditeljstvo

Prednosti Opuštenog rađanja
• uklanja strah koji uzrokuje napetost i bol
• uvelike smanjuje ili potpuno uklanja potrebu za lijekovima protiv bolova ili anestezijom
• skraćuje prvo porođajno doba
• smanjuje ili potpuno uklanja zamor tijekom trudova i majci omogućuje da bude svježa, budna, svjesna i puna energije
• omogućuje optimalnu opskrbu bebe kisikom tijekom trudova
• smanjuje potrebu za epiziotomijom
• partneru daje ravnopravnu ulogu u rađanju
• uključuje koncept prijeporođajnog roditeljstva - osnažuje roditelje pripremajući ih za nježno i smireno rađanje njihova djeteta

Tečaj Opušteno rađanje traje 12 sati (4 radionice po tri sata). Prisustvo partnera nije obvezno, ali ga toplo preporučujemo (umjesto partnera može doći neka druga osoba koja će vam biti podrška pri porođaju).

Cijena: 1.500 kn za trudnicu. Partneri prisustvuju besplatno. Mogućnost obročnog plaćanja.
U cijenu je uključen CD za opuštanje i pisani materijal.

Popusti i ostali uvjeti:
- 20% - ako ukupni iznos uplatite najkasnije 15 dana prije početka tečaja
- 10% - ako ukupni iznos uplatite najkasnije 3 dana prije početka tečaja

Vrijeme održavanja:
Početak u srijedu 17. rujna 2014. u 17.30 sati - prijave u tijeku
Raspored radionica za ovu grupu: 17.9., 18.9., 24.9. i 25.9. od 17.30 do 20.30 sati.

Početak u ponedjeljak 13. listopada 2014. u 17.30 sati - prijave u tijeku
Raspored radionica za ovu grupu: 13.10., 15.10., 20.10. i 22.10. od 17.30 do 20.30 sati.

Za sve informacije i prijave posjetite http://kastrapeli.hr/opusteno-radanje ili posjetite FB stranicu Opušteno rađanje (https://www.facebook.com/hipnoza.za.porod?ref=hl)

Novi izborni THETA HEALING tecajevi 11. – 17.12.2014
08.09.2014

RAZRJESAVANJE KARME - Sumant i Sumeet Kaul
11. – 14. 12. 2014.
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

SVIJEST O IZOBILJU - Mark Anthony
15. – 17. 12. 2014.
Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK

Mjesto: Zagreb, Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A
Organizator: Goran Karna i ThetaHealing Institute of Croatia
Informacije i prijave na : www.thetaway.com
Tel. 0996952241

RAZRJESAVANJE KARME
Instruktori: Sumant i Sumeet Kaul

Vianna Stibal kaze da ljudi koriste mrznju, ljutnju i strah kao pomagala da bi se ponovno inkarnirali, a da bi to prevladali trebaju usvojiti odredjene vrline u svojim vjerovanjima i ponasanju. Razrjesavanje karme je vazan korak k tome.

Na ovom tecaju ucit cemo:
• Tajne Zakona karme, njegove principe, ucinke i kako ga primijeniti duhovno, sto ce dovesti do aktiviranja prane kundalini, a kada je ona aktivirana to dovodi do prikupljanja bozanskog blagostanja, optimalnog zdravlja i ljubavi te skladnijeg obiteljskog zivota
• Daljnje prakticiranje tehnike na naprednim nivoima vodi do vrlo visokog stupnja evolucije duse i visih razina aktiviranja kundalini energije
• Svaka misao je uzrok, a svaki uzrok ima svoju posljedicu.

Jesmo li ikad razmisljali o tome zasto ne ostvarujemo sretan i radostan zivot usprkos svim svojim nastojanjima?
Razlog tomu je nasa karma koja nam ne dopusta da to kreiramo jer jos radimo na ciscenju svog prvobitnog duga i dok cistimo taj stari dug, ako to ne cinimo na najvisi i najbolji nacin, mi prikupljamo novi negativni karmicki dug. Nasa karma prenosi se iz jednog zivota u drugi, stoga mozda necemo iskusiti posljedice nasih djela sve do sljedeceg zivota. Zbog toga katkad nema vidljive poveznice izmedju nasih djela i njihovih posljedica. No sto je veca nasa duhovna vibracija, to nam se karma brze vraca. Mnogi na zemaljskom planu u ovo vrijeme podlozni su instant karmi, sto god osoba daje, to joj se trenutacno vraca.

