Online arhiva
      

ThetaHealing® tečaj MISLI ŠTO MISLIŠ - RIJEKA 14.-15.02.2015. - instruktor Tomislav Gunjača
14.01.2013

MISLI ŠTO MISLIŠ novi tečaj ThetaHealing®-a u Rijeci - Tomislav Gunjača

14.-15.02.2015.. - RIJEKA - prijave: Nada Segvic i Sinisa Boskovic, www.thetacentar.com, e-mail: thetacentar.com@gmail.com, +385992533386, +385911311938
Preduvjet: završeni Osnovni i Napredni DNK2 tečajevi ThetaHealing®-a.

Znamo da i mislima kreiramo svoju stvarnost.
Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći... Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama... i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Nemate kontrolu nad svojim mislima?
Nemate ništa od navedenih iskustava? Odlično za Vas. Ako ste se prepoznali u nečem od navedenog... dobrodošli.
Cilj tečaja je naučiti kako postići stanje bez potrebe za kontrolom svojih misli.
Na ovom tečaju: kako otkriti što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo. Što uzrokuje negativne misli i kako promjeniti svjesno neželjene obrasce pojavljivanja misli.
Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.
Raspored održavanja na www.thetahr.com
---
FB - https://www.facebook.com/groups/181582921982211/
FB Misli što misliš - https://www.facebook.com/ThinkWhatYouThink
FB - https://www.facebook.com/tomislav.gunjaca.1
---
o ThetaHealing tehnici - http://thetahr.com/thetahealing/
o tretmanima - http://thetahr.com/tretmani/
o tečajevima - http://thetahr.com/tecajevi/
o instruktoru - http://thetahr.com/tomislav-gunjaca/
svjedočenja - http://thetahr.com/svjedocenja/
e-mail: thetatomislav@gmail.com
tel.: 095 / 86 413 09
---
organizirajte tečajeve u vašem gradu i učite Theta iscjeljivanje
http://thetahr.com/contact/tecajevi-kod-vas/

Intenziv direktnog iskustva istine - Okolica Zagreba - 28.-30.11.2014.
02.11.2014

~Before I sought enlightenment, the mountains were mountains and the rivers were rivers. While I sought enlightenment, the mountains were not mountains and the rivers were not rivers. After I attained enlightenment, the mountains were mountains and the rivers were rivers.~ Zen poslovica

Iako je pojavni svijet oko nas na prvi pogled veoma stvaran i krut, u suštini kreacije pojavni svijet otkriva više nego što se naočigled pukim promatranjem može uočiti. Pojavni svijet je svijet polariteta tj. dualnosti i kao takav nam ne otkriva suštinu svog postojanja sam po sebi bez ulaganja svjesnog napora za prodiranje iza njegove iluzije. Zbog postojanja polariteta, čovjek prije ili kasnije dolazi do nezadovoljstva u svojim traganjima za izvornim tj. konačnim istinama, osebi, smislu života, drugim ljudima, Istini, Bogu ili bilo kojem drugom objektutraganja. Shvaćanje da je neki od navedenih pojmova „ovo“ ili „ono“ je utemeljeno na ideji koja ne mora nužno biti pogrešna, ali zbog svoje neutemeljenosti u svijesti osobe koja ju ima, ona ostaje samo prolazna misao u vječnoj i nepobitnoj Istini. Istina kao takva je van polariteta, čista i krajnje jednostavna i spremna je otkriti se iskrenom tragatelju, koji će uložiti svjesni napor da do nje dođe. Zato je svako traganje za bilo kojim svjetovnim ili duhovnim pojmom nužno započeti i završiti u spoznaji tog pojma.

