Newsletter
banner
pocetna magazin anemona orgon webshop kontakt oglasavanje

Inbdigo svijet - bozicni popusti do 60 %

INDIGO SVIJET NA BOZICNOM VELESAJMU

Dragi prijatelji,

Posjetite stand Indigo svijeta na Bozicnom Velesajmu, Paviljon 6 (ulaz lijevo), 17.12.2010. - 09.01.2011.

Popusti na nas prodajni asortiman cak do 70 %

Iz ponude izdvajamo:

* Orgonski uredaji - NOVI MODELI!
* Anemona brainwave CD-ovi - 120 > 35 kn.
* Kristali i kristalni nakit - VEC OD 10 KN
* Rupicaste naocale - 199 >135 KN
* Moqui kuglice - STIGLI VELIKI PAROVI
* Informirana casa plava- NOVO U PONUDI
* Indigo andeli- 129 > 49 KN

ZA KUPNJU OD 50-100 KN SVAKOM KUPCU GRATIS KRISTAL PO IZBORU

ZA KUPNJU VECU OD 100 KN SVAKOM KUPCU GRATIS ANEMONA BRAINWAVE CD (ETUI PAKIRANJE)KONTAKT MOB.: 091 25 30 687


Vidimo se na sajmu !


www.indigo-svijet.hr

Indigo svijet - Bozicni popusti do 60 %
Indigo svijet -  Bozicni popusti do 60 %
02.12.2010
Web shop Indigo svijet

POPUSTI DO 60 %

Iz ponude:

* Orgonski uredaji
* Anemona brainwave CD-ovi
* Kristali i kristalni nakit
* Rupicaste naocale
* Moqui kuglice
* Silverex proizvodi
* Knjige i andeoske kartice

Web shop:

www.indigo-svijet.hr

Kontakt telefoni:

01 / 3864 664
091 25 30 687

(9-16 h)
Informirana casa - plava
Informirana casa - plava
13.12.2010
Casa se izraduje rucno po originalnoj tehnologiji Hydronic. Njezino staklo sadrzi informacije koje mijenjaju kemijske osobine a samim tim i okus tekucine koja se u nju natoci. Case vodu mijenju tako da se aktiviraju njezine samoregenirajuce sposobnosti i kao takva se po okusu i karakteristikama jako priblizava prirodnoj vodi, dakle vodi, koja u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara priroda sama. Zato je voda iz informirane case najbliza prirodnoj i kao takva vrlo korisno pice za ljude i zivotinje, a dobro cini i biljkama. Izradu i djelovanje informiranih casa nadzire Istrazivacka grupa Hydronic s fizikalno-kemijskim i bioloskim testovima.

- jaca imunoloski sustav
- ima bolji okus
- osigurava tijelu zivotnu energiju
- poboljsava mikrobiolosko stanje vode i drugih vodenih otopina
- poboljsava rast biljaka, posebno sobnih
- opcenito je dobra i za zivotinje


Popijemo li vodu iz vodovoda iz informiranih casa mozemo znatno poboljsati zdravlje, jer takva voda pomaze pri zastiti od razlicitih bolesti. Da bi voda zaista djelovala, potrebno je svaki dan popiti najmanje nekoliko casa.

Svaka je informirana casa izradena rucno iz kristalinskog stakla.
Orgonskim su ozracivacima staklu prenesene informacije koje djeluju na sve tekucine ulivene u casu.

Voda se pocinje mijenjati u trenutku kad je ulijemo u informiranu casu i osjetno se promijeni vec za nekoliko sekundi, dok za nekoliko minuta preuzima vecinu informacija i mijenja svoja fizikalno-kemijska svojstva. Time, naravno, mijenja i okus, kao i nacin djelovanja na ljudski organizam. Vecina poznavatelja informativnih casa ulijeva vodu cim se casa isprazni. Voda iz informirane case, koja je dobra za ljude, takoder je dobra i za biljke i zivotinje.

Vodu mijenjaju informacije pohranjene u staklu. One na vodu djeluju tako da u njoj izazovu mehanizme samoociscenja, koji takvu vodu, u najvecoj mogucoj mjeri, po kvaliteti priblizavaju prirodnoj cistoj vodi kakvu u cjelovitom hidroloskom ciklusu stvara sama priroda. Fizikalno-kemijski je to moguce provjeriti mjerenjima koja pokazuju, u odnosu na vodu koja nije informirana, manji kut povrsinske napetosti, promijenjenu elektricnu vodljivost i drugaciji raspored molekula.