Stogod kreiramo u svom zivotu, bilo pozitivno ili negativno, nakon sto naucimo ovu tehniku jasno cemo spoznati da imamo izbor te da sami biramo i da smo odgovorni za taj izbor. Neznanje se zamjenjuje Istinom, a duhovno znanje vodi k ljubavi, radosti i istinskom obilju.

Sumant Kaul, MHT (Master Hypno Therapy), PLRT (Past Life Regression Therapy), LBLRT (Life Between Lives Regression Therapy), Master ThetaHealer & Certificate of Science in ThetaHealing je administrator i sluzbeni zastupnik ThetaHealing Institute of Knowledge, USA za Indiju i Ujedinjene Arapske Emirate.
Sumant Kaul je strojarski inzenjer kao i predsjednik Medjunarodne iscjeliteljske zaklade, bivsi indijski sampion u judu, koji trenutno uspjesno vodi osam razlicitih kompanija u New Delhiju, Indija.
On je uspjesni biznismen kao i medjunarodno poznati intuitivac, vidovnjak, hiromant i Face Reader (dijagnostika na osnovu promatranja oblika i boje lica). Sumant Kaul opsezno istrazuje Zakon uzroka i posljedice i kako to kodiranje u stanicama fizickog tijela utjece na zivotne obrasce i putovanje duse svakog pojedinca.

Sumeet Kaul,
Mht (Master Hypno Therapy), PLRT (Past Life Regression Therapy), LBLRT (Life Between Lives Regression Therapy), Master ThetaHealer & Certificate of Science, PLrt, LBLrt, Medicinski intuitivac, Theta Healing Master, vidovnjak. Po profesiji je inzenjer elektronike i komunikacije te Master trener hipnoze, regresoterapije i neurolingvistickog programiranja. Zagovornik je ljubavi, suradnje i mira, sto je i moto Theta Healing instituta

SVIJEST O IZOBILJU
Instruktor: Mark Anthony

Ovaj tecaj osmislio je Mark Anthony koristeci ThetaHealing tehniku kako bi pomogao Theta iscjeliteljima usvojiti mentalitet koji privlaci obilje. Mentalni sklop osobe ili privlaci ili odbija bogatstvo. Za mnoge, bogatstvo je nesto sto se cini da je izvan nas, ali ono je zapravo stanje uma koje mozete svjesno usvojiti kad god to zelite.

Prvi korak u postizanju bogatstva je premjestanje vaseg glavnog fokusa iz razmisljanja da ste u oskudici i zakinuti te prekidanje ogranicavajucih mentalnih obrazaca, pravila i navika koji nas osiromasuju i vuku nas uvijek iznova u krug siromastva.

Svrha ovog tecaja je uzdici nasu svijest koristeci se ThetaHealing alatima tako da mozemo prirodno uskladiti svoju vibraciju (zbroj svih nasih misli, vjerovanja, stavova i osjecaja) s univerzalnim zakonima, sto ce kreirati i odrzati bogatstvo koje ce sluziti na dobrobit svima.

Da bismo postigli mentalitet koji privlaci obilje, na ovom tecaju bavit cemo se s tri temeljna pitanja:
• Tko sam ja?
• Sto je Najvisa istina o nasem postojanju?
• Koja je moja svrha ovdje?

Mark Anthony je zastupnik Theta iscjeljivanja u Australiji. On je vizionar, mentor, ucitelj i poduzetnik koji je predan sirenju i poducavanju ove nevjerojatne tehnike diljem svijeta. Mark zivi u Crows Nestu, Sydney, Australija, a kao iskusan Theta Healing instruktor poducio je vise od tisucu klijenata Theta Healing tehnici, ukljucujuci domace i medjunarodne klijente. Svesrdno potice ljude da prihvate svoj istinski potencijal i kreiraju sebi predivan zivot.