Upravo to tumačenje je osnova i drevnog učenja istoka pod nazivom „Zen“. Zen naglašava ulogu sjedeće meditacije (zazen) u postizanju spoznaje, odnosno direktnog iskustva istine. Poznate su priče Zen učenja i majstora gdje se tragatelju postavlja pitanje koje naočigled nema odgovora ili smisla samo po sebi, no odgovor na pitanje je moguće dostići nakon boravka u stanju praznine iz koje se odgovor na pitanje nametne sam po sebi. Tako su Zen učenici dobili pitanje od svog učitelja, te provodili sate i dane meditirajući u kutu sobe s ciljem direktne, tj. neposredne spoznaje objekta u postavljenom pitanju. Potom kada bi došli do onoga što su smatrali da je Istina, iskomunicirali bi svoje iskustvo svom prosvijetljenom učitelju koji bi potvrdio (rjeđe) ili opovrgnuo (češće) doseg njihove svijesti u navedenom pitanju i to najčešće uz udarac nekim predmetom ili batinama neke vrste. Nakon toga, učenik je ponovo nastavljao meditirati na objekt s ciljem spoznaje, odnosno direktnog iskustva.

Uobičajeno je da polaznici koji su prvi put na intenzivu tragaju za odgovorom na pet temeljnih pitanja: Tko sam Ja (izvorni identitet), što sam Ja (izvorna kvaliteta), što je život, što je drugo ljudsko biće i što je Bog. Nakon toga, tragatelj može odabrati bilo koji objekt koji želi, s ciljem da ga doživi bez procesa i poslije intenziva praktično primjeni u svom životu. Utoliko je svrha intenziva dvojaka: 50% posla je dobiti direktno iskustvo tj. spoznaju, a drugih 50% je primijeniti dobivenu spoznaju u svakodnevnom životu, tj. iz nje živjeti.

S obzirom na sve navedeno, intenziv je tehnika koja iako daje brz rezultat u relativno malo vremena, zahtijeva predanost i posvećenost ka spoznaji svijeta oko sebe i u konačnici samome sebi. Iako je ova tehnika otvorena svima i nema nikakvih posebnih ograničenja za sudjelovanje na intenzivu (osim težih psihičkih bolesti), potrebno je napomenuti da se određena doza ozbiljnosti i predanosti tijekom 3 dana boravka na intenzivu podrazumijeva i očekuje. Intenziv nije tehnika za druženje već za istinski proboj u svijesti s ciljem spoznaje samog sebe na što je moguće dubljoj razini te na što je moguće većem utemeljenju sebe u toj spoznaji. Direktno iskustvo samo po sebi je mistično i o njemu ne možete previše govoriti, ali ga se može doživjeti i iskomunicirati. Ako je težnja polaznika za spoznajom sebe i svijeta oko sebe iskrena, uz predano prakticiranje tehnike intenziva direktno iskustvo predstavljat će vrhunac proboja svijesti pojedinca u ovoj inkarnaciji, a time i kvalitetna podloga za ostvarenje sebe kao cjelovitog bića na bilo kojem području čovjekova života. Sve što je potrebno za to je imati hrabrosti i želju za Istinom, te naknadno uživati u punini dobivenih spoznaja, često mistično opisanih u raznim duhovnim učenjima istoka.

Autor teksta i voditelj intenziva: Branko Antunović

Datum održavanja intenziva: 28.-30.11.2014.

Početak je u petak 28.11 u večernjim satima (18 sati), a završetak u nedjelju oko 16 sati tako da je tečaj maksimalno prilagođen svima koji imaju osmosatno radno vrijeme u tjednu.

Mjesto održavanja: Eko imanje u okolici Zagreba.

Prijave se primaju zaključno s 20.11.2014.

Za prijave i daljnje informacije javiti se na mail : switch@email.htnet.hr

Broj mjesta je ograničen.

http://rei.com.hr/world/2014/09/13/intenziv-direktnog-iskustva-istine/

radionica ANĐELI, NAŠI BOŽANSKI POMAGAČI
07.10.2012

Anđeli su uvijek pored nas, poslani iz samog Srca Božjeg da nas štite i vode, pruže nam pomoć, utjehu, iscjeljenje i bezuvjetnu ljubav. Ova Božanska vojska nam je u svakom trenutku dostupna da nam pomogne, potrebno je samo da ih zamolimo i tu su da nam pomognu u bilo kojem aspektu života.