Koliko dobro informacije djeluju na vodu pokazuju i bioloska mjerenja genotoksicnosti. U pitkoj vodi se mogu naci i neki proizvodi farmaceutske industrije, o cemu se u javnosti vrlo malo zna. Upravo bioloski testovi pokazuju da razliciti spojevi farmaceutskih proizvoda otopljenih u vodi stetno djeluju na sve zive organizme. Djelovanje casa mozemo provjeriti jednim od takvih testova na lukovicama. Mlade lukovice drzimo 72 sata u vodi koju ispitujemo i prebrojimo u koliko se stanica tvari otopljene u vodi ostetile kromosome u novo izraslim stanicama. Postotak stanica s ostecenim kromosomima pokazuje genotoksicnost vode. Gotovo svakoj vodi koja se uzima iz vodovoda moguce je pomocu case znatno smanjiti genotoksicnost, a time i stetno djelovanje na bioloske procese. Vodom iz Plave case smanjujemo genotoksicnost vode. Genotoksicnost vode iz ljubljanskog vodovoda je 14,53 %, u casi pada na 10,76%, genotoksicnost celjske vode smanji se sa 18,75% na 11,76%, kranjske sa 17,39% na 9,32%, itd.

U djelovanje case mozemo se uvjeriti i sami ulijemo li u nju zestoko alkoholno pice ili pivo. Casa takvom picu potpuno mijenja okus. Slicno je i s mineralnim vodama i gaziranim picima. Pijenjem informirane vode ojacavamo imunoloski sustav, pomazemo si pri mrsavljenju i prevladavanju stresa.

Osnovna informacija ozivi losu, ili gotovo potpuno mrtvu vodu iz vodovoda. Za revitalizaciju vode i njezine blagotvorne ucinke obicno odabiremo Plavu casu. Na plavom pecatu je utisnut broj 2000, a na dnu je, kao i kod drugih informiranih casa, otisnut znak "magic life". Pomocu vode iz takve case poboljsavamo zdravlje i povecavamo vitalnost organizma, a pokazalo se da tu vodu vrlo rado piju sve domace zivotinje. Ona poboljsava okus kruha, a koristimo li je za umivanje, omeksava kozu lica i ublazava pojavu akni.

Zalijemo li njome sobno bilje, ono postaje otpornije i poprima tamnije zelenu boju. Ulijemo li u casu mlijeko da bismo ga ukiselili, primijetit cemo da kiseli sporije i da mu je okus bolji.
Samo s jednom casom takve vode jednostavno mozemo "ozdraviti" svu vodu u kadi za kupanje i blagotvorno djelovati na tijelo.
Opcenito, vodu iz plave case mozemo koristiti na jos mnostvo nacina korisnih zdravlju i okolini.

Cijena: 180,00 kn + troskovi postarine

Narudzbe u web shopu Indigo svijeta:

http://www.indigo-svijet.hr/proizvodi/informirane-case/informirana-casa-plava/170/

Tel. narudzbe:

INDIGO SVIJET d.o.o.

01 / 3864 664
091 25 30 687

pon-pet 9-14 h
Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
Thetahealing Osnovni DNK tecaj, Napredni DNK tecaj - u Zagrebu
14.04.2010
Osnovni tecaj ce Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Ucit cete kako se misicno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega sto postoji (za nekoliko sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinacna i grupna, na daljinu), intuitivno ocitavati unutrasnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati ostecenja... Iskusiti cete prisjecanje buducnosti, kontaktirati andele cuvare, cistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duse koje ste izgubili, manifestirati sto zelite u svom zivotu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati cakre, pobuditi Kundalini.
Raspored odrzavanja Osnovnog DNK tecaja
OSNOVNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
21.01. - 23.01.2011.
28.01. - 30.01.2011
---
Cilj Naprednog tecaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snazno potaknuti vas duhovni razvoj.
Na tecaju cete ucvrstiti stecena i prosiriti znanja s Osnovnog tecaja. Saznat cete vise o nivoima postojanja i pravilima. Naucit cete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se ocistiti od svega sto Vas ogranicava i sprecava u zivotu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dusu...
Naucit cete kako iscjeljivati zivotinje i biljke.
Saznat cete kako ocititi prostor u kojem zivite i boravite, i kako programirati Vase stvari..
Znat cete kako sami stvoriti zivot kakav zelite.
Za vrijeme i nakon tecaja u Vasem ce se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje ce omoguciti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas ce direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instalirano preko 900 programa, znanja, osjecaja i razumjevanja.
Raspored odrzavanja Naprednog DNK tecaja
NAPREDNI DNK - Zagreb, instruktor Tomislav Gunjaca
14.01. - 16.01.2011.
---
MANIFESTIRANJE I IZOBILJE - Zagreb, Tomislav Gunjaca
17.01. - 18.01.2011.

TRETMANI - dogovor termina na tel 095/8641309 ili mail thetatomislav@mail.com

Vise o Theta tehnici na www.thetahr.com
Informacije i prijave za tecajeve: mail - thetatomislav@gmail.com , tel.: 095/ 8641309


Vasa e-mail adresa pridodana je putem upisa na stranicama www.indigo-svijet.hr
Ukoliko vise ne zelite primati ove obavijesti, za ispis kliknite ovdje.

copyright (c) 2003-2010. www.indigo-svijet.hr. Sva prava pridrzana.

POCETNA
| MAGAZIN | ANEMONA BRAINWAVE | ORGON | WEB SHOP PROIZVODI | KONTAKT | OGLASAVANJE