Theta iscjeljivanje - Goran Karna – Tecaj BOLESTI I POREMECAJI, Zagreb
08.09.2014

Datum: 29.10. – 09.11. 2014.
Mjesto odrzavanja: Hotel Antunovic, Zagrebacka avenija 100A

Preduvjet: Osnovni DNK, Napredni DNK i Intuitivna anatomija

Informacije i prijave: www.thetaway.com
Tel. 099- 695- 2241

Tecaj traje deset dana i rezultat je vise od 47.000 Vianninih intuitivnih ocitavanja. Tijekom dva tjedna dobit cete uvid u emocionalne, mentalne i tjelesne komponente mnogih bolesti. Prakticari ce steci bolje razumijevanje o tome kako bolest nastaje u tijelu te kako su pojedine emocije i ogranicavajuca vjerovanja povezana s bolestima. Na tecaju ce se obradjivati mnoge bolesti s kojima se Vianna susrela u praksi, zatim trovanje teskim metalima, uporaba ljekovitog bilja, minerala i suplemenata. Ovaj tecaj vodi vas korak dalje od Intuitivne anatomije jer vam nudi mogucnost da preispitate i osvijestite vlastita stajalista prema razlicitim bolestima. Tecaj ce vam pomoci ukloniti mnoge strahove, predrasude i blokade u radu s najcescim bolestima i poremecajima te vas uciniti boljim prakticarima ove tehnike.

Polaznicima ce se uruciti Viannina knjiga Bolesti i poremecaji na hrvatskom jeziku.
Tecaj traje deset dana (pauza 3. i 4. studeni) od 9.00 do 17.00h.

www.thetaway.com
sluzbene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

Obiteljski raspored u Lovranu
08.09.2014

Što se događa s ljudima koji prethode našem vremenu?
Što se događa s njihovom energijom?
Nestati ne može. Kamo odlazi?

Mi nemamo moć promijeniti ono što se već dogodilo, no možemo utjecati na način kako će se odraziti u našem životu.
Sudjelovanjem u radionici, postavljanjem predstavnika u uloge članova našeg obiteljskog sistema, vođeni terapeutom uspijevamo zaostale protoke energije svojih predaka uvesti u poredak ljubavi.
Time poboljšavamo vlastito stanje i stvaramo povoljne uvjete razvoja za sljedeće generacije.

Predavanje započinje u četvrtak 02.10.2014. od 19 do 21 sat. Radionica za postavljanje osobne teme održava se petak 03.10. 2014. od 16 do 22 sata.
Mogućnost održavanja radionice i subotu 04.10.2014., ukoliko bude veći broj prijavljenih.

Cijena ukupnog sudjelovanja: 1 000 kuna.
Plaćanjem akontacije od 200 kuna do 21.09.2014. ostvarujete popust i plaćate cijenu sudjelovanja 860 kuna
Radi ugodnijeg boravka i praktičnijeg sudjelovanja u radovima molimo da dnosete papuče.

Najčešća pitanja i odgovore o obiteljskom rasporedu možete naći na stranicama www.wellness.hr i www.obiteljski-raspored.hr.
Uvodno predavanje i radionice vodi Vlado Ilić, dugogodišnji terapeut Obiteljskog rasporeda. Nakon završenog studija komunikologije odlazi na postidplomski studij u Njemačku gdje upoznaje i uči od Berta Hellingera.Već 15 godina radi kao sistemski terapeut Obiteljskog rasporeda, edukator i supervizor.