Na ovoj radionici možete...
- naučiti komunicirati s anđelima
- upoznati svog anđela čuvara
- naučiti kako nam i u čemu anđeli mogu pomoći
- naučiti kako koristiti iscjeljujuću snagu arkanđela Rafaela za pomoć sebi i drugima
- naučiti kako se očistiti od negativnih energija, te zaštititi od neskladnih utjecaja iz okoline uz pomoć arkanđela Mihaela
- naučiti kako jačati svoju intuiciju uz pomoć arkanđela Gabriela
- naučiti nešto o 15 arkanđela i njihovim specijalnostima
- osjetiti Ljubav koju nam anđeli pružaju beskrajno i bezuvjetno!

subota, 29.11.2014., od 10 do 15h
TrueSelf centar
ZAGREB, Ožegovićeva 17

Cijena: 300 Kn

Voditeljica: Ana Kubla

Informacije i prijave:
091 1515 521
ana@trueself.hr
www.trueself.hr/andjeli

U cijenu radionice uključena je detaljna skripta, zakuska i piće.
Molimo ponesite papuče i dođite otvorena srca O:-)

KOBRIN DAH - Kraljevska tehnika disanja
29.10.2014

U mnogim kulturama svijeta zmija se smatra simbolom Kundalini i pobjede nad patnjom i preprekama uma. Kada se izvodi ova pranajama, širenje uma i buđenje uspavanih dijelova mozga se osjeti kao kukuljica kobre koja se dahom širi oko vas.

Kako se kroz cijeli univerzum proteže Šakti energija koja ga tvori i prožima, kada se manifestira u biću, ona poprima drugo ime i postaje Kundalini. Kundalini je skrivena u osnovi kičme, a prema drevnim tekstovima ima oblik zmije koja je 3 i ½ puta sklupčana unutar sjedišta u zdjeličnoj kosti. Ova zmija spava i čeka da se provine kroz kičmu prema najvišem centru na vrhu glave. Kada dotakne ovaj centar, čovjek postiže stanje kozmičke svijesti.

Tehnika Kobrin Dah svjesno aktivira Kundalini i pinealnu žlijezdu, bude se uspavani dijelovi u mozgu, poboljšava se memorija i koncentracija.

Jedan udah i izdah ove pranajame je kao 12 mjeseci meditacije.

TEČAJ Kundalini joge „KOBRIN DAH“ je napredni tečaj koji se može proći nakon završenog osnovnog tečaja Divine Health Programa ili ako osoba već prakticira određenu praksu.

(besplatno) UVODNO PREDAVANJE O KOBRINOM DAHU se održava 21.11.14. u 18h u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Dubrava. Potrebna je prethodna prijava!

TEČAJ NAPREDNE KUNDALINI JOGE „KOBRIN DAH“ se održava 22. i 23.11. (subota i nedjelja), od 16 do 19h, u Divine Energy Parku, Miroševečka 106, Zagreb.
Cijena tečaja Kobrin dah je 1.000kn (ako se plaća odmah) ili 1.300kn (ako se plaća u ratama).
Tečaj traje 3 dana (po 3-4 sata), te se naknadno dogovaramo za treći dan dolaska.

Za više informacija javiti se u Divine Energy Park.
http://www.divineenergypark.org/hr/kundalini.html#mainContent
http://www.divineenergypark.org/hr/kundalini_kobrin_dah.html#mainContent

Prijavite se na email: info@divineenergypark.org ili mob 091 1617540.
Za više informacija nazovite na telefon 01 2981 421 (od 11-14h).

[ Ovo je mjesto za tvoj oglas ili banner. Za više informacija klikni ovdje. ]