banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Zagreb, 22. 01. 2011.: MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
Zagreb, 22. 01. 2011.: MOCNI PROCES CISCENJA NEGATIVNIH IMPLANATA, UROKA, ETERICNIH PARAZITA, NEGATIVNIH ENTITETA I NEINKARNIRANIH DUHOVA, ODNOSNO SVEGA STO NIJE KRISTOVSKE PRIRODE
05.05.2010
U Zagrebu, 22. 01. 2011., odrzavam mocni proces ciscenja negativnih implanata, uroka, etericnih parazita, negativnih entiteta i neinkarniranih duhova, odnosno svega sto nije kristovske prirode.


VRIJEME I MJESTO ODRZAVANJA:

Subota, 22. 01. 2011.
Od 09:00 do 14:00 sati
Dvorana u djecjem vrticu 'Potocnica'.
Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Vrtic se nalazi izmedu tresnjevackog placa i Savske, iza zgrade 'Crosco'.

PRIJAVA JE OBAVEZNA!


Sto su to negativni implanti?

Negativni implanti su etericni uredaji ili entiteti koji su ugradeni covjeku u jedno od njegovih tijela od strane tamnih ili mracnih sila u svrhu izvlacenja energije, te kontrole mentalnih i emocionalnih reakcija implantirane osobe.

Svi na ovoj planeti koji nisu u potpunosti ocistili svoje negativne implante ih imaju, a vecina osoba bila je implantirana u svojim proslim zivotima.

Negativnih implanata ljudi uglavnom nisu svjesni, jer sami negativni implanti prijece osobu da ih vidi i da vidi negativne implante u drugim ljudima; rijetko se osjete fizicki, osim u slucajevima kada uzrokuju kronicnu bol. Unatoc tomu sto su ˝nevidljivi˝ ostavljaju upecatljiv trag u zivotu implantirane osobe: uzimaju energiju; unose nemir u zivot; daju osjecaj osobi da je kontrolirana; na razne nacine, zbog toga sto mogu zatvoriti dijelove zivota, blokiraju napredak u ostvarenju materijalnih i/ili duhovnih ciljeva - npr., cesto ometaju afirmaciju osobe na sexualnom, romanticnom, poslovnom, samospoznajnom ili na nekom drugom podrucju zivota.

Postoji na tisuce vrsta negativnih implanata a ovaj proces omogucava njihovo potpuno uklanjanje.

Za vise informacija pogledati na: www.kresolusicic.com > Programi/Usluge> Ciscenje negativnih implanata... ili pomocu linka: www.kresolusicic.com/web_programi/Ciscenje%20negativnih%20implanata.pdf


Neke od mogucih pozitivnih promjena koje se mogu zamijetiti nakon ovog procesa:

- Zivot se mijenja nabolje u svim aspektima.
- Kronicni bolovi nestaju ako im je uzrok bio negativni implant.
- Osoba osjeca da ima vise energije.
- Osjecaj unutarnjeg mira i jasnoce.
- Osoba se osjeca sigurnije u svijetu.
- Manje mentalnog ˝razgovora˝.
- Dobiva se i/ili jaca mogucnost kanaliziranja, te se povecava cistoca kanaliziranog.
- Novi osjecaj svrhe i smjera u zivotu.
- Osjecaj ljubavi, mira, srece, veselja.
- Siri se Duhovna Svijest i Svijest Jedinstva.
- Rastvaranje neproduktivnih veza.
- Postizanje vece harmonije unutar produktivnih veza.
- Unutarnje ciscenje.


Trajanje cjelokupnog rada iznosi tri do pet sati.

Cijena procesa je 300 kuna.

Voditelj i pomagac u procesu:
Kreso Lusicic

Kontakt broj:
099 36 919 63

e-mail:
kreso.lusicic@zg.t-com.hr

Za detaljnije informacije vezane uz vecinu trenutnih aktivnosti i programa pogledati na mojoj web-lokaciji: www.kresolusicic.com

DAMANHURSKA SKOLA MEDITACIJE
DAMANHURSKA SKOLA MEDITACIJE
05.01.2011
SKOLA MEDITACIJE predstavlja srce Damanhura, omogucava pristup drevnim ezoterijskim tradicijama. To je put koji se temelji na stalnim promjenama i osobnom razvoju,

Skola meditacije je put posvecenja, unutarnja disciplina, koja nudi mogucnost otkrivanja brojnih tehnika i vjestina. Znanje steceno putem skole meditacije primjenjivo je u svakodnevnom zivotu; ali i obrnuto, svakodnevni zivot stvara situacije koje se razvijaju kao teme razgovora na skoli meditacije.

Put je usmjeren u traganju za svjesnoscu pojedinaca te potice vjezbanje slobodne volje kroz neprestano razumijevanje odlucivanja, cime se omogucuje rast. Uz pomoc otkrivanja unutarnjih osjetila nastoji se doprijeti do nase "unutarnje sobe znanja", kako bi se iz nje iznijelo znanje.

Skola meditacije je istovremeno individualni i grupni put s ciljem budenja bozanskog dijela unutar pojedinca Svatko uz podrsku drugih radi na sebi u nadilazenju svojih granica, kako bi probudio svoje spoznaje i svoj bozanski dio.

Instruktori iz Damanhura vode predmeditaciju s temama: dusa, evolucija ljudi, slobodna volja, reinkarnacija, karma, Apsolutni Bog i Bozanstvo, svemir i njegovi zakoni, istrazivanje spiritualne spoznaje, ritualnost, magija, sinkrone linije, spiritualnost.
Damanhurska skola meditacije prisutna je u Zagrebu od 2004. godine.