Organizator i mjesto održavanja radionica:
UČILIŠTE LOVRAN-Spa Wellness Akademija (HOTEL LOVRAN)
Šetalište Maršala Tita 19/2, 51415 Lovran
Telefon: 051/293 851
Mail: info@wellness.hr

Babajijev vikend u Zagrebu 13.9-14.9.2014.
10.09.2014

Subota, 13.9. u 18 sati: pjevanje mantri - klub Supersoul u Gajevoj 38
Nedjelja, 14.9.: Havan na dhuniju u Babajijevom hramu u Čučerju

Dragi prijatelji,
pozivamo vas i vaše prijatelje kao i sve koji vole meditirati, pjevati mantre i bhajane da se družite i pjevate sa nama
u subotu, 13.9.2014. u 18 sati u klubu Supersoul u Gajevoj 38 (visoko prizemlje desno)
Vođeni i nadahnuti energijom našeg Učitelja Maha Avatara Babajija (Haidakhan Bhole Babe) pjevat ćemo mantru
Om Namaha Shivay

kao i ostale mantre i bhajane posvećene Gospodu Shivi, Krishni, Božanskoj Majci, Ganeshi, Hanumanu....
Važno: Molimo posjetitelje koji još nisu postali članovi kluba Supersoul da se prije početka našeg druženja učlane
(članarina iznosi 20,- kn) budući da je korištenje prekrasnog prostora Supersoula dopušteno samo članovima kluba.
Ujedno vas pozivamo i na vedsku ceremoniju vatre (havan) koja će se održati u nedjelju 14.9. na dhuniju (svetište u Babajijevom hramu) u netaknutoj prirodi u podnožju Medvednice (u Čučerju). Zainteresirani za havan, kao i za sve ostale aktivnosti udruge Babajijevih devotija u Hrvatskoj mogu se javiti na telefon: 099 680 7430 (Anita).

Sastanak: u 8.00 sati (nedjelja) na okretištu tramvaja u Dubravi / kod parkinga ispred restorana "Voljeni Vukovar"/
(za havan ponesite koji cvijet, nesto voća i dovoljno pića/vode, kao i čvrste cipele te prikladnu svježu odjeću/ dugu suknju ili sari/ za svečanost vatre).

Suština Babajijevog učenja može se sažeti u tri riječi:

Istina Jednostavnost Ljubav

Više informacija o Babajiju možete naći na: www.babaji.hr i na www.haidakhandisamaj.org

Ulaz je besplatan, donacije su dobrodošle.
Prijave i dodatne informacije:
Anita: 099 680 7430
Bhole Baba ki jai!
Haidakhandi Duhovni Centar, Zagreb

Zagreb, Svjetska inicijativa "BUDIMO S JEDNIM" od 15. do 21. rujna
10.09.2014

SVJETSKA INICIJATIVA BRAHMA KUMARIS "BUDIMO S JEDNIM"

Iscijelimo svijet Svjetlošću i Snagom Izvora

vrijeme: od 15. do 21. rujna 2014.

mjesto: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10, Zagreb
i Dvorana Češke besede samo posljednji dan - 21. rujna

prijava i informacije:

zagreb@hr.brahmakumaris.org

Tel. 01/2339-248 ili 095/5282-608.

cijena: svi programi su besplatni.

Nekoliko riječi o inicijativi "Budimo s Jednim"

Tri su načina na koje možete pomoći ISCIJELITI SVIJET I OSNAŽITI SEBE

S obzirom na brzinu sadašnjeg vremena, nestabilnost mnogih područja svijeta i patnje milijuna ljudi, možda postoji još jedan način na koji možemo pomoći.
Kao duhovna bića svi mi dijelimo isti Izvor duhovne svjetlosti i snage. Mnogi sada prepoznaju da možemo lagano podići svoju svjesnost, povezati se s Izvorom, služiti kao instrumenti JEDNOG kako bismo donijeli tu iscjeljujuću svjetost, ljubav i snagu svijetu. To je suptilna vježba u kojoj možemo potaknuti i osnažiti druge. U ovom procesu također osnažujemo i vlastitu sposobnost da se nosimo sa svakodnevnim izazovima.

Kako god da zovete JEDNOG koga svi dijelimo i s kojim smo svi povezani, pozivamo vas da nam se pridružite u programu BUDIMO S JEDNIM koji će trajati tjedan dana u rujnu 2014.

Tri su načina na koje možete sudjelovati i biti dio ove svjetske inicijative.

1. Pridružite nam se u najbližem Brahma Kumaris centru ujutro i / ili navečer i mi ćemo vas voditi u povezivanju s Jednim.

2. Tijekom dana možete eksperimentirati u održavanju ove veze kod kuće ili na poslu – pokazat ćemo vam kako.

3. Velika završnica: Pridružite se tisućama ljudi širom svijeta na zajedničkom finalu programa u gradu koji vam je najbliži 21. rujna.

PRIDRUŽITE NAM SE

Kad: Svakog jutra u 7.30 sati i/ili
svake večeri u 18.30 sati od 15. do 21. rujna.

Što: Razvijte svoj “osobni kontakt” i provedite neko vrijeme s JEDNIM. U to je uključena meditacija, kratko predavanje i razgovor o svim aspektima povezivanja i ostajanja povezanim.

Gdje: Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris

Medovićeva 10

Zagreb

zagreb@hr.brahmakumaris.org

Tel. 01/2339-248 ili 095/5282-608.

Više o rasporedu svakog jutra i večeri u CENTRU ZA DUHOVNI RAZVOJ Brahma Kumaris,
Medovićeva 10, Zagreb:

Svaki dan dva programa - ujutro od 7.30 do 8.30 sati i uvečer od 18.30 do 19.30 sati.

Uz temu kratkog predavanja, program će se svakodnevno sastojati od opuštajuće vježbe pozitivnih misli, razgovora i dijeljenja iskustava, vođene meditacije i poruke dobrih želja i blagoslova.

TEME:

ponedjeljak, 15. rujna

7.30h - Pravi mir

18.30h - Opuštanje tijela i uma

utorak, 16. rujna

7.30h - Vječna ljubav

18.30h - Istinsko opraštanje i prihvaćanje

srijeda, 17. rujna

7.30h - Unutarnja čistoća

18.30h - Povezivanje s Izvorom svjetlosti i snage

četvrtak, 18. rujna

7.30h - Moć istine

18.30h - Razumijevanje utjecaja naših djela

petak, 19. rujna

7.30h - Dubina milosrđa

18.30h - Ispravno pomaganje sebi i drugima

subota, 20. rujna

7.30h - Duhovna snaga

18.30h - Osam duhovnih snaga

nedjelja, 21. rujna

7.30h - Osobna iskustva povezanosti s Izvorom

18h - Ljubav JEDNOG - javni program u Dvorani Češke besede, Šubićeva 20, Zagreb

Za vaš dolazak nije potrebno prethodno iskustvo, već samo žeđ za dubljim razumijevanjem i dobra volja.

Molimo vas da se za svaki program najavite na broj mobitela: 095/5282 608 ili na zagreb@hr.brahmakumaris.org. Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta. Svojim prijavama olakšat ćete nam organizaciju ovog programa.

NA KRAJU TJEDNA OVE INICIJATIVE BUDITE DIO VELIKE ZAVRŠNICE

Pridružite se tisućama ljudi u 135 zemalja svijeta

na programu "LJUBAV JEDNOG"

u nedjelju, 21. rujna 2014.

od 18 do 19.30 sati

u Dvorani Češke besede

Šubićeva 20

Zagreb

Kratko o velikoj završnici:

Srdačno vas pozivamo da doživite duboku tišinu u kojoj ćemo se snažno povezati s Izvorom Svjetlosti i Snage. Bit ćemo među svima onima čija će se srca u istom trenutku povezati i slaviti Ljubav JEDNOG.

ŠTO VAM JE ČINITI KAKO BISTE SUDJELOVALI U OVOJ INICIJATIVI

Ako prije niste meditirali ili se pokušavali povezati s Izvorom, u vašoj blizini se nalazi centar Brahma Kumaris.

Svi tečajevi i programi tog centra su besplatni, a često je moguće i pojedinačno vodstvo.

Molimo vas da se prijavite na telefon ili email naveden na početku ovog oglasa.

Ako centar nije u vašem gradu, provjerite na našoj web stranici www.brahmakumaris.org sve lokacije naših centara širom svijeta.

U ovoj inicijativi sudjeluju svi centri svijeta i svi programi ponuđeni su bez naplate.

Dobrodošli! S veseljem vas očekujemo!

[ Ovo je mjesto za Vaš oglas ili banner. Za više informacija kliknite ovdje. ]