Skola se odrzava svake zadnje subote u mjesecu od 10.00 do 17.00 sati.
Vode je instruktori iz Damanhura, uz osiguran prijevod na hrvatski.
Cijena svake skole je 190 Kn.
Upisi i predmeditacija za novu (3.) grupu traju jos samo tijekom sijecnja 2011. godine!!!
Skola pocinje 29.01.2011., i nakon toga upisi vise nisu moguci!!!

Pozivamo Vas da nam se pridruzite na ovom uzbudljivom putu.

Za detaljnije informacije slobodno se obratite telefonom ili nas posjetite:

Damanhur centar TALEJ
Zagreb, Vlaska 81a
tel. +385 1 461 9854
mob +385 95 901 6883
e-mail: info@damanhur.hr
http://www.damanhur.hr/
ThetaHealing® SEMINARI
ThetaHealing®  SEMINARI
08.01.2011
ThetaHealing® je jedan od najcudesnijih i najmocnijih nacina iscjeljivanja. Prolazeci kroz proces iscjeljenja svih razina naseg postojanja, duhovne, emotivne, mentalne i fizicke, u mogucnosti smo iscijeliti sam uzrok bolesti, odnosno tegoba naseg fizickog tijela ili emocija.
Kada sebe promatramo kao skupinu molekula energije, tada razumijemo svoju moc i postajemo svjesni vlastitih potencijala da kreiramo cudesnu transformaciju naseg bica
Kad se jednom oslobodimo ogranicavajucih traumi i osjecaja kao sto su tuga, ogorcenost, depresija, bijes ili strah, podizemo frekvenciju titraja molekula naseg bica, povezaniji smo sa "svime sto jest" te mijenjamo svoj zivot i zdravlje nabolje.

OSNOVNI DNK ThetaHealing®
Ovaj ce Vas seminar upoznati sa ThetaHealing® tehnikom iscjeljivanja. Naucit cete kako postici theta stanje svijesti i kako se povezati sa Stvoriteljem, Najvisom Svijesti, Izvorom, te kako trenutno mijenjati svoju stvarnost u skladu sa svojim najvisim dobrom. Kako promijeniti percepciju svojih traumi, te time izmijeniti misli, vjerovanja i osjecaje vezane za njih.
Polaznici ce nauciti prepoznati svoja ogranicavajuca vjerovanja i vjerovanja drugih, te ih kroz vjezbu promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjecajima.
Bit ovog seminara je savladavanje tehnike koja Vam omogucava da promijenite obrasce naucene u ranom djetinjstvu, obrasce koji su podrzani nasim podsvjesnim, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje cesto nazivamo i kolektivna svijest i dublja genetska sjecanja, kao i sjecanja iz proslih zivota. Spoznati cete i najdublja vjerovanja nase duse, te time osvijestiti tko vi uistinu jeste.

NAPREDNI DNK ThetaHealing®
Na seminaru cete prosiriti znanja sa Osnovnog DNK te otkloniti eventualne blokade u komunikaciji sa Stvoriteljem svega sto postoji kako bi mogli jacati sposobnost povezivanja sa Svime sto jest. Spoznat cete kako razlikovati povezanost sa Stvoriteljem od povezivanja sa nasim visim Jastvom, andelima cuvarima ili nasim duhovnim vodama.
Produbit cemo rad na vjerovanjima, te otkriti i mijenjati sva ona koja su Vas uvijek blokirala kad ste se nalazili tik do cilja.

MANIFESTIRANJE I IZOBILJE ThetaHealing®
Ovaj ce Vam seminar dati uvid u tajne Manifestiranja svega onog sto zelite u Vasem zivotu.
Otkrit cete koji su Vas podsvjesni programi kocili i blokirali u ostvarenju Vasih zelja te cete ih jednostavno zamijeniti sa prihvatljivijim.
Razotkrit cete sve negativne osjecaje (zavist, ogorcenost, kajanje, zaljenje, ljutnja, nezadovoljstvo...) i zamijeniti ih sa pozitivnim.Dobit cete 100 razlicitih programa koji ce Vam omoguciti da izobilje ude u Vas zivot a vi cete nauciti kako ga prihvatiti i zadrzati. Odjednom cete se osjecati spremnim da Izobilje na svim nivoima ude u Vas zivot.
Odjednom cete se osjecati spremnim da Izobilje na svim nivoima ude u Vas zivot.
Ovaj seminar mogu pohadati samo polaznici koji su zavrsili Napredni DNK Seminar.

KALENDAR SEMINARA:
OSNOVNI DNK ThetaHealing® 21.1 - 23.1.2011. - Zagreb,
NAPREDNI DNK ThetaHealing® 04.- 06.02. 2011. Zagreb,
OSNOVNI DNK ThetaHealing® 10.- 12..02.2011. Zagreb,
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE 25.- 26.02.2011. Zagreb

Vise o seminarima na www.soul-centar.hr u rubrici Radionice i dogadanja.

Seminar vodi Ksenija Vrabec, certificirani ThetaHealing® instruktor
Po zavrsetku svakog seminara dobija se medunarodni certifikat.

Rad u malim grupama u Soul centru, Zagreb, Petrova 53/4; tel 01 23 23 326
Prijave se primaju na mail centra soul.centar@gmail.com , molimo navesti ime, prezime, broj telefona i mail za kontakt .Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2011. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE